پروژه دانشجویی مقاله پدافند غیر عامل در سد های مخزنی با تاکید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله پدافند غیر عامل در سد های مخزنی با تاکید بر مکان یابی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله پدافند غیر عامل در سد های مخزنی با تاکید بر مکان یابی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله پدافند غیر عامل در سد های مخزنی با تاکید بر مکان یابی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله پدافند غیر عامل در سد های مخزنی با تاکید بر مکان یابی فایل ورد (word) :

چکیده

ابر سازه هایی چون سدها از مهمترین زیر ساخت های هرکشوری می باشند.تاسیسات آب و برق و سازه های بزرگی چون سدها و نیروگاه های برق آبی مهمترین اهدافی هستند که توسط حملات احتمالی دشمن تهدید می شوند.در این راستا برنامه ریزی کمّی و کیفی یک مکان، نیازمند داشتن اطلاعات جامعی از عوامل فنّی،اقتصادی،پدافندی،اجتماعی و محیط زیستی در سطح کلان می باشد.بدیهی است،انتخاب مناسب ترین مکان ،همواره از مسائل حائز اهمیت در پدافند غیر عامل به شمار می آید،به طوری که پتانسیل های موجود می تواند در راستای حمایت از اصول پدافند غیر عامل قرار گرفته و در صورت عدم وجود این قابلیت ها ،صدمات جبران ناپذیری در دستیابی به اهداف پدافند غیر عامل ایجاد نماید.لذا شناسایی و بررسی شاخص ها و معیارهای مکان یابی بهینه ،ضرورتی اجتناب ناپذیر است.در مقاله حاضر تلاش شده تا شاخص های پدافند غیر عامل موثر بر مکانیابی سدهای مخزنی به منظور حداقل سازی خسارات ،کاهش آلودگی آب ها،حفظ منابع آب ،پیامدهای احتمالی و شناخت دقیق تهدیدها صورت گیرد و در میان زیر شاخص های پدافند غیرعامل»آب گرفتگی ونشت«،»زلزله«،»مرمت پذیری« ، »شکستگی سد« و ;. مورد
بررسی قرار گرفت.

واژه های کلیدی: پدافند غیر عامل ، سد ، مکانیابی

1

-1 مقدمه

25سال پیش، علم مدیریت بحران، به صورت مقدماتی در دنیا مطرح شد، بیشترین مباحث هم در ارتباط با مدیریت بحران در مقابله با حوادث طبیعی بود. البته مدیریت بحران در عرصه نظامی خیلی بیشتر از مدیریت بحران در برابر حوادث طبیعی مطرح بوده است. امروزه،افزایش جمعیت از یک سو و ویژگی های اقلیمی کشور،از جمله خشکسالی های اخیر از سوی دیگر،به ویژه در مناطق مرکزی که از پراکنش نامتعادل زمانی و مکانی نزولات آسمانی برخوردارند،احداث سدهای مخزنی با هدف تامین آب کشاورزی مطمئن برای اراضی دیم و مستعد پایاب و اطراف دریاچه ،جلوگیری از خسارات سیلاب های بزرگ (با توجه به سیستم هیدرولوژیکی حوزه رودخانه)به اراضی پایین دست و روستاهای مجاور ،ذخیره ی آب های سطحی و کمک به تامین آب شرب روستاهای پایین دست و فراهم نمودن امکانات تفریحی و سیاحتی به ویژه با توجه به طبیعت زیبای منطقه،به ضرورتی اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. از سوئی دیگر وقوع حوادث غیر مترقبه طبیعی چون سیل و زلزله و نیز شرایط سیاسی و امنیتی کشور و تهدیداتی که توسط دشمنان صورت می گیرد، باعث می شود مدیریت و ایمنی سدها به عنوان ابرسازه هایی حیاتی که اکنون در جای جای کشور وجود دارند بسیار مورد توجه قرار گیرد. الزامات پدافند غیر عامل برای ایمن سازی تأسیسات آبرسانی در فاز طراحی باید مورد نظر قرار گیرد و گزینه های مناسب از نظر دفاعی، قابلیت اجرا و بهره برداری داشته باشند. بعد از جنگ خلیج فارس و نابودی تاسیسات مهم ساخته شده روی زمین ، ایجاد بناها و تاسیسات مهم،در زیر زمین توسط کشورها، مورد توجه خاص قرار گرفت(سازمان پدافند غیر عامل کشور،(1385به عنوان مثال می توان نیروگاه سدها را در زیر زمین و به صورت مغار ساخت که نسبت به نیروگاه های سطحی، قابلیت توجیه دفاعی را دارند. در کشور ما اغلب پروژه ها بدون در نظر گرفتن مبانی پدافند غیرعامل طراحی و اجرا شده است. از این رو تأسیسات زیربنایی کشور در برابر بحران آسیب پذیرند و اغلب اهداف مناسبی برای عملیات خرابکارانه به شمار می روند. بدلیل برخی خصوصیات از قبیل فراگیر بودن، قابلیت دسترسی و غیره، تأسیسات آبرسانی از اهمیت بالایی برخوردار است. پدافند غیر عامل به کلیه ی اقدامات و تدابیری که بکارگیری آنها مستلزم استفاده از سلاح نبوده و موجب افزایش بازدارندگی،تداوم فعالیت های ضروری کشور،ارتقا پایداری ملی،کاهش آسیب پذیری، افزایش هزینه های دشمن و تسهیل مدیریت بحران در برابر تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می گردد،گویند(جلالی،غلامرضا ،هاشمی فشارکی،سید جواد،.(1389

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله معماری شهر سمنان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله معماری شهر سمنان فایل ورد (word) دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله معماری شهر سمنان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله معماری شهر سمنان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله معماری شهر سمنان فایل ورد (word) :

تاریخچه شهر سمنان
در زمان کمبوجیه سمنان مانند پلی سه ایالت ری و خراسان و استرآباد را به هم وصل می کرد .در دوره های بعدی نیز منطقه سمنان مورد توجه خاص حکومتهای مرکزی قرار گرفت و منازعه ها و مناقشه های متعدد بر سراین منطقه بین قدرتمندان در گرفت .اشکانیان هم ایران را به هجده ایالت تقسیم کرده بودند که یکی از آنها کمیس یا قومس در نواحی سمنان و دامغان بود .از زمان سلسله طاهریان تا غزنویان نیز سمنان اهمیت خود را حفظ کرد و ازجمله مناطقی بود که شاهد انبوه کشمکشها بود .یکی از حکام معروف ایالت کومش در زمان غزنویان امیر اجل بختیاربن محمد معروف به ابوحرب بختیار بود که بانی منار مسجد جامع سمنان و بقعه پیر علمدار کرمان بود .سمنان در دوران مغول همچون سایر نقاط ایران از حملات در امان نماند و متحمل خسارات فراوان شد .

 

موقعیت جغرافیایی استان سمنان
استان سمنان با وسعتی برابر 98515 کیلومتر مربع 8/5 درصد مساحت کل کشور است. این استان از نظر مساحت ششمین استان کشور است. و وسعت آن حدود چهار برابر تهران می باشد.

این استان در حال حاضر دارای 4 شهرستان 14 شهر 10 بخش و 28 دهستان است. شهر های آن عبارتند از سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار. شهرهای تابعه استان نیز عبارتند از سمنان، مهدی شهر، شهمیرزاد، سرخه، شاهرود، بسطام، تجن، کلاته، خیج، میامی، بیارجند، دامغان، گرمسار، ایوانکی و آرادان.
استان سمنان در دوران باستان بخشی از چهاردهمین ایالت تاریخی ورن (ورنه) از تقسیمات شانزده گانه اوستایی بود. برخی از دانشمندان این ایالت را گیلان فعلی می دانند ولی قدر مسلم این که ورن یا ورنه متشکل از صفحات جنوبی البرز و خوار شمال سمنان, دامغان, خوار, دماوند, فیروزکوه, شهمیرزاد, لاسگرد, ده نمک و آهوان, قوشه, ویمه و نقاط کوهستانی مازندران بوده است.

صنایع دستی
استان سمنان از مراکز قابل توجه صنایع دستی کشور است. در این استان انواع صنایع دستی نظیر قالیبافی، گلیم بافی، نمد مالی، سرامیک و سفالسازی و; وجود دارد که هر یک از آن ها سوغاتی گرانقدری برای بازدیدکنندگان از استان محسوب می شوند. مهم ترین صنایع دستی استان عبارت اند از :
قالیبافی:
قالیبافی و تولید قالی و قالیچه از دیرباز یکی از تولیدات مهم استان سمنان به شمار می رفته است. این منطقه که در دوران قبل، دارای استادان زبردست قالیباف و طراح نقش قالی بود و قالی ها و قالیچه های نفیسی از دارهای آنان به عمل می آمد. به دلیل ورود فرشهای ماشینی به بازار و نداشتن صرفه اقتصادی و همچنین نبود پشتوانه نیروی کاری و طراح قالی و نیز به دلیل کهولت تدریجی استادان و کارگران قالیباف، این رشته دچار رکود فاحش شده است. امروز قالیبافان استان از نقش و طرح سایر مناطق مانند تبریز ، مشهد ، اصفهان ، نائین ، کاشان ، یزد و کرمان استفاده می کنند. در زمینه بعضی از قالی ها گل های اسلیمی، شکوفه ها، غنچه ها و برگ های گوناگون با شاخه های ظریف دیده می شود و در بعضی از طرح های شاه عباسی، افشان، ترنجی، خوشه، برگ فرنگی، درختی، شکارگاه و; مورد استفاده قرار می گیرد یا ترکیبی از این طرح ها هستند.
بخش مهدی شهر و شهرستان شاهرود از مراکز مهم تولید قالی و قالیچه در استان سمنان به شمار می روند.

گلیم بافی :
گلیم به عنوان نخستین زیرانداز بشر، دارای سابقه تولیدی بسیار طولانی است. بافت گلیم اگر چه به گونه بسیار ساده آغاز شده ، اما در طول سالیانی که از عمر آن می گذرد، هنرمندان ایرانی در تکمیل ان نقش فوق الاده چشمگیر ایفا کرده اند و توانسته اند آن را به عنوان محصولی برخوردار از ارزشهای هنری و مصرفی توامان حتی روانه بازارهای خارجی کنند. گلیم که در مقایسه با قالی دارای شیوه بافتی آسانتر است و به همان نسبت قیمت ارزانتری دارد، هنری در انحصار روستا نشینان و عشایر به حساب می آید. روستاهای شهرستان گرمسار ، سمنان و روستاهای کندو، خیج و رضاآباد شاهرود از مراکز تولید اصلی گلیم در استان سمنان هستند.

نمد مالی:
یکی دیگر از صنایع دستی که قدمتی دیرینه در استان سمنان دارد، نمد مالی است. وضعیت فعلی تولید نمد در استان سمنان از نظر کمی و کیفی بسیار مطلوب است و مراکز تولید نمد در استان، شهرستان سمنان، دامغان و روستای ابرسیج شاهرود است.

مواد اولیه مصرف شده در نمد مالی پشم است که در اندازه های مختلف تهیه می شود. آنچه در نمد مالی می توان مشاهده کرد، ذوق و هنر، به همراه تحرک تولید کننده است. تولیدات این زحمات کشان علاوه بر استفاده شخصی به روستاهای شمالی استان و شهرستان مازندران ارسال می شود.
چاپ قلمکار:

چاپ قلمکار، گونه ای از چاپ سنتی روی پارچه بافته شده است. برای نخستین بار، قلم کار سازان ایرانی برای دسترسی به تولید بیشتر و ایجاد هماهنگی و یکنواختی نقش ها، استفاده از مهره های چوبی را جایگزین استفاده از قلمو ساخته اند. برای فراهم آوردن امکاناتی به منظور استفاده مردم، قلم کار را که در گذشته فقط برای روی پارچه های پشمی و ابریشمی انجام پذیر بود بر انواع پارچه از قبیل متقال، کتان، چلوار و کرباس و; انجام دادند. در حال حاضر چاپ قلم کار به وسیله قالب های چوبینی که دارای نقوش برجسته است انجام می شود. در حقیقت رکن اصلی قلمکار سازی را قالب سازی تشکیل می دهد که معمولاً توسط افرادی که حرفه و تخصصشان قالب تراشی است به تفکیک رنگ و حداکثر در

چهاررنگ روی چوب های گلابی و زالزالک تراشیده می شود گروهی از هنرمندان در رشته هایی چون ریشه تابی که پارچه زیر ساخت قلمکار را آماده می سازد یا صحرا کاری که کارهای رنگ رزی، سفید گری، بخار و شستشوی پارچه های قلمکار را به عهده دارد به فعالیت مشغولند مهمترین مرکز این صنعت در استان در شهرستان دامغان قرار دارد که ماهانه مقادیر هنگفتی انواع رومیزی پرده و سفره و سایر محصولات قلمکار تولید و برای صدور به خارج از کشور آماده می کند.

 

سفالگری و سرامیک :
سفالگری از مهمترین و قدیمی ترین دست ساخته های بشر است. آثار سفالی برخلاف آثار یافته شده فلزی، چوبین و; در زیر خاک فاسد نمی شود و به خاطر این حالت استثنائی، به اطلاعات گویا درباره آن می توان پی برد. صنعت سفالگری در استان سمنان از پیشینه معتبر برخوردار است. به طوری که دکتر اریک اشمید هنگام حفاری در اطراف دامغان امیدوار به کشف شهر افسانه ای هکاتوم پلیس یا شهر صد دروازه بود، اگرچه موفق به کشف بقایای شهر مورد نظرش نشد، ولی به مجموعه ای از بهترین فراورده های صنعتگران دو تا سه هزار

سال قبل از میلاد مسیح دست یافت این فراورده ها شامل کوزه های بزرگ به اشکال هندسی و دارای لعاب قهوه ای روشن و کرم بودند. از آنجا که زمینه های لازم برای صنعت سفالگری در اکثر نقاط استان فراهم بوده، این صنعت با وجود فراز و نشیبهای تاریخی، به حیات خویش ادامه داده است. در سالهای اخیر، راه اندازی واحدهای آموزش سفالگری و سرامیک در شهر های سمنان و شاهرود موجب احیا و رشد بیشتر این صنعت در استان شد و هم اکنون ضمن تولید و ارسال مقادیر بسیاری از تولیدات این رشته به استانهای دیگر،

زمینه های تولید کالاهایی برای بخش صادرات خارجی نیز فراهم شده است. در حال حاضر سفالگران استان سمنان در کارگاههای سفالگری و سفال سازی در سطح استان به ساختن گونه هایی ارزشمند سفال مشغولند. در این میان، کارگاه سفال گری و سفال سازی قان بیگی در شاهرود از اهمیتی ویژه برخوردار است.
دستباف ها:

در زمانی نه چندان دور، مردمان همین سرزمین پارچه های مورد نیاز خویش را با دست های هنر آفرین خود تهیه می کردند که از نظر تنوع رنگ، نقش، طرح و شیوه های بافت شگفت انگیز بود. هر چند زندگی ماشینی و گرایش به سوی تجدد باعث شد لطمه هایی جبران ناپذیر بر این صنعت وارد آید، هم اکنون نیز در گوشه و کنار استان سمنان، صنایع دستباف رایجند.
دستبافی شامل تولید پرده های سنتی و هنری و حوله و شال گردن و پارچه های متقال زیر ساخت قلمکار است که در استان رایج است. علاوه برآن جاجیم، چادر شب، پلاس و چوفا (چوخا) که عمدتاً توسط روستائیان و عشایر تولید می شود، از دیگر صنایع دست باف مردم استان است. ماهانه مقادیر قابل توجه ای از این تولیدات به استان های دیگر و مراکز ارسال می شود. شهرستان سمنان به ویژه سرخه، مهدی شهر، فولاد محله و روستاهای شهرستان دامغان و روستاهای بسطام از مراکز تولید ات جاجیمچه و دستباف استان به شمار می روند.

بناهای یادبود تاریخی :
-1کاروانسرای آهوان شاه سلینمانی ، سمنان
-2عمارت و چشمه علی ، دامغان
-3دروازه ارگ ،‌سمنان
-4 آرامگاه بایزید بسطامی ، شاهرود
-5برج چهل دختر ، سمنان
-6آرامگاه ابن یمین فرومدی ، شاهرود
-7 حمام حضرت ، سمنان
-8تپه ناصار(نوحصار)، سمنان
-9برج پیرعلمدار ، دامغان
-10 کاروانسرای شاه عباسی ، سمنان
-11آرامگاه شیخ الوالحسن خرقانی ، شاهرود

 

بناهای یادبود مذهبی:
-1مسجد جامع دامغان ، دامغان
-2 آرامگاه حضرت علی ابن جعفر ، سمنان

-3 مسجد جامع سمنان ، سمنان
-4مسجد تاریخانه ، دامغان
جاذبه های طبیعی :
-1جنگلها و بیابانها
سمنان؛ گنجینه آثار باستانی‌

استان سمنان برای آنانی که مشتاق دیدن آثار باستانی و طبیعت گردی هستند، بسیار جذاب است.‌
این منطقه که در دوران باستان در زمره تقسیمات 16گانه کشوری به شمار می‌رفت، در زمان مادها و هخامنشیان نیز جزو ایالت بزرگ پارت قلمداد می‌شد. استان سمنان 1000 اثر تاریخی دارد که تاکنون بیش از 400 اثر آن در فهرست آثار تاریخی به ثبت رسیده است.‌استان سمنان از نظر جاذبه‌های طبیعی نیز گفتنی‌های بسیار دارد و وجود 225 هزار هکتار جنگل گواهی بر این مدعا است.‌

از طرفی در این استان ایلات و طوایف کوچروی متعددی استقرار یافته‌اند که صنایع دستی، گویش، آداب و رسوم، پوشاک و غذاهای سنتی آنان بخشی از جاذبه‌های گردشگری منطقه است.‌ کشاورزی در این استان با توجه به موقعیت اقلیمی رونق چندانی ندارد ولی منطقه از نظر مواد معدنی یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌آید.‌
از جای جای استان سمنان، این سرزمین کهن بسیار می‌توان گفت که در این گزارش تنها به گوشه‌هایی از آن اشاره می‌شود.‌
* شهرستان شاهرود

شاهرود به عنوان بزرگترین شهرستان استان سمنان به خاطر آب و هوای ویژه‌اش از دیرباز قاره کوچک و یا بهشت کویر نام گرفته است. ‌ شاهرود از جمله شهرستانهای تاریخی و باستانی ایران است که قدمت آن به هزار سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد. کوچکترین و کوتاهترین مرز میان کویر و دریا در شاهرود است.‌
یکی از ویژگیهای مهم شاهرود وسعت و تنوع اقلیم آن است. شهری که اگرچه بر حاشیه کویر قرار دارد اما هرگز اسیر برهوت آن نشده است و بسیار بیشتر از دیگر شهرها سرسبزی دارد. در شاهرود چهار فصل سال را می‌توان دید.‌

جنگل ابر-اوج مناظر طبیعی شاهرود در کوه ابر و قطری مشاهده می‌شود که حدود 45 دقیقه با شاهرود فاصله دارد. در این نقطه گویی طبیعت را به طور اعجاب‌انگیزی نقاشی کرده‌اند. مجموعه‌ای از رنگها و فرمها آن هم در تمامی فصول با چشم‌اندازهایی بی‌نظیر. بهار با لکه‌های برف مانده بر شیار دره‌ها و چمن‌های تازه روئیده همچون ماهوت و مخمل، گلهای زرد، قرمز، بنفش و آبی، چاله‌های پرآب حاصل از برف زمستان و پرندگانی زیبا که در آسمان زیبای آن پرواز می‌کنند. تابستان با هوای خنک و روح‌بخش و اطراق کردن بر بالای بلندیها و در شب به نظاره نشستن ماه و ستارگان و تماشای منظره جنگل. پائیزش که از زیباترین فصول است با رنگهای متنوع و آفتاب دلچسب و صدای خش‌خش برگها در زیر پا و سرانجام زمستان سرد اما سفید و زیبا با اشکال ویژه حاصل از یخ زدن برفها بر روی درختان که تمامی اینها به مانند رویای در یک شب خوش به خاطر می‌ماند.‌

خوش ییلاق-پناهگاه حیات‌وحش خوش ییلاق 135 هزار هکتار وسعت دارد که 33 هزار هکتار آن را منطقه امن تشکیل داده است. بخشی از این پناهگاه در مناطق جنگلی استان گلستان و بخش دیگر در میان دشتهای وسیع و عوارض جغرافیایی پست و بلند استان سمنان قرار گرفته است. وجود دو سیستم کلان اقلیمی سبب پیدایش اکوسیستمهای متنوعی در منطقه شده است و با توجه به آن گونه‌های مختلفی از جانوران و گیاهان را می‌توان در منطقه مشاهده کرد. وجود 30 تا 40 گونه پستاندار در این پناهگاه گزارش شده است. پلنگ، خرس قهوه‌ای، گراز، شوکا، آهو، مرال، کل و بز، قوچ و میش (اوریال)، از بزرگترین و مهمترین پستانداران منطقه به شمار می‌آیند.‌

مجموعه تاریخی بسطام-شهر بسطام در 6 کیلومتری شمال شاهرود قرار گرفته است. این مجموعه شامل چند اثر تاریخی مانند آرامگاه بایزید بسطامی، مسجد بایزید، ایوان الجاتیو، مدرسه شاهرخیه، است که هر یک تاریخچه مربوط به خود را دارد.‌
کاروانسراهای تاریخی-شاهرود به دلیل شرایط ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن بین رشته‌کوه‌های البرز و سرزمین‌های کویری همواره معبری مطمئن برای کاروانهای تجارتی بوده است به ویژه در دوره قاجار، شاهرود به عنوان قطب تجارتی مهم ایران به شمار می‌آمده است.‌

مجموعه کاروانسراهای میاندشت که در مسیر زیارتی تهران، مشهد و نیز در همجواری با جاده تاریخی ارتباطی شرقی غربی ایران قرار دارد شامل 3 کاروانسرا است که یکی از آنها مربوط به دوره صفوی و دو کاروانسرای دیگر مربوط به دوره قاجاریه است.‌

کاروانسرای میامی که در 60 کیلومتری شرق شاهرود در کنار جاده اصلی شاهرود، سبزوار واقع شده و کاروانسرای بدشت که در 8 کیلومتری شاهرود در روستای بدشت قرار دارد از دیگر کاروانسراهای این شهرستان است.‌

موزه شاهرود-بنای فعلی موزه شاهرود در حقیقت ساختمان قدیمی شهرداری (بلدیه) شاهرود است. این موزه در سال 1368 گشایش یافت. موزه شاهرود دارای دو بخش مردم‌شناسی و باستان‌شناسی در دو طبقه است. در بخش باستان‌شناسی این موزه، آثاری از تپه‌های تاریخی شاهرود، دامغان و سمنان از جمله تپه سنگ چخماق به نمایش درآمده است. همچنین در بخش مردم‌شناسی، اشیایی همچون پوشاک سنتی، زیورآلات، دست‌بافتها، اسناد و قباله‌ها قرار دارد.‌
بازار شاهرود- بازار شاهرود یکی از بازارهای تاریخی و بزرگ استان است که در مرکز شهر شاهرود قرار دارد. قدمت این بازار به دوره قاجاریه بازمی‌گردد، بازار شاهرود علاوه بر راسته اصلی دارای سه سوق و چهار سوق و چندین کاروانسرا، آب انبار، حمام و مدرسه است و از نظر اقتصادی از جایگاه ویژه‌ای در شاهرود برخوردار است.‌
* مجن ماسوله استان سمنان‌

شهر کوچک و زیبای مجن با نمای شهری ویژه خود و طبیعتی باصفا که به ماسوله استان شهرت یافته همچون نگینی در دامنه کوه شاهوار می‌درخشد. بافت فشرده سنتی به صورت ‌پلکانی بر بالای کوه، رو به آفتاب نمایان است به ویژه خانه‌های بومی که به رنگ سرخ زینت داده شده است نگاه هر تازه‌واردی را به خود جلب می‌کند. مجن به علت داشتن طبیعت دلپذیر، معماری بومی و فرهنگ سنتی تا حدی دست نخورده، از جذابترین نقاط ایرانگردی و جهانگردی است.
* مسجد جامع سمنان

این مسجد را می‌توان در شمار کهن‌ترین آثار اسلامی سمنان به شمار آورد. این اثر برابر متون تاریخی به قرن سوم ه. – ق تعلق دارد که در دوره سلجوقی، ایلخانی و تیموری گسترش یافت . در ضلع شمال‌شرقی مسجد مناره‌ای وجود دارد که ارتفاع آن از سطح زمین 20/31 متر است. در روی بدنه آن کتیبه‌ای به خط کوفی نوشته شده است. مورخان ساخت این بنا را سالهای 466-417 ه. – ق ثبت کرده‌اند.

موزه گرمابه پهنه-این حمام در سال 856 ه. – ق در زمان سلطنت ابوالقاسم بابرخان پادشاه تیموری و به دستور وزیر وی خواجه غیاث‌الدین بهرام سمنانی ساخته شد. سازمان میراث فرهنگی در سال 1373 پس از مرمت، آنرا به عنوان موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی بازگشایی کرد. در این موزه اشیاء و آثار مکشوفه از تپه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان نگهداری می‌شود که از مهمترین آنها می‌توان به اسکلت‌زنی باردار اشاره کرد که در سال 1374 در حفاری تپه حصار دامغان به دست آمد.

دروازه ارگ – یکی از آثار تاریخی و باارزش سمنان دروازه ارگ و بازمانده هنر دوران قاجار است.این اثر یا دارالحکومه شهر سمنان، در زمان ناصرالدین شاه قاجار بنا شد. یکی از شاهکارهای این بنای تاریخی سردر زیبای آن است که در آن تصویر تاریخی نبرد رستم و دیو سپید به طرز بسیار زیبایی روی کاشی هفت رنگ نقش بسته است.
نگارگر این تصویر سیدمحمدباقر طباطبائی سمنانی از هنرمندان به نام دوره قاجاریه بود.

بازار سمنان- بازار سمنان در مرکز شهر قرار دارد و به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم می شود. این بازار که به سبک معماری سنتی و با درنظر گرفتن وضعیت آب و هوا ویژه منطقه کویری با سقف‌های خشتی و ‌‌آجری حدود 180 سال قبل ساخته شد، در حال حاضر بزرگترین مرکز خرید و فروش کالاهای تجاری به شمار می آید.
* شهمیرزاد

شهمیرزاد در 24 کیلومتری شمال سمنان قرار دارد این شهر با جاذبه‌های طبیعی منحصر به فرد یکی از مناطق جالب گردشگری استان سمنان محسوب می شود و مهمترین ویژگی این شهر داشتن آب و هوای مطبوع و خنک در فصول بهار و تابستان است.
شهمیرزاد با وجود محیط طبیعی و سرسبز، محصوربودن در میان کوه و آب و هوای مناسب برای رشد درختان سردسیری و بویژه گردو مطلوب است، فائو منطقه شهمیرزاد رابه عنوان قطب مهم گردوی ایران می شناسد.

غار در بند – این غار واقع در 18 کیلومتری شمال سمنان، یکی از زیباترین و تماشایی‌ترین غارهای ایران به شمار می‌رود. طول این غار 91 متر و عریضترین قسمت آن 36 متراست و بلندترین نقطه سقف آن به 20 متر می‌رسد.
* شهرستان دامغان

شهرستان دامغان با وسعتی حدود 13080 کیلومتر‌مربع در فاصله 337 کیلومتری تهران قرار دارد. دامغان که در دوران قدیم به صد دروازه شهرت داشت جزو شهرهای باستانی و قدیمی ایران با مرکزیت ایالت قومس بود و بنای دامغان را به 3500 تا 4000 سال قبل از میلاد مسیح نسبت می‌دهند. عده‌ای این شهر را پایتخت کیانیان می‌دانند. این شهرستان بیش از 80 هزار نفر جمعیت دارد. دامغان با توجه به قدمت خود آثار تاریخی بسیاری داردکه از آن میان می‌توان به مسجد تاریخانه، تپه حصار،‌ مسجد جامع، برج چهل‌دختر، پیرعلمدار، برج طغرل و چشمه‌علی اشاره کرد.

مسجد تاریخانه-این مسجد نمونه کاملی از مساجد قرون نخستین اسلامی به شمار می‌رود. شیوه معماری این مسجد برگرفته از معماری دوره ساسانی است. این مسجد که در قرون متمادی بارها مرمت و بازسازی شد، پس از مسجد جامع فهرج یزد جزو یکی از کهن‌ترین مساجد ایران است.

تپه حصار-این تپه باستانی یکی از مهمترین محوطه‌های دوران پیش از تاریخ در فلات ایران به شمار می‌آید و برای نخستین بار توسط پروفسور هرتسفلد و سپس به وسیله اریک اشمیت مورد کاوشهای باستان‌شناسی قرار گرفت. باتوجه به نتایج حاصله از این کاوشها و اشیاء کشف‌شده تپه حصار دامغان دارای سه دوره است.
چشمه علی دامغان-این چشمه واقع در 35 کیلومتری دامغان محلی باصفا است که در گذشته از تفریحگاههای فرمانروایان و سلاطین بوده است. دو بنا در این محل وجود دارد که یکی توسط آغامحمد خان قاجار و دیگری به دستور فتحعلیشاه ساخته شد. در چند سال اخیر به چشمه علی دامغان چندان توجهی نشده و به نظر بسیاری از بازدیدکنندگان از زیبایی آن روز به روز کاسته می‌شود.

بازار دامغان-بافت قدیمی‌بازار سرپوشیده دامغان واقع در مرکز این شهر هنوز مانند گذشته است و برای مسافران حتی اگر قصد خرید نداشته باشند محلی بسیار دیدنی به شمار می آید.
غار شیربند-این غار یکی از زیباترین نمونه‌های غارهای ایران است که 12 کیلومتر از شمال‌شرقی شهرستان دامغان فاصله دارد. در این غار قندیل و ستونهای زیبای آهکی به رنگ و اندازه‌های مختلف از سقف آویزان است. زمین‌شناسان قدمت ستونهای این غار را به 136 تا 190 میلیون سا قبل نسبت می‌دهند.
در دیواره‌های غار بر اثر رسوب کربنات کلسیم محلول در آب، اشکال بسیار سپید و زیبایی همانند گچ‌بری‌های کاخ‌ها و منازل به صورت گل‌کلمی و اجتماع بلورهای سوزنی‌شکل‌،پدید آمده اند که از شاهکارهای آفرینش است.

برج مهماندوست-این برج که با ارتفاع 12 متر در سال 490 ه. – ق در جنوب روستای مهماندوست ساخته شد، به برج معصوم‌زاده شهرت دارد و در آن طاق‌نماهای بلند و مقرنس کارهای جالب آجری و دو کتیبه در بالای برج به چشم می‌خورد.
* شهرستان گرمسار

شهرستان گرمسار با وسعت 9233 کیلومتر مربع در فاصله 100 کیلومتری تهران واقع است. در قدیم این شهرستان خوار یا خوار ری نامیده می‌شد و در طول تاریخ تقریباً جزیی از ری بود.
از آثار تاریخی گرمسار می‌توان به امامزاده کوشک، امامزاده علی‌اکبر (ع)، تپه ملک‌آباد، تپه غول‌آباد، کاروانسرای ده‌نمک و قصر بهرام‌، قلعه استوناوند اشاره کرد. ارتفاعات روستای رامه و قالیباف از مناظر طبیعی این شهرستان است.
مجموعه بناهای سیاه‌کوه – مجموعه بناهای سیاه‌کوه که شامل قصر‌بهرام، کاروانسرای عین‌الرشید، بنای حرمسرا، تأسیسات آبی و جاده سنگفرش است در 65 کیلومتری جنوب گرمسار قرار دارد. این مجموعه در میانه راه تاریخی اصفهان – ساری بین سالهای 1025 – 1028 ه. – ق در زمان شاه عباس صفوی ساخته شد.

کاروانسرای قصر بهرام – این کاروانسرا از مهمترین بناهای مجموعه سیاه کوه است که با پلان مستطیل شکل ساخته شد. مصالح عمده برای ساخت این کاروانسرا سنگ و آجر است. دو دروازه جنوبی و شمالی تنها راه ورود و خروج به کاروانسرا بوده که چهار برج در 4 گوشه و دو برج در وسط دو ضلع شرقی و غربی دفاع از این بنای بزرگ سنگی را میسر می ساخت.
پارک ملی کویر-ذخیره‌گاه زیستکره کویر شامل پارک ملی و منطقه حفاظت‌شده با وسعت 670 هزار هکتار در شهرستان گرمسار واقع است. این منطقه نه تنها به جهت حفظ و نگهداری

جانوران وحشی و حمایت از آنها در برابر گرسنگی، تشنگی، صید و شکار بی‌رویه و عوامل و حوادث موردحمایت قراردارد بلکه به جهت انجام تحقیقات و بررسی‌های علمی و اقتصادی در زمینه گونه‌های جانوری و گیاهی به ویژه گونه‌های نادر و در حال انقراض نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. گونه‌های بارز جانوران این پارک ملی کویر عبارتند از جبیر، آهو، قوچ و میش و;
امامزاده علی‌ اکبر (ع)- این امامزاده واقع در 14 کیلومتری جنوب‌شرقی گرمسار، یکی از مکانهای زیبا و قدیمی گرمسار به شمار می‌آید.
بخش اصلی این امامزاده به دوره ایلخانیان است و شبستان و ایوان چسبیده به آن در دوره قاجار ساخته شد. جلوخان، سردر ورودی وهشتی بسیار زیبای این بنا نیز از دیگر بخشهای مربوط به عصر قاجاریه این مجموعه تاریخی است.

در اواسط خیابان حکیم الهی و بر سر راه شهر به محلات ثلاث برج کهنه و قدیمی و نیمه مخروبه ای وجود دارد که بنام برج چهل دختر یا چهل دختران نامیده میشود . وجه تسمیه این برج چنین است که مردم معتقد برج مذکور را چهل دختر که دست از تعلقات دنیوی کشیده و تارک دنیا شده بودند با گل و خشت ساخته اند .قدر مسلم این است که تاریخ بنای برج با آتشکده به زمان قبل از اسلام بر میگردد. همانطور که از نام کوشمغان و زاوغان که در نزدیکی برج قرار دارد برمی آید و با توجه به مقام مغ که پیشوای زردشتیان بود می توان اطمینان داشت که برج مذکور زمانی آتشکده و یکی از اماکن متبرکه زردشتیان بوده است . این بنا به صورت برج هشت ضلعی است که هر ضلع آن در خارج 45 و در داخل 280 متر است , ارتفاع برج در بعضی قسمتها 10 متر و در قسمتهای نسبتا سالم دیگر به دوازده متر میرسد ضخامت دیوار تقریبا 50 تا 60 سانتیمتر است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در قانون تعز

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در قانون تعزیرات حکومتی فایل ورد (word) دارای 230 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در قانون تعزیرات حکومتی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

امروزه پیشرفته بودن هر کشور را با شاخص های آموزشی و بهداشتی و درمانی آن می‌سنجند، هر قدر امکانات آموزشی و بهداشتی و درمانی برای مردم کشور بیشتر فراهم باشد به همان نسبت آن کشور از جایگاه و موقعیت بهتری در جامعه جهانی برخوردار است. در حال حاضر توجه به بهداشت بیش از درمان مورد نظر است و در این مورد سیاست هایی به منظور پیشگیری از شیوع بسیاری از بیماری ها صورت می‌گیرد که هنوز هم این اقدامات کافی به نظر نمی‌رسد.
بالا بودن هزینه های دارو و درمان، کمبود بیمارستان های مجهز در بسیاری از شهرها، کمبود پزشک متخصص در بسیاری از نقاط کشور و کبود دارو و…  از جمله مسائل موجود در بخش بهداشت و درمان است که برای برخورد با این مسائل باید تدابیر جدیدتر و مؤثرتری را اتخاذ نمود.
از طرفی دیگر از عوامل کارایی انسانی، بسته به تأمین غذای سالم و کافی است، به همین جهت تولید و نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی‌و پیشگیری از بیماری های مختلف است.
گسترش شهرنشینی و نتایج آن افزون طلبی،‌ تحوّل سیستم های تولید، ازدیاد روزافزون نیازهای عمومی‌و مصرفی جامعه در زمینه مواد غذایی و دارویی، عدم توانایی نظارت بر مراکز درمانی و واحدهای تولیدی مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و… شرایط را برای بروز بعضی از تخلّفات آماده نموده است. افزایش شمار سریع مراکز تولید مواد خوردنی، آشامیدنی و آرایشی،‌‌ بهداشتی و کارخانه های ساخت فرآورده های دارویی، تأمین بهداشت و جلوگیری از آلودگی این مواد را، در دنیای امروز غیرقابل اجتناب نموده است. زیرا با کوچکترین آلودگی، بیماری‌ها و مسمومیت های مختلفی در قشر وسیعی از جامعه بروز می‌کند لذا این گونه مراکز به منظور بهبود فرآورده های خود نیاز به رعایت امور بهداشتی دارند و به همین جهت هر سال بخش مهمی‌از مخارج این کارخانه ها را امور مربوط به تحقیقات بهداشتی تشکیل می‌دهد.
با توجه به مشکلات موجود، عده ای به منظور سودجویی از موقعیت های به دست آمده، با ارتکاب تخلفاتی در این رابطه معضلات جامعه را تشدید می‌نمایند و از همین جاست که پدیده ای تحت عنوان جرایم و تخلفات بهداشتی، درمانی و دارویی مطرح شده و نظر همه صاحب نظران به ویژه قانونگذاران را به خود جلب کرده است بر این اساس منظور از جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی کلیه جرایمی‌است که در رابطه با امر بهداشت و درمان و نیز در رابطه با امور دارویی به وقوع می‌پیوندد. بررسی ماهیت، مصایق و مجازات این جرایم بالاخص در قانون تعزیرات حکومتی موضوع این نوشتار است.


فهرست مطالب

                                             
مقدمه     1
فصل اول کلیات     7
     مبحث اول: تاریخچه جرایم بهداشتی ، درمانی و دارویی    8
          گفتار اول- دوران باستان    9
          گفتار دوم- دوران اسلامی    13
          گفتار سوم- تاریخچه جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در حقوق ایران    17   
     مبحث دوم- ماهیت جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی و تفاوت آن با تخلفات
     انتظامی     20
          گفتار اول- مفهوم جرائم بهداشتی، درمانی و دارویی    21
               الف) مفهوم جرایم بهداشتی    21
               ب) مفهوم جرایم درمانی     23
               ج) مفهوم جرایم دارویی    25
          گفتار دوم- ارکان تشکیل دهنده جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی    26
              الف) عنصر قانونی     27
              ب) عنصر مادی     29
              ج) عنصر معنوی     31

فهرست                                      ب
          گفتار سوم- تفاوت جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی با تخلفات انتظامی     34
              الف) تعریف تخلفات انتظامی     34
              ب) تفاوت جرم با تخلف انتظامی    35
              ج) تخلفات انتظامی در امور پزشکی و دارویی     38
     مبحث سوم- جایگاه جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در تقسیم بندی جرایم    41
          گفتار اول- جایگاه جرایم بهداشتی درمانی و دارویی در طبقه بندی
          حقوق جزای اختصاصی     41
          گفتار دوم- جایگاه جرایم بهداشتی ، درمانی و دارویی از نظر مطلق و مقید بودن.    43
فصل دوم- مصادیق جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی در قانون تعزیرات حکومتی    49
     مبحث اول- مصادیق جرایم بهداشتی    50
          گفتار اول- جرایم مربوط به بهداشت محیط    51
              الف) جرایم علیه بهداشت عمومی    51
              ب) جرایم مربوط به بهداشت اماکن عمومی     55
              ج) جرایم مربوط به بهداشت مراکز تهیه و تولید و نگهداری و توزیع مواد
 خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی    59
          گفتار دوم- جرایم مربوط به تهیه، توزیع،‌‌ نگهداری و فروش مواد خوردنی،
 آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی    62
 
فهرست                                              ج
الف) جرایم مربوط به تهیه و تولید مواد خوردنی، آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی    63
ب) جرایم مربوط به توزیع، عرضه و فروش مواد خوردنی،‌ آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی     72
     مبحث دوم- مصادیق جرایم درمانی    78
          گفتار اول- جرایم مربوط به مداخله‌ غیر مجاز در امور پزشکی و درمانی     79
          گفتار دوم- جرایم مربوط به خودداری از پذیرش و ارائه خدمات به بیماران     89
          گفتار سوم- جرایم مربوط به اعمال سودجویانه در حرفه پزشکی    96
         گفتار چهارم – جرایم مربوط به عدم رعایت ضوابط و مقررات حرفه ای     106
     مبحث سوم- مصادیق جرایم دارویی    113
          گفتار اول- جرایم مربوط به مداخله غیرمجاز در امور دارویی     114
          گفتار دوم- جرایم مربوط به سودجویی در امور دارویی    117
          گفتار سوم- جرایم مربوط به خودداری متصدیان امور دارویی از ارائه خدمات    121
          گفتار چهارم- جرایم مربوط به تخلف از ضوابط و مقررات دارویی     125
فصل سوم- مجازات جرایم بهداشتی،‌ درمانی و دارویی در قانون تعزیرات حکومتی
و مراجع صالح برای رسیدگی به این جرایم    135
     مبحث اول – مجازات جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی     136
         گفتار اول- تعریف مجازات و انواع آن در حقوق جزای ایران    136
             الف) مفهوم مجازات    136
             ب) انواع مجازات در حقوق جزای ایران    138
فهرست                                                  د
          گفتار دوم- ماهیت مجازات جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی    142
          گفتار سوم- انواع مجازات جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی
          در قانون تعزیرات حکومتی    147
          گفتار چهارم – تخفیف، تشدید و تبدیل مجازات
          در جرایم بهداشتی،‌ درمانی و دارویی     153
                الف) تخفیف مجازات    153
                ب) تشدید مجازات    154
               ج) تبدیل مجازات    156
          گفتار پنجم- مجازات شرکت و معاونت در جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی    157
     مبحث دوم- مراجع صالح رسیدگی کننده جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی
و نحوه حل اختلاف در صلاحیت    159
          گفتار اول- محاکم ذی صلاح برای رسیدگی به جرایم بهداشتی، درمانی و دارویی    159
          گفتار دوم- اختلاف در صلاحیت    161
نتیجه گیری     176
منابع و مآخذ    179
نمودار آماری    183

 

منابع و مآخذ

منابع فارسی
1-    آجرلو، غلامرضا ، مجموعه کامل قوانین و مقررات بهداشتی، درمانی و آموزشی، چاپ اول، تهران، حیان.
2-    آخوندی، محمود،‌ آیین دادرسی کیفری، چاپ هفتم ، تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 1375.
3-    آل شیخ مبارک، قیس بن محمد، حقوق و مسئولیت پزشکی در آیین اسلام، چاپ اول، شابک، 1377.
4-    اردبیلی،‌ محمدعلی،‌  حقوق جزای عمومی، ج2، چاپ اول، تهران ، میزان، 1377.
5-    اصفهانی، محمد مهدی، بازنگری در مفاهیم سلامت،‌‌ بیماری،‌ بهداشت، درمان و شفا با الهام از معارف اسلامی، مجموعه مقالات، چاپ اول،‌ 1371.
6-    تقی‌زاده انصاری،‌ مصطفی، حقوق کیفری محیط زیست،‌چاپ اول، تهران، قومس، 1376.
7-    جعفری لنگرودی،‌ محمد جعفر، تاریخ حقوق ایران، تهران، کانون معرفت.
8-    جعفری لنگرودی، محمد جعفر، ترمینولوژی حقوق،‌ چاپ سوم، تهران، کتابخانه گنج دانش.
9-     دهخدا،‌ علی اکبر، لغت نامه، ج4،‌ چاپ دوم، تهران، دانشگاه تهران، 1377.
10-    دهخدا،‌ علی اکبر، لغت نامه، ج7،‌ چاپ دوم، تهران، دانشگاه تهران، 1377.
11-    رکنی، نوردهر، اصول بهداشت مواد غذایی، چاپ اول ، انتشارات دانشگاه تهران. 1376.
12-    زراعت،‌ عباس، شرح قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، چاپ اول، فیض ،‌1377.
13-    زراعت ، عباس ، مهاجری، علی، شرح قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب چاپ اول، قم،‌  فیض، 1378.
14-     شامبیاتی، هوشنگ، حقوق جزای عمومی، ج 2، چاپ سوم، تهران ویستار، 1372.
15-    شامبیاتی، هوشنگ، حقوق جزای اختصاصی، ج 1 و 2، چاپ دوم، تهران ویستار، 1374.
16-    صادقی،محمدهادی،حقوق‌جزای اختصاصی، ج1 جرایم علیه اشخاص،چاپ اول، تهران،
 میزان،‌ 1376.
17-    صادقی‌حسن‌آبادی، علی،کلیات بهداشت عمومی، چاپ‌هشتم، شیراز،دانشگاه علوم پزشکی،1375.
18-    صانعی، پرویز، حقوق جزای عمومی، ج 1، چاپ هفتم،‌ تهران ، گنج دانش، 1376.
19-    صرامی، سیف الله، حسبه یک نهاد حکومتی، چاپ اول، قم،‌ مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی.
20-    عباسی، محمود مجموعه قوانین و مقررات پزشکی و دارویی، چاپ اول، تهران.
21-    عباسی، محمود مجموعه مقالات حقوق پزشکی، ج 2، چاپ اول، تهران، حیان،‌ 1376.
22-    علی آبادی، عبدالحسین، حقوق جنایی ، ج 2، چاپ پنجم تهران، فرودسی، 1368.
23-    علی پاشا، صالح، سرگذشت قانون، ج2، چاپ سوم، انتشارات دانشگاه تهران، 1348.
24-    عمید، حسن ، فرهنگ فارسی عمید.
25-    فتحی. محمد جواد، مجموعه کامل قوانین و مقررات تعزیرات حکومتی، چاپ اول، شابک 1376.
26-    قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی به انضمام گزیده ای از قوانین مقررات مربوط به امور بهداشت، دارو و درمان، حوزه معاونت فرهنگی و امور اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی، چاپ اول، 1377.
27-    کاراندیش،  دکتر سعید، سخندانی، مرسده ، نکات مهم و شایع ترین ها در بهداشت.
28-    گلدوزیان، ایرج، بایسته‌های حقوق جزای عمومی، چاپ اول، تهران، میزان، 1377.
29-    گلدوزیان، ایرج، حقوق جرای اختصاصی،ج1،‌‌‌‌‌‌‌ چاپ پنجم، تهران، ماجد.
30-    گلدوزیان، ایرج، حقوق جزای عمومی، ج2 ،‌‌‌‌‌‌‌ چاپ چهارم، تهران، ماجد،‌ 1376.
31-    مجموعه کامل قوانین و مقررات تعزیرات حکومتی به اهتمام اداره کل حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی،‌ چاپ اول انتشارات سوره، 1379.
32-    محسنی، مرتضی، دوره حقوق جزای عمومی، ج 2، چاپ اول، تهران، گنج دانش، 1375.
33-    منتظری، حسینعلی، دراسات فی ولایه الفقیه ج2، چاپ دوم، قم ، المرکز العالمی للدراسات اللاسلامیه.
34-    میرمحمد صادقی،حسین،حقوق کیفری اختصاصی،جرایم علیه‌اموال‌وحاکمیت،چاپ دوم،تهران، میزان ، 1376.
35-    نجم‌آبادی، محمود، تاریخ طب در ایران، ج1 تهران ،‌ انتشارات دانشگاه تهران.
36-    نوربها، رضا، زمینه‌ حقوق جزای عمومی، چاپ دوم، تهران، کانون وکلای دادگستری،‌ 1375.
37-    ولیدی، محمد صالح، حقوق جزای عمومی، ج2، چاپ اول ، تهران.
38-    ولیدی، محمد صالح، حقوق جزای عمومی، ج4، چاپ دوم ، تهران 1375.
39-    ویل دورانت ، تاریخ تمدن، ج1، ترجمه احمد آرام، چاپ دوم، تهران ، اقبال، 1377.
 
منابع عربی

1.    ابن اخوه ، محمد بن محمد،  آیین شهرداری در قرن هفتم، ترجمه جعفر شعار، انتشارات بنیاد فرهنگ ایران، چاپ سوم، تهران.
2.    ابن اخوه ، محمد بن محمد، معالم القربه فی احکام الحسبه، مطبعه دارالفنون.
3.    ابی داود، سلیمان، سنن ابی داوود، ج2، بیروت، دارالجیل.
4.    حر عاملی، محمد بن حسن، وسایل الشیعه، ج 12، بیروت ، دار احیاء التراث العربی.
5.    حلی، احمد بن محمد، المهذب البارع، چاپ اول، قم ، مؤسسه نشر اسلامی، 1413.
6.    حلی، جعفر بن حسن، شرایع الاسلام، ج4، چاپ سوم، قم، اسماعیلیان ، 1372.
7.    ماوردی، ابن الحسن علی بن محمد، الاحکام السلطانیه، قم، مرکز انتشارات دفتر تبیلغات اسلامی.
8.    موسی، عبدالله ابراهیم، المسئولیه الجسدیه فی الاسلام، چاپ اول، بیروت، داربی حزم، 1416.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآفرینی پرورش ماهی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآفرینی پرورش ماهی فایل ورد (word) دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآفرینی پرورش ماهی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی کارآفرینی پرورش ماهی فایل ورد (word)

مقدمه
بهداشت در پرورش ماهی
محافظت از مزرعه پرورش ماهی
رعایت اصول بهداشتی
کنترل ورود ماهیان هرز وموجودات مزاحم
توجه به تراکم ماهیان دراستخر
بررسی مداوم وکنترل بهداشتی
تغذیه ماهیان گرمابی
تغذیه ماهیان سردابی(قزل آلا)
انواع غذای کنسانتره ماهی قزل آلا
ویژگی¬های  فیزیکی غذای ماهیان سردابی و دفعات غذادهی
نحوه میزان غذادهی
اجرای اصول gmp در تولید غذای ابزیان
موقعیت مکانی و امکانات تولید
انتخاب و خرید مواد خام
دریافت مواد افزودنی و ترکیبی
نگهداری و جابه¬جایی مواد اولیه و محصول نهایی
فرآوری مواد خام
بسته¬بندی و برچسب¬زنی
انبار و حمل ونقل
روش¬های نمونه¬برداری و تحلیل اطلاعات
فرا خوانی محصول یا معیوب یا بد بسته¬بندی شده
نظافت کارخانه یا ایمنی کارگر
نگهداری وتعمیرات
کارکنان
مستندسازی
پرورش ماهی درکانالهاوحوضچه های ذخیره اب کشاورزی
شیب بستر
سطح مقطع ،عرض وعمق
سرعت آب
دمای آب
کیفیت آب
آماده سازی محدوده محصور
پرورش(قزل آلا)
تغذیه ماهیان
پرورش درحوضچه های ذخیره
توجیه اقتصادی طرح
الف)سرمایه گذاری ثابت
ب)هزینه جاری
ج)فروش

خـلاصــه طــرح

موضوع طرح :پرورش ماهی قزل آلا ( در سیستم مدار بسته )

ظرفیت : هشتاد تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور

سرمایه گذاری کـل: 8/1332 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 8/142 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1190 میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 21 ماه

میزان اشتغال زایی : هشت نفـر

 مقــــدمه

با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به غذا و مواد پروتئینی ، جایگاه تولید و پرورش ماهی در آبهای داخلی و بهره برداری بهینه از منابع آبی در دسترس روز به روز آشکارتر می‌شود. اهمیت این موضوع با توجه به نقش مصرف گوشت ماهی در تامین سلامت افراد و همچنین مقایسه سرانه اندک مصرف آن در قیاس با ممالک توسعه یافته عیان تر خواهد شد. توسعه این حرفه به عوامل مختلفی بستگی دارد و در نتیجه هر کدام از این عوامل موجب بروز تنگناهایی در راه توسعه گشته اند. از جمله ، فاکتورهای عدم سهولت دسترسی به آب، زمین مناسب، شرایط اقلیمی مساعد و تغییرات فصلی در کمیت یا کیفیت آب در دسترس، در بسیاری از مناطق باعث ایجاد مشکلاتی در توسعه مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا با روشهای متداول شده است. بمنظور مقابله با این مسائل ، استفاده از سیستم های گردشی و استفاده مجدد از آب یا سیستم مدار بسته بتازگی مد نظر صاحب نظران واقع شده است

   در این روش، آب حوضچه های پرورشی پس از اجرای مراحل تصفیه فیزیکی و زیستی، از نظر گازهای محلول متعادل می‌شود و آب تازه مورد نیاز در این روش از 2 تا 25% وارد سیستم می‌شود. اکسیژن مورد نیاز در این سیستم از طریق هوادهی و همچنین استفاده از اکسیژن خالص تامین می‌شود

   به منظور استفاده از حداکثر ظرفیت نگهداری، لازمست در سیستم از ماهیان بااوزان مختلف نگهداری شود و در فواصل زمانی معین با رشد و نمو ماهیان، ماهیان با وزن مناسب را صید نمود. این فاصله زمانی معمولا در حدود دو ماه در نظر گرفته می‌شود. همچنین شایان ذکر است که رشد کامل ماهی حدود نه ماه به طول خواهد انجامید و نخستین محصول پس از پایان ماه نهم به بازار عرضه خواهد شد

    طرحهای پرورش ماهی با روشهای علمی و درقالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید اقتصادی و بهداشتی این فراورده ها را فراهم می آورد. با اجرای این گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز جوامع در حال رشد، راندمان تولید افزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه به عمل می آید مضافاً اینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید

گام نخست در موفقیت پرورش ماهی به مدیریت بهداشتی آن بستگی دارد. مهمترین ، آسانترین وکم هزینه ترین روش جلوگیری از صدمه ها و ضایعات ناشی از بروز بیماریها دریک استخر پرورش ماهی پیشگیری از بیماری ومحافظت ماهیان از عوامل بیماریز است

انتخابصحیح آب وزمین مناسب برای پرورش ماهیان ، طراحی مناسب یک مزرعه براساس موازین بهداشتی وبالاخره مدیریت مطلوب بهداشتی از ارکان تولید اقتصادی ماهی دریک مزرعه است

 :: تأمین آب سالم :

انتقال بسیاری از عوامل بیماریزا از طریق آب انجام می گیرد ، بنابراین تأمین آب عاری از این عوامل از وظایف مهم پرورش دهنده ، به حساب می آید. از روشهای تأمین آب سالم میتوان استفاده از صافیهای شنی یا استفاده از مخزن بدون ماهی قبل از آبگیری استخر را نام برد

  :: تأمین غذای سالم :

در استفاده از غذاهای کنسانتره بشرط نگهداری صحیح معمولاً مشکل آلودگی غذا وجود ندارد. اما در غذادهی توسط غذاهای دستی بخصوص موادی که سریع فاسد می شوند مثل ضایعات کشتارگاهی خطر ابتلاء ماهیان به بیماریهای میکروبی بسیار زیاد است بنابراین در نحوه تهیه ونگهداری غذا رعایت نکات زیر ضروری است

الف) غذا باید در انبارهای خشک وتمیز نگهداری شود ودر مورد غذاهای کنسانتره به تاریخ مصرف آنها باید توجه کرد

ب) مواد وغذای ورودی به انبار بایست از نظر آلودگی به حشرات وآفات کنترل شود

ج) از چیدن کیسه های غذا در کف انبار خودداری شود برای اینکار میتوان از پالت ها یا الوار چوبی استفاده کرد

د) در مورد استفاده از ضایعات کشتارگاهی ، غذا باید به اندازه نیاز روزانه تهیه شده وقبل از مصرف حرارت داده شود

الف) ضدعفونی استخرها

قبل از مبادرت به آبگیری وماهیدار کردن استخرها ، خشک نگهداشتن استخرها به مدت 2-1 ماه بعدازآهک پاشی ، سبب نابودی اشکال مختلف انگلها شده و این عمل مانع انتقال عوامل بیماریزا به دوره های پرورشی بعد خواهد شد

برخی از استخرهای خاکی در طول سالهای بهره برداری انباشته از رسوبات آب ورودی ویا باقی مانده پوسیده شده مواد غذایی می شوند که ضروری است پس از خشک کردن استخرها نسبت به برداشت این لایه های رسوبی ولجنی اقدام گردد

در استخرهای پرورش قزل آلا ، ضروری است روزانه ماهیان مرده از استخر برداشت شده ومدفون گردند ، در غیر اینصورت این ماهیان به عنوان عامل انتشاردهنده عفونت سبب توسعه بیماری خواهند شد

در طول بهره برداری از استخرهای خاکی ، ضروری است رویشهای گیاهی که بطور معمول بدلیل غنای زیاد آب به وسیله مواد آلی بوجود می آیند برداشته شوند. این عمل بر تثبیت اکسیژن آب وجلوگیری از نوسان آن سبب کاهش شرایط مطلوب زیستی برخی میزبانهای واسط بیماریها از جمله حلزونها می شود

 ب) ضد عفونی تجهیزات پرورشی :

 با ضد عفونی لوازم ، تجهیزات وتورآلات بوسیله حوضچه های حاوی کلر(با غلظت mg/Lit200)وموظف کردن کارکنان مزرعه پرورش ماهی به رعایت بهداشت میتوان از شیوع بیماری به استخرها جلوگیری کرد

 ج) ضدعفونی ماهیان : در مورد ماهیان گرمابی دادن یک حمام نمک معمولی (کلرورسدیم) به ماهیان قبل از ماهیدار کردن استخرها ، یک روش پیشگیری مهم ومطمئن می باشد

 ماهیان منابع آبی بطور طبیعی دارای انواع آلودگیها هستند که بدلیل شرایط محیطی ممکن است دارای نشانه درمانگاهی نباشند اما این ماهیان در صورت ورود به استخرهای ماهی ـ که بدلیل تراکم ماهیان تحت استرس هستند ـ عوامل بیماریزا بسرعت انتشار یافته وسبب تلفات گسترده میشوند

بعضیاز موجودات از جمله حلزونها وپرندگان ماهیخوار وزالوها که میزبان واسط ویا عامل انتقال برخی بیماریها هستند باعث آلودگیها وبیماریهای ماهیان می گردند که وجود آنها نیز باید کنترل گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان فایل ورد (word) :

روش های عالی برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار در کوتاهترین زمان

1-هدف خود را مشخص کنید: هرکس باید بداند چه می خواهد.
همینن الان یک برگ بردارید و فهرستی از ده هدفی را که برای سال آینده خود در نظر دارید بنویسید. اهدافتان را به گونه ای بنویسید که انگار یک سال گذشته است و همگی آنها به تحقق پیوسته است. چند بار اهدافتان را مرور کنید و ببینید کدام هدف بیشترین تأثیر را در زندگی شما می گذارد، دست بکار شوید و هر روز کاری انجام دهید که به هدفتان نزدیک تر شوید. این تمرین به تنهایی می تواند زندگی شما را دگرگون کند.

2-برای هر روز از قبل برنامه ریزی کنید:
برنامه ریزی آوردن آینده به زمان حاضر است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. از همین امروز تهیه‌ی برنامه‌ی روزانه، هفتگی و ماهیانه‌ی خود را شروع کنید. یک دفترچه یا یک برگ کاغذ بردارید و فهرستی که باید در طی 24 ساعتی که در پیش است انجام دهید، تهیه کنید. هر مورد جدیدی که پیش می آید به فهرست خود اضافه کنید.

3-نتایج کارها را در نظر داشته باشید:
هرکس بسته به نیرویی که در یک مسیر خاص محدود می کند، به بزرگی موفقیت می‌رسد هر آنچه بیشترین کمک را می تواند به شما بکند. هرچه که باشد هدف خود قرار دهید برای دستیابی به این هدف برنامه ریزی کنید و بلافاصله روی برنامه‌ی خود شروع به کار کنید.
این کلام نغز گونه‌ی «گوته» را به خاطر بسپارید «شروع کنید تا ذهنتان گرم شود ادامه دهید تا کارها به انجام رسد.»

4-روی اهداف اصلی تمرکز کنید:
وقتی همه ی منابع جسمانی و ذهنی متمرکز شوند توانایی انسان برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود
شاخصه های مهم کارتان را مشخص کنید اینها کدام هستند؟ اهداف عمده ای که رسیدن به آنها نشانه‌ی آن است که کارتان را به نحو احسن انجام می دهید، مشخص کرده و آنها را روی یک برگه‌ی کاغذ بنویسید سپس به هر کدام از آنها از یک تا ده امتیاز بدهید و آنگاه توانایی یا مهارتی که اگر به خوبی از پس آن برآیید بیشترین تأثیر را روی کارتان دارد تعیین کنید.
5-از قانون کارآیی اجباری تبعیت کنید:

تمرکز به مفهوم واقع کلمه یعنی آنکه بتوانید ذهن خود را بر روی یک موضوع متمرکز کنید.
قدرتمندترین ابزار کاری شما برای رسیدن به موفقیت توانایی تمییز قائل گردیدن میان اولویتها است هر روز دقایقی را به دور از مزاحمت دیگران با خود خلوت کنید و بدون استرس و نگرانی فقط به کارهایی که باید انجام بدهید فکر کنید. تقریباً در تمامی موارد، در این زمان خلوت و تنهایی، ایده های جالبی به دست می آورید که وقتی از آنها در کارتان استفاده کنید در زمان شما صرفه جویی می شود و اغلب در این هنگام تجربه های مهمی را به دست خواهید آورد که مسیر و جهت زندگی و کارتان را تغییر می دهد.

6-پیش از شروع کار مقدمات کار را کاملاً فراهم کنید:
میزان کارآیی شما هرچه باشد، توانایی های بالقوه ی شما بیشتر از آن است که تا کنون به فعل در آمده است.
هرچه محیط کارتان خلوت تر و مرتب تر باشد، مثبت تر رفتار می کنید و احساس آرامش بیشتری دارید همین امروز اراده کنید که میر و دفتر کارتان را کاملاً تمیز و مرتب کنید تا هر وقت برای انجام کار، پشت میز کار خود می نشینید، احساس کنید فردی مؤثر، کارآمد و موفق هستید.
7-هرچه در ارتباط با کارتان لازم است فرا بگیرید:
تنها وسیله ای مطمئن برای دستیابی به موفقیت این است که در هر کاری که می‌کنید، خدماتی بیشتری از آنچه از شما توقع دارند ارائه بدهید.
از امروز اراده کنید که به یک فرد «خودآموز» تبدیل شوید برای تمام عمر در حوزه‌ی کاری تان یک شاگرد باقی بمانید. برای حرفه ای ها، دوره‌ی مدرسه هیچ گاه به پایان نمی رسد.
8-استعدادهای خاص خود را تقویت کنید:

کار خود را انجام دهید نه فقط در حد وظیفه بلکه کمی هم بیشتر از آن و از روی سخاوت، همین مقدار اندک به اندازه‌ی تمام کار ارزش دارد.
پیوسته این سؤال اساسی و کلیدی را از خود بپرسید که واقعاً در چه کاری خوب عمل می کنم؟ از کدام بخش از کارم بیشتر لذت می برم؟ مؤثرترین عامل موفقیت من در گذشته چه بوده است، اگر بتوانم کاری صورت بدهم آن چه کاری است؟
جواب شما هرچه است از همین امروز شروع کنید.

9-محدودیت های اصلی خود را شناسایی کنید:
تمام اندیشه را روی کاری که در دست دارید متمرکز سازید، نور خورشید تا زمانی که متمرکز نشود، نمی سوزاند.
هنگامی که هدف اصلی خود را پیدا کردید از خودتان بپرسید:«چه عاملی تعیین کننده‌ی سرعت رسیدن من به این هدف است؟ چرا تا به حال به هفدهم نرسیده ایم؟ چه ویژگی هایی در من وجود دارد که مرا از رسیدن به هدفهم باز می دارد؟
10-هر بار یک بشکه جلو بروید:
اشخاصی که به نسبت از توانایی های متوسطی برخوردارند، اگر با تمام وجود روی یک کار تمرکز کنند، می توانند کارهای زیادی را به سرانجام برسانند.
هر هدف یا وظیفه ای را که تا به حال در آن مسامحه کرده اید انتخاب کنید و فوراً اولین قدم را برای شروع کار بردارید. در مواقعی تنها کاری که باید بکنید تا کار شروع شود این است که بینشی و فهرستی از تمام کارهایی که باید صورت دهید تهیه کنید.
سپس کار را شروع کنید و هر بار یکی از موارد موجود در فهرست خود را انجام دهید و بعد یکی دیگر و به این ترتیب با آخر در پایان از نتیجه‌ی بدست آمده شگفت زده می‌شوید.
11-خودتان را تحت فشار بگذارید:

نخستین شرط موفقیت این است که نیروهای جسمی و ذهنی خود را به طور پیوسته و خستگی ناپذیر روی یک مسئله متمرکز کنید.
برای انجام هرکار و فعالیتی هر یک از قسمت های آن مهلت معینی را تعیین کنید. در خود «سیستم فشار» ایجاد کنید از خودتان انتظار انجام دادن کارهای بیشتری را داشته باشید.

12-توانمندی های خود را به حداکثر برسانید:
تمام سرمایه های خود را جمع کنید از تمام توانمندی های خود استفاده کنید، تمام انرژی های خود را هدایت کنید و تمام قابلیت هایتان را برای احاطه روی حداقل یک زمینه‌ی کاری متمرکز کنید. میزان انرژی خود، عادات خواب و خوراک خود را بررسی کنید. از امروز تصمیم بگیرید که برای بالا بردن سطح سلامتی و انرژی خود با طرح پرسش های زیر بافزایید.

کدامیک از فعالیت های جسمی خود را باید کاهش و کدام یک را باید افزایش بدهم؟
در حال حاضر کدام فعالیت است که سلامتی مرا به خطر می اندازد و باید از آن اجتناب کنم؟
13-برای کار بیشتر به خودتان انگیزه بدهید:
بالاترین لذت ها در شور و شوقی است که انسان را به ماجراجویی ها و پیروزی های بزرگ و فعالیت های خلاق وا می دارد.

افکارتان را کنترل کنید. به خاطر داشته باشید به هرچه فکر می کنید به همان هم می‌رسید من فقط به آن چیزهایی که می خواهید برسید فکر کنید و از آناه سخن بگویید نه آن چیزهایی که نمی خواهید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >