پروژه دانشجویی تحقیق تیزر تبلیغاتی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تیزر تبلیغاتی فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تیزر تبلیغاتی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تیزر تبلیغاتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تیزر تبلیغاتی فایل ورد (word) :

تیزرهای تبلیغاتی در تلویزیون کشور ما زیاد پخش می شود و تأثیر بسزایی در خرید و آشنایی مردم از محصولات غذایی و... دارد. در این تحقیق قصد بر آن است که تأثیر تیزرهای تبلیغاتی مواد لبنی را بر مردم شهر اصفهان فهمیده و برای هرچه بهتر شدن این تیزرها تلاش شود.
مواد لبنی بخش زیادی از سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهد. مراحل تولید و پاکیزه سازی مواد و افزودن مواد مختلف به آن بسیار مهم است و باید مورد بررسی قرار گیرد. البته استفاده از مواد افزودنی در سالهای اخیر در کشور ما اهمیت بالایی داشته و در انتخاب مردم مهم است.
همچنین باید توجه کرد که تیزری موفق است که با حسن نیت و راست گویی مخاطبان را هرچه بهتر با محصولات آشنا کرده و به استفاده ی هرچه بیشتر مردم کشور از محصول ترغیب کند.
همچنین برای آشنایی بیشتر مردم با تنوع تولید این مواد و خواص و چگونگی تولید باید با تیزرهایی هرچه قویی تر به این مهم دست یافت.
البته در خرید مواد لبنی مانند دیگر مواد قیمت نقش بسزایی داشته و در نوع انتخاب مردم(یارانه ای، غیر یارانه ای) تأثیر بالایی دارد.
2- اهداف:
اهداف نزدیک: بالابردن سطح تأثیر گذاری تیزرها به ویژه تیزرهای مواد لبنی بر مردم شهر اصفهان
اهداف دور: فرهنگ سازی برای مصرف مواد لبنی در کشور و جلوگیری از بیماری های مختلف ناشی از کمبود ویتامین های موجود در مواد لبنی
3- پیشینه ی تحقیق:
با تحقیقات به عمل آمده از سایت های مختلف متن قابل ملاحظه ای در این مورد یافت نشد، البته به جز مقالاتی که به بحث تبلیغات به طور کلی و اجمالی پرداخته بودند.
شاید دلیل پیدا نکردن آن این بوده که جمله یا عبارت درستی جستجو نشده، یا به دلیل نداشتن آدرس سایت مناسب اطلاعات درستی به دست نیامد. شاید واقعا در این مورد تحقیق جامعی برای مردم شهر اصفهان انجام نشده. البته کتاب یا پایان نامه ای نیز در این مورد یافت نشد تنها منبع اطلاعات تحقیق کتابخانه ی دانشگاه نجف آباد و کتابخانه ی دانشگاه فنی و حرفه ای اصفهان است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها فایل ورد (word) دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله خواص فیزیکی و شیمیایی نو کلئیک اسیدها فایل ورد (word) :

پایداری نوکلئیک اسیدها : اگر به نظر میرسد که ساختار رشته های دوبل DNA و RNA بوسیله پیوند هیدروژنی محکم میگردند ، اما این چنین نیست با ندهای هیدروژنی بای جفت شدن بزها مخصوص هستند ، اما پایداری مار پیچ نوکلئیک اسید نتیجه اثر متقابل آب گریزی و دو قطبی ـ دو قطبی بین جفت بازهای آلی میباشد .
اثر اسید : وضعیت بسیار اسیدی ممکن است باعث تجزیه نوکلئیک اسیها به اجزایشان شود : بازها قند و فسفات اسیدهای ضعیف سبب هیدرولیز پیوند بازهای پودینی گلیکوزیلی تا اسید بدون پودین بدست آید شرایط شیمیایی پیچیده برای انتقال بازهای ویژه توسعه داده شده است و اساس توالی شیمیایی DNA است .
اثر قلیا : PH بالا DNA و RNA را تخریب میکند بوسیله تغییر در وضعیت تاتو مری بارها و قطع بازهای هیدروژنی ویژه RNA همچننی مشکوک به هیدرولیز در PH بالا بوسیله شرکت در OM-Z در فرایند شکستگی درون مولکولی ستون فقودی استر میباشد .
بعضی از ترکیبات شیمیایی مانند دوره و فرمامید میتوانند DNA و RNA را در RM طبیعی بوسیل قطع نیروی آب گریزی بین بازهای آلی تخریب کنند .
چسبندگی : DNA خیلی دراز و نازک است و محلولهای DNA یک چسبندگی بالایی دارند مولکوهای DNA دراز مستعد شکستگی در یک محلول از طریق لرزش میباشند این پروسه ها میتوانند برای تولید DNA با یک طول متوسط و مشخص استفادع شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تب مالت سیاه زخم سل فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تب مالت سیاه زخم سل فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تب مالت سیاه زخم سل فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تب مالت سیاه زخم سل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تب مالت سیاه زخم سل فایل ورد (word) :

