پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه سوپر شارژر و توربو شارژر فایل ورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه سوپر شارژر و توربو شارژر فایل ورد (word) دارای 83 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه سوپر شارژر و توربو شارژر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

توجه : به همراه پروژه یک فایل پاورپوینت دارای 16 اسلاید ارسال خواهد شد

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه سوپر شارژر و توربو شارژر فایل ورد (word)
مقدمه
چکیده
معرفی سوپر شارژر و توربو شارژر
توربوشارژر چیست؟
محدودیت های توربوشارژر
بررسی سوپر شارژر
مقایسه توربو شارژر و سوپر شارژر
افت توان غیر قابل اجتناب
تولید حرارت
قابلیت اطمینان
میزان تقویت
تفاوت بین سوپر شارژر و توربو شارژر
سوپر شارژر ها چگونه کار می کنند ؟
بررسی توربو شارژر
همه چیز درباره توربو شارژر
توربوشارژر چیست؟
یک نگاه آماری
تشریح ساختار توربو شارژر
نحوه عملکرد توربو شارژر
نکاتی در مورد طراحی یک توربوشارژر
توربوشارژ و نیتروس
استفاده از ضد پس افت (Anti-Lag) در خودروهای مسابقه ای
مکانیزم کنترل توربین گاز (Waste Gate):
کولر داخلی (Inter Cooler):
توربو شارژر قلب تپنده موتور
مزایای توربو شارژر ها
معایب توربو شارژر
محدودیت های توربوشارژر
توربو شارژرها چگونه کار می کنند؟
تقویت فشار بیش از اندازه
ملاحظات طراحی
و اما سوپرشارژر
محل قرارگیری توربوشارژر در خودرو
توربوشارژر در ارتفاعات
پره های کمپرسور
تقویت فشار بیش از اندازه
سوپرشارژ کردن
توربوشارژ کردن
خنک کردن شارژ
موتور مرکب
اصول کار توربو شارژر ها
چگونگی رفع مشکل توربو شارژر ها
توربو شارژر و سوپر شارژر
اصول کار سوپر شارژر ها
موتور ساده به علاوه ی سوپر شارژر
انواع سوپر شارژر
سوپر شارژر های دو پیچی
سوپر شارژر های مرکز گریز
مزایا و معایب سوپر شارژر ها
هم از توبره هم از آخور
شارژر ها چگونه کار می کنند ؟
توربو شارژر موتورسیکلت
منابع و ماخذ


مقدمه
پروژه ی حاضر به توربوشارژ و توربوشارژ کردن و سوپر شارژر کردن سوموتورهای درونسوز می‌پردازد و اصول کار را بیان می‌کند. توربوشارژ قابلیت راندن و عملکرد خودرو را تغییر می‌دهد و به فرایندی گفته می‌شود که طی آن با استفاده از انرژی گازهای خروجی اگزوز، هوا متراکم و به داخل سیلندر هدایت می‌شود. اجزای اصلی یک توربوشارژ شامل توربین، کمپرسور، اینترکولر (inter cooler) یا افترکولر  (after cooler)و کنترلرهاست. اولین حق امتیاز این دستگاه در سال 1905 و به نام دکتر آلفرد بوچی ثبت شده است.

بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی بررسی و مقایسه سوپر شارژر و توربو شارژر فایل ورد (word)
http://www.TurkanTuning.mihanblog.com
http://www.centralclubs.com
http://www.parsikhodro.com/underhood/49.htm
http://www.centralclubs.com
http://www.forum.wikiproject.pro/
http://www.allengineering.ir
www. Automotivemag.com/
www.Automotive.com/
http://Auto-eng.ir/
http://www.frequency.ir/
http://carsx2.blogfa.com/
http://www.carx1.com/
http://forum.patoghu.com/
http://www.daneshju.ir/
http://www.sid.ir/

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تقسیم بندی شبکه فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تقسیم بندی شبکه فایل ورد (word) دارای 81 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تقسیم بندی شبکه فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تقسیم بندی شبکه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تقسیم بندی شبکه فایل ورد (word) :

