پروژه دانشجویی تحقیق خلاقیت در دنیاى مجازى فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق خلاقیت در دنیاى مجازى فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق خلاقیت در دنیاى مجازى فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق خلاقیت در دنیاى مجازى فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق خلاقیت در دنیاى مجازى فایل ورد (word) :

برخى بر این باورند که تولید نرم افزار نوعى هنر است و همه با این نکته موافق هستند که «تولید نرم افزار کارى خلاق است». با این همه در کشور ما ساخت نرم افزار حتى در زمره کارهاى تولیدى نیز به شمار نمى رود. مهم ترین ویژگى تولید نرم افزار که آن را از دیگر فعالیت هاى تولیدى یا خدماتى متمایز مى کند، خلق و ایجاد دنیایى مجازى است که از طریق واسطه هاى مناسبى با دنیاى واقعى مرتبط شده و بخشى از نیازهاى ما را برطرف مى سازد. گسترده شدن استفاده از فناورى اطلاعات تقریباً در تمامى عرصه هاى زندگى و حیات انسان، اهمیت و نقش تولید کنندگان محصولات نرم افزارى را به شدت افزایش داده است. در این جا لفظ تولیدکنندگان به مجموعه افرادى اطلاق مى شود که در طول چرخه حیات یک سیستم نرم افزارى در ساخت، توسعه و نگه دارى آن مشارکت دارند. کشور ما هنوز دوران اولیه بلو غ خود را در عرصهIT تجربه مى کند، دوره اى سرشار از مسائل و چالش هاى گوناگون. چالش هایى که برخى از آنها به سیاست هاى کلان کشور مرتبط و برخى دیگر زائیده ویژگى هاى خاص نرم افزار و دست اندرکاران تولید و توسعه آن است. این چالش ها به اشکال مختلف در مقابل تمامى دست اندرکاران این حوزه و به ویژه مدیر یک پروژه نرم افزارى عرض اندام مى کنند. عوامل زیر را مى توان سرچشمه بخش بزرگى از مشکلات این حوزه به شمار آورد:

- تکمیل نکردن زیر ساخت هاى ضرورى IT.

- فراگیر نشدن فرهنگ استفاده از این فناورى در بخش وسیعى از حوزه ها.

- ارزان بودن نرم افزار بر خلاف هزینه تولید بالاى آن و رعایت نکردن حقوق تولید کنندگان محصولات نرم افزار به شکلى که بسیارى از نرم افزارها (چه نرم افزارهاى تولید داخل و چه تولید خارج) به راحتى و با قیمتى بسیار اندک در دسترس همگان است.

- نبود سرمایه گذارى مناسب براى پژوهش و تحقیق در حوزه نرم افزار. اگرچه مساعدت هایى در اختیار بخش هاى مختلف خصوصى و دولتى در چارچوب طرح هاى مختلف قرار گرفته است، عمده این سرمایه ها اغلب به سمت بخش هاى سخت افزارى سرازیر شده و در عمل سرمایه گذارى در عرصه تولید و به تناسب آن تحقیق و پژوهش کاربردى حوزه نرم افزار که در زمره سودآورترین عرصه هاى اقتصادى در دنیا شناخته مى شود، بسیار اندک است.

- ناتوانى هاى شرکت هاى تولید نرم افزار. دست اندرکاران تولید نرم افزار در کشور ما بیش تر شرکت هاى کوچک نرم افزارى با پشتوانه هاى مالى اندک هستند. شرکت هایى که هنوز بلوغ سازمانى کافى نیافته اند، قادر نیستند متناسب با متحول ترین عرصه تکنولوژیک رشد کنند.

- قراردادهاى ناپخته.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه فایل ورد (word) :

وضع فرهنگی و سیاسی عصر ائمه:
از روایات بسیاری که درباره عصر ظهور امام مهدی(عج) وارد شده، فهمیده می شود که عدالت و امنیت از برترین دستاوردهای حکومت امام موعود(ع) است.
اشاره
در منابع اسلامی آیات و روایات زیادی درباره اهمیت دو مقوله اساسی و حیاتی عدالت و امنیت و جایگاه رفیع آنها در تمام ابعاد زندگی بشری وارد شده است. از سویی، عدالت و امنیت از برترین و مقدم­ترین نعمت­ها و دستاوردهایی است که توسط امام موعود(عج) به بشریت و آن هم در فراخنای گیتی هدیه خواهد شد.
انقلاب مصلحانه حضرت در راستای تکمیل دیانت و رسالت نبوی و امامت اصلاح­گرایانه ائمه معصومین(ع)، این نهضت را به پایان خواهد برد و تمام اقوام و ملل و آحاد بشری بدون هیچ­گونه تبعیض و گزینشی طعم و حلاوت عدالت و امنیت مهدوی را خواهند چشید و اسلام دین فراگیر خواهد شد و در جایگاه عادلانه و بایسته خود خواهد نشست.
در این مقاله برای فهم وضعیت و نوع حکومت مهدوی و در عصر ظهور و شناخت شاخصه­های آن از جمله عدالت و امنیت و تعامل این دو مفهوم، از دو راه تفحص در روایات پیرامون عصر ظهور و دیگری مراجعه به سیره نظری و عملی پیامبر(ص) و سایر معصومین(ع) و به ویژه امام علی(ع) اقدام شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله یک معماری کارا و مؤثر برای مدیریت یکپارچه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله یک معماری کارا و مؤثر برای مدیریت یکپارچه شبکه های فعال فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله یک معماری کارا و مؤثر برای مدیریت یکپارچه شبکه های فعال فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله یک معماری کارا و مؤثر برای مدیریت یکپارچه شبکه های فعال فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله یک معماری کارا و مؤثر برای مدیریت یکپارچه شبکه های فعال فایل ورد (word) :

چکیده

شبکه ها نیاز مبرمی به یک سیستم مدیریت مفید, کارا و کاملا یکپارچه دارند. با توجـه بـه گسـترش شـبکه هـای فعـال و کاربردهای آنها, مدیریت یکپارچه می تواند بسیاری از مشکلات کنونی آنها را همانند توسعه سـرویس رفـع, بهینـه و یـا تسهیل نماید. چارچوبهای مدیریتی کنونی در شبکه های فعال, هرکدام یا دارای پروتکل مدیریتی خاص خـود هسـتند و یا تنها از یک پروتکل مدیریتی استاندارد خاص همانند SNMP استفاده می کنند و نمی توانند تمامی نیازهـای کـاربران مدیریتی را پاسخگو باشند. بنابراین، یک زیرساخت مدیریتی یکپارچه می تواند با استفاده از امکانات شبکه هـای فعـال، خصوصیات بسیاری را هماننـد افـزایش میـزان توسـعه پـذیری، توانـایی غلبـه بـر نـاهمگونی، افـزایش تواناییهـای توسـعه سرویسهای جدید و مدیریت شبکه، افزایش کارایی و سهولت استفاده در شبکه های فعال ایجاد کند.

در این مقاله ابتدا به بررسی خصوصیات مدیریت شبکه فعال خواهیم پرداخت. سپس, راه حلـی را ارائـه خـواهیم داد کـه می تواند مدیریت شبکه های فعال را به صورت کاملا یکپارچـه انجـام دهـد, دیـدگاه واحـد و توانمنـدی را از مـدیریت شبکه فراهم آورد و سرویسهای اولیه و بستری کامـل را بـرای مـدیریت شـبکه هـای فعـال, در سـطحی وسـیع و محیطـی ناهمگون ارائه دهد و در نهایت، خصوصیات معماری پیشنهادی را با روشهای قبلی مقایسه خواهیم نمود.

کلمات کلیدی

مدیریت شبکه, چارچوب مدیریتی, ,CORBA مدیریت شبکه یکپارچه, میان افزار, عاملهای هوشمند.