توضیح کلی
تب مالت عبارتست از یک عفونت باکتری که از گاوها، خوک ها، گوسفندان یا بزهای آلوده و عفونی شده به انسان انتقال می یابد. این بیماری از انسان به انسان مسری نیست. این عفونت باکتریایی اعضای خون ساز بدن، از جمله مغز استخوان، گره های لنفاوی، کبد و تحال را متاثر می سازد. بیماری در مردان 60-20 ساله شایعتر است. دوره نهفتگی بیماری ممکن است 60-5 روز یا حتی چندین ماه باشد. بیماری یک نوع حاد و یک نوع مزمن دارد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای همزمانی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای همزمانی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای همزمانی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای همزمانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ماشینهای همزمانی فایل ورد (word) :

ماشینهای همزمانی
– همزمانی

ماشینهای همزمانی با روالهای نرم افزاری در سطح کاربر ساخته شده اند که آن استنادی است که دستورات همزمانی موجود در سخت افزار.
برای چند پردازنده های کوچکتر یا وضعیت رقابتی پایینتر،قابلیت کلید سخت افزاری در یک دستور بی‌وفقه یا ترتیب و توالی دستور در بازیابی ذره وار(اتمیک) و تغییر یک مقدار است و مکانیزم همزمانی نرم افزاری این توانایی را می سازد در این بخش ما روی پیاده سازی عملیات همزمانی،باز کردن و قفل کردن تمرکز می کنیم.
Locl وunlock می توانند بطور مستقیم در یک ممانعت متقابل بکار روند،همچنین در بکار بردن مکانیزمهای همزمانی پیچیده تر.

در یک مقیاس بزرگتر در چند پردازنده ها یا در وضعیت رقابتی بالاتر،همزمانی کارائی بیشتری را دارد چون رقابتهای بیشتر تأخیرهای اضافی را بوجود می آورد ما در اینجا بحث می کنیم که چگونه مکانیزمهای همزمانی اولیه روی تعداد،بیشتری از پردازنده گسترش می یابد.

اسانس سخت افزار اولیه
در قابلیت کلید ما مستلزمیم همزمانی را در یک چند پردازنده که مجموعه ای از سخت افزارهای اولیه با قابلیت خواندن ذره وار و یک مکان یابی حافظه است را اجرا کنیم بدون چنین قابلیتی هزینه ساخت همزمانی اولیه خیلی بیشتر خواهد بود و تعداد پردازنده ها افزایش خواهد یافت تعدادی قاعده دستورسازی برای سخت افزار اولیه وجود دارد که در جهت بهبود قابلیت خواندن ذره وار و مکان یابی مناسب استفاده می شود و با چند راه می توان خواندن و نوشتن ذره وار را بیان کرد. این سخت افزار اولیه اساس ساخت بلوکهایی است که در انواعی از عملیات همزمانی سطح کاربر استفاده می شود و همچنین شامل قفلها و مانع هاست.

بطور کلی در این معماری نمی توان انتظار داشت که کاربران روی سخت افزار اولیه کار کنند اما در عوض انتظار می رود که از سیستمهای برنامه نویسی برای ساخت یک کتابخانه همزمانی استفاده شود که معمولاً یک پردازش پیچیده است.
حال بحث را با یک سخت افزار اولیه و چگونگی عملیات همزمانی برای آن شروع می کنیم یکی از انواع عملیات همزمانی مبادله اتمی (atomic exchanye) است که ارزش یک رجیستر را با حافظه عوض می کند حال ببینیم چگونه از این عملیات همزمانی استفاده کنیم. فرض می کنیم که می خواهیم یک قفل ساده بسازیم و در آن با ارزش 0صفر نشان می دهیم که

قفل آزاد است و با 1 نشان می دهیم که غیر قابل استفاده است در رجیستر و حافظه آدرس مطابق قفل است دستور emchanye 1 را برمی گرداند اگر پردازنده قبلاً دستیابی شده و در غیر اینصورت 5 را برمی گرداند. در حالت دیگر آن مقدار با 1 تغییر می کند و با حصول0 صفر از هر تغییری جلوگیری می کند. بطور مثال فرض می کنیم دو پردازنده داریم که هر یک تلاش می کند همزمانی را عوض کند این رقابت وقتی تمام می شود . که یکی از پردازنده ها تغییر را انجام می دهد و 0 را برگرداند و در اینصورت پردازنده دوم 1 را باز خواهد گرداند آن کلید از مبادله اولیه برای اجدا کردن همزمانی در عملیات اتمیک استفاده می کند. آن مبادله غیرقابل تقسیم است و دو مبادله همزمان با نوشتن مکانیزمهای پشت سرهم (سریالی ) مرتب می شود.

تعداد دیگر از اتمیک های اولیه وجود دارد که در انجام همزمانی بکار برده می شود و همه آنها قابلیت خواندن و update کردن حافظه دارند و همچنین وضعیتی که می گوید آیا دو عملیات به صورت ذره وا انجام می شود یا نه.
در حال حاضر یکی از عملیاتی که در چند پردارنده های قدیمی استفاده می شود تست کردن و نشاندن است (test-and-set) که یک مقداررا تست می کند و اگر آن مقدار توسط آن تست تصویب شد آن را قرار می دهد. برای مثال ما می توانیم عملیاتی را تعریف کنیم که برای 0 تست شده و در آن ارزش 1 قرار گرفته.نوع دیگر از همزمانی اتمیک او fetch a increment است که ارزش محل حافظه و افزایش ذره ای را برمیگرداند وجود 0 نشان می دهد که متغیر همزمانی مطالبه نشده و ما می توانیم از fe tch a increment فقط در مبادله استفاده کنیم کاربردهای دیگری از عملیات وجود دارد مشابه fetch a increment که مختصراً به آنها خواهیم پرداخت. دستورات بی وقفه در اجرای عملیات حافظه اتمیک،زمانیکه به هر دو حافظه خواندنی و نوشتنی نیاز است یکسری رقابتها را مطرح می کند. پیچیدگی که در کاربرد آن است مربوط به زمانیست که سخت افزار هیچ عملیات دیگری را در بین خواندن و نوشتن نمی تواند انجام دهد و منجر به بن بست می شود.
یک تبدیلی در یک جفت دستور است زمانیکه دومین دستور ارزشی را برمی گرداند و می توان نتیجه گرفت که اگر اتمیک بود آیا آن جفت دستور اجرا می شد و زمانی آن جفت دستور مؤثر هستند که هیچ پردازنده دیگری ارزش را در بین آن جفت دستور تغییر ندهد.
این جفت دستور یک load ویژه است که lood locked , load linked را شامل می شود و دستور دیگر یک store ویژه است که store conditianad نامیده می شود این دستورات بترتیب استفاده می شوند:اگر محتویات مکان حافظه با load liaked مشخص شود آن قبل از دستور store condionad که با آدرس یکسان رخ داده تغییر پیدا می کند. پس دستور store شرطی از بین می رود و اگر پردازنده یک سوئیچ میان آن دو دستور انجام دهد باز هم store شرطی از بین می رود.