جوامع پیشرفته صنعتی در حال گذار از مرحله صنعتی به فرا صنعتی که اصطلاحاً جامعه اطلاعاتی (Information Society) خوانده می شود هستند . همانطوری که انرژی عامل اصلی انتقال از مرحله کشاورزی به صنعتی بود ، اطلاعات عامل اصلی انتقال به جامعه اطلاعاتی است . بر اثر انقلاب صنعتی حجم کاری لازم برای کشاورزی به کمتر از 3% میزان قبلی کاهش یافت و با انقلاب اطلاعاتی حجم ، نوع ، سرعت و برد فعالیتها به ویژه در جوامع پیشرفته صنعتی در کلیه زمینه ها (اعم از علمی ، فرهنگی ، صنعتی ، کشاورزی و غیره) در حال تغییرات اساسی است .شبکه جهانی اینترنت که اغاز آن به حدود 30 سال قبل باز می گردد ، با تحولات اساسی و رشد بی نظیری که در ظرف دهه گذشته پیدا کرده در حال حاضر به عنوان یکی از مهمترین ابزار برای انتقال به جامعه اطلاعاتی مطرح است . اینترنت یکی از ارکان اصلی بزرگراه اطلاعاتی I-WAY (Information Super Highway) می باشد که در آن کلیه شبکه های کامپیوتر ، تلفن ، ویدئو ، کنفرانس ، تلفن موبایل و غیره به هم متصل شده و با هم به تبادل اطلاعات خواهند پرداخت . بزرگراه اطلاعاتی (I-way)، زیربنای اصلی جامعه اطلاعاتی در قرن بیست و یکم خواهد بود . در این نوشتار ، ابتدا مفهوم اینترنت و تاریچه رشد و تکامل آن بطور اجمالی مرور گردیده ، سپس وضعیت فعلی این شبکه در جهان و محدودیتها و امکانات اینترنت مورد بحث قرار گرفته و نهایتا بحثی در مورد کاربرد اینترنت در تجارت (که اصطلاحاً تجارت الکترونیک خوانده می شود) و کاربرد آن در امور فرهنگی ارائه می گردد .
مفهوم شبکه کامپیوتری:
شبکه کامپیوتری (Computer Network) عبارتست از دو یا چند کامپیوترکه از طریق خطوط تلفن ، کابل و یا به روشهای دیگر بهم متصل هستند . متصل کردن کامپیوترها از طریق شبکه امکان تبادل اطلاعاتی میان کامپیوترهای متصل به شبکه و نیز استفاده مشترک از سخت افزار را برای استفاده کنندگان بوجود می آورد .به عنوان مثال اگر در یک سازمان 10 کامپیوتر و تنها یک پرینتر و یا یک مودم برای اتصال به اینترنت وجود داشته باشد ، شبکه کامپیوتری ، امکان استفاده از پرینتر یا مودم مزبور را برای کلیه کامپیوترهای موجود بر روی شبکه بوجود می آورد . در شبکه های کامپیوتری معمولا یک یا چند کامپیوتر نقش سرویس دهنده یا کارگزار (Server) را برعهده داشته و به ارائه خدمات به سایر کامپیوترهای موجود بر روی شبکه موسوم به مشتری (Client) که یا خود نیز به نوعی کارگزار هستند و یا آنکه توسط کاربران نهایی مورد استفاده قرار می گیرند می پردازند استفاده کنندگان از کامپیوتر بر روی شبکه می توانند با هم به تبادل اطلاعات (پیغام و یا فایل) بپردازند و یا از منابع اطلاعاتی موجود بر روی شبکه مستقیما استفاده نمایند . سازمانهای کوچکتر از شبکه های محلی موسوم به LAN (Local Area Network) و سازمانهای بزرگتر از شبکه های گسترده موسوم به WAN (Wide Area Network) برای اتصال آنها به کامپیوترهای فروشندگان خدمات ، مواد اولیه و قطعات ، کامپیوترهای مشتریان و غیره استفاده می کنند .
مفهوم اینترنت:
کلمه اینترنت مخفف (Interconnected Networks) و به معنی شبکه های به هم مرتبط است . اینترنت سیستمی برای توزیع و تبادل اطلاعات (اعم از پیغام ، صدا ، تصویر ، فایل وغیره) در سطح جهان است که بر اساس آخرین آمار موجود در حال حاضر 226 کشور به آن متصل هستند .
تاریخچه اینترنت:
هدف از ایجاد اینترنت که در سال 1965 توسط وزارت آمریکا انجام شد ، در ابتدا ایجاد شبکه کامپیوتری قوی برای اتصال کامپیوترهای حساس در مراکز نظامی کشورهای عضو ناتو (NATO) بود تا به این ترتیب در صورت حمله موشکی شوروی به تجهیزات کامپیوتری آنها در یک نقطه ، بدلیل متمرکز بودن فعالیتهای کامپیوتری سایر کامپیوترهایی که بر روی شبکه قرار داشتند بتوانند به کار خود ادامه دهند . فلسفه تشکیل اینترنت مبین وجود عدم تمرکز شدید در ساختار این شبکه (که یکی از مهمترین برتریهای اینترنت است) می باشد . با چنین ساختاری کامپیوترهای موجود بر روی شبکه های بهم متصل قادر خواهند بود حتی در صورت از کار افتادن یک یا چند شبکه کماکان به کار خود و نیز ارتباط با یکدیگر (از طریق مسیرهای دیگر بر روی شبکه) ادامه دهند . در آغاز ، پروژه ای با عنوان ARPANET از سوی وزارت دفاع آمریکا تعریف شد که بر اساس آن تا سال 1969 ، سوپر کامپیوترهای موجود در چهار دانشگاه مهم آمریکا (دانشگاه کالیفرنیا در لوس آنجلس - UCLA ، استانفورد- Stanford ، یوتا – UTAH و دانشگاه کالیفرنیا در سانتاباربارا – UCSB ) توسط یک شبکه به هم متصل شدند . تا سال 1985 تعداد مراکزی که از طریق اینترنت به هم متصل بودند به 170 مرکز علمی ، صنعتی ، دولتی و نظامی افزایش یافت .
با مشخص شدن مزایای فوق العاده ای که از طریق شبکه کردن کامپیوترها بدست آمده بود ، بنیاد علوم ملی آمریکا (NSE) در اوایل دهه هشتاد مبادرت به ایجاد شبکه ای جهت اتصال سوپر کامپیوترهای این مرکز (با توان انتقال بالای اطلاعات) نمود . انگیزه اصلی از این کار این بود که بتوانند امکان استفاده از سوپر کامپیوترها را برای محققین در سطح آمریکا فراهم کنند زیرا به این نتیجه رسیده بودند که نه می توانند محققین را به سایتهای سوپر کامپیوتر منتقل کنند و نه می توان در هر دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی یک سوپر کامپیوتر قرار داد . به این ترتیب اینترنت که با هدف نظامی ایجاد شده بود وارد مرحله دوم عمر خود یعنی مرحله آکادمیک گردید و تسهیلات فوق العاده ای را برای انجام تحقیقات در اختیار مراکز علمی و تحقیقاتی قرار داد . در اوایل سال 1995 اتصال به اینترنت جزء ارکان اساسی برای انجام تحقیقات علمی شده بود . ایجاد و توسعه سریع شبکه اینترنت امکان مبادلعه سریع پیامهای الکترونیکی (E-mail) و فایلهای کامپیوتری را برای محققین فراهم کرد بطوری که E-mail بزودی بار اصلی ترافیک شبکه را به خود اختصاص داد . بتدریج با افزایش قابلیتهای جدید به اینترنت و توسعه مراکز متصل به این شبکه ، اینترنت وارد مرحله سوم حیات خود یعنی مرحله تجاری گردید . در مورد این مرحله که مقدمه رشد و توسعه انفجاری اینترنت در جهان است ، در ادامه بیشتر بحث خواهیم کرد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی فایل ورد (word) دارای 76 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب
 
فصل اوّل    3
 کلّیات و سوابق    4
1-1- معرفی اجمالی پروژه    5
2-1- معرفی محصول    6
3-1- سوابق تولید    8
4-1- کاربرد محصول    9
5-1- مصرف کنندگان    9
6-1- بررسی نیاز جامعه    10
فصل دوم    12
 طراحی تولید    13
1-2- فرآیند تولید    14
2-2- نمودار فرآیند تولید    24
3-2- مواد اولیه و منابع تهیه آن    25
4-2- ابزار و ماشین آلات مورد نیاز و منابع تأمین    28
5-2- برنامه زمان بندی اجرای طرح    30
8-2- جایابی و محل اجرای طرح    34
فصل سوم    36
 نیروی انسانی    37
1-3- نیروی انسانی مورد نیاز طرح    38
2-3- شرح وظایف پرسنل    39
3-3- حقوق و دستمزد(شرح و وظایف)    42
4-3- سازماندهی نیروی انسانی    43
فصل چهارم    45
زمین و ساختمان های مورد نیاز    46
1-4- زمین مورد نیاز طرح    47
2-4- ساختمان های اداری، رفاهی و خدماتی    47
3-4- ساختمان واحد تولید    48
4-4- هزینه های ساختمان سازی    49
5-4- هزینه های محوطه سازی    50
6-4- پلان طرح    50


فصل پنجم    51
 انرژی و تأسیسات     52
1-5- تاسیسات حرارتی    53
2-5- تاسیسات برودت(سرمایش)    53
3-5- برق    54
4-5-آب    57
5-5- سوخت    59
فصل ششم    62
 محاسبات مالی طرح    63
1-6- برآورد سرمایه ثابت طرح    64
2-6- برآورد سرمایه در گردش    66
3-6- نحوه سرمایه گذاری     67
4-6- هزینه تولید سالیانه طرح    67
1-4-6- محاسبه هزینه حقوق و دستمزد    68
2-4-6-محاسبه هزینه انرژی    68
3-4-6- هزینه استهلاک    69
5-6- هزینه های ثابت و متغییر تولید    70
6-6- محاسبه نفطه سربسر تولید     71
7-6- محاسبه ی قیمت تمام شده ی محصول    72
8-6- محاسبه ی قیمت فروش محصول    72
9-6-ارزش افزوده ناخالص طرح     72
10-6-ارزش افزوده خالص طرح    73
11-6- محاسبه ی دوره برگشت سرمایه    73
12-6- توجیه اقتصادی طرح    73
منابع و مآخذ    75
 


چکیده :

آگاهی از نوع کالا و خصوصیات کلی و کاربرد آن ما را به شناخت و جایگاه این صنعت راهنمایی می کنند. به منظور شناخت انواع مختلف شلنگها و کاربرد های آن لازم است ویژگیها و مشخصات فنی آن ها مورد بحث و بررسی قرار گیرد که در این راستا شناسایی استانداردهای طی و جهانی از اهمیت خاصی برخوردار می باشند. تعیین جایگاه محصولات مذکور در این سایه انواع شلنگهای موجود (کالای رقیب) نیز می تواند در زمینه تحقق هر طرحی اهمیت داشته باشد که لازم است در بررسیهای اولیه مربوط به آن مورد توجه قرار گیرد.
انجام مطالعات بازار و بررسی ماهیت محصول از جهت مصارف داخلی و پتانسیل صادراتی نیز می تواند در راهگشای مطمئنی برای انجام مطالعات دقیقتر و در نهایت احداث چنین واحدهای باشد که به دلیل مستقل بودن طرح از زمان و مکان تنها ملاحظات کلی مربوط به آن ها مدنظر خواهد بود .


 
مقدمه:
 
از دوران گذشته برای انتقال مایعات، گازها و حتی در برخی موارد، جامدات پودری، از لوله استفاده می شده است. لوله ها عمدتاً برای انتقال مایعات مصرف می شود و انواع گوناگون دارند. لوله هایی از جنس مواد طبیعی فقط در دوران محدود و کوتاهی از زمان به کار می افتد و امروزه شلنگ و لوله در انوع مختلف و متنوع از ترکیبات مصنوعی خصوصاً لاستیک و پلاستیک ساخته می شوند. می توان گفت اکنون لاستیک و پلاستیک جایگاه خود را در صنعت انتقال سیالات همچون دیگر صنایع یافته اند به طوریکه امروزه حدود 80% مصرف جهانی لوله های پلاستیکی را لوله های پی وی سی (نرم سخت) تشکیل می دهند.
 


منابع و مآخذ:

1ـ استفاده از اطلاعات آماری صنایع و معادن استان یزد
2ـ استفاده از جداول استاندارد سرمایه و هزینه از انتشارات مرکز فنی شهید صدوقی یزد
3ـ نظارت و راهنمایی های استاد محترم پروژه آقای میرجلیلی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله آگاهی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهران د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله آگاهی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهران درباره بیماری ایدز در سال 1381 فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله آگاهی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهران درباره بیماری ایدز در سال 1381 فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله آگاهی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهران درباره بیماری ایدز در سال 1381 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله آگاهی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهران درباره بیماری ایدز در سال 1381 فایل ورد (word) :

مقدمه:

در پنجم ژوئن سال 1981 مقاله ای در مجله »گزارش هفتگی ابـتلاء و مـرگ و مـیر« به چاپ رسید که در آن 5 مورد پنومونی ناشـی از پنوموسیسـتیس کارینـی در مـردان همجـنس بازی که سـابقه بـیماری زمیـنه ای یا مصرف داروهای سرکوبگر ایمنی را نداشـتند در لـوس آنجلـس گـزارش شـد. همه این بیماران دچار تظاهـرات

بالینی و آزمایشگاهی دیگری دال بر اختلال در فعالیت سیسـتم ایمنـی بودنـد. در مـدت یـک مـاه بعد 26 مورد سارکوم کاپوزی در بین همین گروه گزارش شد. به این ترتیب این فرضیه مطـرح شـد که افراد گزارش شده دچار نوعی اختلال در عملکرد سیسـتم ایمنـی هسـتند و ایـن نقـص را »سـندرم نقـص ایمنی
اکتسابی« یا به طور خلاصه ایدز (AIDS) نامیدند.

بـیماری ایـدز یـک بـیماری نقـص ایمنـی اکتسابی است که توسـط ویـروس نقـص ایمنـی انسـانی (HIV) منـتقل مـیگردد. راههـای سـرایت بـیماری از فـردی بـه فـرد دیگر توسط خون و فـرآوردههای آن، ترشحات واژن و پیشابراه مردان1 میباشد. بیشتر مـوارد عفونتهای ایدز در بین افرادی که معتاد تزریقی هستند و یا فعالیـتهای جنسـی پرخطـر دارنـد مشـاهده مـیگردد. این بیماری میـتواند سیسـتم ایمنـی فـرد را مختل کرده و سبب بوجود آمدن انـواع عفونـتهای فرصـت طلـب گردد که اغلب آنها موجب مرگ بیمار میشود.

1 – semen

دکتر مرضیه نجومی و همکاران

اولیـن مـوارد در امریکا در سال 1980 میلادی تشخیص داده شـد. در آن زمـان عمـده موارد مربوط به مردان همجنس باز بود ولـی بـتدریج بـه سراسـر جهـان گسـترش پـیدا کرده، در تمامی قشـرهای جامعـه بخصوص افراد در معرض خطر مشاهده شد. تا اوایل سال 2000 میلادی 34/3 میلیون بیمار ایدز و مثبت از نظر HIV درسراسـر جهـان گزارش شده است و تا همین تاریخ 18/8 میلیون مرگ بدنبال آن به وقوع پیوسته است. تنها در سال 1999 مـیلادی 5/4 میلـیون نفـر به این بیماری در سراسر جهان مبتلا شـدند. از افراد بیمار وآلوده به ایدز 1/3 میلیون نفر کودک زیر 15 سال هستند و 15/7 میلیون نفر را زنان شامل میشوند .(1)

از زمـان پـیدایش بیماری ایدز در کشور آمریکا تا سال 1998 بیش از 7629 مورد بیماری در بین افراد کمتر از 13 سال گزارش شـد. و بـیش از صـد هـزار مورد در بین افراد در دهه بیست دیده شـد. که بسیاری از آنها در طی سالهای نوجوانی آلوده شده بودند. شـایع تریـن علـل ابـتلا آنان تماس جنسی و مصرف مواد مخدر گـزارش شـد و ایـن مـوارد در نهایـت میتواند مسئول بسیاری از عفونـتهایHIV پـری ناتـال باشـد. نقـش آموزش در کاهش این رفـتارهای پرخطـر مشـخص شده و میتواند از والدین، رسانههای گروهـی، پرسنل بهداشتی و مدرسه کسب گردد. مدارس به دلیل فرصـت تهـیه بـرنامه آموزشی در این زمینه و سپری شدن زمان زیـادی از دانـشآمـوزان در آن میتواند محل مناسبی برای کسب این آگاهی باشد .(2)

در زمیـنه آگاهـی از بـیماری ایـدز مطالعـات زیادی درسراسر جهـان انجـام شـده اسـت. در مطالعـه ای کـه در سال 1998 در بـانکوک انجـام شد هدف، تعیین آگاهی، نگرش و عملکرد دانش آموزان دبیرستانی از بیماری ایدز بود. این مطالعه روی 899 دانش آمـوز انجـام شـد و دیـده شد %99 این دانشآموزان در مورد این بیماری به نحوی دارای اطلاعات هستند. %89 آنها این اطلاعات را از تلویـزیون کسـب کرده وتنها %32/5 این آگاهی را از والدین خـود کسـب کرده بودند .(3) در مطالعه دیگری در سال1995 در نـیجریه بـه مـنظور تعیین آگاهی 340 کارگر دیده شدکه %14/7 آگاهی صحیح از علل بیماری دارند. آگاهی آنان از راههای انتقال خوب گزارش شد به جز اینکه انتقال از طریق وسائل و بوسیدن را به ترتیب %36/8 و %37/9 به ترتیب ذکر کرده بودند.

در ایـن مطالعـه نگـرش بـه بـیماری ایدز ضعیف گزارش شد بطوریکـه حـدود%50 ذکـر کـردند افـراد مبـتلا باید ایزوله شوند (نداشـتن ارتـباط و صـحبت کـردن و.(… محققیـن این طرح در نهایـت لـزوم دادن آگاهـی در مـورد راههای سرایت ایدز را برای همه افراد توصیه کردهاند .(4)

43

همچنیـن در مطالعـهای در کنـیا بـه مـنظور بررسـی آگاهی، نگـرش و عملکـرد پرسـنل بهداشـتی، دیـده شد که نسبت قابل توجهـی از آنان آگاهی خوبی از راههای انتقال ایدز دارند (بیش از %46 (%85 آنـان ذکـر کردند از تماس با این بیماران دچار ترس مـیشـوند اگـرچه بیش از %75 آنان آگاهی خوبی از تکنیکهای آسپتیک روشهای روتین در بیمارستان داشتند .(5)

در ایران تا تاریخ 81/1/1 در مجموع 3680 مورد بیماری ایدز

و آلوده به آن وجود داشته که 164 مورد آن در زنان مشاهده شده

و حدود364 مرگ بدنبال بیماری رخ داده است. % 34/7 از موارد ایـدز بدنـبال اعتـیاد تزریقی و % 9 آ ن در افراد زیر 20 سال بوده اسـت. انـتقال از طـریق آمـیزش % 23/3 مـوارد ایـدز را به خود اختصـاص داده اسـت .(6) از آنجایـی کـه در حال حاضر واکسنی بـرای ایـن بـیماری وجـود ندارد و درمان پذیر نمیباشد، تنها راه مقابله با آن پیشگیری میباشد و تنها راه پیشگیری از آن آموزش اسـت. اولین قدم در آموزش بهداشت، دادن آگاهی به مردم است

و سـپس ایجـاد نگرش و باور که نهایتاً منجر به تغییر رفتار گردد. این آموزش زمانی موفق است که براساس واقعیت های موجود در جامعـه باشـد. از روشهـای رسـیدن بـه ایـن واقعیت جمعآوری اطلاعـات موجـود از جامعـه پـژوهش اسـت که منجر به انتخاب مناسـبتریـن راه برای آموزش مردم می گردد. مطالعات زیادی در سراسـر جهـان به بررسی آگاهی اقشار مختلف از بیماری ایدز در جهت تعیین برنامه ریزی مناسب آموزشی طراحی شده و همچنان ادامه دارد .(7-10)

در ایـن تحقـیق سـطح اطلاعات بهداشتی دانشآموزان دوره دبیرسـتان کـه قشر فعال جامعه را تشکیل داده و بسیار تأثیرپذیر نـیز هسـتند از بـیماری ایـدز و بـه خصـوص راههـای سـرایت و پیشـگیری از آن تعییـن مـی گـردد تـا بـتوان جهت آموزش آنان برنامهریزی مناسب را انجام داد.

روشکار:

دریـک مطالعـه مقطعی بر روی دانش آموزان دبیرستانی شهر تهـران 400 دانـش آمـوز مـورد بررسـی قرار گرفتند. با استفاده از روش نمونـه گـیری احتمالـی چـند مـرحله ای1 نمونـه ها از جامعه پژوهش انتخاب شدند. در ابتدا از 20 منطقه آموزش و پرورش در سـطح شهر تهران به طور تصادفی 4 منطقه برگزیده شد و جهت قابلیت گسترش نمونه به جامعه هر منطقه مربوط به یک منطقعه جغرافیائـی تهران بود. آنگاه از هر منطقه 2 دبیرستان دخترانه و 2

1 – multistage random sampling

پائیز 82، دوره ششم، شماره سوم

44 آگاهی دانشآموزان دبیرستانی شهر تهران درباره ;

دبیرسـتان پسرانه انتخاب شد و سپس در هر دبیرستان با استفاده از جدول اعداد تصادفی 25 دانشآموز مورد بررسی قرار گرفتند.
حجم نمونه مورد نیاز با در نظر گرفتن خطای نوع اول % 5 و دقت 0/05 در حدود 400 نفر محاسبه شد.

ابـزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ای خود ایفا شامل 32 سوال بـود. جهت پر کردن هر پرسشنامه 20 دقیقه وقت اختصاص داده شد. قسمت اول پرسشنامه شامل خصوصیات دموگرافیک و برخی متغـیرهای پایـه و رشته تحصیلی و شغل و تحصیلات پدر و مادر بـود. 16 سـوال ابـتدای پرسشـنامه مـربوط به اندازهگیری آگاهی دانـش آمـوزان از راههـای سـرایت بیماری ایدز و 16 سوال بعدی مـربوط به راههای پیشگیری از این بیماری بود. اعتبار محتوی1 و ظاهـری پرسشـنامه با استفاده از نظر کارشناسی اساتید مربوطه و بررسی متون و در نظر گرفتن کلیه ابعاد موضوع تأمین شد. جهت تعییـن پایائی و هماهنگی درونی2 پرسشنامه، پس از انجام مطالعه مقدماتی، آلفای کرونباخ % 77 محاسبه شد.
داده هـای بدسـت آمـده از ایـن مطالعـه وارد نرم افزار آماری SPSS شده و با استفاده از جداول، نمودارها و شاخصهای مرکزی و پراکندگـی توصیف شد. اطلاعات بدست آمده از هر سوال مجزا گـزارش شـد و سپس درصد پاسخ صحیح هر پرسشنامه نیز ازکل محاسـبه گردید و تا %33 پاسخ صحیح امتیاز ضعیف، بین %33 تا %66 امتـیاز متوسـط و بـیش از%66 امتیاز خوب از آگاهی در نظر گرفته شد. جهت تعیین اختلاف یا ارتباط بین زیرگروهها از آزمون آماری Chi-square استفاده شد و حد معنیداری آزمون %5 بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی دستگاه فرز و حکاکی با آن فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی دستگاه فرز و حکاکی با آن فایل ورد (word) دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی دستگاه فرز و حکاکی با آن فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

پیش گفتار
پروژه  حکاکی فیزیکی با فرز زمانی به ذهن من رسید که در دانشگاه واحدی به نام حکاکی با فرز داشتم  که برای من  بسیار شیرین بوده  و آن زمان بود که ذهنم برای انجام این پروژه برانگیخته شد.
حکاکی با فرز یکی از زیر شاخه های حکاکی فیزیکی است که آن را زیر نظر استاد عزیزم آقای پرویز قلی زاده آموختم و نیز از  راهنمایی استاد بزرگوار آقای فرهاد فلاح استفاده کردم .
سعی من در انجام این پروژه اشنایی هر چه بیشتر خودم با این رشته  و نیز جمع آوری مطالبی است که شاید برای سایر عزیزانی که علاقه مند این رشته هستند مفید باشد.
ابتدا سعی من بر این بود که از مطالب و منابع موجود این موضوع استفاده کنیم  منابع کمی در این مورد در دسترس است و اکثر دوستانی که در این موارد تحقیق کرده اند از آن منابع استفاده برده اند تصمیم گرفتم که از تجربیات و دانسته های خودم که از استادان عزیزم در طول تحصیل بدست آورده ام این پروژه را تکمیل کنم.
در اینجا لازم می دانم که از کسانی که در جهت ارتقاء من زحمت کشیده اند تا من به این درجه از تحصیل و تجربه برسم کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.
کسانی که برای من بسیار بزرگوار و عزیز هستند و این نوشتار را با تمام  وجود تقدیمشان می نمایم. تقدیم به پدر ومادر و همسر عزیزم.
 به امید پایداری هر چه بیشتر آنان
چکیده :
مطالبی که در پی می آید در راستای ارائه پروژه نهایی جهت دریافت درجه کاردانی در رشته شیشه تهیه و تنظیم گردیده است.
در این مطالب سعی بر معرفی رشته حکاکی روی شیشه با  فرز نموده که شامل سه فصل است :
فصل اول تعاریف و تاریخچه شیشه در ایران و جهان و تاریخچه جزئیات آن و فصل دوم در خصوص انواع حکاکی و تعاریف و ابزار مورد نیاز و در فصل سوم شرح کار عملی و در ادامه نتیجه گیری ارائه گردیده است.
                                محبوبه عدالت کیش
مقدمه :
به نام آفریننده زیبائی
امروزه با وجود انواع تکنولوژی ونیز مشغله بسیار زیاد مردم زندگی بسیار بی روح شده است. و چیزی که می تواند این یکنواختی را از بین ببرد و انسانها را از اسارت تکنولوژی، نجات دهد تنها هنر است و بس.
با نگاه به طبیعت و توجه به گوشه و کنار آن می توان این مطلب را دریافت که خداوند نیز هنر و زیبایی را دوست دارد و او هنرمندترین هنرمندان است. و بشر نیز با توجه به این مسئله خود کوشیده است تا زیبائی را به مکان زندگی خود بیاورد و خلق آثاری هنرمندانه بوسیله دست، ذهن دیگران را به سمت زیباییها کشانده و چشم آنان را خیره کند. هنرمندانی که هنر و زیبایی را با روح لطیف خود آمیخته و آثاری خلق کرده اند که به نوع خود بی نظیر است.
گرچه من هنرمند نیستم ولی سعی کردم که در این راه زیر دست برخی از هنرمندان کار کنم و مختصر هنری بیاموزم و زندگی خود را با آن آذین بخشم و نیز با  نوشتن شرح کارم اطلاعاتی را که آموخته ام را در اختیار علاقه مندان به هنر قرار دهم.
همانطوری که قبلا هم گفته شد رساله من در رابطه با حکاکی فیزیکی با فرز است که در این رساله من به شرح مختصری راجع به حکاکی شیمیایی و انواع حکاکی فیزیکی ونحوه کار آنها پرداخته ام.
در فصل اول به تعریف شیشه و تاریخچه آن در ایران و جهان پرداختم و درفصل دوم به حکاکی شیمیایی، حکاکی با چرخ، حکاکی با ماسه، حکاکی با فرز و ابزار آن و در فصل سوم شرح کار عملی و نتیجه گیری.
فصل اول
بخش اول : تعریف شیشه و انواع تولیدات دست ساز آن
بخش دوم : تاریخچه شیشه در ایران و جهان و تاریخچه تزئینات آن

بخش اول :
شیشه چیست؟
شیشه مایعی است سفت شده و یا به عبارتی جامد آمور (چون از لحاظ ساختار میکروسکوپی، ساختار مایع را دارد ولی ظاهر آن جامد گونه است) و شفاف به طوری که نور از آن می گذرد و نیز بی رنگ است.
ماده اصلی تشکیل دهنده بخش عظیمی از شیشه های معمولی دی اکسیدسیلیکون ( SIO2 ) است که در طبیعت به صورت بلور خالص، مانند کوارتز و کرستوبالت و به صورت ترکیب در بسیاری از سیلیکاتهای معرفی به مقدار زیاد یافت می شود.
در شن و ماسه مقدار فراوانی دی اکسید سیلیکون وجود نقطه ذوب بلورهای خالص دی اکسید سیلیکون 1700 درجه سانتی گراد است و شیشه حاصل از این ماده به شیشه خالص معروف است که موارد استفاده خاص دارد و در شیشه گری معمولی نمی توان از آن استفاده کرد. زیرا دمای ذوب آن بقدری بالا است که نمی توان به راحتی، به آن درجه حرارت رسیده و موجب هزینه کرد بسیار بالایی می گردد. این نوع شیشه پس از اینکه به نقطه انجماد یعنی 1300 درجه سانتی گراد برسد آنقدر سفت است که نمی توان به آن شکل داد، برای رفع این مشکل باید دمای ذوب آن را پایین آورد تا شیشه حالتی روان و سیال بگیرد به این منظور موادی از قبیل انواع اکسیدهای فلزی مانند سودا (Na2o ) یا پتاس و آهک (Cao ) به ( Si2o ) اضافه می کنند تا دمای ذوب آن را به 1200 درجه سانتی گراد برسانند تا به آن درجه گرانروی رسیده که بتوان به آن فرم داد.
علاوه بر سیلیکون تعدادی از مواد دیگر نیز در ترکیب انواع شیشه وجود دارند که می توان از انواع اکسیدها و سولفیدها و تلوریدها و سیلینیدها و مواد دیگر مثل بورون، ژرمانیوم، فسفر، نادیوم، آرسنیک و زیرکونیوم نیز اشاره کرد.
خواص فیزیکی شیشه :
درجه سختی شیشه که بین 7- 6 است و نیز چگالی یا جرم حجمی آن که تقریبا 5/2 است و جرم و حجم آن نسبت عکس دارند.
شیشه یک ماده پایدار برای نگهداری مواد است و فقط اسید HF یا اسیدفلوریدریک بر روی شیشه اثر می گذارد و به اصطلاح آن را می خورد و فقط یک نوع شیشه است که در برابر اسید HF مقاوم است که در آن به جای سیلیس از اکسید فسفر ( Peo5 ) به اضافه ( zno ) اکسید روی و اکسید سرب ( pbo ) استفاده می نمایند.

انواع تولیدات شیشه دست ساز :
1.بارنتین : که برای ساخت انواع رزباد شیری خاص و سایر اکسیدهای رنگی به ویژه اکسید مس استفاده می کنند.
2.قالبی یا پرسی : که تولید بیشتر توسط قالب، دستگاه و یک دهنده الکتریکی انجام می گیرد و قالب نقش اساسی را در اینگونه تولیدات دارد.
3.فوق قالبی :  که از وجود قالب استفاده شده، ولی قسمت اعظم کار توسط دست انجام می شود.
4.فوتی آزاد : که در زمان ساخت از وجود هیچگونه قالبی استفاده نمی شود.
5.دوپوست و سه پوست : که برای ساخت آن حداقل از دو یا سه بار رنگین استفاده شده و وجود بار شیری که معمولا حباب اولیه از آن ساخته می شود ضروریست، این نوع فرآورده ها بعد از تراش از زیبائی خاصی برخوردار خواهند بود.
6.لب رنگی : که برای ساخت این فرآورده ها، حباب اولیه را از بار رنگین ساخته و در ادامه کار از بار بی رنگ استفاده می شود، در نتیجه ظرف در قسمت بالا رنگین و به تدریج، بدنه و قسمت های انتهایی بی رنگ می شود.
7.آبگز : که در مرحله ای از تولید، حباب را برای یک لحظه در آب سرد فرو می کنند، بدین ترتیب تمام سطح حباب را ترک های ریزی فرا گرفته و قبل از اینکه متلاشی شود، آنرا مقابل شعله نگهداشته تا گداخته شود، سپس مراحل بعدی ادامه می یابد، به این فرآورده شیشه لحنی هم گفته می شود.
8.زیرخاکی : که حباب ثانویه را در نمک طعام، جوش شیرین یا کربنات دو سود می غلطانند و بعد از گرم کردن مجدد تا حد گداختگی، مراحل بعدی ادامه می یابد، این نوع محصول را آنتیک بدل نیز می نامند.
9.تلفیق فلز یا شیشه : که در این مورد بیشتر از فلز مس استفاده می شود ( به دلیل هماهنگی ضریب انبساطی شیشه با ضریب انبساطی مس) شیشه گداخته را برداشته و در همان هنگام که کاملا گداخته است در داخل حلقه مس قرار گرفته و در، دم دمیده می شود سپس مراحل بعدی انجام می شود.
10.نوارکشی دور شیشه : با استفاده از شیشه های رنگی مختلف دور تنه اصلی را نوار پیچ کرده و بعد ادامه کار را انجام می دادند.
11.نشاندن دگمه های شیشه ا ی
-بغیر از موارد یاد شده، پس از تولید شیشه می توان تزئینات دیگری را نیز به آن افزود:
الف : مات کاری
ب : نقاشی روی شیشه
ج : حکاکی روی شیشه : شامل حکاکی فیزیکی- حکاکی شیمیایی
1-ج : حکاکی فیزیکی توسط چرخ گردان-فرز دندانپزشکی- سندبلاست
2-ج : حکاکی شیمیایی توسط اسید هیدروفلوریدریک

بخش دوم :
مختصری دربار? تاریخچ? شیشه در جهان
از اولین نشانه های تاریخی شناخت بشر از شیشه اطلاعات دقیقی در دست نیست، ولی آنچه از یافته های باستان شناسی بدست آمده ما را به شواهدی رهنمون می کند . بر اساس یافته ها شیشه های دست ساز در نقاط مختلف جهان یافت شده انسانهایی در اطراف مناطق آتشفشانی زندگی می کردند، برای اولین بار با جسمی سخت و شکننده و بران برخورد کرده که این ماده در بسیاری از موارد جوابگوی نیازهای ابتدایی ایشان بوده است.
شیشه به صورت طبیعی بندرت در چنین مناطقی پیدا می شود. گاه در میان صخره هایی که بعد  از سرد شدن گدازه های آتشفشانی بوجود می آیند، دیده می شود. از این نوع شیشه که بسیار سخت و دارای ناخالصی فراوانی است، ابزاری مانند چاقو، سرنیزه و انواع وسایل بران تهیه می کردند. این ابزار در اکثر مناطقی که تمدنهای اولیه در آنها شکل گرفته بدست آمده است.
خرابه های قدیمی ترین کوره ذوب شیشه ، در مصر پیدا شده که قدمتی 3500 ساله دارد. بررسی های کارشناسان نشان می دهد که در این کوره ها نمی توانستند شیشه را به حالت مذاب درآوردند . بلکه از خمیر شیشه استفاده می کردند ساخت شیشه در میان تمدنهای باستانی در منطقه بین النهرین و خاور میانه نیز بسیار رواج داشت. این اولین ساخته ها بصورت توده و شامل اشیای تزئینی مانند انواع مهره ها و میله ها پیدا شده است. اما ظورف اولیه ساخته شده از شیشه در مصر دیده شده که این روش بتدریج تکامل پدا کرده و در نقاط مختلف جهان گسترش یافته است.
تاریخچه شیشه در ایران:
قدیمی ترین اشیا و ظروف شیشه ای ایران مربوط به دوران عیلامی هاست که تاریخ ساخت آنها به حدود 3500 سال قبل باز می گردد.ایلامی ها برای ساخت مهره های تزئینی و گردن بند از شیشه استفاده کرده اند. آنها مقداری خمیر شیشه را ...

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >