سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word) دارای 67 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی مقاله نماز و رابطه مدیریت با نماز فایل ورد (word)

فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار 3
مقدمه 5
فصل اول
نقش نماز در شخصیت جوانان 8
اهمیت دوره جوانی 12
نیازهای غریزی و فطری جوانان و پاسخ به آنها 16
نقش نماز و تعالیم دینی در شخصیت جوان 19
نماز بارزترین مصداق ذکر خدا 24
فصل دوم
علل کم توجهی یا بی توجهی برخی از جوانان به نماز 42
محیط خانواده و بی توجهی والدین 43
سستی و تنبلی 45
رفتار نامناسب مبلغان دینی 50
ملاک و معیار انتخاب دوست 62
منابع و مأخذ 71

پیشگفتار
قال الامام علىّ بن ابى طالب(علیه السلام): «الله الله فى الصّلوه فإنّها عمود دینکم»
«خدا را، خدا را درنظر گیرید در توجه به نماز، که پایدارى دینتان به نماز باشد.»
گر چه هر یک از احکام و فرائض دینى به جاى خود از اهمیت و ارزش خاصى برخوردار است، امّا در این میان بعد از معرفت الهى هیچ فریضهاى به والایى مرتبه نماز نرسد. چرا که این، تنها نماز است که معراج مؤمن و عامل تقرب انسان وارسته، به خدا شناخته شده و معیار پذیرش همه واجبات قرار گرفته است. به این جهت آخرین پیام سفیران الهى، سفارش به نماز، این استوانه استوار دین بوده، چنانچه پرسش نخستین روز رستاخیز هم از آن خواهد بود.
آرى نماز، تنها محبوبِ دلدادگان به حضرت حق و روشنى دیده و چراغ راه پویندگان کوى دوست و محفل انس خلوت نشینان وادى عرفان است. آنان که زندگى را بی یاد او نخواهند و رستگارى خویش را با شهادت در محراب نماز بینند «فزت ورب الکعبه» و با تمام وجود در راه زنده داشتن نام و یاد خداى خویش و اقامه نماز و راز و نیاز با او کوشند و سرانجام خود فدایى راه نماز شوند «اشهد انّک قد اقمت الصلوه» این همه، جایگاه ویژه و عظمت فوق العاده این فرضیه الهى را روشن می سازد و همگان را به تعظیم این عالیترین نمونه شعائر الهى وادار می کند، که هم خود، اهل نماز و راز و نیاز باشند و هم در جهت اشاعه فرهنگ نورانى نماز در جامعه تلاشى پیگیر نمایند، (الذین إن مکنّاهم فى الأرض اقاموا الصلوه)، تا به وظیفه دینى خود عمل نموده باشند و همواره مشمول رحمت بی پایان الهى قرار گیرند. و در این راستا فضلاى اهل قلم حوزه، رسالتى بس عظیم دارند که با تألیف و انتشار آثار ارزشمند دینى، فرهنگ نماز و انس با خداوند متعال را در جامعه دینى ترویج دهند و رایحه دلپذیر معنویت را به فضاى جان همگان بویژه نسل جوان برسانند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد سرخجه فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد سرخجه فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد سرخجه فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد سرخجه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد سرخجه فایل ورد (word) :

سرخجه

سرخجه چیست؟
سرخجه یک بیماری ویروسی است که سرخک آلمانی یا سرخک سه روزه نیز نام دارد زیرا تب بیماری بعد از 3 روز قطع می‌شود. گاهی اوقات ضایعات پوستی آن شبیه سرخک یا مخملک تظاهر پیدا می‌کند.

علائم و نشانه‌های بیماری سرخجه
این بیماری در کودکان، نشانه‌های عمومی ندارد یا اینکه نشانه‌های بسیار جزئی دارد اما نزد بزرگسالان می‌تواند به صورت تب خفیف 1 تا 5 روزه، سردرد، بیقراری، ترشح خفیف بینی و التهاب ملتحمه بروز کند. از نشانه‌های بالینی مشخص سرخجه التهاب غده‌های لنفاوی پشت چشم، زیر استخوان پس سری یا پشت گردنی می‌باشد که حدود 5 تا 10 روز قبل از ظاهر شدن ضایعات پوستی ایجاد می‌شود.

در 50 درصد موارد ممکن است بیماری بدون ضایعات پوستی باشد.
سندرم سرخجه مادرزادی
سرخجه بدلیل ایجاد ناهنجاری‌های جنینی از بیماریهای بسیار مهم محسوب می‌شود. 90 در صدر نوزادان مادرانی که در سه ماهه اول حاملگی به طور قطع مبتلا به سرخجه شده‌اند، به سندرم سرخجه جنینی مبتلا می‌گردند.
ناهنجاریهایی که در سندرم سرخجه مادرزادی ایجاد می‌شود

جنین‌هایی که در مراحل اول تشکیل مبتلا می‌شوند بیشتر از همه در معرض خطر مرگ داخل رحمی، سقط جنین خودبخود و ناهنجاریهای اندامهای مهم بدن هستند. این ناهنجاریها ممکن است شامل یک یا چند نوع از جمله: ناشنوایی، آب مروارید، کوچکی چشم، آب سیاه جنینی، کوچکی جمجمه، عقب‌ماندگی ذهنی، ارتباط بین سرخرگ ششی و آئورت، نقص دیواره بین بطنی و یا دهلیز در قلب، ضایعات پوستی، بزرگی همزمان کبد و طحال، یرقان، نقایص استخوانی باشد.

تشخیص بیماری سرخجه
سرخجه در تشخیص افتراقی با بیماری‌های سرخک، مخملک و تعداد زیادی از عفونتهای پوستی و مونو نوکلئوز عفونی قرار می‌گیرد.
تشخیص بالینی سرخجه در اغلب مواقع درست انجام نمی‌شود. در موارد حاد بیماری تنها با کمک آزمایشگاه می‌توان بیماری را تشخیص داد. تشخیص بیماری براساس افزایش آنتی‌بادی اختصاصی ضدویروس سرخجه در دوبار آزمایش تایید می‌شود در فاصله 1 تا 2 هفته پس از ظهور ضایعات پوستی می‌توان ویروس را از ترشحات گلوی بیمار جدا کرد. خون، ادرار و مدفوع بیمار می‌تواند حاوی ویروس باشد. اما جداکردن ویروس بسیار وقت‌گیر بوده و به 10 تا 14 روز وقت احتیاج دارد.
برای تشخیص سرخجه مادرزادی در نوزاد تازه متولد شده می‌توان خون بیمار را مورد آزمایش قرار داد در صورت وجود آنتی‌بادی اختصاصی ضدویروس سرخجه در یک نمونه خون می‌توان بیماری را تشخیص داد.
شیوع بیماری سرخجه
این بیماری در تمام نقاط دنیا از اجتماعات دور و مجزا شایع است. شیوع سرخجه در زمستان و بهار افزایش می‌یابد:
مخزن سرخجه
انسان تنها مخزن این ویروس است.
روش‌های سرایت بیماری سرخجه

سرخجه از طریق تماس با ترشحات بینی و گلوی افراد آلوده منتقل می‌شود. این بیماری به طور مستقیم از طریق قطره‌های آب دهان ضمن تماس مستقیم بیماران منتقل می‌شود.
دوره کمون بیماری سرخجه
دوره نهفتگی بیماری بین 14 تا 17 روز می‌باشد و می‌تواند تا 21 روز نیز متغیر باشد.

دوره سرایت بیماری
این دوره از یک هفته قبل از بروز ضایعات پوستی شروع می‌شود و تا حداقل 4 روز پس از آن ادامه می‌یابد. سرخجه یک بیماری به شدت مسری است. نوزادانی که مبتلا به سرخجه مادرزادی هستند ممکن است تا ماهها بعد از تولد، ویروس را دفع کنند.
چه کسانی به سرخجه حساسیت دارند و چه افرادی در مقابل این بیماری مقاومند؟
حساسیت به این بیماری در همه افراد عمومیت دارد. تنها نوزادان متولد شده از مادران ایمن تا مدتی می‌توانند ایمنی مادرزادی را حفظ کنند. در اثر آلودگی طبیعی به ویروس و یا واکسیناسیون، ایمنی فعال در مقابل بیماری ایجاد می‌شود. ایمنی‌ای که بعد از عفونت طبیعی به وجود می‌آید، معمولاً همیشگی است و به‌نظر می‌رسد که برای تمام عمر باقی می‌ماند ولی ایمنی ناشی از واکسیناسیون، بستگی به میزان تماس با بیماری در مناطق اندمیک دارد.

روشهای پیشگیری از ابتلا به سرخجه
تزریق واکسن و ایمونوگلبولین
مردم باید نسبت به روش انتقال بیماری و ضرورت واکسیناسیون آشنا شوند.

واکسیناسیون علیه بیماری سرخجه
تزریق یک نوبت واکسن ویروس زنده ضعیف شده در 98 تا 99 درصد افراد حساس منجر به ایجاد آنتی‌بادی قابل توجه می‌شود.
روشهای کنترل بیماری سرخجه
تمام موارد ابتلا به سرخجه یا سرخجه جنینی باید به مقاومت بهداشتی گزارش شود. گزارش سریع موارد مشکوک و بیماری وسیله‌ای برای اجرای اقدامات به موقع خواهد بود.

درمان بیماری سرخجه
این بیماری درمان اختصاصی ندارد.
اقدامات لازم در همه‌گیری بیماری سرخجه
تمام موارد تایید شده بیماری یا موارد مشکوک باید فوراً به مقامات بهداشتی گزارش شوند برای کنترل همه‌گیری لازم است که تمام تماسهای حساس واکسینه گردند. جامعه پزشکی و مردم باید از وجود همه‌گیری مطلع شوند تا بتوانند خانمهای حامله را مشخص کرده و آنها را محافظت کنند.

سرخجه در کودکان

چنانچه کودک گرفتار بیماری سرخجه شد ، نگران نشوید . اگر چه داشتن یک کودک بیمار ،‌همیشه ناراحت کننده است ، اما سرخجه ، یک دانه زدن ملایم واگیردار پوست است که ناراحتی های ثانویه ایجاد نمی کند . این بیماری تنها زمانی خطرناک است که یک خانم باردار ، به آن مبتلا شود . در این صورت بیماری از راه جفت به جنین منتقل شده وگاهی ممکن است موجب مرگ جنین شود و یا نقص هایی در نوزاد متولد شده ایجاد کند . این نوع سرخجه را سرخجه مادرزادی می نامند .
این بیماری پیش از تولید واکسن در سال 1969 ، جزو بیماریهای واگیر دار رایج در کودکان به شمار می آمد . اما در سالهای اخیر ، شیوع سرخجه کاهش یافته است .

ایمنی زایی
یک بار مبتلا شدن به بیماری سرخجه ،‌فرد را برای تمام عمر نسبت به این بیماری مصون می سازد . فردی که هرگز به این بیماری مبتلا نشده ، اما پس از یک سالگی از واکسن سرخجه استفاده کرده باشد ، او هم برای تمام عمر گرفتار سرخجه نخواهد شد . به هر حال بسیاری از جوانان و نوجوانان ، می پندارند که نسبت به بیماری سرخجه مصونیت دارند ، حال آن که به یاد نمی آورند در دوران کودکی به این بیماری مبتلا شده اند و یا واکسن آن را تزریق کرده اند یا خیر ؟ از این رو ، باید تمامی دانشجویان و پرسنل بیمارستانها ، مدرکی دال بر واکسینه شدن و یا یک بار مبتلا شدن به بیماری ارائه کنند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی فایل ورد (word) :

گزارش کار اموزی ترازوهای دیجیتالی

مطالب حاضر اطلاعاتی در مورد انواع ترازوهای دیجیتالی که مورد استفاده بسیاری از مکانها می باشد در اختیار شما قرار می دهد. ترازوهای دیجیتالی انواع مختلفی دارد مانند DS 9000، 3520، 3521، 3522، آزما و; مدارات داخلی انواع این ترازوها مشابه هم می باشد. اکنون به توضیح کلی مدارات داخلی می پردازیم.

ترازوهای دیجیتالی از چند قسمت تشکیل می شود.
1- تغذیه
2- سنسور
3- برد ADC (A/D)
4- برد CPU
5- نمایشگر
6- شارژر
حال به توضیح هر قسمت می پردازیم.
تغذیه:
در ترازو به ولتاژهای با جریان دهی مناسب و همچنین ولتاژ رفرنس A/D و سنسور داریم.
ابتدا برد تغذیه ولتاژ V220 شهر توسط یک ترانس کاهنده به تبدیل می شود و توسط پل دیودی یکسو می گردد و پس از ریپل گیری توسط دو رگولاتور 7905 برای ولتاژ و رگولاتور 7805 برای ولتاژ تثبیت بدست می آید.

چون ولتاژ رفرنس سنسور از تا درنظر گرفته شده است نیازی به ساختن آن نیست. ولی در بعضی از ترازوها که تا می باشد از همان ولتاژ ، توسط ترانزیستور ساخته می شد زیرا چنانچه ولتاژ ما که ولتاژ تغذیه سنسور می باشد در اثر گرما و نویزهای احتمالی تغییر نماید ولتاژ رفرنس سنسور نیز متناسب با آن تغییر نماید.

سنسور:
سنسور مهمترین المان ترازو می باشد که بستگی به ظرفیت ترازو، شکل و ابعاد مختلفی دارد و عملکرد آن شبیه یک پل مقاومتی است به طوری که هیچ وزنه ای روی ترازو نمی باشد حاصلضرب مقاومتهای مقابل برابر بوده و اختلاف ولتاژ دو سر پل صفر می باشد و هنگام قرار گرفتن بار روی ترازو این حاصلضرب متمایز شده و اختلاف ولتاژی در حد یک میکروولت دو سر پل به طور دیفرانسیل

می افتد. و توسط تقویت کننده (ICOPO7) OP-Amp تقویت شده و در حد میلی ولت می رسد و سپس توسط IC به شماره LM308 بافر گردیده و داخل A/D می گردد. ضمناً هر سنسوری شامل یک ولتاژ تغذیه و یک ولتاژ رفرنس می باشد که در تراز و هر سنسور شامل 5 سیم می باشد که عبارتند از:
1- تغذیه سنسور
2- رفرنس
3- شیلد (که معمولاً به زمین وصل می شود.)
4- و 5- خروجیهای دیفرانسیل

برد A/D:
وظیفه A/D تبدیل ولتاژ آنالوگ به دیجیتال می باشد که IC A/D بنا به دقت ترازو با دیجیت های مختلف به کار می رود که در ترازوهای فروشگاهی معمولاً از IC به شماره 7109 و یا 7135 استفاده می گردد. هر IC A/D نیز برای بایاس شدن نیاز به یک نوسان ساز دارد که معمولاً توسط شرکت سازنده بنا به کاربردهای مختلف معرفی می گردد و همچنین شامل یک ولتاژ رفرنس می باشد که توسط یک تقسیم مقاومتی ساخته می شود.

برد CPU:
برد CPU که مغز دستگاه محسوب می شود و شامل یک min سیستم میکروپروسسور می باشد که اجزای اصلی آن شامل: IC CPU، EPROM، RAM و پورت های ورودی و خروجی می باشد. و برد CPU برای ترازوهایی که نیاز به کاربردهای نرم افزاری دارند استفاده می شود و در ترازوهای صنعتی و باسکول ها که تک نمایشگر هستند و فقط وزن را نمایش می دهند نیازی به برد CPU نمی باشد.

– IC CPU:
در ترازوها معمولاً از IC به شماره 803031 استفاده می شود که برای بایاس شدن این IC نیاز به یک کریستال می باشد که بسته به سرعت انتقال اطلاعات یا Boud Rate فرکانس آن متفاوت است و پایه شماره 9 این IC پایه Reset می باشد که هنگام شروع کار باید enable باشد که با فراهم بودن این دو مورد ICها در حالت بایاس قرار می گیرد و همچنین از IC به شماره 74HC373 که Latch می باشد به خاطر دو منظوره بودن پایه های 32 تا 39، IC CPU هم به عنوان خطوط

اطلاعات و هم به عنوان خطوط آدرس استفاده می گردد و همچنین در مدار CPU از یک IC فرمان با شماره 74HC138 که یک دیکدر 3 به 8 می باشد برای فرمان Latch و IC های دیگر استفاده می شود و همچنین از یک Latch با شمارهْ 74HC245 برای ارتباط Keyboard با CPU استفاده می گردد. و از IC، Latch شماره 74HC374 برای ارتباط CPU با نمایشگر استفاده می گردد.

– IC EPROM:
این IC که حافظه اصلی ترازو می باشد، تنها یکبار می توان روی آن نوشت و مرتب از روی آن می توان خواند به همین دلیل برنامه اصلی ترازو و همچنین ضرایب مربوط به کالیبراسیون داخل این IC قرار می گیرد و بنا به مقدار برنامه شماره های آن متفاوت است.
– IC RAM:
این IC که حافظه جانبی ترازو می باشد که هم می توان دائماً روی آن نوشت و هم می توان دائماً از روی آن خواند به همین دلیل اطلاعالت مربوط به قیمت اجناس و تاریخ و تقویم، گزارش فروش روزانه و ماهانه و پاره سنگ الکترونیک در آن ذخیره می شود و برای از بین نرفتن اطلاعات آن هنگام قطع برق از یک باتری Backup، V6/3 استفاده می گردد. و همچنین در مدار CPU از مقاومت های شبکه برای جلوگیری از افت دامنه اطلاعات استفاده می گردد.

نمایشگر:
در ترازو نمایشگرهای مختلفی از قبیل LCD، Seven-Segment و VFD استفاده می گردد. که هرکدام از آنها دارای ICهای درایو مخصوص خود می باشد و غالباً برای راه اندازی این درایوها از دو دیکدر 3 به 8 با شماره 74HC138 استفاده می گردد که این نمایشگرها دوطرفه بوده که یک طرف آن مخصوص اپراتور و طرف دیگر مخصوص مشتری می باشد. که سمت مشتری نیاز به ICهای درایو مستقل ندارد و موازی برد اصلی می باشد.

شارژ:
برد شارژ که برای شارژ باتری ترازو مورد استفاده قرار می گیرد که معمولاً در ترازو از باتری های سیلد اسید V6، 5/4 تا 5 آمپر ساعت استفاده می شود و به همین دلیل برد شارژر ما باید ولتاژی حدود V7 با جریان دهی مناسب بسازد و همچنین اگر در تغذیه ترازو از ترانس سروسط استفاده شده باشد برای ساختن ولتاژ V5- در برد شارژر از ICهای منفی ساز نظیر IC به شماره 7660 یا IC به شماره 1054 استفاده می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله فیزیولوژی گوارش شترمرغ فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله فیزیولوژی گوارش شترمرغ فایل ورد (word) دارای 63 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله فیزیولوژی گوارش شترمرغ فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی مقاله فیزیولوژی گوارش شترمرغ فایل ورد (word)

1- فیزیولوژی گوارش
2- میزان احتیاجات به مواد معدنی و ویتامین ها
3- تغذیه عملی شترمرغ
4- نکاتی در خصوص ترکیب پرها
5-استفاده از غذاهای آماده تجاری
6- تغذیه جوجه شترمرغ
7- تغذیه پرندگان در حال رشد
8- غذا، intake تغذیه و افزایش وزن
9- تغذیه و مطالعه رفتار و نوک زدن در پرنده
10- نقش تغذیه شترمرغ و کیفیت مواد تغذیه ای در تولید نهایی
11- اقلام جیره غذای شترمرغ
12- عقاید مختلف در مورد تغذیه شترمرغ
13- عوامل جز تغذیه ای و اجزاء تغذیه ای برای شترمرغ
14- اشتباهات تغذیه ای

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است

شترمرغ بطور کامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران کوچک، مارمولک و گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف       می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشکیل می دهد

شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی کرده و می تواند در این شرایط غذای کافی برای خود تهیه نماید، جائیکه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند

مانند سایر دامها هزینه غذا یکی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش کاست

 

1- فیزیولوژی گوارش:

مطالعات معدود انجام شده برروی شترمرغها نشان می دهد که آنها قادرند الیاف خام را بهتر از سایر طیور هضم نمایند. در این زمینه فیزیولوژی گوارش شترمرغ را می توان با خرگوش و اسب مقایسه کرد. Angle دریافت که هضم الیاف  دیواره سلولی (NDF) که تا میزان 5 تا 6 درصد توسط طیور قابل هضم است، در جیره جوجه های شترمرغ می تواند از سن 3 هفتگی مورد استفاده قرار گیرد. توانایی هضم NDF شامل درصدی از فیبر موجود در غذا (سلولز، همی سلولز و لیگنین) است که پتانسیل هضم شدن را دارد. در شترمرغهای در حال رشد، در خلال 10 هفته اول این توانایی بصورت خطی تا میزان 51 درصد افزایش یافته و در مورد شترمرغهای کاملاً رشد کرده بالغ بر 60 درصد می گردد. چنین قدرت بالای هضم غذاهای فیبری را در گله های حیوانات نشخوارکننده می توان یافت

غذاهای فیبری توسط شترمرغ از مری به پیش معده (معده غده ای) می رود و عملیات اولیه هضم شیمیایی بوسیله شیره معدی انجام می شود. سپس غذا از یک منفذ بزرگ وارد معده ماهیچه ای بنام سنگدان می شود. دیواره ماهیچه ای ضخیم سنگدان به همراه سنگریزه های خشن موجب تقسیم مکانیکی غذا به قطعات کوچکتر می گردد

سپس غذا وارد روده کوچک شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای بخصوص از لوزالمعده، مواد مغذی جذب می شوند. فعالیتهای تخمیری که توسط باکتریها در روده کور و بزرگ انجام می شود شترمرغ را قادر می نماید که از مقادیر زیاد فیبر در غذا استفاده نماید. احتباس طولانی غذا در حدود 40 ساعت در دستگاه گوارش برای فلور باکتریایی بیهوازی زمان کافی فراهم می آورد تا روز غذا اثر نموده و منجر به شکستن سلولز و همی سلولز گردد. در این فرآیند اسیدهای چرب فرار نظیر اسید استیک، اسید پروپیونیک و اسید بوتیریک تولید شده که توسط دیواره معده جذب شده و انرژی لازم را برای پرنده مهیا می سازد

طی آزمایشهای Swart دریافت که شترمرغهای در حال رشد می توانند تا 76 درصد از انرژی متابولیسمی مورد نیاز خود را از شکستن سلولز بدست‌آورند. باید توجه داشت که افزایش میزان الیاف خام در جیره ممکن است کاهش جذب سایر ترکیبات سهل الهضم جیره شود

 

ارتباط رشد با مصرف غذا:

رشد و افزایش وزن زنده شترمرغ بستگی اساسی به نحوه تغذیه و مدیریت دارد. تغذیه شترمرغهای پرواری با غذای کنسانتره باعث رشد بسیار سریع از سن یک تا چهار ماهگی می گردد و لی ممکن است دفرمه شدن پا خصوصاً مفاصل را به دنبال داشته باشد. در اینگونه موارد توسعه استخوانهای پا با افزایش سریع وزن شترمرغ همخوانی ندارد

نتایج یک مطالعه اخیر در افریقای جنوبی نشانگر آن است که شترمرغ مناطق مختلف، تفاوتهایی را در افزایش وزن نشان می دهد. در این مطالعه شترمرغهای ادشورن افریقای جنوبی، نامیبیا و زیمباوه با یکدیگر مقایسه گردیدند. شترمرغهای ادشورن افریقا دیرتر از بقیه به حداکثر وزن بدن و نیز حداکثر افزایش وزن روزانه رسیدند، ولی هیچگونه تفاوت معنی داری در وزن پرنده بالغ بین شترمرغهای نواحی مختلف وجود نداشت

غذای مصرفی شترمرغ بستگی به وزن پرنده و میزان انرژی موجود در جیره دارد. معمولاً پرندگان تا زمانیکه از لحاظ انرژی نیازشان رفع نگردد از خوردن دست نمی کشند. در صورت تغذیه آزاد با جیره متراکم (کنسانتره) میزان غذای روزانه دوره رشد 3 تا 4 درصد وزن بدن می باشد و تنها در پایان دوره رشد این مقدار کاهش یافته و به 2 تا 5/2 درصد می رسد. جدول (1) متوسط غذای مصرفی روزانه شترمرغها را در دوران مختلف زندگی نشان می دهد

ضریب تبدیل غذایی در جوجه ها 4/1 تا 6/1 است و در شترمرغهای جوان 4 تا 6 ماه این نسبت 4 تا 6 و در پایان دوره رشد به 10 افزایش پیدا می کند

 

2- میزان احتیاجات به مواد مغذی:

همانند سایر حیوانات شترمرغها هم جهت رشد، نگهداری و تولید مثل نیاز به آب، کربوهیدرات، پروتئین، چربی و ویتامینی ها دارند

انرژی از شکستن کربوهیدراتهای موجود در غذاهای حاوی مواد قندی، نشاسته، چربی، پروتئین و الیاف خام (سلولز و همی سلولز) بدست می آید. انرژی قابل استفاده حاصل از غذا انرژی قابل سوخت و ساز (ME) نامیده می شود که شامل اختلاف انرژی غذا و انرژی دفع شده از طریق مدفوع و ادرار و گاز بوده و با واحد مگاژول بر کیلوگرم (MJ/Kg) محاسبه می گردد. در گونه های مختلف حیوانات دستگاه گوارش متفاوت بوده و ضریب تبدیل غذایی برای هر ماده غذایی با دیگری فرق می کند. بنابراین میزان ME در هر حیوان و بریا هر غذا متفاوت خواهد بود

چنین اطلاعاتی هنوز برای شترمرغ در دسترس نیست. لذا از جداول موجود طیور و خوک استفاده می گردد که البته ارزش انرژی متابولیسمی در این جدول بدون احتساب الیاف خامی که شترمرغ می تواند استفاده نماید درنظر گرفته شده است

پروتئین از اسیدهای آمینه تشکیل شده است. اسیدهای آمینه از ترکیبات اولیه هر سلول بوده و در تعداد زیادی از فرآیندهای متابولیکی بدن شرکت می نماید. لذا پروتئین موجود در غذا یکی از مهمترین عوامل رشد و تولید مثل هر موجود زنده محسوب می گردد. شترمرغ در دروان فیزیولوژیکی مختلف شامل رشد، نگهداری و تولید مثل نیاز متفاوت به پروتئین در یک جیره غذایی دارد. درصد پروتئین در یک جیره بصورت درصد پروتئین خام مطرح می گردد. در هنگام تغذیه حیوانات با مواد پروتئینی بایستی هم میزان پروتئین جیره و هم ارزش غذایی آن مد نظر قرار گیرد. این امر بستگی به ترکیب اسیدهای آمینه پروتئین دارد. کیفیت یک پروتئین بوسیله محتویات کلی و نیز میزان اسیدهای آمینه ضروری آن تعیین می شود. پروتئین با منشاء جیوانی فاقد ارزش غذایی زیادی است

تنها نشخوارکنندگان قادرند که اسیدهای آمینه ضروری را توسط میکروارگانیسم ها در شکمبه بسازند. بدین ترتیب این حیوانات به اسیدهای آمینه ضروری در جیره وابستگی ندارند. این که میکروارگانیسم ها در دستگاه گوارش شترمرغ، تنها در سکوم و روده بزرگ وجود دارند، در این قسمت انتهایی دستگاه گوارش، جذب اسیدهای آمینه حاصل از متابولیسم میکروبی به مدت زیاد میسر نبوده و اسیدهای آمینه به همراه مدفوع دفع می گردند. درنتیجه تأمین اسیدهای آمینه ضروری مانند  لیزین، متیونین، سیستین، تریپتوفان، ایزولوسین و آرژینین در جیره شتر مرغ مهم است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله فعالیتهای مالی و حسابداری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله فعالیتهای مالی و حسابداری فایل ورد (word) دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله فعالیتهای مالی و حسابداری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله فعالیتهای مالی و حسابداری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله فعالیتهای مالی و حسابداری فایل ورد (word) :

مقدمـه‌

فرایند تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری‌، فرایندی‌ مستمر و پویاست‌ که‌ در واکنش‌ به‌ تغییر شرایط‌ و تحولات‌ محیط‌ داخلی‌ و بین‌المللی‌ و با هدف‌ ارتقای‌ شفافیت‌ گزارشگری‌ مالی‌، تغییر و تجدیدنظر در استانداردهای‌ موجود یا تدوین‌ استانداردهای‌ جدید را ایجاب‌ می‌کند. در این‌ فرایند یکی‌ از سیاستهای‌ اصلی‌ سازمان‌ حسابرسی‌ استفاده‌ از استانداردهای‌ حسابداری‌ مراجع‌ حرفه‌ای‌ معتبر به‌ویژه‌ استانداردهای‌ بین‌المللی‌ حسابداری‌ در تدوین‌ استانداردهای‌ حسابداری‌ با درنظر گرفتن‌ شرایط‌ داخلی‌ کشور است‌.
در تدوین‌ این‌ استاندارد از استاندارد حسابداری‌ شماره‌ 41 ” کشاورزی‌“ (ویرایش‌ 2003) و نتایج‌ تحقیقات‌ انجام‌ شده‌ توسط‌ کارشناسان‌ مدیریت‌ تدوین‌ استانداردها استفاده‌ شده‌ است‌.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   281   282   283   284   285   >>   >