پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینی فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) کارآفرینی فایل ورد (word) :

بطورساده کارآفرین به شخص حقیقی یا حقوقی ای گفته میشود که توانایی تحمل ریسک اغلب مالی را دارد و میتواند یک ایده اولیه را به یک فعالیت اقتصادی تبدیل کند. همه ما می توانیم یک کارآفرین باشیم،چه کارمند،چه کشاورزو... درهر پست ومقامی که باشیم در حال انجام فعالیت های خود می توانیم کارآفرین بودوایده های خورابرای بهبود انجام کارها به واقعیت تبدیل کنیم. خود اتکایی ازاولین خصوصات یک کارآفرین می باشد باکمک آن کارآفرین می تواند با مبارزه با سختی ها بپردازد اگر می خواهید کارآفرین باشیدبایداین توانایی رادرخود تقویت کنید.این موضوع فرایندیاست که در شبکه متغیری از روابط اجتماعی واقع شده است و این ارتباط اجتماعی می تواند روابط کار آفرین را با منابع فهرست را محدود و یا تسهیل کند. در کشورهای پیشرفته اینترنت عامل بزرگی در ایجاد کار است کشورهای صنعتی به دلیل فناوری اطلاعات پیشرفت کردهان و از این طریق اقتصاد جهان را در دست گرفته اند البته در کشورهای در حال توسعه نیز در حال توسعه است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تاثیر نقش مؤلفه های جغرافیایی در گسترش فضا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تاثیر نقش مؤلفه های جغرافیایی در گسترش فضایی شهرها (نمونه موردی منطقه 22 تهراندر با استفاده از مدل (SWOT فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاثیر نقش مؤلفه های جغرافیایی در گسترش فضایی شهرها (نمونه موردی منطقه 22 تهراندر با استفاده از مدل (SWOT فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاثیر نقش مؤلفه های جغرافیایی در گسترش فضایی شهرها (نمونه موردی منطقه 22 تهراندر با استفاده از مدل (SWOT فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تاثیر نقش مؤلفه های جغرافیایی در گسترش فضایی شهرها (نمونه موردی منطقه 22 تهراندر با استفاده از مدل (SWOT فایل ورد (word) :

چکیده

پژوهش حاضربه شناخت مؤلفه های جغرافیایی،بهره وری مناسب از مؤلفه ها در جهت توسعه فضایی متناسب و جلوگیری از

خطرات احتمالی پرداخته است.
این پژوهش جزء تحقیقات بنیادی و کاربردی محسوب می شود و در راستای تحلیلهای علمی گام برداشته است و به منظور جمع آوری اطلاعات در آن از روش مطالعه اسناد و مدارک ، پایان نامه ها ، کتب و نشریات ، سایت های اینترنتی،آمارنامه ها، نقشه های مختلف و تهیه عکس استفاده شده است.و برای تجزیه وتحلیل اطلاعات از مدلSWOT استفاده شده است.

منطقه 22 با دارا بودن مؤلفه های جغرافیایی مؤثر نظیر اقلیم مساعد ، شیب و توپوگرافی مناسب و،جهت باد غالب غربی – شرقی ، وسعت زیاد زمینهای بایر و با توجه به طرح توسعه شبکه ترافیکی شهر تهران جمعیت آینده شهر را با شدت بیشتری به سمت خود خواهد کشاند یافته های تحقیق بیانگر آن است که با ساماندهی و بهره گیری از توان و قابلیت مؤلفه های جغ رافیایی مؤثر در منطقه می توان گسترش فضایی منطقه را جهت داد وگسترش بی رویه آتی آن را کنترل نمود و با نظارت بر ساخت وسازهای منطقه در رابطه با اراضی واقع در مسیلها ومناطق عبور گسل ، جهات توسعه فضایی آینده منطقه را تعیین نمود.

واژه های کلیدی : توسعه فضایی،مؤلفه های جغرافیایی ، مدلSWOT،منطقه 22، بهره وری.

مقدمه

یک محیط جغرافیایی در برگیرنده عوامل ومؤلفه های جغرافیایی فراوانی است که هرکدام به تنهایی حائز اهمیت فراوان می باشند نقش و تأثیر گذاری این عوامل برروی هم کیفیت وچگونگی یک مکان جغرافیایی را تضمین می کند .عواملی چون موقعیت زمین در واقع با تأثیر پذیری اززاویه تابش خورشید ، اقلیم منطقه ای را ترسیم و مکانهای مختلف را برای توسعه و بازسازی مستعد می نماید. در این میان بشر با ویژگیها ی منحصر به فرد خود سعی در به وجود آوردن تعادل برای زیست بهتر در مکان و زیستگاه خ ود داشته و دارد. نقش زمین و اقلیم و ; به عنوان مؤلفه های جغرافیایی وتأثیر آن بر روی انتخاب انسان برای جانمایی مکانی مناسب جهت زیستن نقشی حیاتی می باشد.
شناخت مؤلفه های جغرافیایی و چگونگی مطالعه آنها می تواند باعث ارتقاء سطح کیفی زیست در محیط پیرامون برای انسانها شود. تغییر در عملکرد مؤلفه های جغرافیایی غالباً انسان را وادار به تغییر مکان و انتخاب مکان جدید برای زیستن کرده که نمونه بارز

این ادعا تغییر آب وهوای سیبری و مهاجرت اقوام آریایی می باشد که در واقع نقطه عطفی در تاریخ تمدن ایران به حساب می آید . نوع خاص عوامل جغرافیایی و اقلیم های مختلف باعث به وجود آمدن شیوه های مختلف زندگی در پهنه جغرافیایی شده است .ایران به طور نمونه دارای متنوع ترین جغرافیای طبیعی،زیستی و معیشتی می باشدکه به طبع آن تغییرات گسترده و بی شماری را پشت سر نهاده است.

الگوهای مختلف گسترش فیزیکی مطرح شده در مورد شهرها هر کدام دارای مزیت ها و ضعف هایی است اما آنچه در این بین اهمیت دارد درک عوامل موثر بر گسترش فضایی و استفاده از تجربه های بشری با توجه به امکانات و محدودیت های محیط طبیعی و انسانی یک شهر است .

منطقه 22منطقه ای نسبتاَ بکر و با ا رزش های زیست محیطی فوق العاده است که فرصتی استثنایی برای همه بخش های توسعه شهری پدید آورده است که با تکیه بر تجارب ملی و بین المللی و حفظ ارزشهای بومی می توان الگوی نوین و موفقی را فراروی مدیران همه بخش های توسعه قرار دهد .بعلاوه برای اجرای بسیاری از طرحها ی شهری ، مشکلات و معضلاتی که در سایر مناطق شهری وجود دارد در این منطقه بسیار کمتر است بر این مبنا در این پژوهش به بررسی مؤلفه های جغرافیایی مؤثر در گسترش فضایی شهر تهران با تأکید بر منطقه 22 پرداخته ایم.
بدین منظور در این پژوهش با استفاده از مدل SWOT نقش مؤلفه های مثبت و منفی موجود در منطقه در جهت توسعه فضایی منطقه مورد بررسی قرار می گیرد و به این موضوع که آیا قابلیت و توان مؤلفه های جغرافیایی مثبت در منطقه 22 سبب شده تا منطقه جهت ادامه گسترش فضایی شهر تهران انتخاب شود یا خیر و اینکه آیا عدم توجه به مؤلفه های جغرافیایی منفی موجود در منطقه 22 ، این منطقه را نسبت به بروز بحران های (طبیعی و انسانی ) مستعد تر خواهد ساخت یا خیر می پردازیم .

