سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق رشته شیمی فایل ورد (word)

• هدف :
• تواناییهای فارغ‌التحصیلان
• گرایش‌های مقطع لیسانس:
• آینده شغلی ، بازار کار ، درآمد:
• ظرفیت پذیرش کل و گرایش مختلف
• توانایی‌های مورد نیاز و قابل توصیه
• وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر
• رشته‌های مشابه و نزدیک به این رشته
• وضعیت نیاز کشور به این رشته در حال حاضر
• نکات تکمیلی

هدف :

شیمی علم اتم‌ها، پیوندها و مولکول‌هاست. دانشی که می‌تواند خواص ماده، چگونگی تغییرات و شیوه تولید آن‌ها را از هسته اتم گرفته تا کهکشان‌ها بررسی کند و رشته شیمی، رشته‌ای است که به پرورش متخصصانی می‌پردازد که با مطالعه و تحقیق و آزمایش به ابداع و نوآوری پرداخته و یا فرآورده‌های شیمیایی را کنترل می‌کنند.

دکتر محمدحسین رفیعی استاد شیمی دانشگاه تهران در معرفی این رشته می‌گوید:

«رشته شیمی دارای دو بخش علم شیمی و صنایع شیمی است که علم شیمی به عنوان یکی از علوم پایه زیربنای علوم مختلفی همچون بیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی و رشته‌های متعدد مهندسی است. اما صنایع شیمیایی عبارت است از صنایعی که در آنها واکنش شیمیایی انجام می‌گیرد یعنی اقسام مواد اولیه تبدیل به محصولات جدید می‌گردد که خواص این محصولات تا حدودی با مواد اولیه متفاوت است.»
وی در ادامه می‌گوید:
«با توجه به تعریف فوق صنایع شیمی طیف گسترده‌ای از صنایع را در بر می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به صنایع غذایی، داروسازی، پتروشیمی ، الیاف مصنوعی ، بهداشتی و آرایشی و صنایع تولید لوازم خانگی اشاره کرد.»
یکی دیگر از اساتید دانشگاه در معرفی این رشته می‌گوید:
«بررسی و مطالعه اجمالی ترکیب، ساختار و ویژگی‌های ماده و همچنین کنترل آزمایشگاهی فرآیندهای شیمیایی، مطالب و فعالیتهایی است که در رشته شیمی در سطح کارشناسی ارائه می‌گردد. در سطح کارشناسی ارشد و دکترا نیز دانشجویان در گرایش‌های تخصصی این رشته که عبارتند از : شیمی آلی ، شیمی تجزیه ، شیمی معدنی ، شیمی فیزیک و شیمی کاربردی به صورت عمیقتری با بخشی از علم شیمی آشنا می‌گردند تا در آینده بتوانند مرزهای دانش شیمی را گسترش دهند.»
تواناییهای فارغ‌التحصیلان

فارغ‌التحصیلان این دوره می‌توانند مسؤولیت‌ زمینه‌های مختلف از جمله موارد زیر را عهده‌دار باشند:
1. طرح، نظارت و اجرای طرحهای تحقیقاتی کوچک و بزرگ شیمیایی در سطوح مختلف کاربردی و علمی محض، در دانشگاهها، کارخانجات و مراکز تحقیقاتی ، به منظور ارتقای کمی و کیفی محصولات مورد نیاز جامعه .
2. مسوولیت و ارائه خدمات در آزمایشگاههای کنترل کیفی، پیگیری و ارائه معیارهای استاندارد به منظور افزایش کمیت و کیفیت محصولات تولیدی و همچنین مواد مصرفی کارخانه‌ها و صنایع .
3. ارائه خدمات آموزشی در سطح دانشگاهها ، دبیرستانها و موسسات آموزشی.
4. ارائه طرحهای پژوهشی به منظور استفاده از منابع اولیه ارزنده موجود در جامعه در جهت افزایش بهره‌وری از آنها و جلوگیری از صادرات بی‌رویه مواد اولیه ارزشمند و تبدیل آنها به محصولات واسطه‌ای که ارزش اقتصادی بالاتری دارند.
5. ارائه خدمات در کارخانجات پتروشیمی ، پلاستیک ، لاستیک ، رنگ و رزین ، الیاف ، صنایع غذایی ، صنایع دارویی، بهداشتی و شوینده‌ها .
6. مادگی برای ادامه تحصیلات در مقاطع بالاتر برای تامین کادر علمی دانشگاهها و سایر مراکز علمی.
7. کمک به توسعه صنایع دستی که در سطح گسترده‌ای در جامعه پراکنده هستند؛ از جمله ساخت رنگهای بهتر و متنوع‌تر، بخصوص استفاده از رنگهای طبیعی موجود در صنعت فرش.
8. استفاده از گیاهان دارویی فراوانی که در مملکت موجودند، به منظور استخراج و شناسایی موارد کاربرد این گیاهان به کمک متخصصان داروساز.
هدف از این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه‌های آموزش در دبیرستان، تربیت کمک پژوهشگر، آماده کردن دانشجویان برای ورودبه دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری به منظور تامین کادر آموزشی، پژوهشی مورد نیاز دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی ، کارشناسان مورد نیاز صنایع شیمیایی و بی‌نیازی از کارشناسان خارجی بتوانند از عهده برآیند. دوره دارای دو گرایش: شیمی محض ، شیمی کاربردی است. داوطلب باید در دروس شیمی، فیزیک و ریاضی دبیرستان قوی بوده ، علاقه ، انگیزه و روحیه کاوشگری لازم را دارا باشد. دروس به صورت عمومی ، پایه ، الزامی (مشترک بین دو گرایش ) و اختصاصی ارائه می‌شود. بعضی دروس الزامی عبارت است از : شیمی آلی ، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی، معادلات دیفرانسیل. علاوه بر این دروس 32 واحد درسی در هر گرایش وجود دارد. در شاخه شیمی محض و شیمی کاربردی 20 واحد از این 32 واحد انتخابی است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سنسورهای مگنتورزیستیو فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سنسورهای مگنتورزیستیو فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سنسورهای مگنتورزیستیو فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سنسورهای مگنتورزیستیو فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد سنسورهای مگنتورزیستیو فایل ورد (word) :

Magnetoresistive sensors
________________________________________
کـــــاربـــرد ها
این سنسور ها برای پیدا کردن اشیاء مغناطیسی در هواپیماها، قطار واتومبیل ها که میدان مغناطیسی زمین را به هم می زنند به کار می روند.
از کاربردهای دیگر آنها در قطب نمای مغناطیسی، سنسورهای زوایه ای و چرخشی موقعیت، ردیابی و هدایت مته در زیر زمین می تواند یادکرد.