دستور store شرطی اگر انجام شود 2 را باز می گرداند در غیر اینصورت 0 را برمی گرداند و تنها زمانی عملیات موفقیت آمیز است که load linked مقدار اولیه نرا برگرداند و store شرطی هم مقدار 1 را بازگرداند. رشته زیر یک مبادله اتمیک را روی مکان حافظه مشخص شده بوسیله R1 انجام می دهد:

try:Mov R3,R4 :Mov of value exchange
LL R2,0(R1) :loud linked
Sc R3,0(R1) :store condi tionad
BEQZ R3,try :branch store fails
Mov R4,R2 :put lood value in R4

در پایان این رشته،محتویات R4 و مکان حافظه با R1 مشخص می شود(با نادیده گرفتن هر اثری از branch های به تأخیر افتاده).
در هر زمان یک پردازنده مداخله می کند و مقدار حافظه را میان دستورات LL و SC تغییر می دهد sc مقدار 0 را در R3 می گذارد و باعث ترتیب که برای try می شود. یک مزیت مکانیزمهای LL/SC این است که می توانند برای ساخت همزمانیهای اولیه دیگر استفاده شوند. به عنوان مثال در زیر به یک fetch
8increment اتمیک اشاره می شود:

try: LL R2.0(R1) :load linked
DADUI R3,R2,#1 :i increment
SC R3,0(R1) :store conditionad
BEQZ R3,try :branch store fails

این دستورات بوسیله نگهداری خط آدرس مشخص شده اجرا می شوند برای دستور LL اگر یک وقفه رخ دهد یا اگر بلوک کش تطابق پیدا کند آدرس در link registet از بین می رود (مثلاً به وسیله یک SC دیگر) دستور SC براحتی آدرس خود در لینک رجیستر را بررسی می کند اگر بود در اینصورت SC موفقیت آمیز بوده در غیر اینصورت از بین رفته.
زمانیکه SC از بین می رود بعد از دستور store ناتمام به آدرس LL باید در انتخاب دستورات جایگزین شده بین این دو دستور دقت کنیم که دستورات رجیستر در آن مجاز به استفاده بوده و بدون خطرند،غیر از این ممکن است بن بست بوجود آید(زمانیکه آن پردازنده نمی تواند دستور scsc را کامل کند) همچنین تعداد دستورات میان S C.LL باید کم باشد چون امتحان رخداد غیرمنتظره یا تکرار خرابی SC وجود دارد.

 

اجرای قفلهای به هم پیوسته
قبلاً ما عملیات اتمیک داشتیم و می توانستیم از مکانیزمهای به هم پیوستگی در یک چند پردازنده استفاده کنیم در اجرای قفلهای چرخشی (spin lock) در یک حلقه آنقدر می چرخد تا اینکه به نتیجه برسد.spin lock زمانی استفاده می شود که برنامه نویس ها می خواهند قفل را برای مدت کوتاهی نگهداری کنند و در مرحله ای با تأخیر اندک از آن استفاده کنند پس باید در دسترس باشد چون spin lock پردازنده را حبس می کند و در یک l oop منظر می ماند تا قفل آزاد شود البته در بعضی مواقع نامناسب هم هستند.

ساده ترین کاربرد آن مربوط به زمانی است که کش به هم پیوسته نباشد و قفلهای متغیر را در حافظه نگهداری می کند. یک پردازنده دائماً تلاش می کند تا قفل را در یک عملیات اتمیک پیدا کند و تست کند که آیا آن مبادله قفل را آزاد می کند یا نه برای آزاد سازی قفل، پردازنده مقدار 0 را ذخیره می کند در اینجا یک رشته که برای قفل چرخشی داریم که آدرسش در R1 در یک مبادله اتمیک استفاده می شود:

DADDUI R2,R0.#1
lockit: EXCH R2,0(R1) ,atomic exchange
BNEZ R2,lockit ,already locket

اگر پردازنده ما کش بهم پیوسته را پشتیبانی کند ما می توانیم کش قفلهای مورد استفاده آن مکانیزم بهم پیوسته برای مقدار قفل مربوطه نگهداری کنیم. کش بودن قفلها دو مزیت دارد:اول اینکه اجازه می‌دهد که مرحله spining (تلاش برای تست و بدست آوردن قفل در حلقه) که در کش کپی می شود سریعتر باشد از دستیابی حافظه کلی روی هر یک از دریافتهای قفل که در هر جستجو نیاز است. دومین مزیت آن مربوط به لوکالیتی دستیابی قفل است یعنی اینکه پردازنده ای که قفل را استفاده کرده درآیند نزدیک دوباره آن را استفاده می کند. در این مورد ممکن است مقدار قفل درکش پردازنده باشد و در نتیجه زمان پیدا کردن قفل کاهش زیادی پیدا کند.

با کسب اولین مزیت نیاز داریم که یک تغییر روی پروسه چرخشی ساده بدهیم هر جستجو برای مبادله کردن در حلقه مستقیماً نیاز به عمل نوشتن دارد اگر پردازنده های چندگانه در حال جستجو برای بدست آوردن قفل هستند هر یک نوشتنی را تولید می کنند و بیشتر این نوشتن ها منجر به writemiss می‌شود.

بدین ترتیب ما باید پروسه قفل چرخشی را اصلاح کنیم بطوریکه با انجام عمل خواندن روی کپی موضعی قفل بچرخد تا اینکه آن قفل دستیابی شود جستجو برای بدست آوردن قفل با انجام یک عملیات جانشینی انجام می شود یک پردازنده ابتدا متغیر قفل را تست وضعیت می کند و آن پردازنده می خواند و تست می کند تا اینکه با توجه به مقدار بدست آمده مشخص شود که قفل باز شده.

آن پردازنده سپس بر خلاف همه پروسه های مشابه (در نوشتن چرخشی) عمل می کند تا ببیند که چه کسی متغیر را ابتدا قفل می کند همه فرایندها از یک دستور مبادله ای استفاده می کنند که مقدار قدیمی را می خواند و 1 را درون متغیر قفل ذخیره می کند تنها برنده مقدار 0 را می بیند و بقیه 1 را. پردازنده برنده کد را بعد از قفل اجرا می کند و وقتی که تمام شد مقدار 0 را درون متغیر قفل برای آزاد کردن قفل ذخیره می کند. در اینجا کدهایی که spin lock را اجرا می کند می بینیم( 0 برای باز شدن و 1 را برای قفل کردن)

lockit : LD R2,0(R2) , load of lock
BNEZ R2,lockit , not available-spin
DADDUI R2,R0,#1 , load locked valure
EXCH R2,0(R1) , swap
BNEZ R2,lockit , nranch if lock washt 0

حال بررسی می کنیم که برنامه spin lock چگونه از مکانیزم به هم پیوسته کش استفاده می کند شکل 423 نشان می دهد پردازنده و گذرگاه یا عملیات فهرستی برای فرایندهای چندگانه متغیری که از مبادله اتمیک استفاده می کند را قفل می کنند یکی از پردازنده ها 0 را در قفل ذخیره می کند و بقیه کش ها نامناسب بوده و مقدار جدید را برای به هنگام سازی کردن کپی آن در قفل واکشی می کنند در این کش کپی باز شدن قفل را با ارزش 0 نشان می دهد و بعد مبادله را انجام می دهد.
این مثال مزیت دیگر LL/SC را نشان می دهد :

عمل خواندن و نوشتن به وضوح از یکدیگر جدا شده اند.LL موجب هر ترافیک گذرگاهی نیست این واقعیت نشان می دهد که آن رشته کد ساده همان مشخصات بهینه شده نسخه استفاده از مبادله را دارد (R1 آدرس قفل را نگه می دارد،LL جایگزین LD می شود و SC جایگزین EXCH

.
Lockit : LL R2,0(R1) , load linked
BNEZ R2,lockit ,not available-spin
DADDUI R2,R0,#1 ,locked value
SC R2,0(R1) ,store
BEQZ R2,lockit ,branch if store fails

اولین شرط فرم حلقه چرخشی را مشخص می کند و دومین شرط رقابتی که دو پردازنده سر دسترسی همزمان به قفل دارند را حل می کند.
هر چند برنامه قفل چرخشی ساده است اما پیچایش بالای آن در بکار بردن تعداد زیاد پردازنده ها مشکل است چون ترافیک تولید شده مربوط به زمانی است که قفل آزاد شده است.

مدلهایی از حافظه های پایدار
وابستگی کش باعث می شود که پردازنده های چندگانه به نمایش پایداری حافظه بنگرند حال سؤال این است که پایداری چگونه است و چه موقع یک پردازنده باید مقدارش توسط پردازنده دیگر update از آنجایی که پردازنده ها از طریق متغیرهای به اشتراک گذاشته ارتباط برقرار می کنند پس این سؤال را می توان اینگونه مطرح کرد: در چه دستوراتی باید به داده های نوشته شده توسط پردازنده های دیگر توجه کرد؟ در جایی که تنها راه به واسطه خواندن است.
سؤال را می توان بدینصورت گفت:چه چیزی را باید بین خواندن و نوشتن در پردازنده های متفاوت اجرا کرد؟در میان این سوالات پایداری حافظه که به نظر می رسید باید ساده باشد فوق العاده پیچیده می شود.

بعنوان مثال با یک مثال ساده می توان آن را بیان کرد در اینجا دو کد سگمنت از پردازنده P2 , P1 است که پهلو به پهلوی یکدیگر نشان داده شده اند.
P1 : A=0 P2:B=0
……. …….
A=1 B=2
L2:if (B=0)….. L2:if (A=0)…..
با فرض اینکه پروسه هایی در پردازنده های مختلف در حال اجرا هستند و محل های , B , A از دو پردازنده ابتدا در کش مقدار 0 را دارند. دستورات (برچسب دارL2 ,L1) شرطها را ارزیابی می کنند و اگر درست بود در اینصورت B, , A مقدار 1 را که به آن اختصاص داده ایم نشان می دهند. اما فرض کنید که آن نوشتن های اضافی به تأخیر افتاده باشد و آن پردازنده ها در طی آن تأخیر به پردازش ادامه دهند. و ممکن است که P 2 ,P1 مقداری برای B, A نداشته باشد(بترتیب) و قبل از اینکه شروع به خواندن مقدار ها کند سؤالی که پیش می آید این است که چه شرایطی لازم است تا این وضعیت ادامه داشته باشد؟آسانترین مدل برای پایداری حافظه پایداری ترتیبی sequential consistency نامیده می شود.
در پردازش ترتیبی باید نتیجه هر اجرایی مشابه باشد همچنین دستیابی های حافظه که توسط هر پردازنده انجام می شود به طور صحیح نگهداری می شود و این دستیابی های پردازنده های مختلف به دلخواه جایگذاری می شوند. پایداری ترتیبی امکان اینکه تعدادی از اجراها نامعلوم باشد را در مثال قبل رفع کرد چون آن انتصابها باید قبل از ورود دستورات بعدی کامل شوند.

ساده ترین را در اجرای پایداری ترتیبی وجود پردازنده ای است که با تأخیر دستیابی حافظه را به اتمام برساند تا اینکه همه آن موارد از بین رفته با دستیابی کامل شود. و آن تأخیر برابر با دستیابی حافظه بعدی است به یاد داریم که پایداری حافظه عملیات را با متغیرهای مختلف درگیر می کرد:

آن دو دستیابی که باید مرتب باشند در واقع مکانهای متفاوت حافظه هستند در این مثال ما باید تأخیر A یا B را با تأخیر انجام دهیم (B=0 یا A=0) تا اینکه نوشته قبلی کامل شود(A=1 یا B=1) در نهایت اینکه در پایداری ترتیبی ما عمل خواندن و نوشتن را با هم نمی توانیم انجام دهیم هر چند پایداری ترتیبی یک شکل ساده از برنامه نویسی را ارائه کرد اما کارائی را پایین آورد. حال به یک مثال دیگر می پردازیم.

مثال:تصور کنید که ما پردازنده ای داریم که write miss آن so سیکل برای برقراری مالکیت می گیرد،10 سیکل برای تولید هر ابطالی بعد از برقراری پایداری نیاز است 0 8 سیکل برای کامل شدن یک ابطال و تصدیق اینکه تولید شده است فرض می کنیم که یک بلوک کش بین چهار پردازنده تقسیم شده است حال چقدر write miss باید توقف داشته باشد تا پردازنده نوشته شود؟(البته اگر پردازنده پایدار ترتیبی دارد.)و نیز فرض می کنیم که قبل از اینکه کنترل کننده های وابسته کامل شود باید باطل سازی صریحاً تصدیق شود چنانچه ما بعد از بدست آوردن مالکیت برای write miss بتوانیم اجرا را دامه دهیم بدون اینکه برای باطل سازی صبر کنیم پس نوشتن چقدر طول می کشد؟

پاسخ: وقتی که ما برای باطل کردن صبر می کنیم هر نوشتنی به اندازه زمان مالکیت وقت می گیرد و وقتی که باطل سازی ها روی هم می افتند ما فقط در مورد آخرین آن نگران می شویم که این با10+10+10+10=40 سیکل بعد از اینکه مالکیت برقرار شده آغاز می شود سپس زمان کل برای هر نوشتن 50+40+80=170 سیکل است در این مقایسه زمان مالکیت se سیکل است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق زمین لرزه فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق زمین لرزه فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق زمین لرزه فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق زمین لرزه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق زمین لرزه فایل ورد (word) :

پدیده زمین لرزه از جمله رخدادهای ناگوار و خسارت زایی می باشد که اشاره به پویایی روند تکوینی زمین دارد. این روند هر چند طبیعی می باشد ولی همشه در گروه فرآیندهایی خسارت زا و خطر آفرین جای داشته است. آمارها نشان می دهد که کشور ایران، از دیدگاه خسارتهای وارده ناشی از رخدادهای طبیعی (بویژه زمین لرزه) در ردیف چهارمین کشور جهان قرار درد . این در حالی است که آثار این گونه خسارتها پیوستگی نزدیکی را نیز با وضعیت اقتصادی و میزان فقر، در بین مردم مناطق آسیب دیده دارا است.

«تاریخچه زمین لرزه»
تاریخ به خوبی گویاست که دیریست واژه زلزله برای بیشینه افراد ناآشنا پیش از هر چیز هراس را در پی داشته و برای بسیاری از پژوهشگران پرسشهای فراوان را به همراه دارد. بازگشت به گواه های تاریخی نشان می دهد که هراس از زمین لرزه و میل به شناخت آن در سرشت آدمی آمیخته می باشد. این گونه شناخت گاه با خرافه ها و دیدگاه های غیر علمی آلوده گردیده و گاه تفسیرهایی علمی ولی بسیار ناتوان را بر دوش خود کشیده است. اولین دیدگاه های علمی در قالب کم و بیش دقیق برای شناخت اسلوب دار زمین لرزه مربوط به میانه تا اواخر قرن هجدهم پیوسته می باشد. اشاره به این نکته لازم است که هر چند آغاز فعالیت شبکه جهانی استاندارد زمین لرزه شناختی یا (WWSSN) در افزایش مکان یابی رخدادها کارساز بوده ولی هنوز آثار قطعیت و خطای فروان را می توان در برآورد درست از پارامتر مکانی کانون و یا دیگر پارامترهای اصلی رخداد ها ردیابی نمود.

«زمین لرزه»
هرگونه حرکت های دوره ای و لرزش های قابل دریافت که نتیجه ای از عبور امواج الاستیکی ناشی از رها گردیدن انرژی در تکتونسفر است در قالب واژه زمین لرزه (Land slide) تعریف می گردد. اثر سطحی گذر امواج زمن لرزه در قالب ویرانسازی سازه ها، ایجاد تغییراتی در قالب نشست های نایکنواخت و کلی، آبگونی، سونامی (Tsunami) ، لغزش های بزرگ و گسیختگی در دامنه ها و دیگر تغییرات کینماتیکی است که با جلوه های گوناگون خود و با نرخی تند و یا کند، پیش و یا پس از هر رخداد زمین لرزه در زمین آشکار می گردد.

«پیدایش زمین لرزه»
در روزهای آغازین علم زلزله شناسی ، تصور می شد که زمین لرزه ها در اثر فرو ریختگی ها و یا انفجارات عمیق در درون زمین ایجاد می شوند. اگر این مسأله صحیح بود باید انتظار می داشتیم تا در یک زمین لرزه ، اولین جنبشها همگی به صورت فشارشی یا کششی باشند. در صورتی که در الگوی تشعشع یک زمین لرزه طبیعی، همیشه دو وضعیت فشارش و دو وضعیت کشش در ربع های متقابل، قابل مشاهده است. همچنین در سنگها، اصطکاک در طول گسل بین دو صفحه، به شدت متغیر است. در محل هایی که اصطکاک کم است و صفحات به آرامی حرکت می کنند. فرآیندی تحت عنوان خزش بدون لرزه (Aseismiccreep) مطرح می شود. ولی در طول سایر بخش های گسل که اصطکاک زیاد است، صفحات به طور موقت به همدیگر می چسبند. جنبش ممتد صفحه موجب واتنش الاستیک، در مجاورت نقاط ناهموار می شود. تا هنگامی که سنگ های اطراف گسل الاستیک باشند، در موقع کشیدگی یا فشردگی همانند فنرهایی عمل می‌نمایند که قادرند انرژی الاستیک را در خود ذخیره کنند. پیش از یک زمین لرزه، سنگ های موجود در طول یک گسل را می توان به عنوان یک سیستم فنری بارگذاری شده وآماده برای رها شدن، در نظر گرفت. در این سیستم بیش از یک میلیمتر جنبش صفحه، نیرویی فراهم می سازد که بر نیرو های اصطکاک غلبه می کند و در نتیجه سنگ های طرفین گسل به طور ناگهانی در جهت مخالف همدیگر می جهند. یک گسیختگی مشخص به صورت ترک کوچکی که سریعا گسترش می یابد، در طول یک گسل انتشار می یابد. در این حین، انرژی الاستیکی ذخیره شده در سنگ های طرف دیگر گسل به صورت امواج لرزه ای صاتع می شود. هر گاه یک لیتوسفر با سرعت زیاد در حدود 100 میلیمتر در سال فرو رانده شود به قدر کافی برای ایجاد زمین لرزه سرد و شکننده باقی می ماند. زیرا در طی فرورانش سریع، لیتوسفر سطوح هم دمایش را نیز به پائین حمل می کند. اما در جایی که فرورانش با سرعت کمتر از 30 میلیمتر در سال صورت پذیرد ، نظیر ساحل ایالت های ارگن و واشنگتون، حرارت لیتوسفر در حین فرو رفتن افزایش می یابد و زمین لرزه ایجاد نمی‌گردد. در زمین لرزه های بزرگ، گسیختگی تا چند صد کیلومتر انتشار می‌یابد، در صورت که در زمین لرزه های کوچکتر گسیختگی تنها تا چند کیلومتر منتشر می شود.













«محل وقوع زمین لرزه»
بیشتر زمین لرزه های جهان در طول مرز بین صفحات رخ می دهند. زمین لرزه ها در طول ترانشه ها، پشته ها و گسل های تبدیلی به وقوع می پیوندند. وقوع زمین لرزه ها در طول هر سه نوع مرز، به وضوح با یکدیگر متفاوت می‌باشند. در زمین لرزه همچنان که یک گسیختگی انتشار می یابد، مقدار زیادی از انرژی الاستیکی ذخیره شده محلی آزاد می شود. بدین ترتیب زمین لرزه از درون منطقه گسیختگی، نشات می گیرد. به هر حال ، فعالیت زمین لرزه از اولین نقطه گسیختگی که کانون یا مرکز عمقی نامیده می شود، آغاز می گردد. زلزله شناسان با نگهداری صدها لرزه سنج حساس منتظر وقوع زمین لرزه می مانند. با تحلیل نگاشتهای (Records) این دستگاه ها می توان سه حقیقت اساسی یک زمین لرزه بزرگ را مشخص کرد:1- مرکز سطحی که با اندازه گیری دقیق زمان رسیدن علایم زمین لرزه در ایستگاه های مختلف، تعیین می شود. 2- عمق کانونی که با استفاده از زمان امواج رسیده و شکل موج ثبت شده مشخص می گردد. 3- بزرگی که در واقع اندازه زمین لرزه را نشان می دهد و به وسیله دامنه جنبش زمین محاسبه می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   311   312   313   314   315   >>   >