پیشینه تحقیق

در سال 1955 محقق آمریکایی ، ارنست برگس با بررسی هایی که بر روی شهر شیکاگو و توسعه فضایی آن انجام می دهد ، د ر
راستای توسعه فضایی این شهر مدل دوایرمتحدالمرکز را ارایه می کند .برگس به دنبال توجه خاصی که به تأثیر شرایط آب و
هوایی بر توسعه وتکامل جمعیت شهر دارد ، گسترش شهر را به صورت دایره ای فرض می کند .
پترمن جامعه شناس آمریکایی تحت تأثیر مسایل اقلیمی ، نظریه ای تازه در مورد شهرهای انگلستان ارایه کرده که در طی آن

وزش باد از سمت غرب و اقیانوس را در جدایی گزینی اکولوژیکی شهروندان مؤثر می داند . این عامل باعث می گردد که نقاط غربی تمیزترین و بهترین منطقه واحدهای مسکونی و مناطق شرقی جایگاه قظاع صنعتی گردند.

محققین دیگری چون ضیافتی ،مقاله ای با بررسی شهر بوکان 1387) )، پارسانژاد با بررسی شهر زرقان (1384) ،حبیبی با بررسی شهر سنندج (1382) ، زینلی بهنویی با بررسی شهربابک ( ( 1383 ، بهرامی با بررسی شهر تهران (1383) آرانی ، با بررسی شهر تهران (1386) پیوهش های متعددی را در این زمینه انجام داده اند

روش تحقیق

نوع تحقیق : این پژوهش جزء تحقیقات بنیادی و کاربردی محسوب می شود و در راستای تحلیلهای علمی گام برداشته است . در این پژوهش از روشهای ( توصیفی – تحلیلی) استفاده شده که به ترتیب ذیل :

1ـ روش توصیفی : علت انتخاب این روش ، به دلیل بیان کردن وضع موجود منطقه 2ـ روش موردی و زمینه ای : علت انتخاب این روش ، به دلیل انتخاب یک منطقه جهت تحقیق بوده است .

فرآیند تحقیق

مراحل بررسی این پژوهش به شرح زیر می باشد : -1بررسی متون موجود و پیشینه تحقیق

-2 جمع آوری اطلاعات و داده های مربوط به منطقه مورد مطالعه که شامل گزارش های اسنادی ، مطالعات طرح تفصیلی منطقه ،نقشه ها ،آمارها و اطلاعات موردنظر، در پژوهش های میدانی است .

-3 سازماندهی و تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده ها و استخراج نتایج -4 آماده کردن گزارش کتبی

الف- روش گرد آوری اطلاعات

جمع آوری اطلاعات مورد نظر از سه طریق عمده صورت گرفت که عبارتند از : -1 مطالعات کتابخانهای گزارش ها و مقالات و جستجو در اینترنت و نقشه ها -2 بررسی آمارها و اسنادهای موجود در سازمانهای ذیربط -3 پژوهش میدانی

ازمطالعات کتابخانه ای به منظور زمینه های نظری و بررسی نقش مؤلفه های جغرافیایی در رابطه با شهرهای مختلف ایران و گسترش و توسعه فضایی تهران بهره گرفته شد و همچنین از کتابخانه های دانشگاههای مختلف و شرکتهای مهندسین مشاور و مرکز آمار ایران بهره گرفته شد و قسمت دیگری از کاربه صورت پژوهشهای میدانی معمول مانند مصاحبه با مسؤولین بخش شهرسازی شهرداری منطقه 22 انجام شد.

ب – مطالعات میدانی

.به منظور دستیابی به اطلاعات کامل تر و نیز استفاده کاربردی از نتایج پژوهش ، مطالعات میدانی در منطقه صورت گرفته است.این مطالعات شامل ، مشاهده کالبد منطقه ، مصاحبه با مسئولین شهرداری منطقه بوده است . تهیه عکس از بخش های مختلف منطقه بوده است.

ج – روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

با استفاده از نرم افزارهای اتوکد ، اکسل (EXCEL) و داده های اطلاعاتی از طریق جداول و نمودار سازماندهی و برای ارائه نتایج و پیشنهادات از مدل سوات (SWOT) استفاده شده است.

×

معرفی منطقه 22

منطقه 22 در شمال غرب تهران و با وسعتی معادل 10000هکتار،با هدف رفع کمبودهای خدماتی حوزه غرب تهران و نیز اسکان بخشی از جمعیت شهر تهران ایجادشد این منطقه از شمال به ارتفاعات 1800 البرز از جنوب به آزاد راه تهران ـ کرج و از غرب به حوزه استحفاظی شهرستان کرج و از شرق به مسیل کن محدو د می گردد .این منطقه در حدود دو بر ابر بزرگترین منطقه شهر تهران بوده و 10 درصد از مساحت کل پایتخت را در بر دارد.

نقشه(: ( 1 موقعیت منطقه22 نقشه(:(2 نواحی شهرداری در منطقه 22

مؤلفه های طبیعی منطقه 22

ارتفاع: .اراضی مورد نظر در ارتفاع 1100 تا1400 متر از سطح دریا واقع شده است شیب زمین :شیب زمین کمتر از 5 درصد تنها استثناء بخش میانی جنوب منطقه در داخل پارک چیتگر دارای 5% تا 25% است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word) دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word) :

هنر معابد
هنر بودایی
پیروان دین بودا، دینی که در دشت¬های شمال هند در قرن ششم پیش از میلاد شکل گرفت، در قرن اول پس از میلاد از راه¬های زمینی یا دریایی خود را به چین رساندند. گفته می¬شود مبلغ مذهبی آیین بودا در چین که به نام An shigao شناخته می شود، در سال 148 پس از میلاد مسیح در پایخت Luoyang مستقر شد، تا به اجتماعات خارجی آن جا خدمت کند و هم چنین برای عوض نمودن دین دربار چین تلاش نماید.

مذهب¬های سوفسطایی، معنوی و تفکرات اخلاق گرایانه در زندگی Sakyamuni شاهزاده هندی یا Gautama Siddartha ، که بعدها به نام بودا شناخته شد، و انتقال آموزه¬های وی به چین، باعث تولید ایده¬ها و تمرین¬های دقیق و بسط یافته شد که در طول بیشتر از دو هزار سال تأثیر بسیار مهم و غیرقابل انکاری بر فرهنگ¬های شرق آسیا ، از خود به جا گذاشتند.