برخلاف دیگر سنسورهای AMR سنسور موقعیت AMR باید توسط میدان خارجی به حالت اشباع در آید یعنی با افزایش بزرگی میدان تغییری در مقدار مقاومت AMR پدید نیاید و تنها عاملی از موقعیت میدان بر مبنای زاویه حاصل بین بردارمغناطیس کنندگی و جریان باشد. بنابراین این سنسورهای موقعیت سنجی درناحیه اشباع عمل می کنند.
رخلاف سنسورهای اثرهال که نیاز به میدان مغناطیسی درحد کیلوگارس نیاز دارند، AMR به این شدت میدان مغناطیسی نیازی ندارد. با استفاده از چند سنسور خاصیت براحتی افزایش می یابد.
برای توضیح کاربرد ها ، از دو سنسور صنعتی شرکت Honeywell با نامهای HMC1501 و HMC1512 می کنیم .
سنسورهای HMC1501 و HMC1512 به ترتیب دارای مقاومت 5 و 21 کیلواهم در مدار پل می باشند. ضریب حساسیت آنها بین می باشد. ( در ناحیه خطی عملکرد) ولتاژ خروجی تقریباً 120mv می باشد. پهنای باند درحدود 5MHZ می باشد.
HMC1501 دسته ازموقعیت سنجهای AMR هستند که دارای یک پل وتستون برای موقعیت سنجی می باشند خروجی مدار پل به شرح زیر است:

HMC1512 دسته ای دیگر از موقعیت سنجهای AMR است که دارای دو پل وتستون برای رنج می باشد. که خروجی هر یک از مدارهای پل بصورت و می باشد.
رزولوشن و رنج کاری هریک در Data sheet آمده است.
کاربردهای خطی
دیاگرام زیر 2 دوره متناوب از خروجی مدار پل را نشان می دهد، ناحیه خطی در بازه ای در اطراف زوایای 180-،90-،0،90،180 درجه قرار دارد. در نقاط 0 و شیب مثبت و در بقیه شیب منفی است.

خروجی سنسورهای موقعیت AMR نیازمند مدار بهسازی است. چنانچه تغییرات دمایی زیاد باشد باید از جبرانساز دمایی نیز استفاده نماییم. همینطور اگر از چند مدار پل استفاده نماییم، خطای دیگری که باید آنرا بطریقی جبران نماییم تلورانس بخش به بخش در مواد است.

شکل زیر یکی از کاربردهای موقعیت سنجی خطی را نشان میدهد.

IC بکار گرفته شده HMC1501 است که دارای یک مدار پل می باشد و می تواند را در رنج تغییرات خطی تعیین کند. با فرض منبع تغذیه 5 ولت این سنسور دربازه میلی ولت تغییرات ولتاژ خواهد داشت. شکل موج خروجی بر حسب زوایه در زیر‌آمده است.
شکل زیر یک تقویت کننده ابزار دقیق را نشان می دهد. یک تقویت کننده تفاضلی وانتگرالی. گین ولتاژ این تقویت کننده تقریباً 25 ولت است. بنابراین مقدار پیک – پیک خروجی را از 120 میلی ولت به 3 ولت تغییر می دهد.

ضریب ولتاژ آفست مدار پل و با منبع تغذیه 5 ولت آفست مدار پل 35mV خواهد بود که در نهایت با وجود تقویت کننده به 850mv خواهدرسید. بنابراین باید بگونه ای آفست مدار را تضعیف نمود. یک روش برای مقابله با آفست مدار تغییر زمین مدار با استفاده از یک پتانسیومتر می باشد.

روش دیگری برای حذف خطای آفست وجود دارد و آن این است تا بوسیله آزمایش کالیبراسیون مقدار خطا را بدست آورده و از مقدار نهایی کم کنیم. این عمل با کاهش متعلقات مدار بهسازی از افزایش حجم، قیمت و تاثیر نویز جلوگیری می کند. ولی از آن جهت که طراح را مجبور می کند تا بهره تقویت کننده را جهت تعادل در آفست و ضریب حساسیت کاهش دهد چندان جالب نمی باشد.
جهت افزایش رنج موقعیت سنجی از به از 2 سنسور HMC1501 و یا یک سنسور HMC1512 (با 2 مدار پل) استفاده می کنیم.
برای افزایش رنج اندازه گیری موقعیت خطی معمولاً از چند سنسور استفاده می کنیم. جهت افزایش ویژگی خطی سیستم معمولاً رنج خطی هر سنسور را کمتر از حد نامی در نظر می گیرند. به خاطر داریم که برای موقعیت سنج خطی می بایست AMR در ناحیه اشباع قرار گیرد. بنابراین فاصله آهنربای متحرک از مقابل سنسورها بازای میدان یک کیلو گاوسی حداکثر 25/0 اینج خواهد بود که با افزایش فاصله به 5/0 اینج میدان می بایست به حدود 3 کیلوگاوس افزایش یابد. همانطور که در شکل زیر

مشخص است با عبور آهنربا از مقابل سنسورها بازای 4 سنسور 4 موج بوجود خواهد آمد. بازای یک موقعیت سنج 2 اینچی نمودار تغییرات ولتاژ خروجی برحسب موقعیت برای یک سنسور و 4 سنسور رسم شده است.

رزولوشن برای این سنسور در حدود 002/0 اینچ است و دقت در حدود %01 می باشد.
در حاصل از هر مدار پل سنسور، باید بدانیم که هر سنسور جهت حذف خطای آفست واندازه گیری ولتاژ پیک-پیک خروجی کالیبره شده است تا خروجی نهایی در یک رنج مشابه تنظیم گردد. پس از کالیبراسیون ولتاژ خود را تشکیل می دهد و عمل مقایسه ما بین ولتاژهای خروجی تصحیح شده انجام می شود و شیب هایی را در میان سنسورهای مجاور هم تولید می کند. درنهایت تنها از شیب های مثبت استفاده می شود (رنج خطی هر سنسور) و مقدار کوچک برشیب یا شیب های مثبت قرار داده می شود. با فرض اینکه هر سنسور به یک میکروکنترلر 8 بیتی متصل باشد، می تواند 256 نقطه را برای رنج خطی خود در نظر بگیرد. بنابراین برای کل رنج 1024 نقطه خواهیم داشت.

برای افزایش رنج موقعیت سنجی خطی روش دیگری مطرح است. شکل زیر کاربرد خطی را نمایش می دهد.

دو آهنربا را نشان می دهد که نسبت به هم در وضعیت ناموازی قرار گرفته اند و در فاصله میان آنها سنسور در طول دوآهنربا حرکت می کند. در موقعیت های نزدیک زوایه شار روبه پایین است و در فاصله های دور زاویه شار رو به بالا قرار دارد. بنابراین با یک سنسور AMR می توان موقعیت سنجی نمود. در این حالت هم آهنربا، هم سنسور می توانند نسبت به هم حرکت کنند.
کاربرد های زاویه ای
شکل زیر یک آهنربای متصل به انتهای شفت را نشان می دهد که در برابر یک سنسور HMC1512 قرار گرفته است. زمانی که شفت می چرخد دو ولتاژ سینوسی وکیسنوسی در خروجیهای سنسور قرار می گیرد.

پس از حذف ولتاژ آفست با تقسیم خروجیها برهم توسط میکروکنترلر خواهیم داشت:

باتوجه به ویژگی که تابعی از معکوس تانژانت است حالت زیر رخ می دهد:

شکل زیر مدار ارتباطی با میکروکنترلر را نشان می دهد. توجه داریم که چنانچه زوایه چرخش بیشتر از 90 باشد با ز هم خروجی برمبنای ورودی محدود خود تعیین می شود یعنی خروجی هیچگاه از بازه 90 خارج نمی شود.

چنانچه انتهای شفت قابل استفاده یا در دسترس نباشد از یک آهنربای حلقه ای با قطب هایی که بصورت قطاع قرار گرفته اند. شکل زیر از یک آهنربا و دو سنسور HMC1501 تشکیل شده است.

این روش نمی تواند تمام محیط شفت را در برگیرد ( ) و در عین حال باید محافظتی از میدان مغناطیسی موتور نیز در نظرگرفته شود. نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که تداخلی در موقعیت دو سنسور وجود دارد تا اینکه یک یا هر دو به اشباع برسند.
برای ایجاد حسگر چرخشی 360 درجه از یک سنسور HMC1512 به همراه سنسور هال استفاده می کنیم. سنسورهای هال برای موقعیت سنجی دقیق و حساس پیشنهاد نمی گردند. در این روش از آنها جهت تعیین پلا ریته که کدام نیمه از سنسور AMR در مقابل آهنربا می باشد، استفاده می شود.

وقتی که آهنربای متصل به شفت بدور سنسورهای هال و AMR می چرخند، پلاریته ولتاژ سنسور اثرهال تغییر می کند. با به بکاربردن یک مدار مقایسه گر درخروجی سنسوراثرهال، موقعیت، تبدیل به 2 حالت 180 درجه می شود که با موقعیت سنجی از سنسور AMR یک موقعیت سنجی خواهیم داشت.

برای حالت زوایه ای شکل زیر 2 آهنربای حلقه ای که به یک شفت قرار گرفته اند را نشان می دهد.

آهنربا ها بصورت غیر هم مرکز با شفت قرار گرفته اند. هر آهنربا با دیگری 180 فاصله از مرکز دارد. 2 موقعیت سنج به گونه ای قرار گرفته اند.تا 360 درجه چرخش را پوشش دهد.

________________________________________
Vehicle detection
میدان مغناطیسی زمین در یک سطح وسیع (چند کیلومتر مربع) یکنواخت است. مطابق شکل زیر

یک شی مغناطیسی آشفتگی موضعی در میدان زمین ایجاد می کند. سنسورهای AMR تغییرات و آشفتگی میدان زمین را احساس می کند.
یک سنسور یک محوره AMR می تواند حضور یا عدم حضور اتومبیل را تا فاصله 15متری، وابسته به جنس، درک کند. از این ویژگی در پارکینگ ها جهت در اختیار قراردادن راننده از فضاهای کافی استفاده می شود. کاربرد دیگری در کنترل ترافیک، وجود دارد که معمولاً 3 سنسور AMR را در یک مسیر باریک قرار می دهند. ا ین سنسورها زمانی که وسیله نقلیه ای از بالای آنها عبور کند سیگنال هایی را ایجاد می کند.

________________________________________
قطب نمای الکتریکی با استفاده از AMR
میدان مغناطیسی زمین در حدود 05 تا 06 گوس می باشد و تقریباً موازی سطح زمین است و همیشه درجهت قطب جنوب می باشد. اینها اساس قطب نماها می باشند. AMR گزینه مناسبی برای قطب نماست، چون رنج حساسیت آن در بزرگی میدان زمین متمرکز است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله واقعه کربلا فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله واقعه کربلا فایل ورد (word) دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله واقعه کربلا فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله واقعه کربلا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله واقعه کربلا فایل ورد (word) :

پیشگفتار:
در دنیای گرافیک کشورمان همواره جای بررسی نمادهایی که بیش از صدها سال سابقه کاربرد در مراسم و آئین های مذهبی وملی را دارند خالی بوده است. و نیاز نیز احساس می شود که این کمبود باید برطرف شود. از عمده ترین محورهای تمرکز اینگونه سمبولها همانا علامات به کار برده شده در مراسم مذهبی عاشورا است که علی رغم تفاوت اقوام و پراکندگی آنها در نقاط مختلف

کشورمان طی یک دوره تناوب یک ساله توسط مردم استفاده شده وهمنوایی مردم به آن اصالتی ملی نیز داده است. همین طور که در اکثر پوسترهای مربوط به عاشورا دیده می شود از این سمبل ها استفاده های زیادی شده است. که مختصرا در این تحقیق به بعضی نمادها اشاره می شود.

مقدمه:
واقعه کربلا حکایت از رودرویی حق با طل است که نقل عظیم حمایت از حقانیت را با خود می کشد. پس از این مسئله ی مهم اسلامی حق خواهان آنرا آئین قرار دادند و برای بیان آرمان خود این مهم را به گذشته و آینده پیوند دادند.

اول از زبان حضرت آدم وبعد بر تخته پاره های کشتی نوح وتا معراج رسول و بعد از آن به همراه امام عصر(عج)وحتی نوشته های درب بهشت نیز این پیوند حاصل می شود هر کس به فراخورد حال خود در این قضیه شریک می شود، به این ایمان قلبی که شفاعت می شود در حالی که بی خبر از این موضوع که چون حرکت آغاز شده ودل او صافی شده اکنون قابلیت شدن را پیدا کرده است چون کتاب رسول حق نیز این بشارت را داده است «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی بغیر و ما بانفسهم»

اما در گذر زمان مکارانی نیز از این شور حسینی سود برده اند و لباس زهد را بر شهوات دنیوی پوشیده اند. آنانی که در حرمسراها به باده گساری بودند در محرم دستار برگردن آویزان می کردند و روز را شبی کردند وپرده تغافل را می گشودند.

وارد شدن خرافات گرفتن حرکت و جوشش، عدم ایجاد بینش برای شناسایی دشمنان واقعی دین جهت ندادن به مراسم عزاداری که بعضاً به خود آزاری تبدیل شده ومسائل متعدد دیگر هم بیانگر این مهم هستند در عین حال این نهضت باز نایستاده، حرکت خود را از جوهره اصلی گرفته، حفظ نموده است و به گرمایش افزوده وبیشتر وبیشتر برنده راه می پیماید. در حول وحوش این رویداد نمادهای گوناگونی در دوران مختلف برا ی عظمت دادن به مسئله ویا بیان تصویر بهتر وارد می شوند که همه حالت روایتگری دارند.این مراسم که ابتدا از قرن چهارم هجری رسمیت پیدا کرد سیاه

دیلمیان را رنگ عزا نوشت. روضه خوانی ونوحه خوانی که روایت گونه هایی بود از عاشورا که با بیان واقعه مردم را به تفکر تصویر می کشاند. این گرم چانگان از فصاحت وبلاغت بهره می گرفتند با قیض و بسط سخن واستفاده از ایما واشاره و میمیک چهره وحرکات به سخن هیجان می بخشیدند و مردم را هدایت می کردند تا در عالم تصور خود ناظر کربلا باشند و بر آن واقعه بگریند. جامه چاک کردن پوشش های خشن،زنجیر زدن،قمه زدن، سینه زدن، سنگ زدن،گل مال کردن ،انواع خودآزاری بود که عوام با انجام آن خود را حامی حسین بن علی تصور می کردند البته هدایت این جریان جایبحث کافی دارد که مربوط به متخصصین امر است وبنده فقیر در این مسائل در ایران از صفویه شیعه رسمیت می یابد و به عاشورا اهمیت قابل توجه ای داده می شود. صنعتگران نیز از هنر خود در این راستا بهره می برند و به تصویر کردن داستان عاشورا می پردازند مار غاشیه، کبوتر پیغام بر، شیر،کشکول،آهو و.. بر علامت های سینه زنی می نشیند وپنجه به عنوان دست بریده ابوالفضل عباس بر سر بیرق ها می گذارند.

فصل اول

سمبول:
اصل کلمه یونانی است و در آن زبان زومبل نامیده می شود در زبان فارسی به سمبول معروف شده است وبه معنای نشانه یا نماینده افکار ومعانیست که متعلق به یک ملت یا همه ملل ی باشد.
سمبول ها در قدیم قبل از آنکه زبان یا خط اختراع شود تنها وسیله ایی بوده ند که اشخاص بوسیله آنها از طریق علامات یا نشانه هایی مطالب خود را بیان می داشتند. ولی کم کم که زبان از خط بوجود آمد آن علامات ونشانه ها بعضی از میان رفتند وبرخی دیگر باقی ماندند و جای خود را به چیزهای دیگر سپردند، در هر صورت سمبول ها سن زیادی دارند وحتی ظرف صدسال هم کافی نیست که یک سمبول بوجود آید، ودر تاریخ یک ملت ویا جمعی از مردم باقی بماندو اگر هم چیزی ظرف این مدتها بوجود آید، در صورتیکه شرایط مردم پذیری را نداشته باشد دیری نخواهد گذشت که خاموش شده از بین می رود.

وجود این سمبول ها باید چیزهایی باشد که کلیه افراد، آنها را از صمیم قلب بپذیرند، و تایید نمایند و معنا ومفهوم آنها را هم بسادگی درک کنند و باطناً تصدیق نمایند.
گفته شد این سمبول ها بسیار قدیمی هستند وبا طرز فکر وتاریخ ملتها رابطه مستقیم دارند، بنابراین وجود سمبول هیچگاه تحمیلی نمی تواند باشد هیچکس و یا هیچ دستگاهی نمی تواند چیزی را بنام سمبول به مردم تحمیل کند و بخواهد که تمام مردم آنرا بدین منظور بشناسند.

چه اینها گذشته از تعقل بیشتر کاردل است و با احساسات وقلوب مردم رابطه مستقیم دارد وقلوب مردم یا احساسات ملتی را بازور نمی توان تصاحب کرد. مثلا اینکه رنگ سفیدعلامت صلح و صفا است و رنگ قرمز علام جنگ وسیاهی نشانه عزا است وتقریبا بین تمام ملل بدین منظور شناخته شده است و.. چه کسی است که آن را قبول نداشته باشد و از آنها تبعیت نکند؟

ای کاش روی تمام مطاب میان همه ملل عالم اینگونه توافق نظر بود که روی سمبول ها چون این سمبول ها که تنها با طرز فکر واحساسات مردم وملتها مربوط است بلکه با تاریخ ملل هم ارتباط مستقیم دارد وچون ملل وسرنوشت آنها مختلف است وهر ملتی افتخارات هیجانات خوش آمدهای مخصوص بخود دارد.
لذا بعضی از سمبول هستند که مخصوص یک ملت و مللی که با هم سرنوشت مشترکی داشته اند می باشد و در تاریخ آن ملت و سایر ملل همجوار باقی می ماند.معمولا ملت ها هر چه قدیمی تر باشد هم تمدنشان گرانبها تر و پرمایه تر است وهم آنکه مشترکات ملی در بین افراد آنها بیشتر و نیرومند تر می باشد. این مشترکات طی قرن ها بلکه هزاران سال جای خود را در قلوب افراد ملت باز می کند و به هیچ قیمتی از آن خارج نمی شود، وهمین مشترکات است که وحدت یک ملت یا مملکت را فراهم می نماید وافراد آن ملت را با هم صمیمی ویکنواخت می سازد. آنها

همدیگر را بهتر می فهمند و با شرایط کاملتری به وحدت می رسند و خود را با سایر افراد مملکت عضو یک خانواده احساس می کنند. تمام مذاهب پس از سمبول است چه سمبول از جهتی جزو معتقدات مردم وملتها می باشند. مقدسات هر مذهبی جزو سمبول های همان مذهب بشمار می رود.

مثلا صلیب از سمبول های مقدس دین مسیحیت است قبور ائمه وبسیاری از مراسم ومناسک مورد احترام ما مسلمان ها است جزو سمبول های اسلام قرا ردارد. هر زبانی هم سمبول دارد ادبیات ما پر از سمبول است مثلا ماه سمبول زیبایی گل قرمز سمبول عشق ،قامت سرو، چشم آهو،.. و هزاران مثال دیگر که ذکر آنها ما را از شیوه اختصار خارج می سازد، جملگی سمبول محسوب می شوند.

گذشته از این ها ، سمبول های ملی وجود دارد که ازمشخصات تاریخی فکر وحدت و احساسات ملت یا مملکتی گفتگو می کند و همین مشخصات است که ملتی را از یک ملت دیگر مجزا می سازد و هرکسی سمبول های ملتی را نشناسد روی هم رفته آن ملت را نشناخته است.

الهام از دین دربیان صور:
مذهب ملهم کننده شکل های هنری است ، چون سبب می شود«نیت» به بیان چیزی که والاتر از خود انسان است در قلب وروح هنرمند بوجود آید.

الهام میتواند بطور مستقیم با به وجود آوردن گونه ایی آگاهی در هنرمند برای بیان و کشف دوباره ی واقعه ی مذهبی عمل کند می توان گفت که در اینجا الهام مستقیما بر هنرمند تاثیر می گذارند وشکل هنر «روایتی» را بخود می گیرد هنر روایتی با زمان دقیق سروکار دارد. بار خدای واقعی مانندشهادت امام حسین که در زمان دیگر، در لحظه، دوباره تبیین مییابد مثال جنگهایی که بیش از ده روز طول کشیدند در 60دقیقه نمایشگر می شوند و زندگی امام حسین در 12 صحنه یک تابلو ارائه می گردد.

الهام همچنین می تواند به طور غیرمستقیم یا ناآگاهانه عمل کند و برای همین جنبه الهام است که نمی تواند حد وحصری قائل شود این نوع الهام بر هنر زنده وهمچنین «هنر زندگی» تاثیر می گذارد.

نمادهای تصویری در مراسم عاشورا:
الله اکبر:این نماد به دو صورت تصویری به صورت نوشته بر سینه علم در تیغه ی بزرگ و یا روی صندوقچه و گوی و هشت گوش و یا بر روی پنجه ها که بر سر یرق ها به عنوان یادکرد از بزرگی خداوند عالم وتعلق این حرکتها به خداوند یگانه و نشان دادن حقانیت راهبران وپیروان این نهضت است. اما خود فراخوان نماز نیز هست. فریادی شگفت وشگفتی آفرین بر علیه ظلم حاکم بر آن سرزمین مفلوک.
کاربرد بیانی به موقع رزم یاران اولیاء در حمله ها و الله اکبر می گویند و حسین بن علی نیز در موقع روانه شدن قاسم به میدان الله اکبر می گوید و ظهر هنگام صلاه الله اکبر از خیمه ها وجایگاه لشکریان اولیاء بلند می شود.
بیرق هایی که فقط مزین الله اکبر هستند نیز موجود است که در آنها از خط نستعلیق –کوفی و یا ثلث استفاده شده است.

یراق:
مرکبی که حضرت محمد(ص) در شب معراج بر آن سوار شد گفته اند که از خر بزرگتر و از شتر کوچکتر بود بعضی نیز آن را اسب دانسته اند.
کاربرد در تعزیه هایی که مربوط به حضرت رسول است و یا مصیبت نامه ها ومداحی ونوحه خوانی و.. در کل نماد اسب بالدار رسول خداست.

پر های رنگین:
در مراسم عاشورا به خصوص در مراسم دسته روی و تعزیه از پرهای رنگین استفاده می شود که معمولا در پردانهای علم وکلاه خود جای می گیرند پرها اغلب به رنگ های قرمز،سفید،سبز،آبی و زرد هستند هر کدام از این رنگ ها دارای معنی و مفهوم خاصی هستند. در تعزیه به عنوان نماد جداکننده اولیاء از استقیاء است. ولی در علم اغلب جهت تزئین به کار می رود.
پر قرمز نشان قوم اعداد است وبیانگر خونریزی و شقاوت.

پرسفید نشان تسلیم است و از برای اهل توبه.
پر زرد نشان تبعید وبرای اهل وسوسه.
پر آبی را بیشتر برای کسانی انتخاب می کنند که در ایفای نقش در مرتبت دوم قراردارند ومنتسب به اولیاء هستند.
پرسبز به عنوان نشان اولیاء است.

حیوانات:
روی علم از مجسمه های حیوانات چهارپا مانند شیر،آهو،گوزن،قوچ،فیل،شتر،اسب و; استفاده می نمایند.
برای هر کدام از اینها پیشینه ایی نمادین موجود است که کاربرد آنها را موجه می سازد مثلا شیر علاوه بر اینکه در روایت گونه های عاشورا وحتی در تعزیه ها کاربرد دارد و در ایران خود قدمت فرهنگی بسیار غنی دارد تا آنجا که در دوران گذشته به عنوان سمبل مملکت شمرده می شد وتوجیهات آن به گونه های مختلف نقل شده که از بعد مذهبی به عنوان لقب علی ابن ابی طالب که اسدالله الغالب بوده اند و نشان دلیر و شجاعت آن حضرت می باشد. شیر کردار و یا شیر خدا را نیز به عنوان لقبهای مولا به کار می برند.

اسب: به عنوان حیوانی که در رزم مرکب جنگاوران است و ذوالجناح حسین بن علی را نیز میتوان در آنها جست وجو کرد. حیوانی با وفا که بعد از شهادت امام با بدنی که مملو از جراحات و تیرهاست به سوی خیمه ها می رود وبی صاحب شدن خودش را با بدن مجروح وزین واژگونش نمایش می دهد.
گوزن، قوچ،فیل، وحیوانات دیگر هر یک در باورهای مردم وسازندگان بی ریا جایگاه خاص مردمی دارد ونمی توان در عاشورا برای آنها جایگاهی پیدا کرد.
سپر: آلتی است که افراد در جنگها با خود بر می داشتند و به هنگام زد وخورد روی سر ویا جلو سینه می گرفتند تا از ضربت شمیشر و نیزه دشمن در امان باشند

.
سپر اصولا به سه نوع می باشد: کرگدنی ،آهنی وچرمی
سقا: آب آور، آب دهنده، لقب حضرت عباس علمدار کربلا
سنج: یکی از آلات موسیقی و آن در صفحه برنجی مدور محدب است که با دست برهم کوبیده می شود. کاربرد آن در مراسم دسته روی و تعزیه برای ایجاد ریتم و یا هنگام نزاع در تعزیه با بهم کوبیدن آن شود وحال صحنه را می افزایند.
علم: در ایام عزاداری دسته های عزاداری آن را بلند می کنند و مردم به دنبال آن حرکت می کنند. علم که نام دیگر آن کتل یا بیرق است وسیله ای است به شکل صلیب که در مراسم مذهبی خصوصا در جلو دسته های عزاداری ماه های محرم و صفر بلند می کنند و در پیشاپیش دسته هر محله آن را به راه می اندازد علم نشانه سوگواری نیز هست ونشانی برای بیان غم، مظلومیت وغربت است.

کبوتر: الف : به عنوان نماد و نشانه ی از روح
ب: به عنوان پیغامبر: که شهادت امام را به جاهای دیگر ببرد. از این پرنده نمادی درست می کنند که روی علم ها وعلامتها کاربرد دارد و از آن به عنوان کبوتر پیغامبر نام می برند.
ج: محافظ نعش امام: مانع آفتاب تند بر بدن امام بوده اند

فصل دوم

نقش پوستر:
پوستر پدیده ایی است با سه ویژگی و یا اگر ساده تر بگوییم عاملی است که می تواند توسط محتوا ارزشهای برجسته هنری وکیفیتهای تبلیغاتی که با آمیخته شدن این سه ویژگی تجربه هنری مسلمی را به بیننده ارائه می دهد.

در پوستر محتوا وشکل را باید دو جنبه از پوستر تلقی کرد که هیچیک نمی تواند مستقل از دیگری وجود داشته باشد. محتوا، بازتاب روابطی است از فکر و شکل تصویری است بیان کننده این روابط که ارتباط بین هنرمند و نمایشگر را میسر می سازد، بهترین پوسترها پوسترهایی هستند که در آنها ،سه طبیعت، محتوا، ارزش هنری وکیفیتهای تبلیغاتی را بطور همزمان بتوان دید.
با وجود این سه کیفیت بنابراین می بایست سه میزان نیز برای ارزیابی آنها وجودداشته باشد. و اینجاست که تعیین یک مرز مشخص بین این سه کیفیت مشکل است ومشکل تر از آن تعیین برتری اهمیت یکی از سه کیفیت بر دیگری یک پوستر است.

این تعهدی است که یک هنرمند گرافیست دارد.
هنرمند گرافیست می باید هنرمند عصر خود باشد. تا بتواند انعکاس دهنده مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و هنری وتغییرات زمان حاضر باشد. زیرا ارتباطات بصری یکی از بهترین شیوه های دادن فکر و برانگیختن تفکر انسانهاست .پوسترها بر حسب تاثیر ونتیجه شان میتواند به دو دسته تقسیم شوند. دسته ای که دارای خصوصیات برقراری یک ارتباط مستقیم هستند که در این دسته پیام به شکل واقعیت ظاهر می شود و فکر ارائه شده قابل تشخیص وتطبیق با تفکرات عقلی است.
دسته دوم :دارای خصوصیات برقراری ارتباط غیرمستقیم یا قراردادی هستند ودر این نوع پوستر، برای یک تصویر ممکن است معانی متعددی در نظر گرفته شود. در اینجا ارتباط برقرار کردن کلی است که توسط تصویر به بیننده منتقل می شود نه آنچه در واقع نشان می دهد.

بر خلاف فیلم، پوستر تصویر را برای یک مدت محدود ارائه نمی دهد بلکه تصاویر برای استفاده مکرر بیننده باقی می ماند واین مهمترین عاملی است برای متبلور کردن دید بیننده در اولین نگاه به پوستر، پوستر خوب نه تنها بیننده را به خود جلب می کند. بلکه طریق نگاه کردن وی را نیز عوض می کند و آثار خلاقه نقاشان، مجسمه سازان، معماران، طراحان، عکاسان و طراحان گرافیست می تواند چشم بینندگان را به واقعیتهای زمان خود باز کنند. پیام پوستر در تبلیغات نه تنها گاهی اوقات یک حکم است گاهی تحریم نیز هست.

نقش طرح پوستر:
طراح پوستر می باید کنجکاوی مردم را بر انگیزد و بداند چگونه این کنجکاوی را هدایت کند، تا بتواند با پیامهای بصری خود ارائه دهنده ی دنیای هر چه با نفوذتر و زیباتر باشد.
طراح پوستر مسائل ما را دگرگون می کند.
طراح پوستر خواسته های ما را تاحدود زیاد جواب گوست اما خواسته های دیگری را هم در برابر ما قرار می دهد.

طراح پوستر بنابر وظیفه اش کارهای بسیار دارد.باید مطلع کند، برانگیزاند. فعال کند به حرکت در آ‌ورد اشاعه دهد. کنجکاو کند تحریک کند به هیجان درآورد، قانع کند وحس زیبایی شناسی بیننده را هم بهتر کند و به این ترتیب به آگاهی وشعور هنری و فرهنگی مردم کمک کند و بطور کل بیننده را غافلگیر کند.
طراح پوستر حادثه ساز تصاویر، سمبلها وکلمات است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بیل مکانیکی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بیل مکانیکی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بیل مکانیکی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بیل مکانیکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بیل مکانیکی فایل ورد (word) :

بیل مکانیکی
بیل مکانیکی عبارت از اتاقک گردانی است که سوار بر چرخها بوده و درانتهای جلویی آن بیل متصل شده است . بیل انتهایی عبارتند است از تیر اصلی بیل ، میله جام ، جام و کابلهای فلزی مورد لزوم که حرکات بیل را تامیین می کنند.

یک نمونه از بیل های هیدرولیکی موجوددر شکل به نظر می رسد . عمل حفاری بوسیله فشار بیل و سپس بالا بردن آن با مواد کنده شده انجام می گیرد . میله جام به کمک دستگاه کنترل ماشین جام را به داخل زمین فشار می دهد یا آن را از منطقه حفاری بیرون می کشد . پس از انجام حفاری و پر شدن جام ، با استفاده از کابل بالا آورنده ، جام بلند می شود و سپس با حرکت افقی تیر اصلی جام به منطقه تخلیه منتقل شده و بار با آزاد کردن چفت در جام تخلیه می گردد . چون می توان بیل مکانیکی را با فشار در خاک فرو برد لذا سخت ترین نوع خاک و حتی نرم یا ترک خورده را می توان با بیل مکانیکی حفاری نمود.

با آنکه بیل مکانیکی قادر است چه در زیر سطح تراز ماشین و چه در بالای آن کار کند ، معذالک بهترین راندمان وقتی به دست می آید که محل کار بالای سطح زمین و تا زیر لولای دوران میله جام(shipper shaft ) باشد.

عمق اپتیمم حفر عبارتست از عمق عمودی یک جبهه حفاری که به جام امکان می دهد . بدون اعمال فشار زیاد با بالا بودن پر شود . ماکزیمم راندمان در عمق اپتیمم حفاری به دست می آید . میزان عمق اپتیمم حفاری با نوع مواد حفاری شده تغییر می کند و اندازه های تیپ مربوطه در قسمتهای بعدی به نظر خواهد رسید.
گرچه بیل مکانیکی قادر به حفاری در سطح پایین تر از سطح اتکاء ماشین می باشد ، ولی عمق عملیات نمی تواند از طول میله جام تجاوز نماید . انواع دیگر قسمتهای الحاقی (جام معکوس یا دراگلاین ) وجود دارند که برای کار در سطحی پایین تر از سطح اتکای ماشین مناسب تر می باشند.

یکی از مزایای بیل مکانیکی این است که این ماشین در موقع حفاری در سطح زمین دارای راندمان بسیار بالاست بدین دلیل که می تواند در حین حفاری راه پیشروی خود را باز کند.

در ضمن بیل مکانیکی قادر است که دیواره های قسمت حفاری شده را شکل داده و شیب ترانشه را اصلاح کند . مواد حفاری شده را می توان در کامیون یا مستقیما در محل خاکریز تخلیه نمود.

مانور با بیل مکانیکی
برای حفاری مؤثر ، بیل مکانیکی باید یک سطح عمودی در مقابل داشته باشد . این سطح را جبهه حفاری می نامند. اگر حفاری در کنار یک تپه یا عوارض سطحی نظیر آن باشد ، این جبهه به زودی ایجاد می شود . اما اگر حفاری قراراست در زیر سطح زمین صورت گیرد ، بیل مکانیکی باید اول یک سطح شیبدار تا رسیدن به جبهه حفاری در زمین ایجاد نماید و سپس اقدام به حفاری در جبهه حفاری نماید.

پس از اینکه جبهه حفاری ایجاد شد ، عمل کندن جبهه به یکی از دو طریق زیر صورت می گیرد . حمله از روبرو مؤثرترین وضعیت را به بیل می دهد چون در این حالت بیل قادر است بیشترین فشار را بر جبهه وارد نماید . در حفاری مواد سخت این روش حمله باید مورد توجه خاص قرار گیرد. کامیونهای لازم برای انتقال مواد حفاری شده از هر دو طرف بیل می تواند اقدام به بارگیری نمایند و بیل با یک گردش حداکثر 90درجه قادر است کامیونها را بار کند پیشروی موازی (روش دیگر حفاری با بیل مکانیکی) به بیل اجازه تغییر مکان سریع را پس از پیشروی جبهه حفاری می دهد و در ضمن حرکت کامیونها را درمنطقه تسهیل می نماید. این روش معمولا در مواردی مورد استفاده دارد که فضای لازم برای مانور ماشین آلات کم است و همچنین در تراشه های شاهراهها نیز به کار می رود.

 

تعیین حجم کار
دفتر صنایع ماشین آلات ساختمانی PCSA bureau of the Construction Industry Manufacturers Association مطالعاتی در مورد عملیات بیل مکانیکی انجام داده است جداول خاصی جهت برنامه ریزی عملیات بیل تنظیم نموده است. جداول 3-2 و 4-2 بر اساس ارقام PCSA تهیه شده اند. ارقام موجود در این جداول مربوط به بیل های مکانیکی (و نه هیدرولیکی) با موتور دیزل می باشند مگر اینکه غیر این موارد ذکر شده باشد . روش استفاده از این جداول بدین قرار است : اول یک میزان ایده آل برای کار ماشین بر حسب نوع خاک و حجم جام تخمین می زنند (جدول 3-2 ) و سپس عدد مربوط را به کمک ضریب «عمق حفاری – زاویه گردش بیل » (جداول 4-2 و5-2 ) و همچنین ضریب راندمان (جداول 6-2 یا روش شرح داده شده در قسمت 3-2 ) اصلاح می کنند.

بنابراین میزان کار انجام شده عبارت خواهد بود از:
راندمان× ضریب « عمق – زاویه گردش »×حجم کار ایده آل
شرایط داده شده در پایین جداول 3-2 و 6-2 در هنگام استفاده از این جدولها باید مورد توجه قرار گیرند . برای استفاده از جدول 5-2 ، باید عمق حفر حقیقی را بر عمق حفر اپتیمم (جدول 4-2 ) تقسیم نمود و حاصل را به صورت درصدی از عمق اپتیمم مورد استفاده قرار داد.
ادره کار

برای برنامه ریزی کار با بیل مکانیکی ، انتخاب اندازه صحیح ماشین و بیل اهمیت بسیار دارد و نوع خاک وکارگاه شرایط تعیین کننده ای هستند . علاوه بر اینها عوامل دیگری باید مورد نظر قرار گیرد که بعضی از آنها عبارتنداز:
زاویه گردش : برای حصول کارآیی ماکزیمم لازم است که زاویه گردش حداقل برای حفاری و بار زدن کامیونها در نظر گرفته شود . بنابراین محل بیل مکانیکی باید طور ی انتخاب شود که این زاویه را مینیمم کند.

زهکشی : اگر زهکشی ، بخصوص پس از شروع حفاری و خاکبرداری مساله ای ایجاد کند ، باید اقدامات لازم برای تصحیح وضعیت انجام گیرد.
دسترسی به محل کار: مساله احداث جاده ی سرویس به محل حفاری برای بیل و کامیونها حائز اهمیت فراوان است . گاهی اوقات باید قطعات مختلف ماشین را پیاده کرده و سپس ماشین را به محل کار حمل نمود و در محل اقدام به سوار کردن ماشین کرد . جاده های مربوط به تخلیه مواد حفاری ممکن است احتیاج به مرمت و یا ساختن داشته باشند.
شرایط سخت کار : تا حد ممکن باید سعی نمود که بیل در سطح افقی قرار گیرد. باید دقت شود سطح کار تا حد امکان دارای گودال یا سنگهای درشت نباشد.

جبهه ی حفاری : بیل مکانیکی باید نزدیک جبهه واقع شود. این کار باعث افزایش راندمان کار خواهد شد .
بیشتر اصول یاد شده در مورد سایر ماشینهای حفار که در این فصل آمده اند نیز صادق است. چند راهنمایی مفید برای عملیات بیل مکانیکی ذیلاً ذکر می شود:
1- در حین تخلیه جام باید صبر کرد تا جام کاملاً از مواد خالی شود .

2- بیل مکانیکی نباید خیلی نزدیک به جبهه مستقر شود زیرا در حین بیرون کشیدن جام از جبهه حفاری ممکن است بیل به زنجیرهای چرخ یا تیر اصلی ماشین برخورد کند.
3- وارد آوردن فشار زیاد به بیل باعث کندی بار گیری بیل می شود.

4- نباید از بیل به عنوان جارو استفاده نمود . بعضی بیل را روی سطح زمین قرار داده و با گردش آن روی زمین سعی می کنند مواد سست سطح زمین را کنار بزنند.
5- زاویه تیر مشبک را به نسبت تغییر شرایط بارگیری و کندن باید تغییر داد.

6- کامیونها باید در موضعی قرار گیرند که برای پر کردن آنها لازم نباشد بیل مکانیکی به میزان زیاد گردش کند .
7- سطح زمین جلوی جبهه باید صاف با شد . برای راندمان ماکزیمم ماشین باید در سطح تراز قرار گیرد.
8- دندانه های جام باید تیز باشند . دندانه های یدک باید در محل کار موجود باشد تا در صورت لزوم تعویض شود . دندانه های تیز در مصرف نیروی ماشین و فشار وارده بر کابلها صرفه جویی کرده، راندمان کار را بالا می برد .

9- ماشین باید در محلی قرار گیرد تا برای حفاری لازم نباشد که جام از ماشین خیلی دور شود و تیر مشبک بصورت افقی قرار گیرد.
10 – در حفاری مواد سخت اول باید قسمت بالای جبهه کنده شود و سپس جبهه از بالا به پایین خاکبرداری شود.
11 – در کندن صخره منفجر شده ، سطح جبهه باید تا حد امکان بصورت عمودی نگه داشته شود. این مساله باعث می شود که سنگهایی که از جام ریخته می شود به زیر ماشین نغلطند.

12- همواره باید کابل اضافی در دسترس داشت .
13- کابل بالا آورنده تیر اصلی ماشین باید بطور مرتب مورد بازدید قرار گیرد.
14- راننده باید توجه کند که قسمت عقب جام هم پر بشود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تأثیر موسیقی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تأثیر موسیقی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تأثیر موسیقی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تأثیر موسیقی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تأثیر موسیقی فایل ورد (word) :

ایرنا-نتایج یک مطالعه جدید برای نخستین بار به شواهد محکمی دست یافته‌است که نشان می‌دهد نواختن موسیقی به میزان قابل توجهی سبب تقویت توانایی‌های ذهن انسان می‌شود و دقت و توان شنوایی انسان را برای همه انواع صدا، از جمله صدای مکالمات، افزایش می‌دهد.

به گزارش سایت اینترنتی لایوساینس، نینا کراوس عصب شناس دانشگاه نورث‌وسترن و سرپرست این مطالعه اعلام کرد: پرداختن به موسیقی سبب افزایش گستره وسیعی از توانایی‌های ذهنی، از جمله توانایی خواندن متون، توانایی درک تغییرات جزیی در آهنگ صدای مخاطب و نیز توانایی شنیدن صداها در محیطهای شلوغ می‌شود. وی افزود: نتایج مطالعه جدید اهمیت گنجاندن کلاس موسیقی در مدارس را اثبات می‌کند.
در این مطالعه کراوس و همکارانش از داوطلب انگلیسی‌زبان که نیمی از آنها در سنین پایین دست کم شش سال به نواختن یک ساز پرداخته بودند، درخواست کردند به تماشای یک فیلم سینمایی بنشینند.
در خلال پخش شدن فیلم، صدایی مشابه تلفظ لغت می miدر زبان چینی به صورت پیوسته و با شدتی مشابه شدت صدای عادی تکلم انسانها، در محیطی که این افراد قرار داشتند پخش شد.
در زبان چینی آهنگ بیان کردن لغات در معنای آنها تاثیر می‌گذارد و لغات مشابه اگر با آهنگهای متفاوت ادا شوند، معانی متفاوتی خواهند داشت.
به طور مثال لغت می در زبان چینی اگر با آهنگ عادی ادا شود به معنای چپ نگاه کردن است، اگر با آهنگی اوج گیرنده ادا شود به معنای گیج کردن است و اگر با آهنگی نزولی و سپس صعودی بیان شود به معنای برنج خواهد بود.
محققان فعالیت مغز این داوطلبان را در حین تماشای فیلم ثبت کردند و متوجه شدند هرچند تمامی حواس آنها متوجه تماشای فیلم است و صدای می چه از لحاظ زبان‌شناسی و چه از لحاظ موسیقی معنای مشخصی برای آنها ندارد اما آن دسته از داوطلبان که دارای سابقه نواختن ساز هستند به راحتی و به شکل ناخودآگاه سه نوع مختلف ادا شدن می را درک می‌کنند.
نتایج غیرمنتظره این مطالعه نشان داد آواهای مختلف لغت می سبب تغییرات در فعالیت بخش ساقه مغز می‌شود که کنترل برخی رفتار غیر ارادی بدن از جمله تنفس و ضربان قلب را بر عهده دارد.
در گذشته تصور می‌شد پردازش موسیقی تنها به بخش کورتکس مغز که فعالیتهایی نظیر استدلال، تفکر و تکلم در آن کنترل می‌شود، مربوط است اما مطالعه جدید نشان می‌دهد ساقه مغز نیز در پردازش موسیقی شرکت دارد.
به گفته کراوس، موسیقی احتمالا سبب افزایش سطح فعالیت بخش کورتکس مغز و نیز تنظیم فعالیت بخش ساقه مغز می‌شود. نتایج این مطالعه در شماره ماه آوریل نشریه علوم عصب‌شناسی نیچر( (Nature Neuroscienceمنتشر خواهد شد.

: تاثیرات موسیقی بر ذهن.

آیا همه انسانها نابغه‌اند؟ آمارها این طور نشان نمی‌دهد. در حقیقت شاید بیشتر انسانها ذاتا‌ً با استعداد نباشند. بیشتر مردم تقریبا‌ً در حد متوسط هستند. شاید تعداد خیلی کمی بالاتر یا پایین‌‌تر از این حد باشند.


به طور کلی مردم برای یاد گرفتن در تلاش‌اند و می‌خواهند بیشتر در مورد دنیای اطرافشان بدانند و آگاه‌تر شوند. برخی انسانها سریع‌تر و بهتر یاد می‌گیرند و این سرعت یادگیری است که نوابغ را از نظر یادگیری از طبقه متوسط جدا می‌کند. نابغه‌ها در زمان یادگیری دچار مشکل نمی‌شوند چون خیلی زود یاد می‌گیرند ولی دیگران، به کمک احتیاج دارند. روش مناسب در افزایش سرعت یادگیری، موسیقی است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   281   282   283   284   285   >>   >