پروژه دانشجویی مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها فایل ورد (word) :

شیوه عمل به این نحو است که ابتدا می بایست یک صنعه فلزی به ابعاد طول جوش مورد نظر به نحوی به 4 گوشه دهنه مورد نظر بسته شود که توانایی تحمل بار کشش معادل با حداکثر مجاز میلگرد ها را داشته باشد . نکته اساسی در جوش این نوع بادبند در این است که در جوشکاری میلگرد می بایست آمپر دستگاه بسیار پایین باشد و جوشکاری نباید در راستایی که میلگرد ها کشیده می‌شوند صورت می گیرد .

پس از نصب 4 صنعه موردنظر به هر صنعه یک میلگرد را مطابق با طراحی و بر اساس توضیحات جوشکاری فوق نصب می کنیم و انتهای آنرا به وسیله‌ای که شامل یک پیچ دو طرفه و دو مهره متصل به میلگرد جوش می دهیم . از آنجایی که این میلگردها فقط در حالت کشش عمل می کنند می بایست آنها را در ابتدا مقداری کشید که آزادی عمل نداشته باشد و به وسیله همان پیچهای دو طرفه که میلگرد ها به دو سر مهره آنها آن جوش شده این عمل صورت می گیرد و میزان کشیدگی بسته به نظر طراح دارد .

توضیح آزمایشهای جوشکاری :
در سازه های فلزی به جرآت می توان گفت مهمترین مسئله که از لحاظ کنترل
در کارگاه های ایران حائز اهمیت است جوشکاری می باشد و به علت اینکه این مقوله مربوط به شرکتهای متالورژی چک کنده جوش می گردد و (تست تفسیر ،پرتوسنج ، سنجش ازتو و ;) توضیح مختصری پیرامون آن ارائه می‌گردد .

تست RT (رایوگرافی تست) : شیوه آن به این شکل است که همانند دوربین عکاسی از یک صنعه حساس به پرتوهای رادیویی و یک دستگاه پرتوافکن استفاده می شودچون پرتوهای رادیویی موردظنر (موجبلند) از فلز عبور می‌نماید دز صورتی که در جوشکاری دو نوع فلز (دو نوع الکترود و یا میلگرد پنهان در جوش) استفاده شده باشد و اگر فضای خالی (حوضچه ترکها و حباب) در جوش باشد بر روی صنعه حساس عکس آن افتاده و مشخص می‌گردد که از حد مجازی نباید بیشتر باشد .

 

تست M+ (مگنت تست)
این تست توسط دستگاه ایجاد کننده میدان مغناطیس نسبتاً قوی صورت می‌گیرد و شیوه عمل به این نحو است که ابتدا در محل جوش از رنگه مخصوص استفاده می گردد که معمولاً سفید است و کاربرد آن برای بهتر مشخص شدن ترکهای سطح جوش است سپس بر روی آن مایعی که دارای ذرات ریز فلزی می باشد ریخته می شود (سیاه رنگ) سپس دستگاه تولید میدان مغناطیس را در نزدیک آن قرار ی دهیم در صورتی که سطح جوش یکنواخت نباشد و ترک داشته باشد ذرات فلز موجود در ماده سیاه رنگ شروع به نفوذ به داخل ترکها می کند و باعث می گردد ترکها مشخص گردد .

 

تست U+ (اولتراسونچک تست)
این تست کامل ترین نوع تست می باشد که مانند دستگاه سونوگرافی عمل می‌کند اما به صورت بازتاب اشعه و شامل یک دستگاه پرتوسنج و پرتو فرست می کرد و دارای یک صفحه نمایش دیجیتالی بوده و به وسیله آن می‌توان هر نوع حباب ، ناخالص و یا حتی بعد نفوذ جوش را بدست آورد .
کاربرد اصلی این نوع تست سنجش جوشهای نفوذی است .

 

سقف تبرید در سازه های فلزی
در سازه های فلزی بتنی سقف تیرچه محرکه کاربرد دارد اما در سطوح شیب‌دار از آن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد چون به علت شیب زیاد این سطوح در موقع‌ اجرا اگر از سقف تیرچه محرک استفاده نشود (کامپوزیت یادال) می بایست از دو طرف (بالا و پایین) قالب بندی انجام شود که در سقف تبرید بلوک به این نحو نیست .

روش اجرای سقف تیرچه بلوک به این نحو است که ابتدا با توجه به نقشه اجرای جهت و تعداد تیرچه ها ، تیرچه ها را به اندازه های دهانه ای که می‌بایست بر روی آن قرار گیرد در آورده به نحوی تیرچه را بر روی بالهای پلهای کناری قرار می دهیم که میلگرد بالای تیرچه روی بال بالایی قرار گیرد و میلگردهای پایین به نحوی بر روی بال پایین پل قرار می گیرد که کف سفال هم تراز باکف پایین بال پایین پل باشد .

پس از قرار دادن تیرچه ها در فواصل موردنظر و بسته به نقشه به صورت دوبل یا تکی سفالها را بین آنها قرار می دهیم و در قرار دادن سفالها به این نکته توجه شود که برای اینکه بتوان کلاف افقی سقف را نیز اجرا نمود می‌بایست در محل قرار گرفتن کلاف سقف بین بلوکها به اندازه 10 سانت (طبق نقشه) فاصله داد و نکته دیگر اینکه هیچ گاه نباید در انتهای سقف در صورت نبودن تیرچه در کنار بلوک وزن بلوکها را بر روی شمع قرار داد و همواره می بایست وزن تیرکها بر روی تیرچه و یا پل کناری سقف باشد .
پس از قرار دادن بلوکها می بایست میلگردهای برش + و – را در انتهای هر تیرچه اجرا نمود و شیوه شیوه اجرا به این شکل است که میلگرد برش + از یک طرف بر روی بال پل کناری و از طرف دیگر تا 70 سانت (طبق نقشه) با میلگرد بالایی تیرچه اولر لب می شود و میلگرد برش مخفی از یک طرف بر روی پل کناری که تیرچه روی آن سوار است و از طرف دیگر در کنار میلگردهای پایین تیرچه اولرلب می گردد .
پس از نصب میلگرد برش نوبت به نسب میلکهای + و – در کلاف سقف می‌شود که یکی در کف سقف و دیگری در بالای سقف هم تراز با میلگرد بالایی تیرچه قرار می گیرد .
سپس نوبت به اجرای میلگردهای حرارتی می شود که به صورت مش و با اورلب مورد نیاز بسته به قطر میگرد اجرا می گردد در اجرای مش (شبکه) میلگردهای حرارتی به این نکته توجه می شود که بهتر است در کل سقفها که به صورت صلب عمل می کند متصل باشد و در هر سقف قطع نشود .
در اینجا نوبت به شمغع گذاری می گردد که به این نحو عمل می گردد که تخته‌هایی در زیر سقف در زیر کلاف افقی و در محلهای دیگر در جهت عمود بر تیرچه ها قرار می گیرد و در زیر تخته از شمع های چوبی با فلزی که به این تخته ها میخ می شوند استفاده می گردد و در زیر این شمعها از گوه برای تنظیم ارتفاع سقف استفاده می شود توجه شود که در شمع گذاری گوه در زیر سقفها یا بخ اندازه ای هزار داده شود که در تیرچه ها با اثر منفی طول دهانه و یا به نظر طراح هر عدد دیگری شکل گیرد .
در نقاطی از سقف که سوراخهایی وجود دارد و موقع بتن ریزی احتمال ریختن بتن به زمین وجود دارد آن سوراخها را از پایین با بستن تخته به سقف توسط سپر آرماتوربندی می بندیم و در نهایت پس از سفت شدن بتن تخته ها را بر می داریم .

بتن ریزی سقف تیرچه بلوک در صورتی که پل یا تیرکناری به صورت زنبوری نباشد و سوراخدار نباشد نباشد احتیاج به قالب بندی خاصی ندارد و بتن سقف یا دستگاه بتنریز در کارگاه ساخته شده، و یا از بیرون از آن به محل بتن ریزی آورده می شود نکته اینکه بتن حداکثر 50 تا 30 دقیقه پس از ترکیب با آب ی بایست ریخته شود بتن توسط دستگاه پمپاژ به سقف می‌رسد و لوله انتقال توسط جرثقیل مخصوص به سقف می رسد زمانی که سقف بلندتر می شود لوله ها را به ستونهای ساختان می بندند تا بتن به سقف برسد.

نکته اینگه دستگاه بتنیر دارای شیرفلکه ای می باشد که هنگام تن ریزی باید مراقب بود کارگران به جهت شل کردن بتن آنرا باز نکنند تا بتن راحت تر کار کند ولی در صورتی که بتن سفت بود و ویبره و پمپاژ آن دچار مشکل شود می بایست کمی آب به آن اضافه نمود که در حالت کلی غلط است .
نکته اینکه بتن سقف نباید زیاد سفت باشد چون بلوکهای موجود در سقف تیرچه بلوک آب بتن را جذب می کند .

تکمه بتن سقف می بایست 1-3 روز بسته به دمای هوا آب دهی شود. تکمه در هنگام کارگذاری بلوکها دقت شود بلوکها خرد نشوند .
نکته : قبل از اینکه بتن سقف ریخته شود و یا تیرچه ها گذاشته شود می‌بایست کلیه کارهای جوشکاری ساز تا طبقه مربوطه انجام گرفته باشد . چون جوشکاری سازه (تیر و ستون) زیر بار رفته مجاز نمی باشد .

 

دیوارهای بلند :
1-در اجرای دیوارها بلندمثلاً در سوله ها می بایست در داخل دیوار از وال پست استفاده نمود و بین وال پستها را به کمربندی های بستن که در عکس موجود می باشد .
2-در چید این دیوارها می بایست به شاقول بودن اهمیت زیادی داد .

3-وال پست های بکار رفته در دیوارهای بلند مثل سوله فقط برای تقویت لاغری دیوار و باربری دیوار قرار داده می شود و اتصال آن به سقف از لحاظ باربری غیر طراحی است .

ستونهای بتن
جهت اجرای ستونهای بتن قبلاً بایستی در فونداسیون یا دیوار برش با ستون زیرین ستون مذکور که بایستی ساخته شده میلگردهای انتظار بیرون بزندو طول میلگردهای انتظار بایستی به اندازه اورلب میلگردها باشد چون میلگردهای بعدی را به توان آنها بست . پس از اورلب کرد میلگردها به میلگردهای انتظار توسط سیم آرماتوربندی می بایست خاموتهای ستون را با فواصل مشخص یا خم موردنظر و قوسی مشخص در خم که قبلاً خم شده است داخل ستون مطابق با نقشه قرار داد و با سیم آرماتوربندی است .

پس از مراحل فوق نوبت به قالب بندی که مهمترین کار در ساخت ستون است می رسد در این عمل بایست به نکات زیر توجه کرد :
1-برای اینکه فاصله میلگردها از قالب کافی باشد و همچنین بیش ازحد نباشد
می بایست خاموتها یا میلگردها ستون را به وسیله مکعبی بتنی کوچک به ابعاد 5*5*5 یا فاصله ای که میلگردها می بایست با قالب داشته باشد بست از تکانی که بایست در قالب بندی ستون رعایت کرد این است که پس از بستن قالب باید شاقول بدون آن و هم راستا بودن ستونها را طبق نقشه چک کرد و سپس می بایست پشت هر قالب را به وسیله تخته یا میله به نحوی بست که پس از بتن ریزی قالب شکم ندهد .

نکته اساسی در بتن ریزی ستونهای فلزی این است که بتن پایه دارای اسلامپ (روانی) مطلوب و هنگام بتن ریزی حتماً از ویبره استفاده نمود چون در این صورت باعث کرمو شدن ستون می گردد که در شکل عکس ها مشاهده می‌کنید .
نکته دیگر اینکه در صورتی که یک سم از قالب دیوار آجری باشد (مطابق عکس) نمی بایست دیوار آجری عایق کاری شود تا آب بتن جذب نگردد .

شیوه اجرای دیوار برشی :
اجرای دیوار برشی یکی از سخت ترین بخشهای اجرایی یک سازه می باشد به علت اینکه طول این دیوارها معمولاً زیاد بوده و بتن ریزی آن می بایست یک دفعه صورت گیرد و در نتیجه حجم زیاد بتن باعث می گردد که قالبهای دیوار حرکت کند و بایست از حرکت آن جلوگیری نمود که احتیاج به قالبهای سنگین و مهاربندی زیادی است .

 

روش اجرا : روش اجرا در چنین دیوارهایی از فونداسیون و با سقفزیرین این دیوارها صورت می گیرد و بایستی میلگردهای انتظار دیوار برشی و همچنین میلگردها پشت قالب دیوار برش در داخل فونداسیون تعبیه شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق بررسی کانیهای در بردارنده عناصر نادر خاکی ش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بررسی کانیهای در بردارنده عناصر نادر خاکی شامل مونازیت ، باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران فایل ورد (word) دارای 132 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بررسی کانیهای در بردارنده عناصر نادر خاکی شامل مونازیت ، باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی تحقیق بررسی کانیهای در بردارنده عناصر نادر خاکی شامل مونازیت ، باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران فایل ورد (word)

مقدمه  
تاثیر عناصر کمیاب خاکی  
تاثیر بر بدن انسان:  
تاثیر در محیط زیست:  
1-2 رفتار زمین شناسی عناصر خاکی کمیاب  
1-3 فراوانی پوسته ای  
رفتار زمین شناسی : سیستمهای ماگمایی  
رفتار زمین شناسی : سیستم آبگین  
کانی های عناصر خاکی کمیاب:  
سایر مشخصات:  
خواص شیمیایی:  
مشخصات میکروسکوپی:  
زیر کن (Zircon)  
آلانیتAllanite  
آپاتیت :  
رده بندی کانیهای عناصر نادر خاکی  
مکان B در بوربانکیت  
تصویر ساختاری بلور مونازیت سدیم دار که مثلثها و دایره های باز به ترتیب نشانه یونهای فسفات و عناصر خاکی کمیاب هستند ساختار بلور کانی باستنازیت  
(زیمانکی و اسکات1982) و داوید یست لانتایم دار  
تشکیل کمپلکس عناصر کمیاب خاکی  
تشکیل کانیهای خاکهای کمیاب  
اختلاط سیال  
بر هم کنش سیالات و سنگ میزبان  
تبلور کانیهای باطله  
دگرسانی  کانیهای خاکهای کمیاب گرمابی  
نقش کانیهای خاکی در کانسار طلا  
ب- کانسارهای آبرفتی :  
عناصر خاکی کمیاب در کربناتیتها :  
سنتز باستنازیت و محدود پایداری  
در شکل بالا فازهای شناخته شده قابل توجه در سیستم  
در سیستم چهارتابی  
تشکیل کانیهای عناصر خاکی کمیاب در سیستمهای گرمابی  
کانیهای عناصر خاکی کمیاب با منشا گرمابی  
عناصر خاکی کمیاب در سیالات گرمابی  
روشهای تجزیه کانیهای خاکهای کمیاب  
روشهای تجزیه  
روشهای ریز تجزیه ای  
باستنازیت :  
عناصر خاکی کمیاب و کانیهای میزبان آنها در کربناتیتها  
مونازیت سریم دار در سنگهای کوارتزی  
مونازیت در سیلیکاتهای کاتالائو برزیل:  
سین شیزیت نئودییم دار:  
باستنازیت سریم دار:  
باستنازیت لانتان دار:  
مونازیت نئودیسم دار :  
مونازیت لانتان دار:  
کانیهای خاکهای کمیاب در چین :  
مهمترین کشورهای تولید کننده عناصر نادر خاکی :  
عناصر نادر خاکی در ایران :  
عملیات اکتشافی انجام شده :  
حفر پنج متر چاهک  
عناصر نادر خاکی در بافق  
نتیجه گیری  
فهرست منابع و مأخذ :  

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی تحقیق بررسی کانیهای در بردارنده عناصر نادر خاکی شامل مونازیت ، باستنازیت و زینوتایم و کاربرد آن در ایران فایل ورد (word)

1- کانیهای خاکهای کمیاب ، مؤلف : آدریان پی . جوئز،فرانسیس وال ، سی. تری ولیلیامز .  ترجمه عبدالمجید یعقوب پور

2- کانی شناسی غیر سیلیکاتها   تالیف دکتر سید محمد حسین رضوی   انتشارات دانشگاه تربیت معلم

3- سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی

4- مجله علوم زمین سازمان زمین شناسی انتشار(زمشتان 70 سال اول – شماره 2 )

مقدمه

عناصر گروه خاک های نادر (Rear Earth) که لاتین آن (Terra Rarae) است و به طور اختصاری R.E  یا Tr نامیده می شوند، به دلیل عنصر لانتانتیم
(La ) به عنوان سر گروه به لانتانیدها ( Lanthanides) نیز معروفند و در ردیف ششم جدول تناوبی عناصر واقع شده اند . اعداد اتمی 57 تا 71 دارند و عبارتند از

 که در آرایش الکترونی آن ها یک الکترون در اوربیتال 5d موجود است و اوربیتال 4f از عنصر سریم (Ce) به بعد به ترتیب کامل و اشغال می شود

          عناصر این گروه ، با وجود اهمیت فراوان و استفاده بی شمار صنعتی ، به دلیل گرانی در بازار و فراوانی ناچیز، کم تر مورد توجه قرار گرفته اند. از بین این عناصر، تنها عناصر پرومیتم (Prometium pm) به صورت مصنوعی ساخته شده است . عنصر ایتریوم Y ( Yttrium) با عدد اتمی 39 عنصر دیگری است که معمولا با عناصر خاک های نادر ذکر می شود ، هر چند که در جدول تناوبی عناصر جای مشخصی در بین این سری از عناصر ندارد، ولی به دلیل شباهت های زیادی در خواص شیمیایی و ژنو شیمیایی، همواره همراه با این گروه نامبرده می شود

          گروه خاک های نادر به دو گروه تقسیم می شوند: زیر گروه سریم ، شامل عناصر(sm،Eu  ،Gd، La، Ce، Pr، Nd،) که به صورت Trce نشان داده می شوند:و زیر گروه ایتریوم ، که شامل عناصر (Tu، Er، Ho، Dy، Tb، Lu، Yb و به TRy مشخص می گردند ، با اینکه معمولا خود عنصر ایترتیوم Y شامل این زیر  گروه نمی شود. در تقسیمات ژئو شیمیایی این گروه را به سه زیر گروه تقسیم کرده اند( 1974،1969،D.Mineyer)

-زیر گروه لانتانیوم ، شامل عناصر La، Ce، Nd که اختصار آن ( La، Nd) 4 است

-       زیر گروه ایتریوم شامل عناصر Ho، Dy، Tb، Gd، Eu‌، Sm که اختصاری آن ( sm- Ho) 4 است

-       زیر گروه اسکاندیوم شامل عناصر Er، Tm، Yb، La که اختصاری آن ( Er-Lu) 4 است

یکی دیگر از عناصری که به عنوان کانی همراه در اکثر کانی های این گروه موجود است و به عنوان محصول فرعی از تصفیه سنگ معدن کمپلکس خاک های نادر به دست می آید، عنصر توریم Th( Thorium) با عدد اتمی 90 است. این عنصر جزو عناصر آکتنید است ، و از این نظر اهمیت دارد. همراهیش با این گروه از عناصر درانی های مختلف از جمله مونازیت بفرمول کلی 4o( p، Si) (ce، La، Th) که در صورت همراه داشتن اورانیوم

(u) برای تعیین سن مطلق سنگ ها از طریق تجزیه ایزوتوپی نیز به کار می رود موجب شده که همراه با این گروه از عناصر و با یک متد آنالیزه اندازه گیری شود. به طور کلی ، معروف ترین نهشته های این گروه از عناصر تا کنون بدین صورت بدست آمده اند

1-                                            magmatic

2-                                            Feldspathic  Metasomatites

3-                                            Skarn

4-                                            Carbonatites

5-                                            Hydrothermal    Plutonogenic

6-                                            Placers

7-                                            Sedimentary   deposits

در ایران گروه ، عناصر خاکی نادر برای نخستین بار با روش ( سپکتروگرافی مورد بررسی قرار گرفت و اکثر عناصر گروه نیز در این بررسی اندازه گیری گزارش آن نیز تهیه شد( صالح آبادی – آذریان ، 1361) ولی به دلیل فراوانی بسیار کم این سه عنصر اخیر، خطوط طیفی آن ها غیر قابل بررسی و بود. البته تداخل و مزاحمت های خطوط منتشره از دیگر عناصر این گروه نیز مانع از مطالعه بررسی خطوط طیفی عناصر مورد بحث کنونی ما می شد. از طرف دیگر ترکیب اصلی ( Matrix یا Base) قبلی نیز، که سیلیکات بود، زمینه خوبی در مرحله تحریک در منبع اصلی انرژی جهت دست یابی به خطوط این عناصر نداشت، و این مسئله اخیر باعث شد تا برسی و مطالعه کنونی با تغییر ترکیب اصلی از سیلیکات به فسفات و کربنات ، و تغییرات کلی دیگری در شرایط کار در مراحل مختلف انجام گیرد و با مطالعات زیاد و مقایسه حالات و خطوط مختلف طبیعی به نتایج خوبی برسیم و سرانجام منحنی استاندارد این عناصر بسیار خوب و قابل قبولی رسم شود و مورد استفاده قرار گیرد. در ضمن عناصر نادر خاکی را با علامت اختصاری ( REE) نشان می دهند

تاثیر عناصر کمیاب خاکی

تاثیر بر بدن انسان

عناصر کمیاب خاکی در وسایل خانه مانند تلویزیون رنگی ، لامپهای رنگی ، لامپهای فلورسنت ، لامپهای ذخیره انرژی و شیشه به کار می رود و کاربرد این عناصر در حال افزایش است

وجود این عناصر در محیط کار خطرناک است زیرا گاز آن با مواد استنشاق می شود و باعث انسداد ریه می شود به ویژه اگر برای مدت طولانی مورد استنشاق قرار گیرد و همچنین اکثر آن ها باعث ایجاد سرطان در انسان می‌شود و استنشاق آن احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد در نهایت وقتی در بدن انسان تجمع یابد برای کبد خطرناک است از طرفی اکثر این فلزات سمی می باشند که از طریق پوست بدن جذب می گردد که باعث مسمویت و در نتیجه باعث مرگ می شود

تاثیر در محیط زیست

فلزات کمیاب خاکی به طریق مختلف و عمدتا در اثر صنایع تولید کننده نفت در محیط پراکنده می شوند به علاوه وقتی لوازم منزل دور ریخته می شوند این عناصر وارد محیط زیست می شوند به تدریج در خاک تجمع می یابند و در نهایت غلظت آن دربدن انسان و جانوران و ذرات خاک افزایش می یابد

در جانوران آبزی عناصر نادر خاکی باعث آسیب غشای سلولی می شود که روی تولید مثل و عملکرد سیستم عصبی اثر منفی دارد

رفتار زمین شیمیایی عناصر خاکی کمیاب موضوع مطالعات وسیعی در دهه های گذشته بوده است . علت این امر بر جالب بودن این عناصر سودمندی آن ها در پاسخگویی به مسایل گوناگون سنگ شناختی و کانی شناختی است . توزیع این عنصرها در سیستمهای آذرین ، به ویژه در مطالعات سنگ زادی مناسب است

کمپلکس سازی این عنصرها در محیطهای مایع می تواند برای درک بهتر نسبت اجزای آنیونی سازنده به کار رفته رفتار اکسایش – کاهش آنها می تواند در تشخیص حدود فعالیت اکسیژن در یک سیستم کمک کند. نا متحرک بودن نسبی این عنصرها در طول انواع خاصی از دگرگونیهای سنگ ها ، وسیله مناسبی برای تعیین طبیعت یا ماهیت سنگ اولیه است . افزون بر این به دلیل خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ویژه برخی از ترکیبهای عناصر خاکی کمیاب ، بسیاری از آنها از اهمیت اقتصادی قابل توجهی برخوردارند

1-2 رفتار زمین شناسی عناصر خاکی کمیاب

عناصر خاکی کمیاب(REE) ، گروه پیوسته ای از عناصر مختلف ، با رفتارهای شیمیایی بسیار مشابه است. تفاوت این عنصرها در بسیاری موارد، برای ایجاد علاقه کافی بوده و به ویژه به صورتی یکنواخت و سیستماتیک تابعی از عدد اتمی آنهاست

عناصر خاکی کمیاب بسیار الکتروپوزیتیو بوده و ترکیبهای ؟آنها، معمولا به صورت یونی است. این ترکیبها از نظر کانی شناسی شامل اکسیدها، هالیدها، کربنات ها ، فسفات ها و سیلیکاتها همراه با شماری از ترکیبها مانند بوراتها ،آرسناتهاو غیره بوده اما به صورت سولفید وجود ندارند. شعاع یونی این عناصر نسبتا بزرگ است لذا واکنشهای جانشینی این عناصر با کاتیونهای بزرگی مانند کلسیم و استرونسیم ، حتی اگر موازنه بار الکتریکی اضافی مورد لزوم باشد انجام می گیرد . رایجترین حالت اکسایش این عنصرها حالت سه ظرفیتی است اما عنصر اروپیم با ظرفیت +2 و سریم با ظرفیت +4 نیز در این گروه قرار دارند. نسبت حالتهای مختلف اکسایشی اروپیم و سریم در هر سیستم تابع دما، فشار ، ترکیب و شرایط اکسایش – کاهش است . اثر این عوامل هنوز به خوبی شناخته نشده و از این نظر با توجه به کاربرد بالقوه آن در مطالعات مربوط به زایش کانی و سنگ ، برای کانی شناسان متاثر کننده است

          آرایش الکترونی اطراف هسته REE مختلف، عامل تعیین کننده خواص این عنصرهاست . پیکربندی الکترونی ( جدول صفحه بعد ) عنصرهای خاکی کمیاب La تا Lu ، شامل پر شدن منظم لایه الکترونی 4f ( در حالی که لایه خارجی 5d خالی می ماند)

شعاع یونهای سه ظرفیتی عناصر خاکی کمیاب (نشانه  )  و  در مقابل عدد اتمی

 از سریم تا ایتریوم است ، به استثنای گادولینیم که یک الکترون در لایه 5d دارد. لانتانیم و لوتسیم نیز یک الکترون در لایه 5d دارند. این عنصرها در حالت اکسیدی ، هیچ الکترونی در لایه 5d ندارند و هر گونه  تغییری در تعداد الکترونها ، در تراز 4f آنها منعکس می شود. این واقعیت در مورد عنصرهای خاکی کمیاب مختلف صادق است که هر گونه تغییری در پیکر بندی الکترونی خاکهای کمیاب غالبا به لایه های درونی محدود می شود  تا به لایه های بیرونی و همین امر، رفتار زمین شناسی منسجمی را برای این عناصر بوجود آورده است . به همین سبب تغییرات شعاع یونی عناصر خاکی کمیاب ، تغییری یکنواخت را با عدد اتمی ، برای همه حالتهای اکسایشی نشان می دهد( شکل 1-1) . پیکر بندی الکترونی ایتریم به صورت یون سه ظرفیتی مثبت ، شبیه گاز کریپتون است و همین امر به آن پایداری ویژه ای را می دهد ، اما شعاع یونی آن نزدیک به  است . همچنین شعاع هر یون ، تابعی از اندازه و بنابراین ، عدد همارایی مکانی است که یون در یک  کانی پر می کند . به طور کلی هر یون ، تابعی از اندازه و بنابراین ، عدد همارایی مکانی است که  یون در یک کانی پر می کند .  به طور کلی هر چه عدد همارایی بزرگتر باشد ، شعاع یونی یون اشغال کننده خاص بزگتر است . شعاع یونی برای حالتهای اکسایشی رایج همان طور که شانون [1] (1976) گردآوری کرده ، در جدول 1-2 برا اعداد همارایی مختلف آورده شده است  . همچنین شعاع یونی ، تابعی از ظرفیت یونی است (جدول ذیل )

 با ملاحظه اندازه REE سه ظرفیتی در هماوایی درجه شش ، مشخص شده است که تنها معدودی از یونهای دیگر با این همارایی ، اندازه هایی بین بزرگترین آنها یعنی (10/32nm) و کوچکترین آنها یعنی (8/6nm) را دارند. این عناصر عبارت اند از (10/2 nm) ، (10/00nm) ، و (9/0nm) . از نمونه یونهای بزرگتر از La می توان (11/8) و(5/13) و از یونهای کوچکتر از  لوتسیم می توان (2/7) ، (1/7) را نام برد

هر گونه رفتار زمین شناسی که به طور مشخص به شعاع یونی REE موثر است . شرکت پذیری معمولا تابع یکنواختی از عدد اتمی است . به این ترتیب که ضریب شرکت پذیری یک عنصر خاکی کمیاب را در صورتی که عدد اتمی عنصرهای مجاور و حالت اکسایش آنها معلوم باشد می توان تخمین زد

اگر چه تغییرات شعاع یونی با عدد اتمی یکنواخت است، اما مقدار این تغیر ، به اندازه کافی برای استفاده غیر مستقیم در کانی شناسی و زمین شیمی بزرگ می باشد . برای مثال ، رفتار توزیع REE برای دوکانی ، با مکانهای همارایی مختلف کاتیونی متفاوت است. این مورد برای دو کانی زیر کن و فلدسپار

 پلاژکلاز در شکل بالا نشان داده شده است . از چنین رفتار متفاوتی می توان در مدل زایش سنگ یا کانی استفاده کرد

همچنین تغییرات رفتار ناشی از اختلاف در حالت اکسایش ، کاربرد مهمی دارد . شواهد مهم برای وجود حالتهای اکسایش REE ، بجز حالت +3 ، تنها در مورد   ( شرایط کاهنده نسبی ) و ( شرایط اکسنده نسبی) وجود دارد. اندازه این دو یون از یونهای +3 معادل آنها ، به این ، به اندازه کافی متفاوت شکا بالا رابطه بین شعاع یونی و ضریب توزیع یونهای عناصر خاکی کمیاب بین زیر کن و پلاژیوکلاز و مذابهای همراه با آنها . زیر کن با نماد    از ناگازوا (1970) و پلاژیکلاز با نماد       از نش و کراکرافت(1985)

فلدسپار پلاژکلاز در شکل 1-2 نشان داده شده است . از چنین رفتار متفاوتی می توان در مدل زایش سنگ یا کانی استفاده کرد

همچنین تغییرات رفتار ناشی از اختلاف در حالت اکسایش، کاربرد مهمی دارد . شواهد مهم برای وجود حالتهای اکسایش REE ، بجز حالت +3 ، تنها در مورد       ( شرایط کاهنده نسبی) و       ( شرایط اکسنده نسبی) وجود دارد . اندازه این دو یون از یونهای +3 معادل آنها، به اندازه کافی متفاوت هست که اثری مشخص بر رفتار زمین شیمیایی آنها داشته باشد. به این ترتیب از عنصرهای خاکی کمیاب می توان برای به دست آوردن شرایط نسبی اکسایش- کاهش در بعضی از سیستمهای کانی یا سنگ استفاده کرد

از آنجا که موقعیت REE در ساختار کانیها ، به اندازه و بار یونی بستگی دارد، لذا تعیین ماهیت مواضع همارایی با روشهای طیف سنجی سودمند خواهد بود . متاسفانه خواص طیفی REE ، با محیط اطراف یون زیاد متاثر نمی شود ، زیرا الکترونهای لایه 4f تعیین کننده رفتار یونها هستند، در اوربیتالهایی قرار گرفته اند که کاملا به وسیله لایه های بیرونی

پوشیده شده اند. بنابر این استفاده از طیفهای الکترونی در تشخیص عدد همارایی خاکهای کمیاب خاص محدود است. به همین دلیل ترکیبهای REE، معمولا همرنگ یونهای آبگین آنهاست . کمپلکسهای حاوی REE خاص دارای خاصیت فسفرسانس هستند مانند فسفر قرمز  و فسفر سبز بسیاری از این فسفرها برای مثال در صنایع تولید تلویزیون و صفحه دید رایانه ها کاربرد دارند

طیف سنجی موس بوئر 1 که جزئیات حالتهای اکسایش محیط ساختاری عناصر خاص را در اختیار قرار می دهد در مورد REE ، به علت نامناسب بودن هسته آنها برای این تکنیک کاربرد ندارد. در هر حال، در مطالعات حالت اکسایش Eu به کار برده شده است ( برای مثال اصلانی ثمین [2] و همکاران1987) . از طیف سنجی جذب پرتوایکس گسترش یافته ساختارهای ظریف

(EXAFS) ، می توان برای تعیین همارایی کاتیونی این عناصر استفاده کرد. این روش در مطالعه کانیهای مصنوعی حاوی REE، تا حدی موفق بوده است ( مانند کرسی و استیل [3]1988) . اما در مورد نمونه های طبیعی پوشش طیفی ناشی از حضور برخی REE ، مختلف محدودیت شدیدی را برای کاربرد این روش پدید می آورد

          روش کاتودولومینسانس( مارشال[4]1988) در مطالعه REE، استفاده محدودی دارد، زیرا طیف نشری REE سه ظرقیتی ، به علت اثر حفاظتی لایه الکترونی 4f ، اطلاعاتی در مورد محیطهای یونی نمی دهد. به هر حال این روش ، برای مسائل کانی شناسی که در آن REE کم مقدار است کاربرد دارد، زیرا در این موارد، عناصر نامبرده به عنوان فعال کننده کاتودولومینسانس

 (CL) عمل می کنند. در این حالت چناچه تمرکز خاکهای کمیاب تغییر کند، مثلا در آپاتیت اولیه و ثانویه ، ممکن است مراحل رشد بلور قابل مشاهده باشد. در اینجا باید کاملا دقت شود ، زیرا علاوه بر REE، یونهای متعددی(مانند)می توانند فعال کننده کاتودولومینسانس باشند

1-3 فراوانی پوسته ای

فراوانی برخی از REE، در پوسته قاره ای زمین ، بسیار پایین است اما مقدار آنها از کمیاب ترین عناصر مانند طلا، جیوه و ایندیم کمتر نیست . فراوانی هفت عنصر خاکی کمیاب قابل مقایسه با عناصری است که اهمیت اقتصادی دارند( بین یک تا 10 میکروگرم در گرم ) مانند تنگستن ، قلع ، آرسنیک و برم که اغلب در زمره عناصر خیلی کمیاب به شمار نمی آیند. چهار عنصر خاکی کمیاب، فراوانی بین 15 تا 100 میکروگرم در گرم دارند که همانند عناصری مانند مس ، کبالت ، روبیدیم و روی می باشند. در میان همه عنصرهای خاکی کمیاب، عنصر سریم (Ce) با تمرکزی در حدود 30 میکروگرم در گرم ، فراوانترین عنصر خاکی کمیاب در پوسته است

 در سالهای اخیر برای ترکیب پوسته زمین و بخشهای بالایی و پایینی آن برآوردهای متعددی صورت گرفته است ( مانند ویور و تارنی 1، 1984 : تیلور و مک لنان 2 ، 1985: شاو 3و همکاران ، 1986 ، کاندی 41993: و همچنین مراجع ذکر شده در کاندی 1993 ) . این نویسندگان روشهای گوناگونی را برای برآورد تمرکز هر عنصر به کار گرفته اند. برای مثال فراوانی REE، برای پوسته بالایی با مدل کاندی ( که در آن نسبت سنگها بر اساس نقشه های زمین شناسی در نظر گرفته شده است) اختلافی تا حدود 6 درصد را نشان می دهد . به هر حال ، ماهیت عمومی یا الگوی فراوانیها در یک مدل مشابه مدل دیگر است. فراوانیهای برآورد شده به وسیله نویسندگان مختلف در جدول صفحه قبل آورده شده است . این برآوردها نشان می دهد که چناچه مقایسه ای بین ترکیب میانگین هسته و گوشته زمین صورت گیرد ، بالاترین تمرکز عناصر ، در پوسته زمین خواهد بود

 1-3         الف) . این مراحل حاصل تولید REE در فرایندهای هسته سازی و پایداری نسبی بالتر هسته های دارای عد اتمی زوج در مقابل هسته های دارای عدد اتمی فرد است . این نمودار همچنین روند کاهش فراوانی را با عدد اتمی نشان می دهد. توجه شود که عنصر پرومتیم به علت نداشتن ایزوتوپ پایدار طبیعی یا بادوام طولانی ، عملا در پوسته حضور ندارد

          برای کمک به مطالعه زمین شناسی REE ، بهنجار کردن تمرکز هر یک REE های خاص در یک سنگ ، کانی ، سیال و غیره نسبت به برخی مواد استاندارد مرجع سودمند تشخیص داده شده است . این امر به ویژه هنگامی که از نمودار ترسیمی داده های REE ، استفاده می شود ، ضروری است ، زیرا مشکلات ممکن در مقایسه عناصر ناشی از نوسان فراوانی با عدد اتمی و نظایر آن را برطرف می کند. برای این منظور منابع متعددی در نظر گرفته شدند اما یکی از بهترین آنها برای گسترده وسیعی از مواد، منبع واکیتا ، ری و اشمیت 1  1971 که مجموعه ای از 12 شاخه کندریتی را گردآوری کرده است . ( جدول ذیل) . در قسمت پایین شکل 1-3 ( الف) تغییرات فراوانی ، با عدد اتمی در این شخانه ها نشان داده شده است . در شکل 1-3 (ب) نمودار بهنجار شده فراوانی عناصر در پوسته بالایی آورده شده است . ( به این ترتیب که میانگین تمرکز هر عنصر در پوسته به تمرکز نسبی در مجموعه مرجع تقسم شده است)

مجموعه های دیگر مقادیر بهنجار شده کنریتها به صورت پیشنهادی است . برای مثال ، در حالی که اونسن ، هامیلتون و اونیونز 1   )  1987) میانگین های خوبی را برای برخی انواع کندریتها ارائه داده اند اما دارای مقادیری است که در حدود 25 درصد کمتر از مقادیر ارائه شده به وسیله واکیتا ، ری و اشمیت (1971) بود. بنابر این نمودار بهنجار شده کندریتی آنها مقدار نسبی بالاتری را نشان می داد . داده های واکیتا ، ری و اشمیت امروزه به طور وسیعی به کار می رود و از آنجا که هدف بیشتر نمودارها مقایسه آنها با نمودارهای دیگر است ، پیشنهاد می شود که استفاده از آنها همچنان ادامه پیدا کند. در مورد رسوبات و برخی اوقات کانیهای رسوبی ، تجربه ، استفاده از تمرکز REE، در یک رسوب میانگین به عنوان مقادیر بهنجار شده را نشان می دهد. نمونه معمولی که مورد استفاده قرار گرفته ترکیب شیلهای آمریکای شمالی (NASC) است که در جدول 1-4 آورده شده است . نمودارهای بهنجار شده کندریتی برای ترکیب پوسته زمین با برآوردی که به وسیله نویسندگان دیگر انجام گرفته ، در شکل 1-4 آورده شده است . مطالعه این الگوها و الگوهای مربوط به برخی رسوبالت، امکان نتیجه گیری زیرا را در مورد فراوانی REE، فراهم می کند

v   فراوانی بهنجار شده کندریتی برای REE با جرم اتمی نسبتا کمتر مانند La. Sm ( که اغلب به REE سبک معروفند) بیش از آنهایی است که جرم اتمی بیشتری دارند Gd تا Lu (REE سنگین )

v   شیلهای تپیک ، معروف ترکیب پوسته رخنمون  شده هستند

v   عنصر اروپیم در مقایسه با عناصر خاکی کمیاب مجاور رسم شده در نمودار بهنجار شده کندریتی ،در پوسته بالایی فقیر شده است

v   پوسته بالایی ، عناصر خاکی کمیاب بیشتری نسبت به پوسته زیرین دارد

عناصر خاکی کمیاب ، در بسیاری از انواع سنگهای آذرین، رسوبی و دگرگونی تنها به صورت عناصر کم مقدار وجود دارند. در این سنگها ، عناصر خاکی کمیاب بیشتر در چندین کانی سنگ ساز مانند تیتانیت، آپاتیت ، زیر کن ، اپیدوت ، گارنت و رسها متمرکز می شوند. این عناصر اغلب در بسیاری از کربناتیتها و برخی پگماتیتهای گرانیتی و سینیتی به فراوان یافت می شوند و این نوع سنگها معمولا دارای کانیهای متفاوتی از عناصر خاکی کمیاب هستند. بسیاری از کیمبرلیتها و همچنین برخی از لامپروفیرها، گرانیتها، اسکارنها، و ذخایر متاسوماتیک دیگر ، می توانند چندین هزار قسمت در میلیون عناصر خاکی کمیاب داشته باشند. کانیهای عناصر خاکی کمیاب ، گاه در سنگهای رسوبی به صورت فاز تخریبی ( مانند اکسید، برنریت یا فسفاتها ، مونازیت و رسوبی حاوی عناصر خاکی کمیاب در بایان اوبو 1، چین ، که یکی از بزرگترین ذخایر عناصر خاکی کمیاب در جهان به شمار می رود. از ذخایر دیگر می توان کربناتیت مانتین پس2 ، کالیفرنیا ایلات متحده و ذخایر پلاسر مونازیت در استرالیا را نام برد . برای اطلاع از فراوانی عناصر خاکی کمیاب در سنگهای مختلف، می توان به فصلهای کتاب هندرسن (1984 الف ) مراجعه کرد

رفتار زمین شناسی : سیستمهای ماگمایی

1Shannon

1- Mossbauer

1- Aslani- Samin

2-Cressey &Steel

3-Marshall

1- Weaver & Tarny

2- Taylor & Mclennan

3- Shaw

4- Condie

1- Oddo Harkins

1- Wakita   Rey& Schmitt

1- Evensen   Hamilton   & O nions

1- Bayan  Obo

2-Mountain Pass

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی و ساخت سیستم هوشمند خنک کاری خودرو فایل ورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی و ساخت سیستم هوشمند خنک کاری خودرو فایل ورد (word) دارای 96 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی و ساخت سیستم هوشمند خنک کاری خودرو فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی و ساخت سیستم هوشمند خنک کاری خودرو فایل ورد (word)

فصل­ اول : معرفی سیستم خنک کاری خودرو

1-1-سیستم روغن کاری

1-2-جهت عکس جریان به دو دلیل مناسب نیست

1-3-اثرات افزایش دمای کارکرد موتور

1-4-اثرات کاهش دمای کارکرد موتور

1-5-وظیفه سیستم خنک کاری

1-6-انواع سیستم خنک کاری

1-6-1- سیستم خنک‌کاری با هوا (Air-Cooled System)

1-6-2- سیستم خنک‌کاری با مایع (Liquid-Cooled System)

1-7- موتور، بلوک موتور و سرسیلندر

1-8- رادیاتور

1-8-1- لوله های رادیاتور

1-8-1-1- لوله با پره

1-8-1-2- رادیاتور لانه زنبوری

1-8-2- طرز قرار گرفتن رادیاتور خودرو

1-8-2-1- رادیاتور عمودی

1-8-2-2- رادیاتور افقی

1-8-3- ملاحظات طراحی رادیاتور

1-8-4- رادیاتور و نحوه انتقال حرارت از سیال گرم به هوا

1-8-5- انواع رادیاتور

1-8-6- درب رادیاتور

1-8-6-1- درب رادیاتورساده

1-8-6-2- درب فشاری رادیاتور

1-9- فن خنک کننده سیستم خنک کاری

1-10- واتر پمپ

1-11- سیستم لوله‌کشی یا مسیرها و مجراهای تعبیه شده در سیستم خنک‌کاری

1-12- مایع خنک کننده

1-12-1- طریقه امتحان ضدیخ

1-13- ترموستات

1-13-1  انواع ترموستات

1-13-1-1 ترموستات فانوسی

1-13-2 نصب و بازید ترموستات

1-13-3 ساختمان ترموستات

1-13-4  طرز بستن ترموستات

1-13-5 طریقه آزمایش ترموستات

1-14 بخاری یا سیستم گرمایش خودرو

1-15 منبع انبساط

1-16 تسمه

فصل­ دوم: پمپهای هیدرولیکی گریز از مرکز

1-2ساختمان و طرز کار پمپ های هیدرولیکی

2-2 پمپ ها در صنعت هیدرولیک به دو دسته کلى تقسیم مى شوند

 1-2-2 پمپ هاى با جابجایى مثبت

 2-2-2پمپ ها با جا به جایى غیر مثبت

2-3 تاریخچه پمپ گریز از مرکز

2-4 پمپ گریز از مرکز چگونه کار می کند

2-5 دسته بندی پمپ های گریز از مرکز

2-5-1 پمپ های جریان شعاعی

2-5-2 پمپ های جریان مختلط

2-5-3 پمپ های جریان محوری

2-6 پروانه ها

2-7 تیغه

2-8 مزایا و معایب استفاده از پمپ گریز از مرکز

2-9 نابالانسی در پمپ های گریز از مرکز

2-10 دلایل بروز نابالانسی

2-11 نحوه انتخاب پمپ در سیستم های هیدرولیکی

2-21 نحوه انتخاب پمپهای هیدرولیک

2-31 نتیجه گیری

فصل­سوم:واتر پمپ مکانیکی

3-1-ساختمان  واترپمپ مکانیکی

3-2-وظیفه  و کار  واترپمپ

3-3-طراحی  واتر پمپ

3-4-محاسبات مربوط  به  واتر پمپ

3-4-1-محاسبه توان مصرفی واترپمپ

3-4-2-سرعت مخصوص واتر پمپ

3-4-3-راندمان حجمی

3-4-4-محابه راندمان هیدرولیکی واتر پمپ

3-5-4-راندمان مکانیکی

3-4-6-توان مصرفی واتر پمپ

فصل­ چهارم:موتور الکتریکی

4-1- مقدمه

4-2 انواع موتورهای الکتریکی

4 -2-1 موتورهای DC

4-2-2 موتورهای میدان سیم پیچی شده

4-2-3 موتورهای یونیورسال

4-2-4 موتورهای پله‌ای

4-2-5 موتورهای خطی

فصل­پنجم: واتر پمپ الکتریکی

5-1- شرح ساختمان و کار کرد واتر پمپ الکتریکی

5-2-نحوه کارکرد واجزای سیستم خنک کاری هوشمند

5-3-ضریب اطمینان موجود در سیستم

5-4-مزایای این سیستم

5-5-مدارات الکتریکی و نحوه کار  آن در سیستم شماتیک ساخته شده بدون واحد کنترل

5-6-اجزاء تشکیل  دهنده سیستم

5-7-آزمایش با واتر پمپ الکتریکی در خودرو ROA ( یکی از محصولات ایران خودرو )

5-8-محل نصب  واتر پمپ الکتریکی

5-9-مقایسه پارامترهای واترپمپ

فصل­ ششم:طراحی مدل بهینه سازی شده واتر پمپ الکتریکی برای خودرو

6-1 آنالیز پارامتر های مختلف در طراحی واتر پمپ الکتریکی

6-2 پارامتر های مدل مربوط به محاسبات واتر پمپ الکتریکی

6-3 هندسه اجزای موتور الکتریکی

6-4 هندسه و اجزای پمپ

6-5 آنالیز دمای واتر پمپ الکتریکی

6-5-1مدل مقاومت گرمایی موتور الکتریکی

فصـل هفتم:نتیجه گیـری

مراجع و مآخذ

 

 

بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی بررسی و ساخت سیستم هوشمند خنک کاری خودرو فایل ورد (word)

[1].Randy Rundle.1999.Automotive cooling system Basics
[2].Ray T.Bohacz; 2007 .Engine Cooling System
[3]. Design Optimization Model for an Automotive Electric Water Pump, James T. Allison, Optimal Design Laboratory, the University of Michigan, September 3, 2007
 [4]. Fortron® PPS Selected by Airtex to Gain Design Freedom, Mechanical
Integrity for Auto Water Pump Impellers in Aggressive Coolants
[5].بررسی سیستم های خنک کاری موتور های احتراق داخلی،سید عباس عزالدین زنجانی
[6].ترازنامه انرژی و محاسبه سطوح انرژی در خودرو،مطالعه موردی پیکان 1600 ،حسن محسنی نامقی،عباس ایروانی،بهاره رجبی،پروانه غریبی،سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور
[7].مهندسی کیفیت و تدوین استاندارد شرکت مگا موتور

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق بیماری مولتیپل اسکلروزیس فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بیماری مولتیپل اسکلروزیس فایل ورد (word) دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بیماری مولتیپل اسکلروزیس فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بیماری مولتیپل اسکلروزیس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بیماری مولتیپل اسکلروزیس فایل ورد (word) :

عوامل موثر درایجاد بیماری یا ریسک فاکتورهای بیماری:
1- سن: سن ابتلای این بیماری 40ـ 20 سالگی می‌باشد اما درسنین کمتر از 15 سال وبیشتر از 50 سال دیده شده وهم اکنون بعنوان بیماری بزرگسالان جوان شناخته شده است
2- جنس: زنان 2 برابر مردان مبتلا می‌گردند.
3- ژنتیک: اگر‌چه M S یک بیماری ارثی نیست اما دربروز آن عامل ژنتیک نقش دارد یعنی بیماران M S نسبت به بقیه افراد دارای کمپلکس ژن روی کروموزم 6 می‌باشند.
4- عوامل محیطی و ویروسی
5- عفونتها
6- استرسهای روحی
7- حاملگی
عوامل موثر درتشدید بیماری:‌
امروزه تحقیقات نشان داده‌اند که فعالیت‌های شدید بدنی ، خستگی مفرط،ضربات جسمی و جراحی نیزموجب بدتر شدن بیماری می‌گردند. بین افزایش درجه حرارت بدن و تشدید علاثم رابطه مستقیم وجود دارد. در گرما، علاثم بیمار بیشتر شده وبا کاهش آن رفع می‌گردد . همچنین در صورت بروز بیماری‌های تب‌دار علاثم بیماری تشدید می‌شوند.
تظاهرات بالینی بیماری :M S اغلب بیمارانیکه درشروع این بیماری جوان هستند دچار حملات شدید وتخفیف علاثم می‌شوند و در بین حملات هیچ علامتی ندارند . عده‌ای دیگر از بیماران ، دچار نوع مزمن و پیشرونده بیماری می‌گردند وبا گذشت زمان بر شدت آن علاثم افزوده می‌گردد. نشانه‌ها و علاثم بسته به محل ضایعه (پلاک ) متفاوت می‌باشند . شایعترین علاثم : ضعف ، خستگی، اختلال در حرکت، اختلال بینایی ، اختلال تکلم، اختلال دفع ادرار و مدفوع ، هایپر رفلکسی، و … می‌باشند. ضعف اسپاتیک اندامها و ازبین رفتن بازتابهای شکلی به علت گرفتاری راههای حرکتی اصلی درنخاع شوکی بوجود می‌آید.
افسردگی، تحریک‌پذیری بیش از حدعاطفی و حالت سرخوشی نامناسب به علت قطع ارتباط بین قشر مغز وهسته‌‌های قاعده‌ای مغز ایجاد می‌شوند در صورتیکه فرایند بیماری باعث ابتلای راههای نخاعی متصل به مراکز دفع ادرار در پل مغزی و شبکه خاجی شده باشد ، مشکلات مثانه ،اجابت مزاج و جنسی بوجود می‌‌آید.
تظاهرات ثانویه نیز که به علت عوارض بوجود می‌آیند شامل: عفونت مجرای ادرار، گشادی رکتوم، زخمهای فشاری ، پنومونی، ادم در قسمتهای آویزان پا می‌باشند.
سیر پیشرفت بیماری: این بیماری سیر متفاوتی را دارد اما شایعترین آن نوع عود کننده بهبود یابنده می‌باشد . که این بیمارپس از یک دوره بهبودی نسبی مجددآ گرفتار می‌گردد. در طی دوره‌های خاموشی نشانه‌ها از بین رفته یا کاهش می‌یابند. انواع دیگر شامل:
1- MSعود کننده : کهباحملات مکرر اختلال عملکرد نورولوژیک مشخص میشود.
حملات طی چند روز یا چند هفته پسرفت کرده و ممکن است با بهبود کامل ، ناقص یا عدم بهبود دنبال شود.
2- MS پیشرونده مزمن : باعث بدتر شدن و پیشرفت تدریجی، بدون دوره‌های ثبات یا فرو‌کش کردن بیماری شود و غالباً در افرادیکه سابقه M S عود کننده دارند بوجود می‌آید.
3- MS پیشرونده اولیه : فرد از ابتدای ابتلا به بیماری از خود علاثم پیشرفت نشان داده و گاهی بطور اتفاقی، به مدت خیلی کوتاه بهبودی مختصر از خود نشان می‌دهند.
4- MS پیشرونده ثانویه : که پس از دوره عود و بهبودی موقت، مجدداً شروع شده و در پی آن پیشرفت بیماری رخ می‌دهد و ممکن است با عودهای مکرر و بهبودی خفیف و دوره خاموشی بیماری همراه باشد یا نباشد.
5- MS خوش‌خیم: که به بیمار اجازه می‌دهد که کاملاً کارایی خود را حفظ نماید و عمده بخشهای دستگاه عصبی خود را بکار گیرد.
6- MS بدخیم: که پیشرفت سریعی داشته و منجر به بروز ناتوانی بارز یا مرگ در مدت زمان کوتاه می‌شود.
پیش آگهی بیماری MS : در مواردیکه پیش‌آگهی بیمار بهتر است شامل:
1- شروع پیش از 40 سالگی
2- آغاز با نوریت بینایی
3- کم بودن دفعات بازگشت بیماری در چند سال اول
4- روند بیماری با فراز ونشیب باشد نه یکنواخت و پیش رونده

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله دستاوردهای ازدواج های پیامبر فایل ورد (word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله دستاوردهای ازدواج های پیامبر فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله دستاوردهای ازدواج های پیامبر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله دستاوردهای ازدواج های پیامبر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله دستاوردهای ازدواج های پیامبر فایل ورد (word) :



1- نخستین ازدواج
اولین همسری که پیامبر اکرم انتخاب کرد، خدیجه دختر خویلد بود. پیامبر(ص) در سن 25 سالگی با زنی چهل ساله و بیوه دو شوهر که از آنان فرزندانی داشت ،ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.
پیامبر اکرم(ص) تا سن 52 سالگی که حضرت خدیجه فوت کرد، همسر دیگری اختیار نکرد و پانزده سال قبل از رسالت و دوازده سال بعد از رسالت را تنها با او بسر برد. وی بهترین زن پیامبر(ص) بود
اگر اموری نظیر شهوت ران بودن پیامبر اکرم(ص) که مغرضان یا ناآگاهان زمان ما مطرح می کنند ، وجود داشت، او به جای حضرت خدیجه که بیوه زنی دو شوهر کرده بود، با یک دختر ازدواج می کرد و یا در کنار او، همسران دیگری انتخاب می کرد، یا حداقل کلمه شهوانی بین او و خدیجه(س) رد و بدل می شد.
بله، د رآن زمان، پیامبر اکرم وقت زیادی از عمر خود را در غار حرا و به چله نشینی می گذراند و قبل از رسالت ، علاوه بر جوان بودن، وقت بیشتری داشت تا ازدواج های مجدد انجام دهد و حتی بعد از چهل سالگی که کوشش حضرت به تبلیغ رسالت معطوف بود، باز در مکه هنوز حکومت و جنگ و صلح و روابط تجاری و اقتصادی و نزاع های انصار و مهاجران و بسیاری مسایل دیگر مطرح نبود. بنابراین، راحت تر می توانست همسرهای متعدد انتخاب کند.
از نظر مادی نیز برای ازدواج های دیگر در مضیقه نبود ، زیرا سابقه، طایفه و کرامت او نشان می دهد که او هیچ مشکلی در راه ازدواج مجدد نداشته است و حضرت خدیجه نیز کاملاً تسلیم او بوده و مشکلی ایجاد نمی کرده است.
بنابراین مسایل مادی و شهوانی ، آنگونه که امروزه برای مردان ازدواج مجدد کننده مطرح است، اساساً برای آن حضرت مطرح نبوده است.
پس از فوت خدیجه، حضرت(ص) تا آخر عمر ، پیوسته به یاد خدیجه بود و او را هنگام شنیدن نام یا با یادآوری خاطره ای از او تکریم می کرد. پس از خدیجه(س) پیامبر اکرم(ص) باید همسری انتخاب می کرد تا هم از طرفی همسر وی باشد و هم زن خانه و هم مادر ویا هم نفسی برای فاطمه زهرا. ولی بعید بود کسی بتواند تمامی این وظایف را انجام دهد و از طرفی مشاوری امین و یاور رسالت پیامبر اکرم(ص) باشد. افزون بر اینها ، مایل دیگری پیش آمد که ایجاب می کرد حضرت، ازدواج های متعددی داشته باشد که در ادامه روشن خواهد شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   316   317   318   319   320   >>   >