متون جدید با ادعاهایی جدید در مورد اختیار، روش-های جدید زندگی، مانند آن¬هایی که توسط اشخاص تارک دنیا، راهب یا راهبه¬های مجرد رهبری می¬شد، میثاق¬ها و پیمان¬های جدید، و هم چنین اشیاء جدید، و فرم¬های جدید معماری برای منازل، در زندگی چینی مورد پذیرش قرار گرفتند. همه این موارد به تدریج ولی به طور تغییر ناپذیری خود را در میان همه سطوح اجتماعی چین وارد کرده و پذیرفته شدند.

این فرآیند به صورت هموار و به آسانی انجام نشد، بلکه توسط فاکتورهایی مانند طبقه، جنسیت، ایمان و ثبات قدم در التزام ادیان محلی، مقید و محدود گردید. با وجود همه این موارد، در مورد هنر و فرهنگ، المان های آیین بودا بیشترین احترام و توجه را از طرف سازندگان چینی و مصرف کنندگان دریافت نموده¬اند، بدون این که آن¬ها دقت و توجه زیادی در فهم لطافت و ریزبینی بودایی داشته باشند. نمونه¬هایی از این مراحل اولیه توجه و احترام به نقش و نگارهای هنری بودایی عبارتند از کوزه¬های سرامیکی لعابی، که احتمالاً در حدود 50-80 پس

از میلاد، در منطقه جنوب شرق چین و در ایالت Wu، یکی از سه قلمرویی که امپراتور Han در سال 220 پس از میلاد تجزیه نمود، ساخته شده¬اند. اعتقاد بر این است که این کوزه¬ها از گروه کوزه¬هایی هستند که در مراسم به خاک سپاری استفاده می¬شده که در آن¬ها جد شخص مرده وجود موجود نبوده است (این امر اتفاق غیرمعمولی در سده سوم نبوده است، بسیاری از خانواده¬های چینی به سرعت به جنوب مهاجرت کردند تا از تهاجم مردم آسیای میانه درامان باشند). بعضی از این مقبره¬های مدنظر گرفته شده برای ارواح، حکاکی شده و با تصویری از بودا، که معمولاً در هاله¬ای از نور قابل شناسایی است، تزئین شده¬اند.

در بسیاری از مناطق چین تصاویر بودا به عنوان المان-های منفرد در دکوراسیون مقبره¬های طبقه بالا اجتماع، قبل از ساختن این کوزه¬ها، مشاهده شده است. در مورد دکوراسیون مقبره و نیز کوزه¬های سرامیکی، غیرعاقلانه خواهد بود اگر آن¬ها را به عنوان شواهدی مبنی بر تغییر به سمت باورهای منحصراً بودایی¬ بدانیم. بودا در ابتدا علاقه¬مند و مجذوب ادیان موجود و مراسم تدفین و به خاک سپاری و همین طور سایر خدایان مانند ملکه مادر غرب، که به طور مثال به روی پرچم¬های تدفین Mawaigdui دیده می¬شوند، شده بود. این علاقه به طور خاص در جنوب شرق مفید واقع شد، جایی که نسخه ها و مدارکی در مورد آن وجود دارد که نشان می¬دهد اولین تصاویر مستقل بودا در سال 194-193 پس از میلاد- اندکی پس از پیدایش مجسمه بودا در هند- در آن جا ساخته شده است.

در این جا بودا، بیشتر از ملکه مادر غرب از روح محافظت کرده و آن را در مقابل جادوگرها به سمت سرزمین بهشتی بودا هدایت می¬کند، ولی این امر در متن آداب مرتبط با قربانی کردن در مقابل اجداد و علاقه مندی به نسل خود انجام می¬شود، ایده¬هایی که دیگر در قسمت¬های ارتدوکس بودایی هند قابل احترام و والا نبودند.
بنابراین، کوزه¬ها نقش هنری و مذهبی متفاوتی نسبت به تصویری که به عنوان اولین تصویر بودا در چین باقی مانده است، ایفا می¬کنند. تصویر برنز- طلایی بودا نشسته در حالت مدتیشن، مربوط به تاریخ 338 پس از میلاد است، و در سرزمین و قلمرو Zhao شمالی ، حکومت بی-دوام تاسیس شده توسط فرمانروایانی بر رحم و جنایت کار، قالب گیری و ساخته شده است.

محیط پرمخاطره و خطرناک دربار Shi Luo ، سرپناهی برای برخی از شاخص¬ترین تصاویر و مجسمه های مذهبی بودا در چین شد. مبلغین بودایی توسط فرمانروایان سده سوم بسیار محترم شمرده می شدند. در دوران جنگ به عنوان ساحر و معجزه کننده کار می کردند، و به سرعت بخش پذیرفته¬ای شده¬ای در زرادخانه و انبار دربار هر شاهزاده جاه طلبی را برای خود اختصاص دادند.

هیچ مجسمه واقعی هندی در چین یافت نشد. ولی تصاویر وارد شده مطمئناً به عنوان مدلی برای هنرمندان در دسترس آن¬ها بوده¬اند، هنرمندانی که توسط راهب¬هایی که خود از هند آمده و دارای مراتب بالا در آموزش¬های مذهبی بودند، هدایت می¬شدند.
اولین متون بودایی چینی توضیح می¬دهند که بودا به عنوان یک مجسمه طلایی با فیزیک پر ابهت، از خود نور درخشان ساطع کرده، و این در کنار اصرار بر زیباسازی یک شمایل مورد احترام با مواد گران قیمت، می¬تواند برتری امتیاز طلاکاری مجسمه¬هایی از این نوع را توضیح دهد. پرتو نور الزاماً به سمت پرستندگان هدایت نمی¬شود. این تصویر نه در محراب یک معبد، بلکه به عنوان قسمتی از یک نذر، برای محفاظت از شخص اعطا کننده نذر، ایالت و یا شخص فرمانروا در نظر خود آنان تصویر می¬شده است.

 

هنر بودایی: 580-450پس از میلاد
قدرت¬مندترین شمایل بودا در گروهی متشکل از پنج غار عظیم و بزرگ مشاهده شده¬اند، و پس از آن که اولین آن-ها، غارهای Tanyao ، در صخره¬هایYungang، در نزدیکی شهر جدید Datong در سال¬های بین460 و 493 حکاکی و رنگ¬آمیزی شد، شناخته شدند. ایده معابد بودایی در غار هایی در این ابعاد، دارای ریشه هندی بوده است. اگرچه حفاری-های سنگی اولیه مذهبی، که دارای المان¬هایی بودایی هستند، معمولاً در چین بوجود آمده¬اند، ولی هیچ اثری به بزرگی Yungang یا در حد آن، قبلاً به وجود نیامده بود.
غارهای Tanyao خارج از پایتخت dynasty wei شمالی (420-534) ، ایالتی از کشورگشایان ترک که توسط اشراف چینی مانند Sima Jinlong به آن¬ها خدمت می¬شده است، و در سده پنج و اوایل سده شش سرزمین شمالی چین را تصرف کرده بودند واقع شده¬اند.

فرمانروایان Wei شمالی، از هر جنسیتی، از طرفداران و حامیان دین بودا بودند، و در دوران آن¬ها زیرساخت¬های مذهبی گسترش یافتند تا جایی که 13272 مؤسسه مذهبی و رهبانی در دوران امپراتوری آن¬ها به وجود آمدند. رهبران جامعه بودایی توسط گسترش ایده هایی که مقام فرمانروا را با بودا برابر فرض می¬کرد، به حمایت فرمانروایان از دین بودا، پاسخ نشان دادند و درنتیجه این خط مشى ها بود که پنج شمایل عظیم بودا در غارها ساخته شد.

آزار و اذیت ظالمانه ولی کوتاه مدت انجام شده بودایی¬ها بین سال¬های444 و 451 اتفاق افتاد، و به این شکل این بود که طبق فرمان امپراتور هر کس که جرأت خدمت به خداهای بربرها را داشته باشد یا تصویر، مجسمه و تمثالی از آن ها با خاک یا برنز بسازد به مرگ تهدید می¬شد.

شاید پنج تمثال بودا نماینده پنج امپراتور wei شمالی تا آن زمان باشد، اگرچه تئوری دیگری نیز وجود دارد که می¬گوید همه چیز یک وسیله دقیق واستادانه جادوگری برای حفاظت از ایالتwei می¬باشد، که در طی یک برنامه محرمانه پیکرنگاری بودا در گذشته، حال و آینده ساخته شده است. این حقیقت که صخره¬هایی که در آن¬ها این شمایل¬ها را تراشیده¬اند دقیقاً زیر دژ نظامی موجود در راه اصلی از غرب به پایتخت واقع شده¬اند و هم چنین پنهان بودن شمایل غول پیکر بودا از دید عمومی در زمان ساخت آنها، این تئوری را حمایت می¬کند. طراحان ساخت این شمایل، بدون این که هدف اولیه آن¬ها را درنظر بگیریم، طوری این شمایل را ساخته¬اند که از دید جماعت بزرگی از پیروان آیین بودا خارج باشد. برخلاف بسیاری از معابد حفر شده در غارها، غیرممکن است که بتوان ساخت این شمایل را به عنوان وقف و یا از روی پرستش و از خود گذشتگی درنظر گرفت. دربار احتمالاً در ابتدا کار را در Yungang شروع کرده است، ولی این محدوده به سرعت در دید سایر طبقات اجتماع قرار گرفته است.

از سال 483 تا 490، در طول یک دهه و یا کمتر از آن، روی غارهای بسیاری به طور فشرده کار شده است، و بنایی با 1400 متر طول و در غارهای سه- پنج برابر کوچکتر یا بزرگتر ساخته شدند. بررسی سنگ نوشته¬ها و کتیبه¬های خطی مربوط به 120 نفر از واقفین و اعطاکنندگان که از wei شمالی به دست امده اند، نشان می¬دهد که 12 درصد آن به مجامع مذهبی منسوب هستند که اعضای آنان هم زمان و هم مردان می¬باشند، 33 درصد به راهبه¬ها و زنان زاهد منسوب می¬شدند، و 55 درصد آنان راهب¬ها و مردان مذهبی شامل نجیب زادگان درباری می-باشند. قسمت اعظم این افراد هیچ ارتباطی با دربار نداشته و بسیاری از آن¬ها افراد نسبتاً فروتن و متواضعی هستند. سنگ نوشته¬ها در مورد طلب دعای خیر برای خانواده خود اعطا کننده و نه خاندان امپراتور می¬باشد.

Yungang تبدیل به منطقه¬ای توانمند برای راضی کردن محدوده وسیع تری از نیازها، نیازهای کاملاً روحی و نیز نیاز های دیگر تبدیل شد، برخی از آن ها عبارتند از کارهایی که زنان می توانستند در آن نقش برجسته¬تری ایفا کنند، و یا اشخاص حقیقی می¬توانستند از طریق کنده کاری ثابت در سنگ¬ها و گروه¬های مجسمه¬های اشخاص اعطا کننده، خود را به عنوان یک بخشنده معرفی کنند.

از طریق سنگ¬نوشته¬ها در مورد کسی که هزینه ساخت شمایل بودا در Yungang را پرداخت نمود، اطلاعاتی به دست آورده¬ایم درحالی که نمی¬دانیم چه کسی آن¬ها را ساخته است یا چگونه ساخته شده¬اند. قبل از سال 551، هنرمندانی مانند پیکرتراشان از نظر کاری در محدوده ایالت خود می¬توانستند فعالیت کنند. به طوری که فقط پس از تکمیل کردن کمیسیون دولتی می¬توانستند برای سایر مشتری¬ها کار کنند. موارد دیگری نیز از شواهد موجود در خود منطقه می¬توان استخراج کرد، به عنوان مثال این که روش استاندارد این بود که حکاکی روی غار از بالا آغاز شود و دیوارها به سمت پایین کار شود. شکنندگی ماسه سنگ¬های نرم نشان می¬دهد که شکستگی¬ها باید تعمیر شوند، هم چنین بعضی غارها (اگرچه هیچ یک از پنج غار Tanyao این گونه نبودند) توسط کلاه فرنگی ساخته شده روی صخره محافظت می¬شدند.

شمایل¬های موجود در yungang فرم¬های متنوعی دارند، و تلاش زیادی برای تشخیص چگونگی تغییرات در فرم، یا برای پاسخ به محرک¬های خارجی انجام شده است. به عنوان مثال در سال 486 دربار حکم داد که همه صاحب نسبان wei باید لباس چینی بپوشند، و این دلیل پیدایش شمایل بودا با لباس بلند و گشاد چینی همراه با روبان است، این لباس¬ها بیشتر از لباس¬ها و پارچه¬های هندی به چشم می-خورد.

تحقیقات انجام شده اخیر در مورد غارها بیان می¬کند که فرم¬های متفاوت در Yungang به معنی تاریخ متفاوت نیست، بلکه به مفهوم انواع متفاوت مشتری و میزان متفاوت توجه به صحت پیکرنگاری است. در این مدل شمایل¬هایی با لباس هندی نشانی از تأثیرات فرهنگ دیگری نیستند که به سرعت توسط نبوغ هنری بومی چین جایگزین شوند، بلکه بازتاب دهنده حضار مشتاق¬تر در ابراز احساسات مذهبی می¬باشند.

در سال 494 سلسله wei به Luoyang، پایتخت خود منتقل گردید، و کار روی غارهای Yungumg تقریباً متوقف شد. اگرچه آن¬ها به قدر کافی به دربار نزدیک بودند،ولی اولین و آخرین مجموعه این چنینی نبودند. یکی از دیگر مراکز مذهبی، هنری و سیاسی مربوط به پایتخت، غارهای Mogao در Dunhuang در جنوب غرب ایالت Ganso می¬باشد. در این جا یک صومعه اصلی بودایی با زمینه نژادی، زبان شناختی و کثرت گرایی مذهبی قابل توجه وجود دارد. این غارها، و اجتماع راهب¬هایی که در اطراف آن حضور داشتند، با این که مکان زیارتی مهمی نبودند، ولی نه تنها توسط افرادی که در مسیر مسافرت خود بین چین و آسیای غربی از آن جا عبور می¬کردند (و مناطقی که در حال حاضر با عنوان جاده ابریشم شناخته شده¬اند)، بلکه هم چنین توسط کسانی که به مقصد پرستش شمایل مسافرت می¬کردند، مورد بازدید قرار می¬گرفتند. زیارت، یک شیوه فرهنگی دیگر پذیرفته در میان بودایی¬ها در چین بود که تأثیر مهمی بر خلق آثار هنری داشت.

دور بودن غارهای Dunhuang بقای آن¬ها را تضمین کرده است، و محیط خشک آن از نقاشی¬های چند رنگ آن که روی گچ اجرا شده و شن¬های صخره¬ها و مجسمه¬های غالباً سفالی را پوشش داده است، محافظت نموده است.

کار در Dunhuang احتمالاً هم زمان با yungang شروع شده است. فقط یکی از 492 غار باقی مانده تاریخی دقیقی دارد. این غار، غار 285 است که تاریخ آن با توجه به کتیبه نقاشی شده به سال 539-538 بر می¬گردد(شکل 44). تصاویر دقیق و دارای جزئیات موجود در روی دیوارها شامل بهشت¬های خورشیدی و قمری، حکایت واقعه زندگی تاریخی بودا، و مناظری از بهشت غربی است، سرزمین پاک و تمیزی که هواخواهان و پارسایان بودایی آرزو دارند در آن دوباره متولد شوند. ادعا می¬شود که دیوارهای این غار اولین شواهد موجود برای آن چه «آیین بودایی محرمانه» در چین نامیده می¬شود، می¬باشند. محل اختصاص یافته به خدایان روی دیوارها منطبق با تئوری¬های دقیق و تفضیلی هندسی مشتق شده از مذهب قبل از بودا در هند، که “ودا” نام داشت، می¬باشد.

مطمئناً هم غار و هم محراب¬هایی که در آن وجود داشت، برای انجام تکنیک¬های پیشرفته مدیتیشین توسط راهب¬ها استفاده می¬شده است، و احتمالاً برای زوار و مسافرین در دسترس نبوده است، همان طور که بسیاری از سایر غارهایی که وجود داشتند در اختیار زوار و یا مسافرین قرار نمی¬گرفتند.

تکنیک¬های به کار رفته توسط نقاشان برای نقاشی روی دیوارهای Dunhuang، پس از اکتشافات انجام شده در سال 1900 از یک محل مخفی دارای اشیا مختلف مهروموم شده متعلق به حدود سال 1000، برای ما شناخته شد. این یافته¬ها، که توسط سیستم¬های مدرن طبقه¬بندی به «اسناد» و «کارهای هنری» تقسیم می¬شود و بنابراین از نظر فیزیکی کتابخانه¬ها و موزه¬ها را در لندن، پاریس، برلین، پترزبورگ و سایر شهرهای اروپایی از هم جدا می-کند، و تصاویر غیرموازی از بسیاری جنبه¬ها از زندگی منطقه، شامل زندگی هنری آن ارائه می¬کند. بعضی از این اسناد، که تاریخ آن به بعد از غار 285 بر می¬گردد، شواهدی در مورد تکنیک¬های به کار رفته در دکوراسیون غارها، ارائه می¬کند. از شابلون و یا مهرزدن به دفعات استفاده شده است.

این¬ها ترسیماتی روی کاغذ ضخیم هستند، که خطوط خارجی شکل¬ها و تصاویر توسط خط باریکی مشخص شده¬اند. با گذاشتن الگو (شابلون) روی خمیر مخصوص دیوار و پاشیدن گچ روی آن، خطوط خارجی و مرزهای کاغذ به دیوار منتقل شده و سپس از این خطوط پیروی می¬شود. این تکنیک باعث بالارفتن سرعت تولید نقش¬های دیواری استادانه و با جزئیات دقیق، می¬شود و می¬توان با کمک آن یک طرح یکسان را به طور تکراری ایجاد نمود. هم چنین دقت پیکرنگاری و نقاشی را در ترسیم شکل¬های خاص تضمین می¬نماید.

نقاشان Dunhuang در مراحل اولیه به طور موروثی هنرمند می¬شدند و مقام آن¬ها از پدر به پسر منتقل می-شد، و کارگرانی که حقوق آن¬ها پرداخت نشده بود به عنوان نوعی مالیات بندی برای حکومت کار می¬کردند. در دوره (618-906) Tang نقاشان و پیکرتراشان مجاز به دادو ستد با مشتریانی از هر نوع، به عنوان پیمانکارانی مستقل، شدند. برای پروژه¬های کوچک مانند پرچم¬های نقاشی شده، به طور نقدی به نقاشان دستمزد پرداخته می¬شد، درحالی که برای پروژه¬های عظیم (پروژه¬هایی که یک سال و یا بیشتر زمان می¬بردند) دستمزد به صورت آرد یا روغن پرداخت می¬شد و میزان هزینه و دستمزد پرداختی به اندازه و پیچیدگی طرح بستگی داشت. کارفرمایان هم چنین موادی مانند ابریشم و

مواد رنگی را خود تامین می¬کردند، و یا اگر نقاش آن¬ها را تأمین می¬کرد دستمزد بیشتری به وی می¬پرداختند. اسناد و مدارک Dunhuang به یک نقاش، و «دستیاران وی» اشاره می¬کنند، گرچه ما نمی-دانیم این گونه تیم¬ها در چه حدی بزرگ بودند. راهب¬های هر معبد به نقاشان کمک می¬کردند و دستیار آنان بودند، و این که به عنوان هنرمندان واقعی و یا به عنوان مشاور دینی در مورد مسائل خاص مربوط به پیکرنگاری و نقاشی بودا کار می¬کردند، نامعلوم است.

راهب¬ها مطمئناً قبل از این که نقشه¬ها روی دیوارها اجرا و کامل شوند، آن¬ها را بازرسی می¬کردند تا از صحیح بودن تشریفات مذهبی مطمئن شوند. در قرن نهم، کارفرمایان، حتی در نقاط دور از پایتخت به هنرمندان توجه خاصی ابراز می¬نمودند.

هنر مذهبی سلسله¬های Sui (581-618) و Tang (618-906)
اگرچه غارهای Dunhuang از نظر بصری تأثیرگذار هستند، ولی آن¬ها احتمالاً در مقایسه با شکوه و جلال مؤسسات مذهبی در قسمت¬های موفق¬تر امپراتوری، موسساتی که اکثر معماری، نقاشی دیوارها، پارچه¬ها و منسوجات و ظروف آن در حال حاضر از بین رفته است، معتدل و نسبتاً کم زرق و برق بوده¬اند.

فقط بعضی از قسمت¬ها سالم باقی مانده¬اند، و معمولاً توسط دفن تعمدی، مانند پیشکش وقفی در زمان تقدیس مقبره، یا برای حفاظت از تصرف در طول شکنجه و آزار اذیت بودایی محافظت شده¬اند. مورد آخر زمینه¬ای است که احتمالاً عامل حفظ کردن گروه مجسمه¬های طلایی و برنزی، مربوط به سال چهارم سلسله Sui در منطقه Kaihuang، معادل با سال 584 بوده است که سال 1974 در حومه کلان شهر chang’an در Xi’an حفاری شده است. به دلیل این که chang’an پایتخت اولین سلسله برای دوباره به هم پیوستن چین شمالی و جنوبی پس از 300 سال بود، این شهر مرکز تجمع ثروت، فرهنگ اشرافی و پشتیبانی سیاسی بود که تأسیسات مذهب بودایی به آن گره خورده بود. این شهر، بزرگ¬ترین شهر در جهان بود، و در طول قرن¬های پس از آن از بغداد و قسطنطنیه، تنها شهرهای هم ترازش، پیشی گرفته بود.

گروهی از شمایل بودا، Ami tabha یا Amitayus، (هر دو اسامی سانسکریت هستند و از اسامی چینی نمی¬باشند)، شامل یک مجسمه نشسته در مرکز، یکی از دقیق¬ترین و استادانه¬ترین مجموعه¬های مذهبی است که به خوبی وضعیت و حالت جسمی و اشارات بودا را نشان داده است، موضوعی که برای فهم درک مجسمه بودا کلیدی می¬باشد. و در این مورد به معنی و مفهوم ” نترسیدن ” می¬باشد.
دو bodhisattvas در اطراف بودا قرار گرفته¬اند، و ترجیحاً کسانی هستند که عهد کرده¬اند که خودشان وارد نیروانا شوند، ولی در دسترس دعاکنندگان دنیا قرار بگیرند تا همه آن¬ها رهایی یابند.

در قسمت جلو دو شاه آسمانی ایستاده¬اند، نگهبانان مذهب بودا که توسط هاله¬های مدورشان شناسایی می¬شوند و به ترتیب مقدم بر دو شیر خشمگین و در حال غرولند می-باشند. یک کتیبه خطی بعضی از دلایل و اهداف ساخت چین اثری را آشکار نموده است. در این کتیبه خطی نام اهدا کننده شمایل با عنوان رسمی Dong Qin ذکر می¬شود، و برای امپراطور سلسله جدید و خانواده¬اش دعا و طلب رحمت می-نماید، و امیدوار است که آن¬ها “قانون صحیح را بشنوند”. در ادامه شعری آمده است که تاکید می¬نماید کردار نیک و “دلسوزی و شفقت بر همه جانداران” جز مهم و حیاتی روند تولد دوباره در سرزمین پاک بهشتی است که Amitabha در آن سلطنت می¬نماید.

حداقل یک قطعه دیگر، به طور مشابه حاوی کتیبه¬های خطی در طلب آمرزش و رحمت برای خاندان حکومتی می¬باشد، بنابراین به اهداکنندگان اجازه می¬دهد که هم زمان به تقوای دینی و وفاداری سیاسی سوگند یاد کنند. اگرچه هر دو معبد قدمت مشابهی دارند، ولی این دو مبعد متعلق به سال¬های دهه 580 (سایر آن ها در موزه هنرهای زیبای بوستون نگه داری شده اند) از نظر بصری متفاوت می-باشند. شمایل¬های موجود در بوستون به طور زاویه¬دار هستند، در صورتی که شمایل Xi’an دارای حالتی با خطوط منحنی و مورب و گرد می باشند. تفاوت¬های این چنینی می¬تواند بازتاب رسوم منطقه¬ای در پیکرتراشی باشد که در دوره¬های مختلف تجزیه سیاسی امپراطوری¬های Svi به وجود آمدند. این که سؤالاتی در مورد فرم و استیل، که در مقابل مقیاس و اندازه قرار دارد، مانند کیفیت طلاکاری و قالب گیری، و دقت در پیکرتراشی، تا چه میزان در مباحثات حامیان مطرح شده است، برای ما معلوم و مشخص نیست، ولی موضوعی با قابلیت بالا برای تحقیقات بعدی می باشد.

اهداء کننده یک بومی Xi’an نبود. اگرچه، جذابیت پایتخت سیاسی یک امپراطوری که به تازگی متمرکز و یک پارچه شده است، ممکن است وی را به شهر کشیده باشد، همان طور که برنامه¬های گسترده ساختن معابد که بخشی از تثبیت و تقویت امپراطورهای Sui را تشکیل می¬داد، می-تواند باعث جذب هنرمندان توانمندی باشد که این اثر را ساخته¬اند.
آیین دینی Amitabha ، بودای سرزمین پاک غرب، در محیط رهبانی در سده پنجم پس از میلاد آغاز شد و به تدریج در محدوده بومی گسترش یافت و تبدیل به یکی از نیرومندترین مسیرهای وقف بودایی¬ها درچین شد. احکام شرعی، یا کتاب آسمانی بودا، سرزمین پاک را جایی توصیف می کند که شناخته¬ترین مکان در میان همه سطوح اجتماع است، مریدان و پارسایان هم در دربار و هم در میان رعایا و دهقانان یافت می¬شوند. معابد خانوادگی Amitabha احتمالاً تنوع زیادی از نظر جنس و سطوح متفاوتی از صلاحیت و شایستگی هنری دارند، این یک مثال با تجمل از یک نوع بسیار وسیع است که برای خدمت به یک نجیب زاده ایجاد شده است.

مجسمه¬های سنگی احتمالاً در موارد خانگی به کار نرفته-اند، و منحصر به معابد بودند، اگرچه خانه و معبد را از طریق این حقیقت که معمولاً توسط اهداکنندگان غیرروحانی پرداخت می¬شدند، به هم متصل می¬کردند.

اگرچه مجسمه¬های سنگی می¬توانستند مقیاس بزرگی داشته باشند(شکل 44) ،حائز اهمیت است که به خاطر بسپاریم بسیاری از آن¬ها در اندازه معمولی ساخته شده¬اند و مناسب برای نیازهای جماعت با ذخایر محدود در نواحی دور از دربار می¬باشند. یک طاقچه سنگی نقاشی شده از حدود شهر Changzhi در ایالت Shaپروژه دانشجویی مقاله هنر معابد فایل ورد (word) i، که از قرن هفتم قدمت دارد،(شکل 46) می¬تواند به عنوان مثال مناسبی از یک مجسمه بودا با سطحی بسیار پایین¬تر از مقبره طلایی – برنزی Dong Qin درنظر گرفته شود. آشکار است که آن¬ها در درک این که چه مواردی باید برای ساخت یک شمایل موفق نیرومند، رعایت شود، به هم مربوط هستند. در این جا نیز یک شمایل بودا در حالت نشسته (در این مرتبه Maitreya ، بودای آینده)وجود دارد و توسط یک جفت bodhisattvas با لباس شاهزادگان هندی، از طرفین احاطه شده است.

در این جاه شاه¬های آسمانی توسط مریدانی با جامه بلند راهب¬ها، جایگزین شده¬اند. دوباره شیر از شمایل دفاع می¬نماید. ولی این دو مورد، از نظر جنس مواد به کار رفته و کمال هنری با هم متفاوت هستند، چیزی که مطمئناً به دلیل سطوح بسیار متفاوت پشتیبانی است که آن¬ها دریافت کردند.
طاقچه changzhi تصویر “نسبتاً خوبی” می¬باشد، و به عنوان شی وقف شده¬ای تا زمان حل و قبل از تبدیل به یک شی هنری، باقی مانده است.

مجسمه¬های بی¬نام در این دوره در زمینه¬ای کار شده است که تفاوت¬های منطقه¬ای در شکل ظاهری مجسمه کم شده است، درحالی که قدرت هنری و فرهنگی، پایتخت رشد کرده بود. نقاشی¬های تکرار شده که در طول سال¬ها، یادآوری می¬کنند که نه تنها مجسمه¬ها در چین (هم چنین در یونان باستان) اغلب با رنگ¬های طبیعی تزئین شده¬اند، بلکه بیوگرافی شمایل مذهبی مانند این با سؤالاتی در مورد تقوای شخص، مقید و محدود می¬شود. ساده است که فرض کنیم که آیین بودا، مذهب غالب زندگی چین در هزاره اول حاضر بوده است، بیشتر به این دلیل که تعداد تولیدات هنری که این آیین به وجود آورد، و باقی ماندند تا موزه¬ها را پر نمایند، و صفحات کتاب¬هایی که در مورد هنر چین زیاد است.

آیین دیگری نیز برای زندگی روحانی مهم و کلیدی شمرده می¬شد ولی آثار فیزیکی آن امروزه کمتر به چشم می¬خورد. این آیین در حال حاضر با نام دائوئیسم (یا تائوئیسم) معنی تحت الفظی کلمه Dao “مسیر” یا “راه” می¬باشد. اگرچه ایده¬هایی که آن را پشتیبانی می¬کنند از جهان روشنفکری دوره warring States نشأت گرفته¬اند، دائوئیسم به عنوان یک مذهب هم زمان با زمان پذیرفته شدن آیین بودا گسترش یافت و این دو مجموعه مرتبطی را تشکیل دادند. معمولاً این دو آئین، در رقابت برای تقوا و صداقت جمعیت¬های یکسان و با قوانین یکسان با یکدیگر متضاد و رقیب هستند.

شمایل¬های مستقل فناناپذیر معمولاً در دوره سلسله¬های شمالی و جنوبی ساخته شدند ولی فقط در دوره Tang (سال های 618 تا 906 ) بود که مجسمه¬های مربوط به دائوئیست در مقیاس و اندازه قابل توجه ساخته شدند. امپراطورهای Tang هواداران ولخرج آیین بودا و نیز دائوئیسم- به خصوص دائوئیسم- بودند، زیرا ادعا می-کردند نسبت آن¬ها به خود Laozi می¬ رسد، فیلسوف و عارف warring states، که نویسنده کتاب مقدس Dao dejing می ¬باشد.

یکی از شمایل خدایان سلسله Tang (شکل 47) که به نام Hearenly worthies شناخته می شود، آشکارا دارای بعضی از خصوصیات مجسمه بودا و به نوعی شکل تکامل یافته¬تر و توسعه یافته آن می¬باشد، احتمالاً توسط کسی که روی پروژه¬های مربوط به بودا نیز کار کرده است، حکاکی شده است. با توجه به این واقعیت که این اثر هنری نیز دارای یک شمایل نشسته در مرکز است ، و روش نشان دادن چین و چروک پارچه¬ای که روی آن قرار گرفته، پیوند و شباهت آن با هنر به کار رفته در معابد بودا کاملاً واضح می¬شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی طرح بند آبگیر کانال انتقال نصیر آباد فای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی کارآموزی طرح بند آبگیر کانال انتقال نصیر آباد فایل ورد (word) دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه دانشجویی کارآموزی طرح بند آبگیر کانال انتقال نصیر آباد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فایل پی دی اف است برای دریافت فهرست لطفا با یکی از شماره های پشتیبانی تماس بگیرید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله طراحی سیستم ریسندگی چرخان با معیارهای کیفی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله طراحی سیستم ریسندگی چرخان با معیارهای کیفیت و بازدهی عالی فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله طراحی سیستم ریسندگی چرخان با معیارهای کیفیت و بازدهی عالی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله طراحی سیستم ریسندگی چرخان با معیارهای کیفیت و بازدهی عالی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله طراحی سیستم ریسندگی چرخان با معیارهای کیفیت و بازدهی عالی فایل ورد (word) :

فن آوری نساجی ایتالیایی
دستگاههای ایتالیایی ریسندگی
مارزولی اس . پی . ای چندین دستگاه ریسندگی رینگ آمریکای دارد ولی این شرکت بیشتر با کشورهای ایران ،‌سوریه ، ترکیه و چین ارتباط دارد ، همچنین ، مارزولی با کشور چین برای تولید ماشینهای ریسندگی رینگ یک سرمایه گذاری مشترک انجام داده است و در نتیجه در هزینه تولید ؛ کاهش چشمگیری صورت گرفته است . قیمت دوک 230 دلار در ایتالیا می باشد و قیمت آن در چین 42 دلار است

البته شرکت مارزولی ،‌انواع زیادی از ماشین آلات ریسندگی پنبه ای را تولید می کند واخبار اصلی این شرکت وارد محدوده فشرده می شود سیستم مارزولی به دستگاههای فعلی متصل می شود و از چندین نقطه اضافی تشکیل شده است .البته رشته ای که در روی نوار حصیری منفذ دار قرار دارد از روی غلطک جلویی اضافی عبور دادهمی شود و سپس به وسیله ماشین کشش ، کشیده می شود . در این منطقه ، با عمل کشش از طریق تسمه منفذدار کشیدگی ،

در الیاف ایجاد شده و درنتیجه ساختار نخ محکم تر می شود مزایای این سیستمها کاهش 15 الی 20 درصدی در پرزهای پارچه و 10 درصد افزایش ، کشیدگی پارچه می باشد مارزولی برای پردازش پنبه ، سیستم الفیل را اختراع کرده است بویژه برای الیاف نازکتر ( 24 الی 80 Ne ) این شرکت برخی مشکلات مربوط به نخهای ضخیم تر والیاف کوتاه تر را نیز نشان داد سطح ضایعات زیاد برروی بازدهی تولید تأثیر می گذارد .
این سیستم یک روشی برای بهبود کیفیت نخ می باشد و در برابر حرارت و رطوبت نیز حساسیت دارد .

نخ های محکم نیز بسیار مشکل ساز هستند .
دستگاه ریسندگی پیشرفته
در یک بازدید که از جیمی فیلاتی اس ، پی، ای که توسط ساویو مکین تلی اس ، پی ، ای هماهنگ شد از آخرین پیشرفتهای ساویو بازدید شد .
جیمی فیلاتی یک دستگاه ریسندگی مدرن می باشد که دارا ی 1000 دوک برای نخ های پنبه ای و 3 دستگاه برای نخ های گش سانی می باشد تمام دستگاه ها مجهز به دستگاه نخ پیچی savio orini می باشد . این شرکت برای نخ تابی ، پرز سوزی ، مرسرزیزه کردن و رنگرزی دستگاه هایی را اختراع کرده است .جیمی فیلاتی دارای دستگاه ریسندگی می باشد

. مسئله اصلی مربوط به این شرکت ، رقابت با نخ های وارداتی می باشد .البته قیمت بین نخ داخلی و نخ وارداتی از هند نیز بسیار متنوع می باشد و در دستگاه جیمی فیلاتی در حدود 16000 نخ در هر روز ریسیده می شودولی در حدود 20000 پوند نخ از هند ، روسیه، مصر وارد می شود . شرکت ساویو در آمریکا برای فروش ماشین های نخ پیچی با موفقیت عمل کرده است ، صنعت نساجی ایتالیایی

، امروزه کاهش چشمگیری داشته است و 90 درصد از ماشین آلات ساویو ، صادر شده است که بیشتر در کشورهای چین و ترکیه به فروش رسیده اند.3 توسعه و پیشرفت در این زمینه صورت گرفته است .انواع مختلفی از ماشین برش به همراه دستگاه نخ پیچی تولید شده است . سیستم مکانیکی نمی تواند تنها نخ های کتانی رابرش دهد ، بلکه نخ های کشی را نیز برش می دهد . برش دادن نخ های کشی در فضای ریسندگی در دستگاه ریسندگی صورت می گیرد .

در این دستگاه نخ به دور دستگاه نخ پیچی می پیجد. البته بسته نخ از طریق لوله ریسندگی به دستگاه نخ پیچی منتقل می شود در نتیجه باید این محل جدید ف رد یابی شود استفاده از این دستگاه ها باعث بهبود عملکرد شناسایی وضعیت ریستدگی و تولید نخ های محکم تر می شود
شرکت ساویو ، یک دستگاه ریسندگی چرخان را اختراع کرده است که دارای یک جعبه ریسندگی از جنس اسپیند لفابریک .ُسوسن ، آلمان می باشد . در نتیجه سرعت تولید افزایش می یابد . سوسین suessen باعث بهبود قطعات دستگاه برای تولید نخ هایی با کیفیت بهتر می شود
پردازش الیاف مصنوعی بلند

سانت آندری نووارا اس ، پیف ای همراه با کاگنتکس اس، پی، ای و سیدل که بخشی از گروه فنلاندی هستند جرء تولید کنندگان دستگاههای مربوط به پردازش الیاف مصنوعی بلند می باشند به ویژه پردازش الیاف پشمی نازک . امروزه به بازارهای اصلی این الیاف کشورهای چین، ترکیه ، ایتالیه، مکزیک وایران هستند این گروه مدعی هستند که جزء بزرگترین تولید کننده ماشین آلات پردازش الیاف مصنوعی بلند می باشند . سانت آندری ، دستگاه های ریسندگی الیاف بلند را تولید نمی کند در نتیجه ف این گروه ، عملیات های اصلی را انجام می دهند. شانه جدید p 800 تحت شرایط شانه زنی جدید عمل می کند

خصوصیات اصلی آن ، تغذیه پیوسته ف طراحی ساده و سرعت عملیاتی بالا می باشد . این شانه ، حداقل حرکت را انجام می دهد . نتنها سرعت این شانه بالا می باشد ، بلکه پیشرفت آن در زمان راه اندازه آن بسیار زیاد است . دستگاه کشش HC22AREpin دارای 20 نوک کششی است که دارای دستگاه یکنواخت کنندگی خودکار برقی می باشد سیستم حلقه زنی در آن بسیار قوی می باشد و چندان تغذیه و سرعت آن در دستگاه اندازه گیری می شود و این ماشین مجهز به سیستم مدار بسته شناساگر پارچه می باشد . خصوصیات دیگر این دستگاه

، فاصله 30 میلی متری بین منطقه ورودی ، خروجی سیستم کشش و کاهش فاصله بین ردیف های کشش می باشد . سانت آندری ادعا دارد که 80 درصد بازارهای جهانی مربوط به دستگاهها ی مالشی می باشد دستگاه های مالش دهنده عمودی RFE جدید ترین نوع آن است کاربرد دستگاه مالش دهنده دو تایی باعث ازایش سرعت مالش ئو در نتیجه کاهش نوسان می باشد . همچنین منطقه مالش ثانویه باعث تقویت مراکز کور در حین برگشت نوارهای مالشی می شود.
مراکز ریسندگی فشرده

اخیراکاگنتکس تقریبا 45در صد از باراز جهان را برای دستگاه های ریسندگی الیاف مصنوعی بلند اختصاص داده است . مسئله مهم مربوط به توسعه سیستم ریسندگی فشرده برای ریسندگی الیاف فاستونی می باشد .سیستم پشم com4R نتیجه توسعه سیستم com4 می باشد و برای الیاف نخی است .تغییرات اصلی برای بهبود الیاف بلند تر نیز صورت گرفته است .با استفاده از غلطک های گلوله ای این منطقه ریسندگی فشرده می شود .

فواید اصلی ، نخ فشرده ، افزایش خاصیت پشمی بودن استحکام ، کشش و مقاومت در برابر سایش می باشد .با این وجود فواید مذکور بیشتر مربوط به تاثیر این فواید در پردازش نهایی می باشد.ادعا اصلی این است که بیشتر نخ های دو لا شده با نخ پشمی com4 می تواناستفاده کرد این سیستم با این دستگاه برای ریسندگی فشرده شده استفاده می شود و دارای یک دستگاه کششی می باشد . بهتر است برای پردازش کشمیر از این دستگاه استفاده کرد ولی برای پردازش پشم این کار صورت نمی گیرد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   381   382   383   384   385   >>   >