سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی تحقیق رایگان زندگی یک ستاره فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق رایگان زندگی یک ستاره فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق رایگان زندگی یک ستاره فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق رایگان زندگی یک ستاره فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق رایگان زندگی یک ستاره فایل ورد (word) :

زندگی یک ستاره
جالب است بدانید که ستارگان هم مانند موجودات زنده متولد می‌شوند، زندگی می‌کنند و سپس می‌میرند، ولی طول زندگی آنها بسیار طولانی است. متاسفانه عمر کوتاه انسانها کفاف نمی‌دهد تا بتوانند زندگی یک ستاره را در مراحل مختلف شاهد باشند. با این حال اخترشناسان این مراحل را برای ما مشخص می‌کنند.
در طول زندگی انسان ، ستارگان بیشمار راه شیری عملا بدون تغییر به نظر می‌رسند. گاهی یک نواختر (ستاره‌ای که بطور ناگهانی و انفجاری مقادیری عظیم انرژی از خود آزاد می‌کند) ، ناگهان ظاهر آشنای یک صورت فلکی را به مدت چند هفته عوض می‌کند و دوباره کم نورتر می‌شود. منظره زیبایی که یک ابرنواختر در آسمان پدید می‌آورد، بسیار نادر است. ستارگان نیز در نهایت تغییر می‌کنند و هیچ کدام تا ابد پایدار نمی‌مانند. ستاره ، هنگامی که انبار عظیم سوخت هسته‌ای آن به پایان برسد، می‌میرد. ستارگان بسیار جوان هنوز در میان گازهایی که از آن شکل می‌گیرند، پنهان هستند.

ستاره بعد از تولد
بعد از آنکه ستاره شکل می‌گیرد (تولد ستاره)، بلافاصله حیاتی پایدار بدست می‌آورد. در همین زمان واکنشهای هسته‌ای در داخلی‌ترین هسته ستاره ، هیدروژن را به هلیوم تبدیل می‌کند و انرژی آزاد می‌گردد. سرانجام همه هیدروژن درون آن به مصرف می‌رسد. بعد از این ، تغییراتی در لایه‌های درونی ستاره آغاز می‌شود. در حالی که واکنشهای جدیدی از هلیوم شروع می‌شوند، لایه‌های بیرونی باد می‌کنند تا ستاره را به اندازه غول برسانند.
در اثر تغییرات زیاد ، ستاره به مرحله متغیر بودن می‌رسد. در نهایت هیچ منبع ممکن برای آزادسازی انرژی باقی نمی‌ماند. ستارگان کوچکتر در اثر انقباض به کوتوله‌های سفید تبدیل می‌شوند. ستارگان سنگین‌تر به‌صورت ابرنواختر منفجر می‌شوند. ماده بیرون ریخته از یک ابرنواختر ، بخشی از گاز بین ستاره‌ای را تشکیل می‌دهد که زادگاه ستارگان جدید است.
سحابی سیاره‌ای
ستارگان در یکی از آخرین مراحل زندگی خود ، قبل از آن که به کوتوله سفید تبدیل شوند، منظره بسیار زیبایی در آسمان بوجود می‌آورند. این مرحله سبب پیدایش سحابی‌های سیاره‌ای می‌شود. یک سحابی سیاره‌ای هنگامی تشکیل می‌شود که ستاره مرکزی آن ، لایه‌ای به بیرون پرتاب کند. لایه گاز همانند حلقه‌ای از دود منبسط می‌شود.
تأثیر نیروی گرانش بر زندگی ستارگان
سراسر زندگی ستاره به یک میدان نبرد شبیه است. نیروی گرانش سعی دارد که ستاره را منقبض کند، ولی با مقاومت فشار رو به بیرون ستاره مواجه می‌گردد. سرانجام ستاره تحلیل می‌رود و گرانش ، کنترل را بدست می‌گیرد. در این حالت ستاره شکل کاملا متفاوت با ستاره‌ای معمولی و سالم به خود می‌گیرد.

مراحل مختلف زندگی ستاره
تشکیل کوتوله سفید
نیروی گرانش یک نیروی جاذبه است، لذا ذرات ماده در اثر این نیرو به هم نزدیکتر می‌شوند. همچنین چون نیروی گرانش با جرم ذرات نسبت مستقیم دارد و نیز چون جرم ستاره فوق‌العاده زیاد است، لذا جاذبه گرانشی درون آن بسیار شدید خواهد بود. به عنوان مثال در اعماق خورشید فشار در فاصله یک دهمی سطح تا هسته ، تقریبا یک میلیون بار بیشتر از فشار جو در سطح زمین است. در این فاصله فشار تا هزار میلیون بار بیشتر از فشار جو زمین صعود می‌کند. این فشار با مقاومت گازهای داغ درون خورشید مواجه می‌شود. این گاز توسط کوره هسته‌ای گرم نگه داشته می‌شود.
هنگامی که آتش هسته‌ای رو به کاهش می‌گذارد، گاز داغ درون ستاره سرد می‌شود. بنابراین نیروی گرانش غالب می‌شود. آنچه در این مرحله روی می‌دهد، به جرم ستاره بستگی دارد. ستاره‌ای رو به مرگ مانند خورشید ، درهم فرو می‌ریزد تا به اندازه زمین برسد. در این روند هیچ انفجار واقعی و قابل توجه رخ نمی‌دهد. ستاره فقط به توده‌ای از خاکستر رادیواکتیو تنزل پیدا می‌کند و به آرامی سوسو می‌زند. در این حالت ستاره به یک کوتوله سفید تبدیل می‌شود. یک فنجان از ماده آن یک صد تن وزن دارد.
تشکیل ستاره نوترونی
اگر جرم ستاره‌ای بیشتر از خورشید باشد، فشار فرو ریزش مرحله کوتوله سفید را نیز پشت سر می‌گذارد و متوقف نمی‌شود. فرایند فرو ریزش تا جایی که قطر ستاره به حدود ده کیلومتر برسد، ادامه پیدا می‌کند. در این نقطه ، ستاره گلوله‌ای چگال از ذرات هسته‌ای است که آن را ستاره نوترونی می‌نامند. یک فنجان از ماده آن ، یک میلیون میلیون تن وزن دارد.
تشکیل تپ اختر
برخی از ستارگان نوترونی به سرعت می‌چرخند و در هر بار چرخش ، تابشهایی در محدوده امواج رادیویی گسیل می‌کنند. اینگونه ستارگان نوترونی ، تپ اختر نامیده می‌شوند.
تشکیل ابرنواختر
یک ستاره نوترونی بدون وقوع یک انفجار شدید اولیه شکل نمی‌گیرد. ستاره رو به مرگ ، ممکن است در چند ثانیه آخر حیات خود ، به صورت یک ابرنواختر شعله‌ور شود. درخشش آن چند روز از تمام کهکشانها پیشی می‌گیرد. از بخش مرکزی ابرنواختر ، یک ستاره نوترونی تشکیل می‌شود.

تشکیل سیاهچاله‌ها
یک ستاره رو به مرگ ، مثلا با جرمی 10 برابر جرم خورشید چنان زیر بار گرانش تولید شده قرار می‌گیرد که هیچ نیرویی نمی‌تواند در برابر فرو ریزش آن مقاومت کند. وقتی که چنین ستاره‌ای منقبض می‌شود و به اندازه‌ای در حدود دو کیلومتر می‌رسد، گرانش به حدی زیاد می‌شود که سرعت گریز از سطح آن به بیشتر از سرعت نور می‌رسد.
از موشک گرفته تا ذرات نور و علائم رادیویی ، هیچ یک نمی‌توانند از سطح آن بگریزند. این گرانش به قدری نیرومند است که همه چیز را به طرف خود می‌کشد. ما فقط می‌دانیم که در این حالت ، ستاره به یک سیاهچاله تبدیل می‌شود. سیاهچاله‌ها را نمی‌توان دید، چون نور نمی‌تواند از سطح آن بگریزد.
عقاید انسانها در مورد ستارگان
از یک نظر زمانی هر یک از ما درون ستارگان بوده است و از دیدگاه دیگر ، هر کس روزگاری در فضای خالی و گسترده بین ستارگان جای داشته است. بالاخره اگر برای جهان آغازی در نظر گرفته شود، زمانی هر یک از ما در آن آغاز حضور داشته است. به این معنی که هر مولکول بدن ما ، دارای موادی است که روزگاری در مرکز داغ و پر فشار یک ستاره جای داشته‌اند. در این نقاط بود که آهن موجود در سلولهای قرمز خون ، شکل گرفته است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهای مختلف شبکههای مخابرات سیار فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهای مختلف شبکههای مخابرات سیار فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهای مختلف شبکههای مخابرات سیار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهای مختلف شبکههای مخابرات سیار فایل ورد (word) :

چکیده

با توجه به حجم و پراکندگی مطالب در خصوص پدیده تداخل در شبکههای مختلف مخابرات سیار، در این مقاله سعی داریم تا حد امکان به بررسی تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهای مختلف شبکههای مخابرات سیار به صورت هرچه منسجمتر بپردازیم. لذا در این راستا پس از مروری بر هر یک از نسلهای مرسوم مخابرات سیار اعم از نسل 2، 25 و 3 و معرفی مهمترین استاندارد هر نسل از باب عمومیت بیشتر و بیان ویژگیهای بارز تکنولوژی مورد نظر، به بررسی تداخل و راهکارهای مهم مقابله با آن در شبکه مورد نظر خواهیم پرداخت.

واژههای کلیدی مخابرات سیار، انواع تداخل ، GSM، GPRS، WCDMA، CCI، .ACI

-1 مقدمه

از دیرباز تاکنون به مـوازات پیشـرفت تکنولـوژی و روی کـار آمـدن نسلهای جدید شبکههای مخابرات سیار و با توجه به لزوم بـه اشـتراک گذاشتن طیف فرکانسی موجود در شبکههـای مـذکور، همـواره مسـئله تداخل در شبکههای تلفن همراه به عنوان عـاملی اجتنـابناپـذیر حـائز اهمیت بوده و هست. به همین منظور تلاشهـای بسـیاری در خصـوص ارائه راهکارهایی مناسب برای مقابله با این عامل ناخواسـته و در جهـت بهینهسازی هرچه بهتر شبکههای مخابرات سیار مد نظر بوده است.
در این مقاله سعی داریـم بـا توجـه بـه حجـم و پراکنـدگی مطالـب در خصوص مسئله تداخل در شبکههای مختلـف مخـابرات سـیار، تـا حـد امکان به بررسی تداخل و راهکارهای مقابله با آن در نسلهـای مختلـف شبکههای مخابرات سیار به صورت هرچه منسجمتر بپردازیم. لذا در این راستا پس از مروری بر هر یک از نسلهای مرسوم مخابرات سیار اعم از نسل 2، 25 و 3 و معرفی مهمترین استاندارد هر نسل از باب عمومیـت بیشتر و بیان ویژگیهای بارز تکنولوژی مورد نظر، به بررسـی تـداخل و راهکارهای مهم مقابله با آن در شبکه مورد نظر خواهیم پرداخت.

سیار نسل (12G) 2 برای نخستین بار به صورت دیجیتال مطرح گردیدند. از جمله سیستمهای مخابرات سیار نسل 2 میتوان به
2GSM، 3D-AMPS، 4PCS، 5PDS، 6ADC و 7PDC اشاره نمود
[1] که در بین آنها، GSM به دلیل برخورداری از مقبولیت بیشتر، مهمترین استاندارد شبکههای مخابرات سیار نسل 2 محسوب گردید. در ادامه پس از آشنایی با شبکه GSM، به بررسی تداخل و راهکارهای مقابله با آن در شبکه مذکور خواهیم پرداخت.

-3 آشنایی با شبکه GSM

شبکه GSM از تکنیک دسترسی چندگانه تقسیم زمانی (8TDMA) و از مدولاسیون 9GMSK استفاده مینماید. این شبکه در باندهای فرکانسی 900، 1800 و 1900 مگا هرتز عمل مینماید که در بین باندهای مذکور، باند 900 مگا هرتز از عمومیت بیشتری برخوردار گردیده است. محدوده فرکانسی باند مذکور، در مسیرهای بالارونده10 و پایینرونده11 به ترتیب به شرح ذیل میباشد .[1]

محدوده 890 MHz الی 915 MHz

-2 مروری بر شبکههای مخابرات سیار نسل 2 1 Second Generation
پیرو کاستیها و محدودیتهای شبکههای مخابرات سیار نسل اول 2 Global System for Mobile Communications
3 Digital AMPS
که در آنها از تکنیک انتقالآنالوگ برای حمل ترافیک که غالباً به 4 Personal Communication Services
5 Personal Digital Cellular
صورت صوت بود استفاده میشد، در سال 1990 شبکههای مخابرات 6 American Digital Cellular
7 Personal Digital Communication
8 Time Division Multiple Access
9 Gaussian Minimum Shift Keying
10 Uplink
11 Downlink

1629

محدوده 935 MHz الی 960 MHz
از مزایای مهم شبکه GSM نسبت به شبکههای نسلهای قبل، میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

استفاده مؤثرتر از طیف فرکانسی
قابلیت انتقال دیتا همچون SMS و Fax از بستر شبکه GSM
احراز هویت مشترکین و تضمین امنیت اطلاعات

کیفیت بالاتر مکالمات
ارائه سرویسهای جدیدتر همچون سرویس رومینگ بینالملل برای استفاده از شبکه GSM در سایر کشورها

شبکه GSM از نظر ساختاری به چهار زیرسیستم واحد سـیار (1MS)، زیرسیســتم ســوئیچینگ شــبکه (2NSS)، زیــرسیســتم ایســتگاه پایــه (3BSS) و زیرسیستم نگهداری و پشتیبانی ( 4OSS) تقسیم مـیگـردد که هر زیرسیستم، خود متشکل از بخشهای متفاوتی است که از طریق اینترفیسهای استاندارد با یکدیگر در ارتباط میباشند. سـاختار شـبکه GSM به همراه کلیه زیرسیستمها و واحـدهای تشـکیلدهنـده آن، در شکل زیر نشان داده شده است.

شکل -1 ساختار شبکه GSM

واحد سیار مشتمل بر دو بخش ترمینال موبایل (5ME) یا همان گوشی گوشی تلفن همـراه بـیسـیم و سـیمکـارت (6SIM Card) مـی باشـد. زیرسیستم سوئیچینگ شبکه، مدیریت برقراری ارتباط مشترکین سـیار شبکه تلفن همراه با یکدیگر و با دیگر مشترکین سـایر شـبکههـا را بـر عهده دارد. این زیرسیستم، خود مشـتمل بـر واحـدهای 7MSC/VLR،

8HLR، 9AuC، 10EIR و 11GMSC میباشد. زیرسیستم ایستگاه پایه، پایه، مربوط به سیستم رادیویی شبکه بـوده و بـا دربرداشـتن دو بخـش 12BSC به عنوان واحد کنترلکننده و مجموعـه 13BTSهـا بـه عنـوان ایستگاههای پایه فرستنده گیرنده رادیویی، ارتباطات رادیویی MSهـا را کنترل مینماید. زیرسیستم نگهداری و پشـتیبانی نیـز بـه عنـوان یـک سیستم مدیریت مرکزی از طریق ارتبـاط بـا تمـامی واحـدهای شـبکه GSM، به مدیریت کل شبکه میپردازد.

-4 انواع تداخل و راهکارهای مقابله با آن در شبکهGSM

زمانیکه یک مشترک سیار در شبکههای تلفن همراه از جمله GSM برای دریافت سیگنالی قوی به اندازه کافی به یک BTS نزدیک گردد درحالیکه همچنان از کیفیت ضعیف سیگنال برخوردار باشد، احتمال زیادی در رخ دادن تداخل برای وی وجود خواهد داشت. تداخل در شبکههای مخابرات سیار عاملی است ناخواسته و اجتنابناپذیر که بر روی عملکرد و کارایی شبکه تأثیرگذار میباشد به نحویکه کیفیت سیگنال را کاهش داده و بر روی توان سیگنال در مسیرهای بالارونده و پایینرونده تأثیر خواهد گذاشت. این عامل در سیگنال دریافتی نیز منجر به پیدایش نرخ خطای بیت14 خواهد شد. از عوامل عمده بروز پدیده تداخل در شبکه GSM، میتوان به وجود موارد زیر اشاره نمود.

کاربر سیار دیگر بر روی همان فرکانس و نزدیک سایت سرویسدهنده
BTS دیگری با همان فرکانس و نزدیک به BTS سرویسدهنده
شرایط محیطی
در شبکه GSM دو نوع تداخل مهم به شرح ذیل وجود دارد.
-1-4 تداخل همکانال (15CCI)

به دنبال بهکارگیری ایده استفاده مجدد از فرکانس16 در شبکه GSM، نوعی تداخل تحت عنوان تداخل همکانال مطرح میگردد. در ایده مذکور پیرو الگوی مشخصشدهای به BTSهای مختلف، مجموعه فرکانسهای یکسانی تخصیص مییابد. حال اگر فاصله بین یک BTS تا دیگر BTSهایی که از همان فرکانس استفاده مینمایند به اندازه کافی بزرگ نباشد، تداخل همکانال رخ خواهد داد. این تداخل، مربوط به سلولهای همکانال17 یا سلولهای همفرکانسی است که از فرکانسهای مشابه استفاده مینمایند.

8 Home Location Area
9 Authentication Center
10 Equipment Identity Register

1 Mobile Station 11 Gateway MSC
2 Network Switching Subsystem 12 Base Station Controller
3 Base Station Subsystem 13 Base Transceiver System
4 Operation Support Subsystem 14 Bit Error Rate
5 Mobile Equipment 15 Co Channel Interference
6 Subscriber Identity Module Card 16 Frequency Reuse
7 Mobile Switching Network / Visitor Location Area 17 Co Channel Cells

1630

از جمله راهکارهای مقابله با تداخل همکانال و به حداقل رساندن آن در شبکه GSM میتوان به موارد زیر اشاره نمود.

رعایت حداقل فاصله بین سلولهای همفرکانس
تخصیص فرکانسهای غیرمشابه به سلولهای همکانال تا حد امکان
کنترل و بهینهسازی توزیع توان ارسالی BTSها [2]
کاستن ارتفاع آنتنها [2]

استفاده از آنتنهای BTS شیب دار [2]

جهت ارزیابی تداخل همکانال در شبکه GSM، از پارامتر 1C/I استفاده میگردد که نسبت توان سیگنال حامل 2 به توان سیگنال تداخل است. با توجه به ماهیت تداخل همکانال، هر دو سیگنال از فرکانس یکسانی استفاده مینمایند. برای بررسی تداخل همکانال در شبکه GSM، اگر مقدار پارامتر C/I حداقل 9 دسیبل باشد میتوان عدم وجود تداخل همکانال در شبکه را تأیید نمود.
C/I 9 dB (1)
-2-4 تداخل کانال مجاور (3ACI)

در شبکه GSM، مجاورت سلولهای مجاور با سلول اصلی باعث بروز تداخل دیگری تحت عنوان تداخل کانال مجاور میگردد. بر خلاف تداخل همکانال که مربوط به سلولهای همفرکانسی است که از فرکانسهای مشابه استفاده مینمایند در این تداخل، کانالهای فرکانسی مورد نظر دارای فرکانسهای غیرمشابه میباشند. با توجه به اینکه تداخل کانال مجاور در خصوص سلولهای مجاور است، این نوع تداخل تحت عنوان تداخل بین سلولی4 نیز معرفی میگردد. از دیگر عواملی که منجر به بروز تداخل کانال مجاور میگردد، میتوان به عدم بهینگی فیلترهای گیرنده در گوشی تلفن همراه اشاره نمود.

از راهکارهای مهم مقابله با تداخل کانال مجاور و به حداقل رساندن آن در شبکه GSM میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
فیلترینگ مناسب گیرندهها در گوشیهای تلفن همراه
کنترل توان5

دقت در تخصیص کانالها جهت جلوگیری از تخصیص فرکانسهای
نزدیک به کانالهای مجاور و تلاش در جهت تخصیص فرکانسهای کاملاً غیرمشابه یا دور از هم به سلولهای مجاور

جهت ارزیابی تداخل کانال مجاور، از پارامتر 6C/A استفاده میگردد که که نسبت توان سیگنال حامل اصلی به توان سیگنال حامل مجاور به عنوان سیگنال نامطلوب میباشد. رابطه بین فرکانسهای مربوط به

سیگنال حامل اصلی و سیگنال تداخل در شبکه GSM، مطابق رابطه ذیل است.
f2 = f1 ± 200 KHz (2)

برای بررسی تداخل کانال مجاور در شبکه GSM، اگر پارامتر C/A حداقل -9 دسیبل باشد میتوان عدم وجود تداخل کانال مجاور در شبکه را تأیید نمود.

C/A -9 dB (3)

در پایان از دیگر انواع تداخل در شبکه GSM، میتوان به تداخل درون سلولی7 اشاره نمود که در شبکه GSM اجتنابناپذیر بوده و بین مشترکین درون یک سلول رخ میدهد .[3]

-5 مروری بر شبکههای مخابرات سیار نسل 25

مشکلات موجود در شبکههای مخابرات سیار نسل دوم از جمله سرعت پایین انتقال، عدم دسترسی آسان به سرویسهای داده8، نیاز به ارسال دادهها به صورت چندرسانهای9 و افزایش تقاضای مشترکین در خصوص برخورداری از سرویسهای برتر و متنوعتر، منجر به پیدایش شبکههای مخابرات سیار نسل 25 گردید. این نسل در واقع یک مرحله بین فناوریهای مخابرات سیار سلولی نسل 2 و 3 میباشد. به عبارت دیگر نسل 25، گویای شبکههای مخابرات سیار نسل دومی است که علاوه بر بستر سوئیچ مداری10، در بستر سوئیچ بستهای 11 نیز قابل اجراء و پیادهسازی میباشند. از جمله استانداردهای مهم این نسل میتوان به 12GPRS و 13EDGE اشاره نمود که در این بین، استاندارد GPRS از عمومیت بیشتری برخوردار گردیده است .[4] لازم به ذکر است استاندارد EDGE از نرخ ارسال داده14 بالاتری نسبت به GPRS برخوردار بوده و لذا عنوان نسل 275 را از آن خود نموده است.

-6 آشنایی با شبکه GPRS
شبکه GPRS، مدل توسعهیافته شبکههای نسل دومی است که از فناوری سوئیچ مداری برای انتقال صوت و از فناوری سوئیچ بستهای برای تبادل اطلاعات دیتا با نرخ بیت بالا توسط مشترکین سیار خود استفاده مینمایند. این شبکه به عنوان نسل واسط بین نسلهای 2 و 3، به صورت یک سرویس یا ویژگی در شبکه GSM محسوب گردیده و بر روی ساختار شبکه GSM به عنوان یک زیرساخت و بدون تداخل با سرویسهای آن قابل اجراء و پیادهسازی است. لذا هر دو شبکه از نظر

1 Carrier to Interference Ratio 2 Carrier Signal 3 Adjacent Channel Interference 4 Inter Cell Interference 5 Power Control 6 Carrier to Adjacent Ratio

1631

7 Intra Cell Interference 8 Data Services 9 Multimedia 10 Circuit Switched 11 Packet Switched

12 General Packet Radio Service 13 Enhancer Data rate for GSM Evolution 14 Data Rate

تخصیص منابع از منابع یکسانی استفاده نموده و از نظر باند فرکانسی، تکنیک دسترسی چندگانه و نوع مدولاسیون مشابه میباشند [4] ولیکن از نظر نرخ ارسال داده متفاوت هستند به نحویکه نرخ ارسال داده در تکنولوژی GPRS حدود 30 Kbps الی 40 Kbps بوده و قادر است این نرخ را تا 115 Kbps افزایش دهد درحالیکه نرخ مذکور در تکنولوژی GSM، حداکثر 96 Kbps میباشد .[3]
با توجه به اینکه شبکه GPRS مدل تکاملیافته شبکه GSM است، برای پیادهسازی و راهاندازی آن بر روی شبکه GSM به عنوان زیرساخت لازم است علاوه بر تجهیزات موجود در شبکه GSM، تجهیزاتی مبتنی بر سوئیچ بستهای در زیرسیستمهای تشکیلدهنده شبکه GSM نصب گردند که در ادامه بیان میگردند .[4]

واحد 1PCU به عنوان یک واحد کنترلی به BSS شبکه GSM، افزوده شده و به کنترل بستههای داده2 میپردازد.

تجهیزات 3GSN مشتمل بر 4SGSN و 5GGSN که برای ارائه و پشتیبانی سرویسهای دیتا تعبیه گردیدهاند، به همراه تجهیزات Border Gateway، Charging Gateway، 6DNS و Firewall

در هسته شبکهGPRS 7 استقرار مییابند.

-7 تداخل و راهکارهای مقابله با آن در شبکه GPRS
در ادامه به بررسی دو نوع عمده تداخل در شبکه GPRS و بیان راهکارهای مقابله با آنها میپردازیم.
-1-7 تداخل همکانال (CCI)

تداخل همکانال به دنبال ایده استفاده مجدد از فرکانس به وجود میآید و در خصوص سلولهایی است که از فرکانسهای یکسان استفاده مینمایند. پیرو ایده مذکور اگر فاصله بین سلولهای همفرکانس به اندازه کافی بزرگ باشد، تأثیر سلولهای همفرکانس بر یکدیگر به مراتب تقلیل یافته و تداخل همکانال به حداقل مقدار ممکن خواهد رسید. لذا اگر فرکانس خاصی در سلولی با شعاع r استفاده گردد، طراح شبکه مجاز نخواهد بود همان فرکانس را در فاصله کمتر از 4 برابر شعاع مورد نظر استفاده نماید. از راهکارهای مهم مقابله با تداخل همکانال در شبکههای GPRS میتوان به موارد زیر اشاره نمود .[5]

رعایت حداقل فاصله استفاده مجدد از فرکانس بین سلولهای هم فرکانس
تخصیص فرکانسهای غیرمشابه به سلولهای همکانال تا حد امکان

جایگزین نمودن سلولهای کوچکتر به جای سلولهای بزرگتر با توجه به محدودیت تعداد فرکانسهای مورد نیاز و نیاز به استفاده مجدد از فرکانس

استفاده از پرش فرکانسی جهت افزایش توان عملیاتی8 و افزایش C/I

کنترل توان ارسالی و جلوگیری از افزایش آن
در خصوص بررسی تداخل همکانال در شبکه GPRS اشاره به این نکته حائز اهمیت است که اگر در طراحی سلولی، پرش فرکانسی مد نظر قرار گیرد آستانه C/I برای بررسی تداخل همکانال 9 دسیبل میباشد ولی در صورت در نظر نگرفتن پرش فرکانسی، آستانه مورد نظر 12 دسیبل منظور خواهد شد .[5]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه خانواده درمانی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه ‌خانواده درمانی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه ‌خانواده درمانی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه ‌خانواده درمانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه ‌خانواده درمانی فایل ورد (word) :

-تاریخچه ‌خانواده درمانی :
خانواده درمانی بعد از جنگ جهانی دوم یعنی اواخر دهه ‌ 1940 و اوائل دهه ‌ 1950 توسعه یافت . خانواده درمانی تحت تأثیر خانواده های اسکیزوفرنیک و مشکلات رفتاری و بزهکاری کودکان به سرعت پیشرفت نمود. فروید و بسیاری از روان پزشکان بیمار را از خانواده جدا می کردند تا از اثرات زیان آوراحتمالی در خانواده جلوگیری شود .
فروید با مطالعه ‌ گذشته ‌ کودک مبتنی بر این عقیده که مشکلات نوروتیکی بیماران به رفتارهای متقابل و تعاملات ناسالم دوران کودکی آنها با پدرو مادرشان بر می گردد ، به مداوای بیمار می پرداخت .ناتان آکرمن از بنیانگذاران خانواده درمانی است و کتاب او تحت عنوان ‹‹ پویائی های روانی زندگی خانوادگی ، 1958 ›› درهای جدیدی به روی خانواده درمانی بازکرد . او از روانکاوی
به خانواده درمانی رسید . در سال 1937 متوجه گردید که مصاحبه فردی با کودک و اعضای خانواده به نتیجه ‌ مطلوب که تغییر رفتار کودک است نمی رسد ، لذا کلیه ‌ افراد خانواده را با هم مورد مصاحبه قرارداد.
بنابراین کارهای آکرومن و سایر همکارانش در رابطه با کودکان بزهکار و خانواده های اسکیزوفرنیک شروع واقعی نهضت خانواده درمانی بوده است .آکرومن معتقد بود با کسب مهارت در کار با تمامی گروه خانواده به بعد جدیدی در درمان بیماری های روانی و مشکلات خانوادگی میرسیم .
در پایان دهه ‌ 1950 خانواده درمانی با این نگرش که با درمان های دیگر متفاوت است ، شناخته شد . در این درمان ، پذیرفته شد که هدف ، تغییر ساختار خانواده است نه تغییر رفتارهای فردی و اعضای خانواده ، به عبارت دیگر خانواده درمانی یک روش درمانی نیست بلکه نوعی درمان با ویژگی ها هدف های خاص می باشد .
تعریف روان درمانی خانواده :
روان درمانی خانواده ارائه خدمت به منظور بالا بردن احساس وحدت ، انس و آرامش و رحمت و مودّت در خانواده است . مشاوران خانواده پس از کسب تجربه روی تعداد زیادی از خانواده ها به این نتیجه رسیدند که خانواده درمانی یک روش نیست ، بلکه یک بینش خاص در مورد مشکلات انسانی است . مشاور خانواده مشکلات هر فرد را در رابطه با خانواده اش مورد مطالعه قرارمی دهد .
مشاوران خانواده معتقدند که مشکلات فرد ناشی از روابط او با دیگران است و منظوراز دیگران در نظر اول خانواده ‌وی می باشند .بنابراین درمان فردی هم نوعی مداخله ‌ درمانی در خانواده است . این توجیه غلط است که ما در خانواده درمانی به این دلیل که چون فرد بیمار است به درمان او بپردازیم و برای درمان او اقدام کنیم . درمانگر به جای آنکه برای تغییر دادن فرد بکوشد ، هدفش دگرگون کردن رفتارهای حاکم بر روابط اعضای خانواده است .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق سبک شناسی هنر فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق سبک شناسی هنر فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق سبک شناسی هنر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق سبک شناسی هنر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق سبک شناسی هنر فایل ورد (word) :

در این بخش- که از کتابی با عنوان سبکهای هنری از امپراسیونیسم تا اینترنت، نوشته، کلوس ریچارد- سال 1383 گرفته شده- سبکهای هنزی که از نظر محتوایی و به خصوص بصری(فرمی) با جنون مرتبط و نزدیک هستند، با اولویت و ترتیب تاریخی به شرح ذیل ارایه می گردد.

هنر انتزاعی1 1910 م .
دوران هنر انتزاعی در حدود 1910 م . آغاز گردید . پیش از آن مرجع تصاویر مبتنی بر عینیت واقعی و بر مبنای تقلید از طبیعت بود . هنر انتزاعی اشاره به هنری غیر دیداری به ویژه در نوع ویژگی های هنر اروپایی دارد. آغاز تجرد در هنر به قبل از قرن نوزدهم به ویژه در آثار هنرمندان انگلیسی ترنر بر می گردد. منظره های وی در حدود 1840 م . از ویژگی غیر دیداری برخوردار و رنگ آمیزی آنها عاری از مراجع دنیای خارجی رسم شده بود . در 1910 م . در مونیخ هنرمند نقاش متولد روسیه ، کاندینسکی آثار تجریدی و انتزاعی را نقاشی می نمود . همچنین وی کتاب روحانیت در هنر را به رشته تحریر در آورد که رساله فرضیات وی مبتنی بر شکل و رنگ در هنر به صورت انتزاعی است . روش های رسیدن به هنر انتزاعی است . روش های رسیدن به هنر انتزاعی به دو صورت اساسی و مجزا است . یکی هندسی ، آن گونه که در آثار موندریان ، ال لیسیتسکی و هنرمندان ساختار گرا دیده می شود و دیگری بیانی احساسی تر و وابسته به ادراک حسی و درونی که در کارهای کاندینسکی ، کوپکا و همچنین در آثار آمریکایی ها از جمله هارتلی وجود دارد . جریان های هنری انتزاعی و تجریدی توسط هنرمندان جوان خیلی سریع تابیعت و گسترش یافت و با تغییرات بی شماری همچنان پایدار ماند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق مفهوم ریسک وبازده فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق مفهوم ریسک وبازده فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق مفهوم ریسک وبازده فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق مفهوم ریسک وبازده فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق مفهوم ریسک وبازده فایل ورد (word) :

ریسک وبازده:
هنر سرمایه گذاری با ریسک و بازده تعریف می شود. سرمایه گذاری به معنی قبول یک مقدار ریسک به ازای یک بازده مورد انتظار است.برای هر فرد قبل از ورود به بازار سهام این نکته کاملاً مهم است تا انواع مختلف ریسک و مخاطره را شناخته و آنها را اندازه گیری کند.همچنانکه که خواهیم دید برخی از این ریسک و بازده ها دارای تنوع هستند و برخی دیگر به این گونه نیستند.مطمئن شوید که شما آماده پرداخت برای رسیک اضافی هستید.
زمانیکه یک سرمایه گذار یک دارایی را خریداری میکند (سهام ، اوراق قرضه ، یک شرکت ، اثر هنری و غیره ) این داراییها دارای یک بازده مورد انتظار هستند.برخی از سرمایه گذاران این بازده را بر حسب درصد مشخص میکنند در حالیکه دیگران امیدوارند که این بازده به صورت مثبت باشد.بازده مورد انتظار از نظر ریاضی به صورت درآمد +سرمایه پرداخت شده تعریف می شود.سهام خاص که عموماً در بخش تکنولوژی وجود دارند هیچ بازده (سود قابل تقسیم ) ندارند زیرا آنها تمامی سودها را در موسسه سرمایه گذاری می کنند. در مورد رشد این سهام بازده مورد انتظار شما همان سرمایه است. به خاطر داشته باشید که سرمایه گذاری همانند یک خیابان دو طرفه است که بین سرمایه گذار و شرکتی که شما می خواهید در آن سرمایه گذاری کنید قرار گرفته است. اگر شما سهام یک شرکت (یا اوراق قرضه آنها) را خریداری کنید ، آنها به شما بابت این کار یک پاداش مناسب را می دهند که می توانید آن را ردر جای دیگر سرمایه گذاری کنید. بنابراین بازده مورد انتظار بابت سرمایه گذاری یک سرمایه گذار باعث ایجاد یک سطح ریسک برای دارایی می شود.ریسک انواع مختلفی دارند که عبارتند از:



ریسک سیستماتیک:
این ریسکی است که نمی توانید آنرا متنوع کنید.زمانی که شما یک دارایی را خریداری می کنید عوامل متعددی در پی آن قرار می گیرند که می توانند بر بازده سرمایه گذاری (به صورت منفی یا مثبت )اثر بگذارند : نرخ ریسک سرمایه گذاری مجدد ، مخاطره بازار ، نرخ ریسک مبادله ، و ریسک قدرت خرید (تورم ) . هیچ راهی برای اینکه در دوره نوسان بتوانید از یک سهام خاص محافظت بکنید وجود ندارد. لطفاً به این نکته توجه داشته باشید که اگر چه شما نمی توانید در برابر این مخاطرات حفاظتی داشته باشید ولی راههایی وجود دارند که از انها دوری نمایید. یک را می تواند خرید یک بیمه با نرخ شناور است که از سهام هنگام افزایش منفی در نرخ بهره بازار حمایت میکند.

مخاطره غیر سیستماتیک:
این نوع مخاطره را می توان با داشتن یک پرتفولیو از اوراق بهادار متنوع نمود. مخاطرات قابل متنوع شده عبارتند از: مخاطره شرکت ، مخاطره مالی ، و مخاطره کشور . برای مثال اگر شما 10000 دلار داشته باشید و با آن سهام یک شرکت خانه سازی را بخرید شما ریسکتان را متنوع نکرده اید . اگر کل سهام بازار ترقی کنند ولی بخش مسکن تنزل پیدا کند ، سهام شما بازده ایی کمتر از کل بازار خواهد داشت.بسیاری از متخصصان سرمایه گذاری بر این باور هستند که داشتن یک سبد از 10 تا 15 گونه سهام بخشهای مختلف می تواند بخش بزرگی از ریسک غیر سیستماتیک را محدود کند .
مهمترین معیار برای ریسک اوراق انحراف استاندارد آن است. این یک معیار آماری از سابقه نوسان یک پورتفولیو در طی یک دوره 5 یا 10 ساله است. به عبارت ساده تر ، انحراف استاندارد نشان دهنده این است که بازده سرمایه گذاری تا چه حدودی در اطراف این مقدار میانگین نوسان می کند. برای محاسبه انحراف استاندارد لازم است که درصد بازده را برای یک سهام یا اوراق قرضه را تعیین کنید. آنگاه این مقادیر را با هم جمع کرده و بر تعداد اوراقی که از آنها استفاده می کنید تقسیم کنید. عدد حاصل میانگین یا متوسط بازده را برای پورتفولیو در طی یک دوره زمانی بدست میدهد. شما میانگین را از بازده هر سال کسر کنید و آنرا به توان دو برسانید. سپس تمامی این اعداد به توان رسیده را با هم جمع ، مجموع را بر تعداد سالها تقسیم و مجذور آنها رامحاسبه کنید. مقذار به دست آمده همان انحراف استاندارد (انحراف از معیار) است. یک پورتفولیو در بین 1 انحراف استاندارد (تعداد هر چه که باشد ) و در 68% زمان حرکت می کند. این پورتفولیو در بین 2 انحراف استاندارد ودر 98% زمان حرکت خواهد کرد. این یک روش مهم برای ارزیابی ریسک و بازده بالقوه برای یک پورتفولیو از اوراق بهادار است. این صفحه پیش فرض را از طریق سایت yahoo.com کنترل کنید ، در آنجا وارد بخش اندازه گیری آماری ریسک شوید.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   251   252   253   254   255   >>   >