1- مقدمه

توسعه سریع تکنولوژیهای شبکه ای در سالهای اخیر آن را تبدیل به یک محیط پیچیده و ناهمگون ساخته اسـت و بـرای مـدیریت دســتگاهها و سرویسـها در چنــین محیطــی, چارچوبهـای مــدیریتی مختلفــی توسـعه یافتــه انــد کـه هــر کــدام از پروتکلهای مدیریتی متفاوتی استفاده می کنند(همانند CMIP[2] ,SNMP[1] و .(…

شبکه های فعال شبکه هایی هستند که در آنها نودهای میانی دارای تـوان پردازشـی بـوده و مـی تواننـد بـه دلخـواه برنامـه ریزی شوند و یا بسته هایی را که دریافت می کنند که در صورت وجود دستورات مدیریتی در قسمت داده بسته, آنهـا را پردازش و اجرا کنند.[3] با توجه به توان پردازشی توزیع شـده در شـبکه هـای فعـال, چارچوبهـای مـدیریتی بـه راحتـی می توانند روی نود میانی و یا نزدیک آنها اجرا شـوند. ایـن امـر منجـر بـه ایـن خواهـد شـد کـه محیطهـا و زیرسـاختهای مدیریتی به راحتی بتوانند گسترش و توسعه یابند و سطح وسیعی از شبکه را در اختیار بگیرند. در این حـال, دسـتگاههای مختلفی وجود خواهند داشت که هر کدام ممکن است توسط پروتکل خاصی مدیریت شود و یـا چارچوبهـای مـدیریتی خاصی را داشته باشیم که هر کدام در بخشی از شبکه, در حال اجرا باشند. وجود چنـین نـاهمگونی کـه از افـزایش تـوان توزیع شدگی بوجود می آید نیاز را به مدیریت یکپارچه در این شبکه ها بیشتر می کند. در شبکه های سنتی و غیر فعـال نیز نیاز به مدیریت یکپارچه وجود دارد و کارهایی در این زمینه صورت گرفته است.

برای انجام مدیریت یکپارچه در شبکه های فعال, ابتدا باید به بررسی خصوصیات و ساختار مدیریت شبکه فعال پرداخت و سپس راه حلی را ارائه نمود تا بتواند به صورت کامل و یکپارچه, مدیریت شبکه های فعال را انجام دهـد. از آنجـا کـه شبکه های فعال امکانات و قابلیتهای زیادی را برای چارچوبهای مدیریتی خود فـراهم مـی آورنـد, زیرسـاختی کـه قـرار است عمل مدیریت شبکه را به صورت یکپارچه انجام دهد باید بتواند تمامی نیازهای اعمال و سرویسهای مدیریتی را در شبکه های فعال برآورده کند.

2- کارهای مشابه و انجام شده

تا کنون کارهای مختلفی در زمینه مدیریت یکپارچه توسعه یافته اند. این کارها اکثرا بـرای یکپارچـه سـازی شـبکه هـای غیر فعال بوده و دیدگاه آنها فراهم آوردن یک پروتکل یکپارچه براساس قابلیتهای پروتکلهای مدیریتی مختلـف اسـت.

در بعضی از آنها نیز از زیرساختهای توزیع شده همانند CORBA[4] برای ایجاد بستری قابل توسعه و انعطاف اسـتفاده گردیده است. در یکی از این کارها که روی شبکه مخابرات انجام گرفته است[5]، بـا اسـتفاده از پلهـای CORBA بـا

CMIP و SNMP یک رابط مبتنی بر IDL برای توسعه سرویسهای جدید توسعه یافته اسـت و چنـدین تـابع مـدیریتی سیستمی نیز برای برای اعمالی همانند گزارش آلارم، مدیریت تست و غیره و تعدادی سرویس سطح بالا همانند مدیریت آلارم ایجاد گردیده اند. در این کار، هدف از استفاده از CORBA ایجاد پروتکلی یکپارچه مبتنی بر RPC و همچنین استفاده از قابلیتهای CORBA در توسعه و گسترش سرویسهای زمان اجرا بوده است. در این معماری، چون شبکه غیـر فعال در نظر گرفته شده است، در آن امکانات و تسهیلاتی برای توسعه سرویسهای متحرک و سـیار وجـود نـدارد و پایـه توسعه سرویس در این ساختار بر اساس توسعه سرویسهای ایستا می باشد. همچنین واسط استانداردی که برای کاربران و برنامه های کاربردی ایجاد گردیده است، مبتنی بر دیدگاه شبکه غیر فعال است و به صورت دور1 است.

در کار دیگری که برای یکپارچه سازی عمل مدیریت انجام گرفتـه اسـت[6]، هـدف طراحـی عـاملی اسـت کـه بتوانـد مدیریت یکپارچه را در بین پروتکلهای مختلف مدیریتی انجام دهد. این عامل وظیفه فـراهم آوردن دیـدی یکسـان را از یک شئ مدیریت شده برای کاربر به عهده دارد. این کار روی شبکه های غیر فعال انجام گرفته است و هـیچ دیـدگاهی از قابلیتهای شبکه های فعال ندارد و چون در شبکه های فعال توانایی گسترش و توزیع پردازش وجود دارد، کارایی ایـن عامل در سطح وسیع دچار مشکل خواهد شد.

1 Remote

3- مدیریت شبکه فعال

مدیریت در شبکه های فعال در قیاس با مدیریت شـبکه سـنتی دارای مزایـایی اسـت کـه بـا اسـتفاده از توانـایی پـردازش نودهای میانی شبکه فعال بدست می آید که بسیاری از مشکلاتی را که در مـدیریت شـبکه سـنتی داریـم مـی تـوان رفـع نمود, می توان مشکلات را به سرعت ردیابی کرد و به صورت خودکار و بدون نیاز به سرکشـی گـزارش داد و محتـوای اطلاعاتی را که به مراکز مدیریتی بازگشت داده می شوند پردازش و یا فیلتر نمـود و سـپس ارجـاع داد کـه ایـن عمـل از ایجاد ترافیک زیاد در شبکه و زمان پردازش ایستگاههای مدیریتی می کاهد.[7]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (word) دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی ترجمه Java CGI How To جاوا سی جی آی فایل ورد (word)

Java CGI How To Java CG HOWTO
نوشته دیوید اچ. سیلبر:…………………………………….. By david H. Silber
javacgi-document@orbits.com @ orbits.com javacgi – document
1- مقدمه 1. Introduction
2. Setting Up Your Server to Run Java CGI Programs (with Wxplanations)
2- تنظیم سرور برای اجرای برنامه‌های Java CGI (با توضیح)
3. Setting Up Your Server to Run Java CGI Programs (The Short Form)
3- تنظیم سرور برای اجرای برنامه های Java CGI (مختصر)
4- اجرای یک برنامه Java CGI 4. Executing a Java CGI Program
5- استفاده از کلاس های Java CGI 5. Using the Java CGI Program
6- طرح های بعدی 6. Future Plans
7- تغییرات 7. Changes
1- مقدمه 1- Introduction
1-1- دانش قبلی 1.1. Prior Knowledge
2-1- این مدرک 1.2. This Document
3-1- بسته بندی 1.3. The Package
4-1- لیست میل 1.4. The Mailing List
2. Setting Up Your Server to Run Java CGI Programs (With Explanations)
2- تنظیم سرور برای اجرای برنامه های Java CGI (با توضیح)
1-2- ملزومات سیستم 2.1. System Requirements.
2.2. Java CGI Add – On Software
2-2- نرم افزار افزایشی Java CGI
3-2- غیر بسته بندی منبع 2.3. Unpacking the Source
2.4. Decide On Your Local Path Policies
4-2- تصمیم گیری در مورد سیاست های مسیر محلی
2.5. Testing your installation
5-2- تست نصب
3. Setting Up Your Server to Run Java CGI Programs (the short From)
3- تنظیم سرور برای اجرای برنامه های Java CGI (خلاصه)
4. Executing a Java CGI Program
4- اجرای یک برنامه Java CGI
4.1. Obstacles to Running Java
1-4- موانعی در اجرای برنامه های Java تحت مدلCGI
Programs Under the CGI Model
You can’t run Java programs like ordinary executables
Java does not have general access to the environment
شما نمی توانید برنامه های جاوا را مثل برنامه های اجرایی عادی
اجرا کنید.Java دسترسی عمومی به محیط ندارد.
4.2. Overcoming Problems in Running Java CGI Programs
2-4- حل مشکلات در اجرای برنامه های Java CGI
اسکریپت Java- cgi The java cgi script.

Invoking java cgi from an HTML form
تقاضای Java-cgi از قالب HTML
5. Using the Java CGI Classes
5- استفاده از کلاس های Java CGI
1-5- CGI 5.1 CGI
ترکیب کلاس Class Syntax
شرح کلاس Class Description
خلاصه عضو Member Summary
همچنین ببینید See Also
CGI () CGI ( )
Get Names () GetNames ( )
Get Value () Getvalue ( )
2-5- تست CHI 5.2. CGI Test
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
main () Main ( )
3-5- ایمیل 5.3. Email
ترکیب کلاس Class syntax
شرح کلاس Class Description
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
Email () Email ()
Send () Send ()
Send to () Send to ()
Subject () Subject ()
4-5- تست- ایمیل 5.4. Email – test
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
main () Main ( )
5-5- HTML 5.5. HTML
ترکیب کلاس Class Syntax
شرح کلاس Class Description
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
HTML () HTML ( )
Author () Author ()
Definition List ( ) Definition List ( )
Definition List term ( ) Definition List term ( )
EndList ( ) EndList ( )
ListItem( ) ListItem( )
Send ( ) Send ( )
Title ( ) Title ( )
6-5- HTML- Test 5.6. HTML – Test
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
main () Main ( )
7-5- متن 5.7. Text
ترکیب کلاس Class Syntax
شرح کلاس Class Description
خلاصه اعضاء Member Summary
همچنین ببینید See Also
add () Add ( )
add line Break () AddLine Break ( )
add Paragraph () AddParagraph( )
6- طرح های بعدی 6. Future Plans
7- تغییرات 7. Changes
1-7- تغییرات 4/0 تا 5/0 7.1. Changes from 0.4 to 0.5
2-7- تغییرات 3/0 تا 4/0 7.2. Changes from 0.3 to 0.4
3-7- تغییرات 2/0 تا 3/0 7.3. Changes from 0.2 to 0.3
4-7- تغییرات 1/0 تا 2/0 7.4. Changes from 0.1 to 0.2

Because of the way that Java is designed the programmer does not have easy access to the system’s environment variables. Because of the way that the Java Development Kit (JDK) is set up, it is necessary to use multiple tokens to invoke a program, which does not mesh very well with the standard HTML forms/CGI manner of operations. There are ways around these limitations, and I have implemented one of them. Read further for details. به دلیل روشنی کهJava طراحی می شود، برنامه نویس دسترسی آسان به متغیرهای محیط سیستم ندارد. به دلیل روشی که جعبه توسعه (JDK) تنظیم می شود، استفاده از نشانه های چندگانه در استنتاج یک برنامه جدید ضروری است که به خوبی با قالب های استاندارد HTML روش CGI عملیات ها مطابقت ندارد. راه هایی در این محدودیت ها وجود دارد، یکی از آنها را پیاده سازی کردم. بعداً جزئیات را مطالعه کنید.

Since I wrote the previous paragraph in 1996 , there have been many changes in the Java technology. It is likely that a better solution to running server – side Java programs is now available – perhaps your should take a look at servlets. از آنجا که پاراگراف قبلی را در 1996 نوشتم، تکنولوژیJava تغییرات زیادی یافته است. احتمالاً روش بهتری برای اجرای سرور وجود دارد، اکنون برنامه های جانبی جاوا در دسترس می باشد، شاید به سروست ها نظری اندازید.
1.1. Prior Knowledge 1-1- آگاهی قبلی
I am assuming that you have a general knowledge of HTML and CGI concepts and at least a minimal knowledge of your HTTP server. You should also know how to program in Java, or a lot of this will not make sense. فرض می کنیم که آگاهی عمومی و کلی از مفاهیم HTML, CGI و حداقل، معلومات اندکی از سرورHTTP خود دارید. همچنین باید چگونگی برنامه نویسی به زبانJava را بدانید با مقدار زیادی از اینها معقولانه به نظر نمی رسد.
1.2 This Document 2-1- این مدرک

The latest version of this document can be read at http://www.orbits.com/software/Java_CGI.html.
آخرین نسخه این مدرک را می توان در سایت
http://www.orbits.com/software/ Java-CGI.html خواند.
1.3 The Package 3-1- بسته بندی
The latest version of the package described here can be accessed via anonymous FTP at ftp://ftp.orbits.com/pub/software/java_cgi-0.5.tgz. The package distribution includes SGML source for this document. می توان با FTP بی نام در سایت ftp://ftp.orbits.com/pub/soft ware/Java- Cgi-0.5.tgz به آخرین نسخه بسته شرح داده شده در اینجا دسترسی یافت. توزیع بسته بندی شامل منبع SGML این مدرک می شود.
The package is distributed under the terms of the GNU Library General Public License. This document can be distributed under the terms of the Linux HOWTO copyright notice. بسته تحت شرایط گواهینامه عمومی کلی کتابخانه GNU توزیع می شود. این مدرک را می توان تحت شرایط نکته کپی رایت Linux HowTo منتشر کرد.
If you use this software, please make some reference to http://www.orbits.com/software/Java _ CGI.html, so that others will be able to find the Java CGI classes. اگر از این نرم افزار استفاده می کنید، لطفاً به سایت
http://www.orbits.com/software/ Java-CGI.html رجوع کنید بنابراین، دیگران قادر بوده تا کلاس های Java CGI را بیابند.
I have run out of time to mainatain and support this package, so this will probably be its final release. If anyone out there is sufficiently enamoured of this software that they wish to take over the maintenace of it, please contact me at javacgi_document@orbits.com.
برای حفظ و پشتیبانی این بسته زمان زیادی را صرف کردم، بنابراین احتمالاً این نسخه محصول نهایی آن خواهد بود. اگر فردی به حد کافی بر این نرم افزار علاقه مند باشد که بخواهد حفظ و نگهداری آن را بر عهده بگیرد، لطفاً با ایمیل javaCgi-dacument@ orbits .com با من تماس بگیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مباحث و دیدگاههای موجود در زمینه تعامل انتق

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مباحث و دیدگاه‌های موجود در زمینه تعامل انتقال فناوری و توسعه در کشورهای در حال توسعه فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مباحث و دیدگاه‌های موجود در زمینه تعامل انتقال فناوری و توسعه در کشورهای در حال توسعه فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مباحث و دیدگاه‌های موجود در زمینه تعامل انتقال فناوری و توسعه در کشورهای در حال توسعه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مباحث و دیدگاه‌های موجود در زمینه تعامل انتقال فناوری و توسعه در کشورهای در حال توسعه فایل ورد (word) :

یکی از مفاهیمی که در روند داد و ستد بین کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته کاربرد فراوان دارد، انتقال فناوری است. این فرایند یک سویه که معمولاً از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه جریان دارد، به صورت دانش فنی در عرصه‌های مختلف به طرق معینی جابجا می‌شود. اما همان طور که در مطلب زیر می‌آید، چنین فرایندی ضرورتاً به توسعه فنی و اقتصادی کشورهای دریافت کننده نمی‌انجامد. این مقاله برخی از ملاحظات مربوط به انتقال فناوری در دنیای امروز را بررسی می‌کند. انتقال فناوری عبارتی است که برای توصیف فرایندهای جابجایی دانش در درون یا بین سازمانها به کار می‌رود. انتقال فناوری بین‌المللی به شیوه این کار بین کشورها اطلاق می‌شود. انواع انتقال فناوری، ملاحظات انتقال فناوری، از انتقال فناوری تا یادگیری و ظرفیت‌های فناوری، روشهای انتقال فناوری بین‌المللی و جنبه‌های سیاستگذاری انتقال فناوری بین‌المللی مطالب این مقاله را تشکیل می‌دهند.
منبع : روزنامه همشهری،‌ سه‌شنبه 8 شهریور 1384، سال سیزدهم، شماره 3787، صفحه 11.
توضیح : به گفته مترجم، این مقاله به زبان لاتین در سایت www.scidev.net موجود است اما سایت راهکار مدیریت این مقاله را در آن سایت نیافت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >