سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل در کامپیوتر فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل در کامپیوتر فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل در کامپیوتر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل در کامپیوتر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل در کامپیوتر فایل ورد (word) :

تجزیه و تحلیل در کامپیوتر

1-1 مقدمه
امروزه نرم افزارهای متعددی با توانمندیهای بالا در زمینه تایپ و چاپ مکاتبات وجود دارند که اغلب استفاده کنندگان pc ها در تایپ نامه های فارسی و لاتین از آنها بهره می گیرند .
در چند ساله اخیر چندین نرم افزار مناسب برای مکاتبات و تایپ جداول و گزارشات تهیه شده است توسعه و عملکرد اینگونه نرم افزارها بیشتر در جهتی بوده است که با تدارک حروف مختلف و امکانات جدول بندی و صفحه بندی ، حروف چینی فارسی کامپیوتری را سرویس دهند لذا کمتر در جهت اجرای وظایف دبیر خانه فعالیت شده است . علاوه بر این امروزه از نرم افزارهای واژه پرداز بسیاری جهت نگارش متون در امور تایپ ، نامه نگاری و حروف چینی به کار گرفته می شوند .

کاربردهای فراوان اینگونه نرم افزارها موجب گردیده که طراحان ( برنامه نویسی ) ، انواع واژه پردازها را با نگارش های گوناگون به بازار عرضه نمایند به گونه ای که هر نگارش جدید نسبت به نگارشهای قبلی از امکانات بیشتری برخوردار است . این نرم افزارها می توانند صفحه کلید کامپیوتر را به یک ماشین تایپ چند زبانه نموده ، متون تایپ شده را در حافظه کامپیوتر نگهداری نمایند و بعد از هرگونه اشکال زدایی ، ویرایش و اطمینان کامل از صحت تایپ توسط چاپگر آن را چاپ کرده یا متن ویرایش شده را در حافظه جانبی ذخیره کنند .

در مقایسه کامپیوتر با ماشین تایپ امکانات وسیع واژه پردازها در ویرایش متون از قبیل حذف – کپی – جایگزین نمودن کلمات و جملات – پردازش صفحات و صفحه بندی اتوماتیک – سرعت و دقت عمل این برنامه ها و صرفه جویی در وقت و کاغذ مصرفی به خوبی مشهود است .
با تعریف فوق کمبود نرم افزاری که بتواند در خدمت فعالیتهای مکاتباتی – بایگانی و پیگیری مدیریت قرار گیرد مشخص می گردد .

2-1 سیستم دبیر خانه
طراحی سیستم دبیر خانه با هدف مکانیزه کردن یا به عبارتی کامپیوتری کردن کلیه اموری و فعالیت ها یی در ان بخش وجود دارد صورت گرفته است طراحی چنین سیستمی برای ارتقاء کار آیی عملیات شرکت ها ی گوناگون در امور اداری می تواند در وقت و هزینه ها و نیروی انسانی صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته باشد . در قرن حاضر که قرن ارتباطات و اطلاعات نامگذاری شده طراحی و ساخت چنین سیستم هایی هر چند کوچک می تواند تاثیر بسزایی در تسریع بخشیدن به امور دفتری شرکت ها باشد

با توجه به حجم فوق العاده تبادل اطلاعات و همچنین تبادل نامه نگاری بین قسمتهای یک شرکت و یا بین شرکتهای مختلف نیاز به چنین سیستم هایی را دو چندان می کند . سیستم دبیر خانه حاضر برنامه ای طراحی شده درvisual basic می باشد که قادر است نیاز های کلی کار بران را در زمینه های تایپ انواع متون و نامه و نیز ارسال و دریافت نامه های مختلف و ثبت آنها و طبقه بندی گزارش گری ها از تمام فعالیت ها بر آورده سازد . کار با این برنا مه بسیار ساده بوده و انجام عملیات ورود اطلاعات – جستجو – تصحیح نا مه ها – ثبت نا مه ها و مرور کلیه منر ها واطلاعات ثبت شده به راحتی میسر بوده و نیازی به فراگیری خاصی نمی باشد .

3-1 مشخصات فنی :

برنامه سیستم دبیرخانه ها تماماً در محیط visual basic نوشته و طراحی شده است . در طراحی این برنامه سعی شده آخرین ویژن ، و همچنین استفاده از نرم افزار ویژه help به عنوان راهنما و کمک به نام Msdn استفاده شود .
ویژوال بیسیک یکی از زبان های بر نامه نویسی جهت تشکیل wysiwyg می باشد و این بدین معنی است که برنامه ای که می بینید همان چیزی است که بدست می آید لذا منرها ی طراحی شده به همراه کلیه تنظیمات آنها و اطلاعات مورد نیاز هر یک و همچنین منوی کد نویسی شده برنامه به راحتی در دسترس کار بر بوده که می تواند با Mouse به آنها وارد شود .

در این برنامه عمده فعالیت کار بر با موس از کلید های میانبر نیز جهت سهولت دسترسی استفاده شده است که در هر یک از منو ها گزینه ها یا کلید های میانبر یا خطی که زیر آ‎نها مشخص است . این امکان را به کار بر می دهد که با استفاده از کلید ALT در صفحه کلید به همراه حرف اول هر یک از گزینه ها به راحتی وارد منوی مورد نظر شود . لازم به ذکر است چون کلیه کلید ها و گزینه فارسی بوده کار بر باید کلید ALT را به همراه اول حرف فارسی هر کلید فشار دهد تا منوی مربوطه گشوده شود .

معرفی بخشهای مختلف سیستم

به منظور ارائه تصویری روشن و شناسائی امکانات متعدد سیستم دبیر خانه سعی شده نکات کل سیستم مورد بررسی قرار گیرد . همچنین خصوصیات سیستم ، توانائیهای آن و همچنین قسمتهای مختلف سیستم بطور اجمال تشریع خواهند شد .

مجموعه نرم افزاری دبیرخانه از دو بخش اصلی اطلاعات پایه و عملیات تشکیل شده است و هر بخش با قسمتهای متنوع دیگر سرویس های جانبی و امکانات فوق العاده ای در اختیار کار بران قرار می دهد .

اطلاعات پایه:

در این قسمت تمامی اطلاعات لازم که در واقع اساس مکاتبات راپی ریزی می نمایند توسط کار بر یکبار ایجاد شده و تا بوجود آمدن تغییرات جدید نیاز به ایجاد مجدد نمی باشد .

بخش اطلاعات پایه از دو قسمت اصلی واحد های داخلی و خارجی تشکیل شده است این واحد ها به عنوان مبداء و مقصد مکاتبات بکار می روند . پرونده های تشکیل شده در این واحدها در برگیرنده موضوعات کلیه مکاتبات بوده که توسط کاربرد ایجاد می شود و امکان جستجو و گزارش گیری متنوعی را فراهم می سازد .

پرونده واحد های داخلی و خارجی تشکیل شده می تواند علاوه بر ایفای نقش واحدها همانند موضوعات به عنوان یک نوع طبقه بندی مکاتبات نیز به کار روند . بر اساس نیاز مبرم موسسات استفاده مکرر از قرار دادها ــ صورت حساب ها و دعوتنامه ها که بطور معمول و با تغییرات اندک مورد استفاده قرار می گیرند. در بخش اطلاعات پایه این امکان تدارک شده است که کلیه اطلاعات لازم برای این گونه فعالتها ثبت گردد تا در مواقع در دیگر قسمتهای سیستم از آنها استفاده گردد.

واحد های داخلی ذکر شده در اطلاعات پایه شامل قسمتی برای درج واضافه کردن و در نهایت ثبت اطلاعات کلیه قسمتهای یک موسسه یا شرکت می باشد این اطلاعات که بصورت مجزا برای هر قسمت یا واحد کاری بصورت یک منوی مجزا می باشد که شامل نام واحد کاری بصورت یک منوی می باشد که شامل نام واحد – نام مسئول و سمت مسئول و دیگر اطلاعات مورد نیاز درباره واحد مربوطه درج و با استفاده از کلید ثبت ما با انتخاب این گزینه شاهد یک ثبت و در نهایت گزارشگیری کا مل از اطلاعات ثبت شده در مورد واحد می باشیم این عملیات ورود و ثبت و در نهایت گزارش گیری اطلات را ما در مورد واحد ها ی خارجی نیز می توانیم انجام دهیم .

در این قسمت از اطلاعات پایه کار بر می تواند ابتدا اطلاعاتی راجع به هر واحد خارجی که شامل نام واحد آدرس تلفن آن می باشد را وارد کرده ثبت کند و در صورت خواستن از آنها گزارشگیری نماید .

2-4-1 عملیات :
در این بخش تمامی سیستم دبیر خانه صورت می پذیرد صورت دین ترتیب که ایجاد نامه های صادره – وارد و داخلی و ثبت آنها و در صورت نیاز تصحیح آنها مستقیماً مورد استفاده قرار می گیرند . باورود به این قسمت دو گزینه ورود و تصحیح نامه ها و ثبت نامه پیش روی و تصحیح نا مه ها کلیه نا مه ها ی صادر شده یاوارده ای و یا داخلی یک شرکت را وارد کند یا از آنها گزارشگیری نماید و یا در صورت بروز اشتباه تایپی آنها را تصحیح نماید . هر یک از این سه قسمت خود به دو قسمت اشخاص و واحد خارجی یا داخلی تقسیم شده است .

ما در این قسمت نامه ها ی صادر پس از ورود به منوی آن گزینه اشخاص و واحد خارجی را خواهیم دید که با انتخاب دکمه اشخاص و کلیک روی آن لیست اشخاصی که به نحوی نامه یا نامه هایی برای آنها صادر گردیده نمایش داده می شود که با انتخاب هر یک از این اشخاص ما وارد پرونده شخصی آن که در آن نام شخص – سمت و موضوع نامه ذکر گردیده می شویم و پس از ورود این اطلاعات یا تصحیح آنها با استفاده از کلید ثبت آنها را ثبت می کنیم . در قسمت واحدهای خارجی نامه های صادره نیز کاربر نیز می تواند لیست کلیه واحدهای خارجی که برای آنها نامه یا نامه هایی صادر گردیده را مشاهده کند که با انتخاب هر یک از آنها وارد پرونده آن شده و اطلاعاتی شامل نام واحد – آدرس و تلفن و موضوع نامه را مشاهده و در صورت لزوم آنها را تصحیح و سپس ثبت می کند .

قسمت نامه های مورد نیاز در خصوص کلیه نا مه ها وارد ه ای که به شرکت درج خواهیم کرد . قسمت نا مه ها ی داخلی نیز به دو بخش اشخاص و واحد داخل تقسیم می شود که بخش اشخاص شامل لیست اشخاصی است که در خارج مؤسسه فعالیت کاری داشته و برای آنها نامه صادر شده یا نا مه ای را دریافت کرده اند که با کلیلک روی هر یک از آنها نامه صادر شده و یا نامه ای را دریافت کرده اند که با کلیلک روی هر یک از آنها پروند مربوط به آن گشوده شده و در آن مبداء و مقصد نا مه داخلی به همراه اطلاعاتی در مورد شخص مبدا سمت و موضوع نا مه و همچنین شخص مقصد – سمت و موضوع نا مه ذکر می-

گردیده است . در قسمت واحد داخلی نیز به همین صورت بوده با این تفاوت که در پرونده اشخاص مربوط به آن فقط و مقصد نامه ذکرمی گردد گزینه یا کلید ثبت نا مه ها دومین کلید موجود در منوی عملیات می باشد که با گشودن آن ماسه گزینه دیگر شامل صادره – وارده و داخلی می باشیم در این قسمت ما کلیه نا مه ها ی صادر – وارده و داخلی را به همراه جزئیات بیشتری از نا مه ها ثبت می کنیم که در مورد کار هر یک از این قسمت ها در بخش تشریع کامل سیستم توضیح خواهیم داد .

تشریح کامل سیستم :
سیستم دبیر خانه با اسنفاده از کلیه امکانات محیط visual basic دارای رنگ و تصویر زیبایی بوده و روش جالبی را ارائه می دهد در این روش اطلاعات در منوهای مختلفی قرار گرفته که بدین ترتیب پیدا کردن و دسترسی به فرمانها و ورود اطلاعات لازم – خروج و گزارشگیری و به طور کلی کار با سیستم بنحو مؤثری سهل و آسان گردیده است . در این بخش نحوه کا ر با منو ها و کلید ها ی موجود در آنرا از ابتدا ورود به سیستم تا پایان کار شرح می دهیم تا کابر با مطالات آن قادر به هدایت و استفاده از سیستم باشد.

1-2 راه اندازی سیستم :
پس از روشن کردن کامپیوتر و وارد شدن به محیط اجرایی visual basic از منوی File نام برنامه را انتخاب کرده و آن را اجرا می کنیم در ابتدا کار منویی نمایش داده می شود که در آن را اجرا می کنیم در ابتدا کار منویی نمایش داده می شود که در آن به پیغام مقابل برخورد می کنیم : لطفاً برای ورود به برنامه کلمه عبور خود را وارد کنید . در پایین این پیغام کوچکی جهت دریافت کلمه عبور فعال است .

لازم است که کلمه عبور فعال است . لازم به ذکر است که کلمه عبور یا password جهت حفظ امنیت اطلاعات و جلوگیری از ورود افراد غیر مجاز پیش بینی گردیه است . برای ادامه کار کلمه عبور خود را در محل مربوط وارد کرده و دکمه پایین صفحه که در آن test password را بوسیله ماوس کلیک می کنیم . اگر نخواسته باشیم این کار را با ماوس انجام دهیم می توانیم از کلید ها ی میانبر ALT + T برای این منظور اتفاده کنیم .

و در صورتیکه خواسته باشیم بطور کامل از برنامه یا این قسمت خارج شویم کلید انصراف موجود در منو را کلیک کرده یا از کلید ها ی میانبر ALT + T استفاده می کنیم . به هر حال با وارد کردن صحیح کلمه عبور وارد برنامه می شویم . با توجه به این سیستم طوری طراحی گردیده که در یک فاصله زمانی معین از هنگام وارد کردن عبور تا اجرای آن طی چنین مرحله زیر برنامه اصلی اجرا می شود ابتدا منویی جهت خوش آمد گویی به صورت زیر ظاهر می شود :
“ از شما متشکریم به برنامه ما خوش آمدید ”

سپس منوی زیر اطلاعاتی راجب استاد راهنما و طراحان برنامه ارایه می دهد :
استا ارجمند : جناب آقای وحید ترک زاده
ارایه دهندگان : سکینه صفایی پلگیرد ـ فاطمه قربانی ـ ندا آذری فرد

وجود یک ساعت کوچک در این منو حاکی است همان زمان تعیین شده برای اجرای مرحله به مرحله برنامه می باشد . به هر حال بعد از منوی فوق منوی دیگری باز شده که با نمایش تصویر زیبا از طبیعت شروع برنامه را به ما علام می کند . وبالاخره منوی اصلی برنامه با گزینه های زیر باز می شود و آماده انتخاب می شود:
اطلاعات پایه ، عملیات ، خروج

با انتخاب هر یک از گزنه های قوق به وسیله ماوس و کلیک روی آن ما وارد همان قسمت از برنامه خواهیم شد . یاد آوری می کنیم در صورت تمایل می توانیم بدون استفاده از ماوس با کلید های میان بر زیر گزینه ها راانتخاب و اجرا کنیم که این مهم وسیله خط کوچکی که زیر حرف هر یک از این گزینه ها کشیده شده است مشخص گردیده .

الف + ALT برای ورود به اطلاعات پایه
ع+ ALT برای ورود به عملیات
خ+ ALT برای خوروج از اجرای برنامه
حال می خواهیم به جای استفاده از ماوس از الف + ALT برای ورود به اطلاعات پایه استفاده کنیم با فشار دادن این دکمه با هم پنجره اطلاعات پایه فعال می شود و با فشار دادن کلید ENTER وارد آن پنجره می شویم

اطلاعات پایه :
بخش اطلاعات پایه در واقع و بنیان سیستم محسوب می شود و در آن ساختا ر سیستم توسط کاربر طراحی می شود این بخش شامل قسمت های زیر می باشد

1-2-2 واحد های داخلی:
همان طوری که در چارت سازمانی فوق دیده می شود اطلاعات پایه به دو قسمت واحد ها داخلی و خارجی تقسیم می شود به عبارتی پس از ورود به منوی اصلی برنامه و کلیک روی اطلاعات پایه با دو گزینه واحد ها ی داخلی و واحد های خارجی که آماده انتخاب هستند روبه رو خواهیم شد
در این قسمت واحد های داخلی و خارجی یک موسسه به عنوان مبداء و مقصد مکاتبات بکار می روند ایجاد می شود و امکان تصحیح ، اضلفه و حذف نمودن آنها در نظر گرفته شده است .

لازم به ذکر است که این اطلاعات و دیگر اطلاعات که در قسمت اطلاعات پایه ایجاد می گرند یکبار توسط کاربر ایجاد شده و تا نیاز به تغییرات بعدی احتیاجی به ایجاد مجدد آنها نمی باشد . در منوی اطلاعات پایه ابتدا واحد های داخلی را بوسیله ماوس یا بوسیله کلید ها میانبر انتخاب و کلیک می نمائیم در این قسمت با استفاده از توانمندیها ی ویژوال بیسیک یک کادر لیست ساده طراحی گردیده که درآن اسامی واحدهای داخلی یک موسسه بصورت لیست وار قید شده است که با انتخاب هر یک از آنها و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد اخلاقی بودن فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد اخلاقی بودن فایل ورد (word) دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد اخلاقی بودن فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد اخلاقی بودن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد اخلاقی بودن فایل ورد (word) :

اخلاقی بودن

معنای « اخلاقی بودن » یک فعل چیست و چگونه است که یک کار انسان « اخلاقی » می شود ؟
مابجای آنکه اول ملاک های « اخلاقی بودن » را در « مکتبهای اخبلاقی » بیان کنیم . مواد بسیار ساده و روشنی را ذکر می کنیم و سپس به تفسیر می پردازیم چون قبل از آنکه موارد « فعل اخلاقی » روشن بشود ، تفسیر کردن آن صواب نیست .
فرق فعل اخلاقی با دیگر کارها این است که کارهای اخلاقی قابل ستایش و تحسین است و بشر یرای آن کارهال ارزش قائل است . کارهای اخلاقی دارای ارزش و قیمت گرانبهائی است ، ارزشی که در ذهن بشر نمی گنجد و چون نوع ارزش متفاوت است ما هرچه مقیاس بالا هم بگیریم نمی توانیم ارزش های اخلاقی را با مقیاس های مادی سنجش کنیم .

(1) عفو و گذشت
خطاء و جنحه ای که یک شخص مرتکب می شود دو نوع است :
الف – آنکه به شخص مربوط می شود .
ب – خطایی که قسمتی از آن مربوط به شخص می شود و قمسمتی از آن مربوط به جامعه که هم جنبه حیاتی دارد و هم جنبه‌اجتماعی
متل قاتای که انسانی را می کشد و این دو جمله را دارد :
قسمتی از آن مربوط به اجتماع است و قسمتی از آن مربوط به شخص . در این صورت نسبت به حق شخصی آن شخصی که درباره او جنایت شده است می تواند اغماز و گذشت کرد یعنی اگر قاتل تقاضای عفو کردو صاحب حق ( پدر و مادر یا فرزند مقتول ) هم او را بخشید این یک عمل اخلاقی و یک نوع عمل قهرمانانه تلقی می شود که مافوق عمل عادی است .

(2) حق شناسی و وفا
عکس العمل انسان در برابر شخصی که به او احساس و نیکی کرده است دو گونه می تواند باشد ، بعضی اشخاص اینطورند که پس از آن که فهمیدند کارشان انجام شده و دیگر احتیاجی به لآن شخص احسان کننده ندارد اصلا اعتناء نمی کند و فراموش می کند ، بعضی دیگر در مقابل احسان ها و نیکی هاءی که به آنها شده است تا آخر عمر حق شناسی می کنند و هرگز آن نیکی ها را فراموش نمی کنند و پس از گذشت سالها هم اگر یک وقتی پیش بیاید که آن انسان احسان کننده احتیاجی داشته باشد فورادر مقام پاداش او بر می آیند که این یک اصل اخلاقی فکری است .

(3) ترحم بر حیوانات
ترحم به حیوانات حتی حیواناتی که از یک نظر پلیدند یک کار اخلاقی است زیرا پلید بودن آن حیوان از یک جهت منافت با ترحم کردن به او ندارد .
در میان مردم ، اصلاح برقرار کردن و خوبی ها را افشاء کردنو بدی ها و عیب های مردم را پوشاندن همه اینها در مسائل اخلاقی است ، شامل مسائل اجتماعی که حق عموم در آنجا پیدا می شود نیست زیرا در آنجا دستورهای دیگری است .
کسانی که دوست دارند زشتی ها درباره مؤمنین اشاعه پیدا کند برای آنها عذابی دردناک ایت این برای ان زشتی ها و گناهانی است که از انسان های مؤمن صادر شده است .
غیبت کردن یعنی افشاء بدی ها واقعی ، غیر از موارد استثناء که همه اش جنبه‌های اجتماعی است مثل آنجائی که مصالح مستشیر مطرح است .
انسان باید از افراط و تفریط دور باشد .
مکتب های غیر از اسلام خصوصا مکتب های فلسفی هرکدام اخلاق را به نحوی توجیه کرده اند که ما به بعضی از آنها اشاره می کنیم :
یکی از قدیمی ترین نظریات درباره ملاک اخلاقی بودن کارها نظریه عاطفی است ، گروهی رمز عاطفی بودن کارها را در عواطف بشر می دانند و می گویند کار عادی و کار معمولی کاری است که از انگیزه های خود خواهانه و میلهای طبیعی انسان سرچشمه می گیرد و هرف از آن کار رسیدن به سود و نفع و لذتی برای خود است و هر کاری که اینچنین باشد باشد اخلاق نیست مثل اکثر کارهایی کهمردم انجام می دهند .
کار اخلاقی کاری است که از یک عاطفه عالی ترازتمایلات فردی سرچشمه می‌گیرد .
کار اخلاقی کاری است که از نظر مبدا از یکی میلی ناشی می شود که آن میل مربوط به شخص خودش نیست بلکه مربوط به دیگران است ، نام این میل « عاطفه » و از نظر هدف هم رسیدن خیر به خودش نیست بلکه هدفش رسیدن خیر به دیگران است .
طبق این نظریه « فعل طبیعی » از دایره خودوازدائره « من » خارج نیست ، میلی که مبوط به « من » و به خود است خیری را می خواهد به خود برساند و حیوانات هم ایطورند اما « فعل اخلاقی » هم از نظر مبدا از دائره خود خارج است و هم از نظر هدف ، زیرا میل برای دیگران است و هدف هم رساندن خیر به دیگران استت و انسان اخلقی انسانی است که ار دائره خود پابیرون گذاشته و به غیر خود رسیده است .
این همان مسلکی است که اخلاق محبت را تبلیغ می کند ، اخلاق در این مسلک همین محبت است و معلم اخلاقی که اخلاقش بر این پایه است خودش را پیام آور محبت می داند .
این نظیره تا یک اندازه اش نظیریه مشترکی است میان همه ادیانو در بیشتر مکاتب فلسفی عالم ، محبت وجود دارد و ما در دنیا دینی نداریم که توصعه به محبت نکرده باشد .
ایرادهائی که بر این نظریه وارد است چند ایراد است :
1- هر محبتی را نمی توان « اخلاق » دانست ولواینکه قابل مدح و ستایش باشد ، هر چیزی که قابل مدح و ذم است ، اخلاق و ضد اخلاق نیست .
در اخلاق عنصر اختیار و اکتساب و غیر غیزی بودن نهفته است ، اگر یک چیزی فطری و مادر زااد بود و انسالن او را حصیل نکرده بود و به اختیار خودش آن را به دست نیاورده بود با شکوه و با عظمت و قابل مدح هست اما اخلاق نیست .
دائره اخلاق از حدود غیر دوستی وسیع تر است .
یک سلسله کارهای با عظمت و با شکوه دیگجری که قابل تقدیس و قابل تقدیر است در انسان وجود دارد بدون آنکه ربطی به غیر دوستی داشته باشد ، مانند ایثار و احسان .
یا اینکه احترام خود را حفظ کردن کاری است اخلاقی و حال آنکه غیر در او نقشی ندارد.
2- اینکه می گوند در جهان فقط یک نیکی وجود دارد و آن هم دوست داشتن دیگران است صحیح نیست ، چرا که در جهان ، نیکی دیگری هم غیر از دوست داشتن دیگران وجود دارد .
3- محبت انسان و انسان دوستس احتیاج به تفسیر دارد ، آیا واقعا اگر انسان نسبت به یک حیوانی عاطفه به خرج بدهد .
این اخلاق نیست ، چون سگ انسان نیست و آیا جاندارهای دیگر را نباید دوستداشت یا آنکه نه ، همه را باید دوست داشت .
و اساسا این اخلاق که ذات الاضافه هست نسبت به چه موجوداتی است . آیا جمادات را شامل می شود یا خیر ؟ از آنجا که همان همگی با شعور علی القاعده باید اخلاق نسبت به آنها نیز معنی داشته باشد .
انسان دوستس احتیاج به تفسیر دارد و همین جا است که اگر مقداری افراط شود بجای انسان دوستی ، انسان دشمنی صورت می گیرد .
انسان بمعنای انسانیت و انسان دوستی و بخاطر انسانیت دوستی است ، انسان دوستی یعنی دوستی ارزش های انسان ، هر انسان به هر اندازه که یک انسان از انسانیت خلع شده باشد ولو بظاهر مانند انسان های دیگر باشد به همان اندازه از ارزش ساقط می شود و قابل ارزش نیست .
اگر می بینیم یک انسان کامل ، انسانی را که فاقد ارزشهای انسانی است دوست دارد از آن جهت است که او را نجات دهد و به ارزش های انسانی برساند .
بنابراین ، این معیار که در ابا اخلاقیات گفته شده است به نام محبت و دوستی ،‌بخشی از حقیقت در این معیار هست نه تمام حقیقت ، چرا که اخلاق اعم از غیر دوستی است و دائره وسیع تری دارد .
حضرت استاد به نظرم جواب مبنائی تری باید می دادند و اگر بیشتر دقت بنماییم می گوییم که فی الواقع ابشان پاسخ بنائی داده اند .
اولا : خود دوستاهم مبضا اخلاق است
ثانیا : منظور از غیر چیست و کیست .
رابعا : اساسا عاطفه به تنهایی زیر ساخت اخلاقیست .
نظریه دیگری که در باب معیار های اخلاقی انسان آمده نظریه اراده است و آن احتیاج به اندکی توضیح دارد .
اراده هم دوش عقل است ، هر جا که عقل است اراده هست و آنجا که عقل نیست اراده هم وجود دارند ، انسان گاهی می تواند ماحرک بالاراده باشد نه آنکه همیشه متحرک بالاراده باشد ، گاتهی هم انسان متحرک بالا راده نیست و متحرک بالشوق والمیل است اما حیوان همیشه متحرک بالشوق والمیل است .
در کلمات دواقیون – افلاتون اشاره شده و بیشتر از همه در کلمات در سطوه جلوه شده است .
میل در انسان کششی است درونی که انسان را بسوی اشیاء خارجی می کشاند .
میل ، رابطه ایست میان انسان و عالم بیرون .
اما اراده : اراده ، مانند میل رابطه ای نیست میان انسان و عالم بیرون ، بلکه به درون مربوط است .
یعنی انسان ، پس از آنکه اندیشه می کند ، دور اندیشی و عاقبت اندیشی می کند ، با عقل خدش مصلحت ها و مفسده ها را با یکدیگر می سنجد ، بعد تشخیص می دهد که اصلح و بهتر ، این است و آنگاه آنچه را که عقل به او فرمان می دهد اراده می کند نه آنچه را که میل او به سویش می کشد . بسا در بسیار از اوقات ، آنچه که عقل مصلحت می داند و انسان اراده می کند کهخ بر طبق فتوای عقل آنرا اجام دهد ، ضد آن میلی است که در وجودش احساس می کند .
بنابر این اراده ، یعنی تحت کنترل قرار داده همه میلها و ضد میلهای نفسانی و خواستها و خوفها و ترسها ، و مطابق این نظریه ، اخلاق یعنی کاری که بر محور مصلحت سنجی ها وارد باشد نه کاری که ناشی از تسلط یک میل باشد.
یا این یک تعلیم است از جانب استاد و یا اینکه خود یک مصداق است از میل و طبیعت مقابل ارائه در عواطف ها و انسان دوستی ها هم همینطور است ، یعنی مرزها بدست عقل تعیین می شود ، چه بسا در مواردی عاطفه ،‌یک جور حکم می کند و عقل وارده ، طور دیگری حکم می کند ، عاطفه ، دلسوزی است ، دل انسان می سوزد ولی اراده و عقل باید بر او حاکم باشد .

اگر بخواهیم عاطفه را آزاد بگذاریم کارهتای ضد اخلاقی به نام کارهای اخلاقی انجام می شود .
ژان ژاک روسو تصریح دراد بر خلاف دیگران
گروهی معتقدند که خداوند متعال ، نیروئی در درون انسان قرارداده است که تکلیف را به انسان الهام می کند و در کارهای اخلقی ، از درون انسان به او فرمان می دهد ، این نیرو نه عاطفه است و نه عقل وارده است .

این فیلیسوف معتقد است که فعل اخلاقی یعنی فعلی که انسان آن را بعنوان یک تکلیف از وجدان خودش گرفته است ، فعل اخلاقی یعنی فعلی که وجدان گفتهاست که آن را انجام دهد و انسان هو بدون چون و چرا ، نه برای یک هدف و غرضی ، بلکه صرفا برای اطاعت امروجدان انجام دهد .
در روانشناسی بحثی است طولانی راجع به وجدان یا واجدانهای انسانها و به تعبیر مناسبتر ، راجع به عمور فطری انسان و اینکه چه چیزهائی در فطرت انسان هست و این بحث را بر چهار چیز

بنیانگذاری کرده اند :
1- وجدان حقیقت جوئی و وجدان علم و اینکه آیا انسان ، علم را بخاطر خود علم دوست دارد و به حسب فطرت و غریزه ، انسان کاوشگر آفریده شده است یا خیر ؟
2- وجدان اخلاقی و اینکه آیا انسان به حسب فطرت ، نیکوکار آفریده شده است و به او وجدانی داده شده است . که او را دعوت به نیکو کاری می کند ؟

3- وجدان زیبائی و لینکه آیا هر انسانی به حسب و فطرت و به حسب وجدان خودش زیباشناس و زیبائی خواه آفریده شده است یا خیر ؟

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سیره پیامبر(ص) فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سیره پیامبر(ص) فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سیره پیامبر(ص) فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سیره پیامبر(ص) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سیره پیامبر(ص) فایل ورد (word) :

یکى از خصلت‏هاى بسیار مهم فردى و اجتماعى، امانت‏دارى است. امانت دارى به معناى حفظ و سالم نگه‏داشتن آن از خطر و آسیب است. واژه امانت در اصل از «امن» و آرامش و اطمینان گرفته شده ؛ چنان که امانت دارى موجب امنیت، اعتماد و سلامتى جامعه از انحرافات و خطرها خواهد شد.
قیّومى صاحب لغت نامه «المصباح المنیر» مى‏نویسد:
«امانت در اصل از امن به معناى سکونت و آرامش قلب است و از نظر لفظ و معنا مانند واژه سلِمَ است: «اَمِنَ مِنَ الاسد، مثل سَلِمَ مِنهُ»، یعنى از گزند شیر ایمن شد، مرادف است با از گزند شیر به سلامت ماند»، [1]
ضد امانت، خیانت است که زشت‏ترین خصلت از نظر عقل و دین مى‏باشد.
گرچه در میان مردم وقتى از امانت دارى سخن به میان مى‏آید، غالب مردم به امانت در امور مالى توجّه مى‏کنند، ولى بر اساس معناى لغوى و آیات و روایات بسیارى که در این راستا آمده، امانت دارى معناى وسیع و شاخه‏هاى مختلفى دارد که هر کدام در جاى خود مهم است.
به طور کلى در وهله اول، امانت را مى‏توان به دو شاخه: معنوى و مادى تقسیم کرد هر کدام از این دو نیز داراى شاخه‏هاى متعدد و آثار متناسب با خود دارند.
امانت‏هاى معنوى مانند: اسلام، ایمان،قرآن، نماز، ولایت، مقام و...
امانت‏هاى مادى مانند: ودیعه مالى، قرض الحسنه، بیت المال، سپرده‏هاى گوناگون، در نزد اشخاص حقیقى و حقوقى، بانک‏ها و...
حتى یک سوزن ته گرد و یک نخ هم در نزد افراد و یا مسؤولان دولتى، یک نوع امانت است. از امام صادق و امام باقر (علیهما السلام) نقل شده که فرمودند: «امانت‏هاى خداوند، اوامر و نواهى او است و امانت‏هاى بندگان خدا، امانت‏هاى مالى است که به همدیگر مى‏سپارند». [2]
کوتاه سخن آن که در بررسى آیات و روایات چنین بر مى‏آید که بزرگ‏ترین امانت الهى همان تکلیف و مسئولیت است که خداوند در پرتو آزادى و اراده‏اى که به انسان داده، در اختیارش نهاده است، بر همین اساس حضرت على (ع) نقل مى‏کند که پیامبر (ص) یک ساعت قبل از رحلتش خطاب به من فرمود: «یا اَباالحسن اَدّ الامانه اِلَى البرّ والفاجِرِ فى ما قَلَّ و جَلَّ حَتّى فى الخیط وَالمخیط؛ اى ابوالحسن! امانت را چه مربوط به شخص نیکوکار باشد یا بدکار، چه کم باشد، چه زیاد، حتى امثال نخ و سوزن هم به صاحبش برگردان». [3]

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی فایل ورد (word) دارای 24 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی فایل ورد (word) :

بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری
واحدهای انتفاعی و دولتی

عنوان

مقایسه بیانیه های مفهومی شماره یک و دو FASB تحت عناوین « اهداف گزارشگری مالی واحدهای انتفاعی » و « ویژگی های اطلاعات حسابداری » با بیانیه مفهومی شماره یک هیات تدوین استانداردهای حسابداری دولتی (GASB) تحت عنوان « اهداف گزارشگری مالی »
وجوه اشتراک و انتراق اساسی حسابداری واحدهای انتفاعی و غیر انتفاعی

خصوصیات کلی صورت های مالی و گزارشگری مالی ( از دیدگاه بیانیه های GASB , FASB )

اهداف هر دو بیانیه FASB و GASB‌ مربوط به گزارشگری مالی بوده و محدود به صورتهای مالی نمی گردد.
صورت های مالی مرکز ثقل گزارشگری مالی بوده و ابزار اصلی انتقال اطلاعات مالی به استفاده کنندگان برون سازمانی است .

گزارشگری مالی نه تنها شامل صورتهای مالی است ، بلکه سایر ابزارهای انتقال اطلاعات که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به اطلاعات تهیه شده توسط سیستم حسابداری مربوط می شود . را شامل می گردد .
گزارش های مالی به هدف عمومی و برای استفاده کنندگان برون سازمانی تهیه می شود .

تاثیر محیط بر اهداف گزاشگری مالی

در تدوین اهداف گزاشگری مالی ، ماهیت فعالیت هایی که موسسات انجام می دهند و نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان و تصمیماتی که اتخاذ می نمایند . باید مورد توجه قرار گیرد .

محدودیت های گزاشگری مالی : ( مفهوم شماره یک FASB )

تهیه و استفاده از اطلاعات مالی بدون تحمل مخارج آن امکان پذیر نخواهد بود .
اطلاعاتی که گزاشگری مالی تهیه می نماید اساساً و عموماً بر حسب واحدهای پولی بیان می گردد .
خصوصیات صنعت
اطلاعاتی که طی یک گزارش مالی ارائه می شود صرفاً به یک واحد خاص مربوط می شود لذا به کل صنعت و اقتصاد ارتباط پیدا نمی کند .

محدودیت های گزارشگری مالی ( مفهوم شماره 1 GASB )

اطلاعات مندرج در گزارش های مالی به صورت تقریبی اندازه گیری شده و مربوط به عملیاتی است که در گذشته اتفاق افتاده است .
اطلاعات مالی مندرج در گزارش های مالی بر حسب ارقام پولی تقدیم گردیده و تهیه و استفاده از آن مستلزم مخارج است .
استفاده کنندگان گزارش های مالی دولتی از اقشار مختلف اجتماع بوده ونیازهای اطلاعاتی آنها نیز ممکن است به همان اندازه متفاوت باشد .

ویژگی های کیفی اطلاعات گزاشگری مالی

گزارش گری مالی ابزار انتقال اطلاعات مالی به استفاده کنندگان است . برای انتقال موثر اطلاعات مذکور ، اطلاعات مندرج در گزارش های مالی باید از ویژگی های اساسی قابل فهم بودن ، قابل اتکاء بودن ، مربوط بودن و قابل مقایسه بودن برخوردار باشد .

عوامل تشکیل دهنده محیط گزارشگری مالی واحدهای انتفاعی (دیدگاه FASB )

بیشتر کالا و خدمات در مقابل پول مبادله ی شوند تا اینکه توسط تولید کنندگان مصرف گردند .
تولید و بازار یابی کالا و خدمات نیاز به مبالغ هنگفتی سرمایه دارد که مستلزم پس انداز اساسی د راقتصاد کشور می باشد .

اکثر فعالیت های تولیدی از طریق شرکت های انتفاعی با سرمایه گذاری خصوصی صورت می گیرد .
واحدهای انتفاعی سرمایه لازم برای فعالیتهای تولیدی و بازرگانی خود را از طریق موسسات مالی ، انتشار و فروش سهام و اوراق قرضه افزایش می دهند .
منابع تولیدی ( بالاخص در آمریکا ) متعلق به بخش خصوصی است تا دولتی .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تیموریان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تیموریان فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تیموریان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تیموریان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تیموریان فایل ورد (word) :

مقدمه
تیموریان یا گورکانیان ایران ( – ه‍. ق.) ( - م.) دودمانی مغول تبار بودند. بنیادگزار این دودمان تیمور گورکانی بود که در آسیای میانه می‌زیست و سمرقند پایتختش بود. امیر تیمور کشوری گسترده و دولتی سترگ ایجاد کرد و سرزمین فرارود را به مقامی از اهمیت رسانید که تا آن زمان هیچگاه بدان پایه نرسیده بود. او مرزهای خود را نخست در سرتاسر آسیای میانه و آنگاه سرتاسر خراسان و آنگاه همه بخش‌های ایران و عثمانی و بخش‌هایی از هندوستان گسترد. و چون فتوحات تیمور بیشتر جنبه یورش و هجوم داشت تا تسخیر واقعی غالب کشورها باز به زودی از تصرف تیموریان بیرون شد. با این حال فرارود مدتی مرکز دولتی شد که بیشتر ایران و افغانستان را افزون بر ولایت ماوراءالنهر دربرگیرنده بود. هنگامی که کشورهای گسترده تیموری تجزیه یافت دوره هرج و مرج پیش آمد. به محض اینکه تیمور مرد، ترکان عثمانی و آل جلایر و ترکمانان درصدد تصرف کشورهای ازدست‌رفته خود برآمدند. بااین همه، فرزندان تیمور موفق شدند که شمال ایران را در مدت یک سده جهت خود نگاهدارند. ولی آنان بیشتر با یکدیگر در کشمکش بودند. سرانجام شاهرخ موفق شد که مناقشات اقوام خود را تا حدی رفع و قدرت و اعتبار کشور را نگهداری کند. ولی پس از مرگ او ممالکش به قسمت‌های کوچکتر مجزا شد و به همین سبب صفویان و امرای شیبانی آنها را به متصرفات خود پیوست کردند. با این حال خاندان تیموری از میان نرفت و نوادگان تیمور چندی پستر فرمانروایی خود را به هندوستان بردند و دولت سلسله بابری را بنیاد گذاردند که اروپائیان آن را مغول کبیر می‌نامند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   276   277   278   279   280   >>   >