سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی مقاله رایگان ترانس فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رایگان ترانس فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رایگان ترانس فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رایگان ترانس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رایگان ترانس فایل ورد (word) :

ترانس ولتاژ(( PT
به دلیل این که ولتاژ ورودی پست متناسب با ولتاژ وسایل اندازه گیری و منبع تغذیه رله ها و مدارهای کنترل نمی باشد از ترانس ولتاژ استفاده می کنند . این ترانس بصورت موازی در مدار قرار می گیرد و ولتاژ 66 کیلو ولت ورودی را به 105 ولت به منظور اندازه گیری ولتاژ و تغذیه رله ها و مدارهای کنترل تبدیل می کند.


ترانس جریان (CT)
ترانس جریان به صورت سری در مدار قرار می گیرد که بسته به کد آن ، جریان را به نسبت 600 به 5 یا 1200 به 5 تبدیل می کند .

اندازه گیری مستقیم جریان های زیاد ، مستلزم داشتن وسایل اندازه گیری بسیار حجیم و گران قیمت بوده و حفاظت در مقابل چنین جریان هایی مستلزم استفاده از رله هایی با طرح های بسیار متفاوت می باشد .

با بکار بردن ترانس جریان ، این امکان به وجود می آید که وسایل اندازه گیری معمولی و دستگاه های استاندارد ، به کار برده شده و نیز موجبات حفاظت افراد ، دستگاه های سنجش و وسایل کنترل در مقابل ولتاژهای زیاد فراهم گردد .

از طرف دیگر ، استفاده از ترانس جریان سبب می شود که بتوان وسایل سنجش را در فواصلی بسیار دورتر از مدارهای اصلی ، نصب نمود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی آمیختگی زبان عربی با ادبیات فارسی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی آمیختگی زبان عربی با ادبیات فارسی فایل ورد (word) دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی آمیختگی زبان عربی با ادبیات فارسی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 


بخش از فهرست پروژه دانشجویی آمیختگی زبان عربی با ادبیات فارسی فایل ورد (word)




مقدمه
فهرست
بخش اول : مقدمات صرف (تجزیه)
حروف شمسی و قمری
حرکت
تنوین
اقسام کلمه (اسم ـ‌ فعل ـ حرف)
علامتهای شناخت اسم
علامتهای شناخت فعل
اسم از نظر جنس
اسم از نظر تعداد
اسمهای اشاره
اسم استفهام (پرسشی)
ضمایر منفصل
ضمایر متصل

عنوان صفحه
مبحث فعل
فعل ماضی
تمرین
فعل مضارع
تمرین
فعل مستقبل ـ نفی ـ نهی
کاربرد فعل در جمله
پاسخ به جمله های سئوالی
فعل امر
صرف فعل امر حاضر
سنجیدن کلمات (میزان صرفی)
مبحث حرف
بخش دوم : مقدمات نحو (ترکیب)
جمله اسمیه (مبتدا ـ خبر)
جمله فعلیه (فعل ـ فاعل ـ مفعول)
جار و مجرور





بخش اول : مقدمات صرف (تجزیه)




حروف شمسی و قمری



الفبای عربی 28 حرف است که نیمی از حروف شمسی و نیمی دیگر قمری هستند
حروف شمسی : حروفی هستند که هرگاه بعد از «ال» قرار گیرند «ل» خوانده نمی شود و حرف بعد از «ل» مشّدد «ــّــ» تلفظ می شود . مانند ال + شمس = الشّمس «اشّمس خوانده می شود» . حروف شمسی عبارتند از « ت ـ ث ـ د‌ ـ ذ ـ ر ـ‌ ز ـ س ـ ش ـ ص ـ‌ ض ـ‌ ط ـ ظ ـ ل ـ ن»
حروف قمری : حروفی هستند که هرگاه «ال» بر سر آنها وارد شود ، کلمه را همانطور که می نویسیم تلفظ می کنیم مانند الْقمر «ماه» . برای آسانی به خاطر سپردن حروف قمری تمام آنها را در یک جمله به کار برده ایم «باغ وقف حکیم خجعله»
تذکر : اگر «الف» را نیز یک حروف به حساب آوریم ، حروف الفبای عربی «29»حرف خواهد بود

فرق همزه و الف
1ـ «الف» همیشه ساکن است ولی همزه علاوه بر سکون ، حرکات دیگر {ـَـ ، ــِـ ، ـُـ} را نیز می پذیرد . مانند : (أِکرام ـ أَنزالَ ـ أُوتی)
2ـ «الف» چون ساکن است هیچگاه در ابتدای کلمه واقع نمیشود ولی همزه هم در اول هم در وسط و هم در آخر کلمه واقع می شود . مانند (أَکل ـ سَأَلَ ـ قَرَأَ)

حرکت
حرکت در زبان عربی بوسیله تلفظ حروف می باشد و سه حرکت فتحه (ــَــ) ، ضمه‌(ــُــ) و کسره (ـــِــ) در عربی وجود دارد
الف ـ حرفی که فتحه دارد مفتوح نامیده می شود . مانند : «م» در «مَسجد»
ب ـ حرفی که ضمه دارد مضموم نامیده می شود . مانند : «م» در «مُعلّم»
ج ـ حرفی که کسره دارد مکسور نامیده می شود . مانند : «ت» در «تِلمیذ»
سکون
حرفی که حرکت نداشته باشد ساکن نامیده می شود و علامت آن (ــْــ) سکون می باشد مانند : حرف «س» در «مسْجد»

تنوین
تنوین علامتی است که در آخر بعضی از کلمات عربی بکار می رود و بیان می کند که هنگام تلفظ کلمه باید نون ساکن «نْ» به آخرآن افزود . تنوین بر سه قسم است
الف ـ تنوین رفع «ــٌــ» مانند : قلمٌ
ب ـ تنوین نصب «ـــًــ» مانند :‌قلماً
ج ـ تنوین جر «ـــٍــ» مانند : قلمٍ
تذکّر : تنوین نصب روی «الف» نوشته می شود مانند : (کتاباً ، دفتراً) مگر هنگامی که کلمه بوسیله «ه» یا «اء» ختم شده باشد که در این صورت دیگر روی «الف» نوشته نمی شود
مانند : (ناقده ـ مزرعهٍ ـ ابتداءً)

اقسام کلمه
کلمه در عربی بر سه قسم است
1ـ اسم 2ـ فعل 3ـ حرف
1ـ اسم : کلمه ای است که معنای مستقلی داشته باشد ووابسته به زمانهای سه گانه نباشد یا به عبارت دیگر اسم کلمه ای است که بر نام دلالت دارد مانند : (کتاب ـ اسد ـ مزرعه)
2ـ فعل : کلمه ای است که بر انجام دادن کاری یا پدید آمدن حالتی در زمان گذشته یا حال یا آینده دلالت دارد مانند : کَتَبَ «نوشت» ، یَکْتُبُ «مینویسد»
3ـ حرف : کلمه ای است که به تنهایی معنی و مفهومی نداشته باشد یا به عبارت دیگر کلمه ای که نه اسم است نه فعل . مانند : {عَلَی «بر» ، فی «در» ، مِن «از» ، اِلی «به» ، هَلْ «آیا»}

علامتهای شناخت اسم
مهمترین نشانه های شناخت اسم عبارتند از
1ـ هر کلمه ای که «ال» داشته باشد مانند : أَلمُعَلّم ـ أَلصَّف
2ـ کلمه ای که تنوین «ــًـــٍــــٌـ» دارد مانند : معلمٌ ـ‌صفٍّ ـ کتاباً
3ـ هر کلمه ای که آخر آن «ه» باشد مانند : نافذه ،‌ حدیقه
4ـ هر کلمه ای که بعد از حرف «جر» واقع شود مانند : کلمه «منضده» در جمله «الکتابُ عَلَی المنضده»
تذکر : اسمی که «ال» داشته باشد هرگز تنوین نمی گیرد و کلمه ای که تنوین دارد هرگز «ال» نمی پذیرد ونیز کلمه ای که مضاعف واقع شود نه «ال» می گیرد و نه تنوین. مانند «باب» در جمله «فَتَحَ باب المحفظه» = در کیف را باز کرد
علامتهای شناخت فعل
مهمترین علامتهای شناخت فعل
1ـ هر کلمه ای که قبل از آن «قَد ـ س ـ سوف» بیاید مانند
قَد ذَهَبَ «رفته است» . سَأَذْهَبُ ـ سَوْفَ أَذْهَبُ ، که هردو یعنی «خواهم رفت»
2ـ هر کلمه ای که آخر آن «تْ» باشد مانند :‌جَلَسَتْ «نشست»
3ـ هر کلمه ای که آخر آن «تَ ، تِ ، تُ» بیاید مانند
ذَهَبْتَ «رفتی» ، ذَهَبْتِ «رفتی ، مؤنث» ، ذَهَبْتُ «رفتم»
اسم از نظر جنس
اسم از نظر جنس بر دو نوع است : 1ـ مذکر 2ـ مؤنث
مذکر = الف ـ حقیقی : اسمی است که بر جنس «نر» دلالت دارد ، یا به عبارت دیگر نام یا صفت انسان یا حیوان نر باشد . مانند : حمید ـ اسد ـ عالَم …
ب ـ مجازی :‌ اسمی است که بر جنس نر دلالت ندارد ولی قوائد اسم مذکر در مورد آن بکار می رود مانند : کتاب ـ قلم ـ باب …
مؤنث = الف ـ حقیقی : اسمی است که بر جنس «ماده» دلالت دارد ، یا به عبارت دیگر اسم یا صفت انسان یا حیوان ماده باشد مانند : فاطمه ـ بقره ـ عالمه …
ب ـ مجازی : اسمی است که بر جنس ماده ،‌دلالت ندارد ولی قوائد اسم مؤنث در مورد آن بکار می رود مانند : مزرعه ـ مدرسه ـ سماء …
تذکر : اسم مؤنث دارای سه علامت است «ه» مانند «طاهره ـ تلمیذه ، …» و «اء» مانند : (زهراء ، صحراء ، …) و «ی» مانند : (کبری ، موسی ، …) حال بعضی از اسمها هستند که دارای این علامت های مؤنث (ه ، اء ، ی) نیستند ولی از نظر معنی بر مؤنث دلالت می کنند مانند : (مریم ـ زینب ـ بنت ـ اُخت ـ اُمّ ـ شمس و ...)

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق جنگ جهانی دوم فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق جنگ جهانی دوم فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق جنگ جهانی دوم فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق جنگ جهانی دوم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق جنگ جهانی دوم فایل ورد (word) :

 

خانه پاولو

نبرد استالینگراد در طول جنگ دوم جهانی یکی از مهمترین نبردها بود که با شکست آلمان ها پایان یافت و به قول بسیاری از مورخان سر آغاز فروپاشی آلمان نازی از این نبرد به بعد بود. در طول این جنگ شهری خونبار دو طرف شدیدا به دنبال نقاط استراتژیک و مرتفع بودند که به آنان توانایی تسلط بر میدان نبرد را بدهد. یکی از این نقاط خانه ای 4 طبقه مشرف به رود ولگا بود که میدان دیدی در حدود 1 کیلومتر به سمت شمال ، جنوب و غرب شهر داشت. آلمان با یک حمله توانسته بودند تا این شهر را خانه را تصرف کنند.در سپتامبر 1942 میلادی یک دسته 30 نفره از سربازان روسی به فرماندهی گروهبان یاکو پاپلو به این خانه حمله کردند و پس از از دست دادن 26 نفر از سربازان توانستند این ساختمان را پس بگیرند. روسها این خانه را با حجم زیادی از انواع سلاح های سبک و سنگین مجهز کردند و به شدت به دفاع مشغول شدند. پشتیبانی از این مکان نیز توسط راه های زیرزمینی صورت می گرفت. آلمانی ها با وجود تلاش های فراوان نتوانستند این ساختمان را تصرف کنند و البته متحمل تلفات سنگین نیز شدند. ژنرال ژوکوف فرمانده نیروهای شوروی در نبرد استالینگراد گفته بود: آلمانی ها بیش از تلفاتی که برای تصرف شهر پاریس متحمل شدند در برابر خانه پاپلو متحمل شدند. در نهایت و پس از پایان جنگ گروهبان پاپلو به عنوان "قهرمان اتحاد شوروی" شناخته شده و خانه مذکور نیز پس از مرمت با نشانه هایی از آن دوران تزئین شد.

ساختمان رایشتاگ

پیش زمینه:

رایشتاگ و یا رایشستاگ (مجلس شورای کشوری) که بعد از 1938 بطور رسمی Grobdeutsche Reichstag نامیده شد ، یک مجلس شورا (پارلمان) در دوران آلمان نازی و قبل ازآن بین سالهای 1894 تا 1942 (45) بوده است و پس از به قدرت رسیدن نازی ها در سال 1933 بعنوان مرجع تصویب طرح های دولت (آدولف هیتلر) استفاده میشد که در اکثریت موارد با رضایت عمومی آرا همراه بود. در این مدت تنها 20 بار در طی سالهای 1933 تا 42 گردهم آمد و برگزار شد که ریاست تمامی این دوران رایشتاگ را هرمان گورینگ عضو بلند پایه نازسیم آلمان برعهده داشت.

ین سالهای 1920 تا 30 ، جمهوری خواهان وایمار تصویب کردند که رایشتاگ میتواند با دو ابزار قانونی که قانون اساسی آن را پیشبینی نکرده است مواجهه شود:

    ·         استفاده  نیروی خاص رئیس جمهور آلمان در صورت حکم اورژانسی و فوری اجازه داده میشود. تحت مشروطیه ی 48.

    ·         استفاده از اهدا و انتقال قدرت ، مخصوصا در دوران 1919 و تا 1923 و در اخر 1933.

بعد از آتش سوزی رایشتاگ در بیست و هفتم فوریه 1933 ، آدولف هیتلر با محکوم کردن و استفاده از فرصت پیش روی خود قدرت را از رایشتاگ به دولت منتقل نمود و طبق طرحی که به مجلس ارائه شد ، پارلمان رایشتاگ به اتفاق آرا رای داد تا خود را از مسئولیت های قانون گذاری بطور چشمگیری محدود نماید. این به دولت هیتلر اجازه میداد تا بدون مناظره  پارلمانی قوانین را اجرا نماید(تاپایان یک دوره ی چهارساله).

پس از اجرای قانون دولت رایش میتوانست قوانین را اجرا کند و قدرت کامل در اختیار هیتلر قرار میگرفت. بعد از این اتفاق ، نمایندگان حزب کمونیست و یا سوسیال دموکرات از قدرت کنار رفتند و حتی بعضی از آنها دستگیر شدند.

پس از انتخابات پارلمانی 2 نوامبر 1933 ، نازی ها تمام رایشتاگ را گرفتند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی ارتباط بین اثربخشی سازمانی و مهارت های کارآ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی بررسی ارتباط بین اثربخشی سازمانی و مهارت های کارآفرینانه مدیران SMEs فایل ورد (word) دارای 158 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه دانشجویی بررسی ارتباط بین اثربخشی سازمانی و مهارت های کارآفرینانه مدیران SMEs فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

فصل اول: طرح تحقیق
1-1 ) مقدمه 2
2-1 ) بیان مسئله 3
3-1 ) اهمیت موضوع تحقیق 5
4-1 ) ضرورت انجام تحقیق 6
5-1 ) پیشینه ی تحقیق
1-5-1 ) پیشین هی تحقیقات داخلی 7
2-5-1 ) پیشین هی تحقیقات خارجی 8
6-1 ) اهداف تحقیق 8
7-1 ) فرضیات تحقیق 9
8-1 ) روش تحقیق 10
9-1 ) جامعه ی آماری 10
10-1 ) نمونه ی آماری 10
11-1 ) قلمرو تحقیق
1-11-1 ) قلمرو موضوعی 11
2-11-1 ) قلمرو مکانی11
3-11-1 ) قلمرو زمانی 11
12-1 ) تعریف های عملیاتی 11
فصل دوم: مبانی نظری تحقیق
1-2 ) بخش اول: مروری بر ادبیات تحقیق
1-1-2 ) مقدمه 14
2-1-2 ) مباحث مقدماتی
1-2-1-2 ) تاریخچه کارآفرینی15
2-2-1-2 ) چرا کارآفرینی مهم است؟ 17
3-2-1-2 ) افسانه هایی در مورد کارآفرینان 22
4-2-1-2 ) تعاریف کارآفرینی از دیدگاه صاحب نظران 22
3-1-2 ) ویژگیها و خصوصیات کارآفرینان 34
1-3-1-2 ) ویژگی کارآفرینان از دیدگاه جامعه شناختی 38
2-3-1-2 ) ویژگی کارآفرینان از دیدگاه روا نشناختی 38
3-3-1-2 ) ویژگی کارآفرینان از دیدگاه جمعیت شناختی 39
4-1-2 ) نو ع شناسی کارآفرینی 40
5-1-2 ) کارآفرینی در کشورهای دیگر 47
6-1-2 ) نقش آموزش درکارآفرینی48
7-1-2 ) مکاتب فکری کارآفرینی 51
1-7-1-2 ) دیدگاه کلان
1-1-7-1-2 ) مکتب فکری محیطی 51
2-1-7-1-2 ) مکتب فکری مالی/ سرمایه ای 52
3-1-7-1-2 ) مکتب فکری جایگزینی52
1-3-1-7-1-2 ) جایگزینی سیاسی 52
2) جایگزینی فرهنگی 52 -3-1-7-1-2
3-3-1-7-1-2 ) جایگزینی اقتصادی 53
2-7-1-2 ) دیدگاه خرد
1-2-7-1-2 ) مکتب خصائص کارآفرینانه 53
2-2-7-1-2 ) مکتب فکری فرصت خطرپذیری 54
3-2-7-1-2 ) مکتب فکری تدوین استراتژیک 54
8-1-2 ) رویکردهای کارآفرینی
1) رویکرد سطح کلان 56 -8-1-2
2-8-1-2 ) رویکرد سطح خرد56
3-8-1-2 ) رویکرد سطح میانه57
9-1-2 ) مدلها و الگوهای کارآفرینی
1-9-1-2 ) فرآیند رویدادی 57
57 « آلبرت شاپیرو » 1-1-9-1-2 ) مدل رویدادی
58 « فرای » 2-1-9-1-2 ) مدل رویدادی
59 « ویلیام بای گریو » 3-1-9-1-2 ) مدل رویداد
61 « جفری تیمونز و دیگران » 1-2-9-1-2 ) مدل فرآیندی
61 « چل و هاوس » 2-2-9-1-2 ) مدل فرآیندی
62 « استیونسون و دیگران » 3-2-9-1-2 ) مدل فرآیندی
10-1-2 ) کارآفرینی و ارتقاء بهرهوری63
11-1-2 ) کارآفرینی در اسلام 65
12-1-2 ) ویژگی های انسان کارآفرین از دیدگاه اسلام 66
13-1-2 ) اثر بخشی سازمانی 67
14-1-2 ) تعاریف و مفاهیم اثربخشی از دیدگاه صاح بنظران 67
15-1-2 ) معیارها و شاخصهای اثربخشی69
1-15-1-2 ) رویکردهای سنتی برای سنجش اثربخشی 74
1-1-15-1-2 ) روش مبتنی بر تامین هدف 75
2-1-15-1-2 ) روش مبتنی بر تامین منابع 76
3-1-15-1-2 ) روش مبتنی بر فرآیند درونی 76
2-15-1-2 ) رویکرد نوین برای سنجش اثربخشی 77
1-2-15-1-2 ) روش مبتنی بر ارزش های رقابتی 77
2-2-15-1-2 ) روش مبتنی بر تامین رضایت گروه های ذینفع 79
2-2 ) بخش دوم: پیشینه ی تحقیق
1-2-2 ) پیشینه ی تحقیقات داخلی 81
2-2-2 ) پیشینه ی تحقیقات خارجی 86
فصل سوم: روش تحقیق
1-3 ) مقدمه90
2-3 ) مدل مفهومی تحقیق 91
3-3 ) جامعه و نمونه آماری 93
4-3 ) روش نمونه گیری و حجم نمونه93
1-4-3 ) روش نمونه گیری94
2-4-3 ) تعیین حجم نمونه94
5-3 ) متغیرهای پژوهش 94
6-3 ) روش گردآوری اطلاعات 96
1-6-3 ) منابع گردآوری اطلاعات 96
7-3 ) استفاده از فن دلفی در طراحی پرسشنامه97
8-3 ) تحلیل پرسشنامه98
9-3 ) آزمون های آماری مورد استفاده99
10-3 ) روایی و پایایی پرسشنامه 100
11-3 ) روش تجزیه و تحلیل داده ها و آزمونهای آماری مورد استفاده101
1-11-3 ) آمار توصیفی101
2-11-3 ) آمار استنباطی102
فصل چهارم: تجزیه وتحلیل داده ها
1-4 ) مقدمه 104
2-4 ) تجزیه وتحلیل توصیفی داده
1-2-4 ) جنسیت 104
2-2-4 ) گروه سنی105
3-2-4 ) تحصیلات 106
4-2-4 ) سابقه خدمت 107
3-4 ) آمار توصیفی مربوط به اثربخشی کسب وکارهای کوچک و متوسط 108
4-4 ) آمار توصیفی مربوط به مهارتهای کارآفرینانه مدیران کسب وکارهای کوچک و متوسط.. 108
5-4 ) بررسی مهارتهای کارآفرینانه مدیران بر حسب گروه سنی109
6-4 ) بررسی مهارتهای کارآفرینانه مدیران بر حسب سطح تحصیلات109
7-4 ) بررسی مهارتهای کارآفرینانه مدیران بر حسب سابقه خدمت110
8-4 ) شاخص های مهارتهای کارآفرینانه مدیران 110
9-4 ) آزمون فرضیات
1-9-4 ) آزمون فرضیه ی اهم 111
2-9-4 ) آزمون فرضیه ی اخص اول 112
3-9-4 ) آزمون فرضیه ی اخص دوم112
4-9-4 ) آزمون فرضیه ی اخص سوم 113
10-4 ) مقایسه وضعیت مولف ههای مهارت های کارآفرینان 114
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات
1-5 ) مقدمه 116
2-5 ) نتیجهگیری
1-2-5 ) نتایج بدست آمده از آمار توصیفی 116
2-2-5 ) نتایج بدست آمده از آمار استنباطی 118
1-2-2-5 ) نتیج هگیری از آزمون فرضیه اهم118
1-1-2-2-5 ) نتیج هگیری از آزمون فرضیه ی اخص اول119
پیشنهاد مبتنی بر فرضیه اخص اول119
2-1-2-2-5 ) نتیج هگیری از آزمون فرضی هی اخص دوم120
پیشنهاد مبتنی بر فرضیه اخص دوم 120
3-1-2-2-5 ) نتیج هگیری از آزمون فرضیه ی اخص سوم 121
پیشنهاد مبتنی بر فرضیه اخص سوم121
3-2-5 ) نتیجه گیری کلی 121
3-5 ) موانع و محدودیت های تحقیق 122
4-5 ) پیشنهاد ها
1-4-5 ) پیشنهاد های کاربردی به مدیران 123
2-4-5 ) پیشنهاد هایی برای پژوهش های آتی 125
خذ ? منابع و م
منابع فارسی 127
منابع انگلیسی 129
پیوس تها
پیوست اول: پرسشنامه خبرگان
پیوست دوم: پرسشنامه مدیران
پیوست سوم: تجزیه و تحلیل های آماری
پیوست چهارم: چکیده انگلیسی


فهرست (نمودارها، جدول ها و شکل ها)
فهرست نمودارها
1): توزیع فراوانی جنسیت نمونه آماری 104 - نمودار ( 4
2): توزیع فراوانی سن نمونه آماری105 - نمودار ( 4
3): توزیع فراوانی تحصیلات نمونه آماری 106 - نمودار ( 4
4): توزیع فراوانی سابقه خدمت نمونه آماری107 - نمودار ( 4
5): توزیع فراوانی شاخص های مهارت کارآفرینانه مدیران111 - نمودار ( 4
6): نمودار پراکنش مهارتهای کارآفرینانه مدیران با اثربخشی111 - نمودار ( 4
7): نمودار پراکنش مهارتهای شخصی مدیران با اثربخشی 112 - نمودار ( 4
8): نمودار پراکنش مهارتهای متقابل فردی مدیران با اثربخشی113 - نمودار ( 4
9): نمودار پراکنش مهارتهای فرآیندی مدیران با اثربخشی113 - نمودار ( 4
فهرست جدول ها
1): تعداد واحدهای صنایع مختلف شهرک صنعتی شماره 1 سنندج 93 - جدول ( 3
2): چگونگی توزیع سؤالات مطابق با شاخصهای مهارت های کارآفرینانه99 - جدول ( 3
4): چگونگی توزیع سؤالات مطابق با شاخصهای اثربخشی سازمانی99 - جدول ( 3
1): توزیع فراوانی جنسیت نمونه آماری104 - جدول ( 4
2): توزیع فراوانی سن نمونه آماری105 - جدول ( 4
3): توزیع فراوانی تحصیلات نمونه آماری106 - جدول ( 4
4): توزیع فراوانی سابقه خدمت نمونه آماری 107 - جدول ( 4
5): شاخص های مرکزی وپراکندگی مولفه های اثربخشی108 - جدول ( 4
6): شاخص های مرکزی وپراکندگی مولفه های مهارت های کارآفرینانه108 - جدول ( 4
7): نتایج آزمون همبستگی مهارتهای کارآفرینانه مدیران بر حسبگروه سنی109 - جدول ( 4
8): نتایج آزمون همبستگی مهارت هایکارآفرینانه مدیران بر حسب سطح تحصیلات109 - جدول ( 4
9): نتایج آزمون همبستگی مهار تهایکارآفرینانه مدیران بر حسب سابقه خدمت110 - جدول ( 4
10 ): میانگین شاخص های مهارت کارآفرینانه مدیران110 - جدول ( 4
11 ): رتبهبندی مولفههای مهارتهایکارآفرینانه مدیران114 - جدول ( 4
1): نتایج آزمون فرضیات تحقیق 122 - جدول ( 5
فهرست شکلها
1): خصوصیات کارآفرینان 36 - شکل ( 2
2): مربع کارآفرینی37 - شکل ( 2
3): ویژگیهای مشترک کارآفرینان (مبتنی بر رویکرد ویژگیها) 40 - شکل ( 2
4): افراد تحت آموزش کارآفرینی50 - شکل ( 2
5): مکاتب فکری کارآفرینی51 - شکل ( 2
6) پنج عامل برای ارتقای بهره وری64 - شکل ( 2

چکیده
حضور کارآفرینان ب هعنوان، یک استراتژی نوین در سازمانها برای دستیابی به نوآوری و استفاده از فرصتها
برای موفقیت، رشد و بقای سازمان اهمیت ویژهای دارد.کارآفرینان نقش و جایگاه ویژه ای در روند رشد و
توسعه اقتصادی بسیاری از دولت ها درکشورهای توسعهیافته و یا درحال توسعه دارند، به این دلیل دول تها تلاش
می کنند با حداکثر امکانات و بهرهبرداری از دستاوردهای تحقیقات، شمار هر چه بیشتری از جامعه را که دارای
ویژگیهای کارآفرینی هستند به آموزش در جهت کارآفرینی و فعالیتهای کارآفرینانه تشویق و ترغیب کنند.
- بررسی رابطه بین مهارت های کارآفرینانه مدیران (مهارت های کارآفرینانه شامل 3 دسته میباشد: 1
-2 مهار تهای « نوآوری، ریسک پذیری، پذیرفتن چالشها وجستجوی فرصتها در تغییر » مهارت های شخصی 1
توانایی » -3 مهار تهای فرآیندی 3 « تعامل موثر با دیگران، مذاکره و چانهزنی، نفوذ و رهبری اثربخش » ارتباطی 2
و اثربخشی سازمانی (« در برنامه ریزی و سازماندهی، توانایی در اجرای برنامه، توانایی در تجزیه و تحلیل محیط
(شامل: سودآوری، رشد، به دست آوردن منابع، توانایی انطباق، نوآوری، بهرهوری، رضایت ارباب رجوع و
شهرستان سنندج، رسالت تحقیق حاضر (SMEs) رضایت/ تعهدکارکنان) در کسب وکارهای کوچک و متوسط
میباشد.
در پایان با جمعآوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل نتایج، تفاوت معنیداری بین مهارتهای کارآفرینانه
و همچنین بهمنظور P_Value=. / مدیران و اثربخشی سازمانی در نمونه مورد مطالعه مشاهده گردید. 000
رتبه بندی مولفههای مختلف مهارتهای کارآفرینانه مدیران از آزمون فریدمن استفاده شد و از نتایج حاصله
ملاحظه گردید که رتبه مهارتهای ارتباطی بالاتر از مهارتهای شخصی و فرآیندی میباشد و رتبه مهارتهای
فرآیندی بیشتر از مهارتهای شخصی است.
واژگان کلیدی: کارآفرینی، مهارتهای شخصی، مهارتهای ارتباطی، مهارتهای فرآیندی، اثربخشی سازمانی
1 . Personal Skills
2 . Interpersonal Skills
3 . Process Skills

A Study on the Correlation between Managers’ Entrepreneurship
Skills and Organizational Effectiveness,
Case Study: SMEs in Sanandaj City

Abstract
This research is about the relationship between Entrepreneurship Skills of Managers with
Organizational Effectiveness in SMEs in Sanandaj City. This research is consisted of a
major hypothesis and three minor hypotheses.
Major hypothesis
There is a significant relation between Entrepreneurship Skills of Managers and
Organizational Effectiveness in SMEs in Sanandaj City.
Minor hypothesis
1. There is a significant relation between Personal Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
2. There is a significant relation between Interpersonal Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
3. There is a significant relation between Process Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
Entrepreneurship Skills of Managers consist of 3 dimensions. These dimensions are
Personal Skills, Interpersonal Skills and Process Skills. This research is a field research.
Tool of data collection are closed-ended questionnaire. Statistical population of research is
Small and Medium Enterprises (SMEs) in Sanandaj City. Statistical Community is limited
and sample size is 50 persons. Statistical technique that is used is spearman correlation
coefficient. The data is analyzed by SPSS software. Based on the results of research, there
is a significant relation between Entrepreneurship Skills of Managers and Organizational
Effectiveness in SMEs. Based on the results of research, there is an average relation
between Personal Skills, Interpersonal Skills and Organizational Effectiveness in SMEs.
There is poor relationship between Process Skills and Organizational Effectiveness in
SMEs.
Finally, it has been observed that there is an average and upward relationship (0/729)
between Entrepreneurship Skills of Managers with Organizational Effectiveness in SMEs.
Kay Words: Personal Skills, Interpersonal Skills, Process Skills, Organizational
Effectiveness

Abstract
This research is about the relationship between Entrepreneurship Skills of Managers with
Organizational Effectiveness in SMEs in Sanandaj City. This research is consisted of a
major hypothesis and three minor hypotheses.
Major hypothesis
There is a significant relation between Entrepreneurship Skills of Managers and
Organizational Effectiveness in SMEs in Sanandaj City.
Minor hypothesis
1. There is a significant relation between Personal Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
2. There is a significant relation between Interpersonal Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
3. There is a significant relation between Process Skills and Organizational
Effectiveness in SMEs.
Entrepreneurship Skills of Managers consist of 3 dimensions. These dimensions are
Personal Skills, Interpersonal Skills and Process Skills. This research is a field research.
Tool of data collection are closed-ended questionnaire. Statistical population of research is
Small and Medium Enterprises (SMEs) in Sanandaj City. Statistical Community is limited
and sample size is 50 persons. Statistical technique that is used is spearman correlation
coefficient. The data is analyzed by SPSS software. Based on the results of research, there
is a significant relation between Entrepreneurship Skills of Managers and Organizational
Effectiveness in SMEs. Based on the results of research, there is an average relation
between Personal Skills, Interpersonal Skills and Organizational Effectiveness in SMEs.
There is poor relationship between Process Skills and Organizational Effectiveness in
SMEs.
Finally, it has been observed that there is an average and upward relationship (0/729)
between Entrepreneurship Skills of Managers with Organizational Effectiveness in SMEs.
Kay Words: Personal Skills, Interpersonal Skills, Process Skills, Organizational
Effectiveness
128
17 . صمد آقایی، جلیل ( 1378 )، سازمان های کارآفرین، مرکز آموزش مدیریت دولتی، چاپ دوم
18 . علاقهبند، علی، مبانی نظری و اصول مدیریت آموزشی، انتشارات بعثت، چاپ اول، 1374 ، ص 168
19 . علیرضایی، سمیه ( 1384 )، نقش دولت در کارآفرینی ملت با رویکردی تطبیقی، مقالات منتخب سمینار
کارآفرینی تطبیقی، مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران.
20 . عندلیب آذر، مجتبی ( 1379 )، کارآفرینان و نقش آنان در رشد و توسعه اقتصادی، نشریه مدیریت
21 . فیض بخش بازرگان، علیرضا و علی دهقانپور فراشاه، ارائه مدل چندوجهی در مورد چرایی و چگونگی
( شروع کارآفرینی: مطالعه موردی در ایران. ارائه شده در کنفرانس بین المللی مدیریت ( 1382
مقالات منتخب سمینار کارآفرینی تطبیقی ،« کارآفرینی و توسعه؛ مطالعه ای تطبیقی » ، 22 . مقدم. رضا
1384 )، انتشارات اعلام التقی. )
23 . مقیمی، سید محمد ( 1384 )،"کارآفرینی در سازمان های دولتی"، انتشارات فراندیش، چاپ اول
24 . مقیمی، سید محمد ( 1383 )،"کارآفرینی در نهادهای جامعه مدنی (پژوهش در سازمان های غیر
انتشارات دانشگاه تهران و مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران ،"(NGOs) دولتی
25 . مقیمی، سید محمد ( 1385 )،"سازمان و مدیریت، رویکردی پژوهشی، انتشارات ترمه، چاپ چهارم
26 . میرسپاسی، محمد، مشارکت و تصمیم گیری در امور آمو زش و همبستگی آن با اثربخشی و کارایی
سازمان های آموزشی، فصل نامه تعلیم و تربیت، ش 47
27 . میرکمالی، سید محمد، "مشارکت و تصمیم گیری در امور آموزشی و همبستگی آن با اثربخشی و
کارایی سازمانهای آموزشی"، فصل نامه تعلیم و تربیت، شماره 37
28 . میلتو، سالازار ( 1380 )،"مقدمه ای بر کارآفرینی"، ترجمه سیامک نطاق، انتشارات کوهسار، چاپ دوم
29 . هزار جریبی، جعفر ( 1384 )،"کارآفرینی"، انتشارات پژوهشکده امور اقتصادی، چاپ اول
30 . هوی و سیکل، ،"تئوری، تحقیق و عمل در مدیریت آموزشی"، ترجمه: سید محمد عباسزاده،
انتشارات دانشگاه ارومیه، 1371 ، ص 72
31 . یوه، مایک ل ( 1379 )،"کارآفرینی و راهبردهای موسسات کوچک و بازرگان ی"، ترجمه : اکبر کریم
زاده رغبتی، نشریه فولاد، شماره 64 و 79
129
32. Anderson, Alistair & Pyysiainen, Jarkko & Mcelwoo, Gerard & Vesala
Kari(2006),"Developing the entrepreneurial skills of farmers:, international journal of
entrepreneurial behavior & research, VOL.12,No.1
33. Archibong - Chi Anyansi (2004),"Technology, Infrastructure and Entrepreneurship":
Role of the Government in Building a Sustainable Economy, School of Business and
Economics North Carolina A & T State University Greensboro
34. Bygrave, W.(1994),"The Portable NBA In entrepreneurship",N.Y. John Wiley & Sons Inc
35. Casson Mark (2003),"Entrepreneurship", the library of economics and liberty the concise
Encyclopedia of economics.
36. Chell, E., and G. Haworth(1988),"Explorations of the Entrepreneurial Personality": A
Latent Class Analysis, Paper to EIASM, Viena
37. Cherwitz. A. Richard(2002),"intellect ate entrepreneurship: a vision graduate for
education.( intellect ate entrepreneurship at university of Texas at Austin)", university of
Texas at Austin
38. Dershuis. Van. Justian. (2003)(University of Amsterdam and tin Bergen institute), Miriam
Van G (University of Amsterdam and tin Bergen institute), Wim Vijverberg (university of
Texas at Dallas and IZA),"Entrepreneurship selection and performance: ameta – analysis of
the impact of education in industrialized countries".
39. Douglas W.Lyon, Lumpkin Gt & dess, Geregory G(2000),"Clarifying the entrepreneurial
orientation construct and linking it to performance", Academy of Management
Review,Vol.26,issue5
40. Elsa, Casimiro(2003),"Entrepreneurial Skills assessment( A new approach supported by
electronic contents", XX ISP World conference on science and technology parks
41. Forthworth, Kurat Ko Donald F.(2001),"Entrepreneurship": A Contend Porary Approach
,Harcourt College
42. Fry, Fredl(1993),"Entrepreneurship": A Planning Approach, Mime Polis West
130
43. Grave, Arent, Salaff. W .Janet (2003)."Social networks and entrepreneurship".1042-2587-
01-262copy right by Baylor university, Volum-28, issu-1, publisher: black well publishing.
44. Hisrich, R.D &Peters , M. p (2002),"Entrepreneurship",5 edition .International edition
,New York, McGraw Hill/Irwin
45. Lazer. P .Edvard(2003),"Entrepreneurship", national bureau of economic
research(NBER) institute for study of labor Stanford university- graduate school of business
,IZA discussion paper.No.760
46. Littunen, Annu(2000),"Entrepreneurship and the characteristics of entrepreneurial
personality", International Journal of Entrepreneurial Behavior Rsearch,Vol.6,no.6
47. Lumpkin, G. T. Dess, Gregory G (1996)."Clarifying the entrepreneurial oriention
construct and linking it to performance". Academy of Management Review, Vol.21
48. National Governors Association (2004) A Governor"s Guide to Strengthening State
Entrepreneurship Policy , Washington, D.C , NGA center for Best Practices
49. Rosalind Eve,"The future of self-management education for people with chronic
condition",2003,p.2(www.innovation.org.uk)
50. Smiler W. Raymon(1997),"Executive forum Entrepreneurship Reflections on A
Subversive Activity", Journal of Business
51. Smith. D.T(2003),"Entrepreneurship Among African, Americans :A Mechanism of social
and Economic Development", University of south caroling
52. Thomas N.Garavan, BarraOa €Cinneide (1994),"Entrepreneurship Education and Training
Programmers Review Evaluation",Journal Industrial Training ,Volume 18,Number 8
53. Tompson, John. L (1999),"The World of the entrepreneurship a perspective",
Management Journal.Vol.11,No.6
54. Watson. G. et. al (2003) ,"Describing the Entrepreneur: How Appropriate is the
founder/non-founder dichotomy", A Paper for the small enterprise Association and New
Zealand 16 Annual Conference,Ballarat,28 Sept-1 Oct

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله فرایند ساخت کامپوزیتها فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله فرایند ساخت کامپوزیتها فایل ورد (word) دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله فرایند ساخت کامپوزیتها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله فرایند ساخت کامپوزیتها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله فرایند ساخت کامپوزیتها فایل ورد (word) :

به طور کلی کامپوزیتها از نظر نحوه ساخت به دو دسته کلی زیر تقسیم می‌شوند.
1- قالبگیری باز (قالبگیری تماسی)
در قالبگیری باز ماده کامپوزیتی لایه ها و ژل کت در هنگام ساخت در معرض اتمسفر محیط می باشند و شامل حالتهای زیر است.
الف) لایه گذاری دستی: کاربرد دستی رزین – کاربرد مکانیکی رزین
ب) فرایند لایه گذاری با الیاف سوزنی: روش پاشش با اسپری به صورت اتمیزه- به کارگیری غیر اتمیزه
ج) روش فیلامن و ایندینگ
2- قالبگیری بسته
در این نوع قالبگیری کامپوزیت در یک قالب دو تکه یا درون کیسه خلاء ساخته می شود که شامل حالتهای زیر می باشد.
الف) قالبگیری فشاری:
ترکیب قالب گیری صفحه یا (SMC) Sheet Molding Compound
ترکیب قالبگیری حجیم (BMC) Bulk Molding Compound
ترکیب قالبگیری ضخیم (TMC) Thick Molding Compound
ب) قالبگیری کششی Pultrusion Processing
پ) قالبگیری تزریقی عکس العملی تقویت کننده Reinforced Reaction Injection Molding
ت) قالبگیری انتقال رزین Resin Transfer Molding
ث) قالبگیری تحت کیسه خلاء: لایه گذاری خیس- پری پرگ PrePerg
ج) فرایند تزریق در خلا
چ) ریخته گری گریز از مرکز
ح) لایه گذاری پیوسته
قالبگیری باز
در این فرایند تقویت کننده ها به صورت پارچه های سوزنی، بافته شده یا به هم کوک زده شده بوسیله دست در محل خود قرار داده می شوند و سپس با رزین آغشته می گردند که رزین می تواند بوسیله دست و یا قلم و یا بوسیله دیگر وسایل مکانیکی با الیاف آغشته شود.
روش لایه گذاری دستی
از این روش در ساخت محصولاتی از قبیل قایقها، مخازن، پوشش حمامها، بوشها، قطعات کامیونها و اتومبیلها سازه های معماری و… استفاده می شود.
در این روش ابتدا برای بدست آوردن سطحی با کیفیت بالا روی قالب ژل کت زده می شود و پس از اینکه به مقدار کافی ژل کت زده شد الیاف تقویت کننده فایبرگلاس را به صورت دستی روی قالب قرار می دهند و سپس رزین بوسیله پاشش، ریختن، قلمرو زدن غلتک زدن و یا به کمک لیسه و یا پاشش بوسیله اسپری زده می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   256   257   258   259   260   >>   >