پروژه دانشجویی بررسی میزان تاثیر پذیری پریشان قاآنی از گلستان سع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی بررسی میزان تاثیر پذیری پریشان قاآنی از گلستان سعدی فایل ورد (word) دارای 255 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه دانشجویی بررسی میزان تاثیر پذیری پریشان قاآنی از گلستان سعدی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

The rate of influence of Saadi`s Golestan on Ghaani`s Parishan”

Abstrac
This proposal is a study about “The rate of influence of Saadi`s Golestan on Ghaani`s
Parishan”. Saadi, by combining poetry and prose and acting like an artist to make them
complementary, tries to make prose inartificial and gives it freshness and vitality. A new
method in Persian prose occurs by creating Golestan which is imitates for a long time. By
looking at works in imitation of Golestan we will find out that the imitators` attention was
more directed to either the appearance of the work or to the way Golestan has been named
and edited. None of this works could or want to provide an accurate understanding of the
spirit and language of Saadi. The need for this essay arises from the fact that there is no
serious investigation about Parishan book until now. According to the investigations
available in this essay it will be clear that (Parishan) book could not gain a lot of success in
imitating (Golestan) book. This proposal has five seasons in addition to introduction and
abstract: First season is about the research general topics such as the expression, necessity of
history, aim and research methods. Second season: The biography ofGhani and Saadi, the
introduction of Golestan and Parishan books and the similarities and differences of these two
books. Third season: Includes the investigation of social-political issues, 6th and 7th an 11th to
13th century prose. Fourth season: Deals with the literary, linguistic, intellectual and content
level investigation. Meanwhile, analyses the rate of influence of Golestan on Parishan. Fifth
season: Dedicated to the conclusions and suggestions.
The aim of this research is to find out that although the book can be distracted in the row of
major and important works but it is not comparable with Golestan and is just an imitation of
Saadi`s work.
The method of this research is library. This proposal has … pages and … main sources and
... secondary sources.
Keywords: Saadi`s Golestan, Ghani`s parishan, imitation, the rate of influence, content,
style, rhetoric.
The idea of guide professor for this essay to be published is suitable/unsuitable
Date and signature

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف فایل ورد (word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف فایل ورد (word) دارای 112 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف فایل ورد (word) :

 

در ارتباط با شهرهائی که با رودخانه همراه بوده اند و نقش رودخانه عامل مهمی در حیات آنها داشته است پل مطرح می شود.اصفهان شهری در کنار رودخانه ی زاینده رود به همراه موقعیت خاص خویش در منطقه پر عبور از قدیم تا کنون در ارتباط با رودخانه نقش مهمی را در جهت سازه های مختلط با پل داشته است.

یهودیه و جی دو شهر در منطقه اصفهان امروزی به وسیله پل شهرستان به بخش جنوبی رودخانه زاینده رود مرتبط می شوند.

پل شهرستان دارای چندین اهمیت در منطقه به حساب می آید در درجه اول تنها راه ارتباطی با بخش جنوبی رودخانه و در درجه بعدی به عنوان مرکز کنترل در جهت ورود و خروج اجناس باجگیری شناسائی افرادی که به منطقه وارد و خارج می شود.

گفته میشود که پلی نیز در قبل از صفویه در منطقه اصفهان ساخته می شود و این پل در جای فعلی پل خواجو قرار داشته است و با طرح اندازی جدید توسط شاه عباس برای شهر اصفهان در جهت تقویت شبکه ارتباطی خویش که بر مبنای چهار باغ قرار داشته این پل مسدود می گردد که بعدها پل خواجو طراحی می شود.

البته بایستی توجه داشت که هنوز پل خواجو در این زمان طرح نبود و پل عباس آباد پلی که در این قسمت قرار داشته مورد توجه بوده است.

بستن پل خواجو به عنوان راه ارتباطی در جهت برگردان شبکه اقتصادی از جهت شرق به غرب بوده است وبعدا” که قدرت حکومتی صفوی در اصفهان پای محکم می کند شاه عباس با ساختن پل خواجو در این مکان شبکه سازی کالبدی اصفهان را کامل می سازد.

عاملی دیگری نیز در ساختن پلها در این شهر مورد توجه بوده و آن بنای این پلها به صورتی متفاوت از دیگر پلها در کشور. این عمل به صورت خاصی جامع عمل به خود پوشانیده است.

الف نمای پلها شباهت به کاروانسرا در دوران صفویه دارد و مخصوصا” با توجه به قسمت شاه نشین پل و بر جهان ابتدا و انتهای این شباهت بیشتر می گردد.البته این شباهت را شاید بایستی در جهت ارتباطات بین شهری مطرح میگردد و پل همین موقعیت را در دو قسمت رودخانه ایفا می کند.

ب حجم پلها شبیه به حجم پلهای اروپایی قرون رنسانس است(فلورانس ونیز) که در ارتباط با مردم ساخته میشوند فرم غرفه هائی به عنوان فروش تفریح چایخانه ها و غیره که پلهای دوران صفویه نیز شاید در این جهت تقلید شده باشند ولی به علت موقعیت سوق الجیشی که پیدا میکند شاه عباس را از این تفکر منصرف میسازد.

این دو عامل (الف و ب ) با منظر شهری ارتباط خاص بر قرار می سازند مجموعه بیشه ها رودخانه و بالاخره عمارتی میان آب حتی در این مسئله کاربدان جای می رسد و مسئله ارتباطی پل در مرحله دوم قرار می گیرد. دو پل الله وردیخان و خواجو از نظر فنی ساختمان نیز در حدی مطرح می شوند که صرف نظر از عامل عبوری به عنوان پل مطرح کننده مسئله تقسیم آب تفریح و بالاخره داد و ستد مردم قرار می گیرند.بخش تقسیم آب پل خواجو شاید با جرا‍‏‎‏‏ٌت بتوان به عنوان یک شاهکار فنی ساختمانی مطرح ساخت که امروزه با پیچیدگی فراوانی در کیلومتری به چند دورتر صورت می گیرد. عامل تقسیم آب به همراه مادیها( جویهای تقسیم به اراضی آب ) در سطح منطقه جز طرحهای مهندسی و طرح انداز صفوی شیخ بهائی دانست در جمع سازه های کالبدی شهر اصفهان به خوبی قدرت حکومتی مشاهده می گردد که این قدرت با سیاست خاص برنامه ریزی شهری و با شناخت بر عوامل اقتصادی مردم که همه چیز را تابع خویش می کند چگونه قدمت و استحکام خویش را در جامعه ای پایدار ساخته و حتی بعد از انقراض قدرت حکومتی به عنوان استثنا ٌ در تاریخ این شهر با تمام آن خصوصیات با جزئی تغییرات قدرتهای حکومتی دیگر باقی و بر جا می ماند.

مراحل اهمیت رودخانه به همراه پلهایش به صورت زیر می توان عنوان کرد:

الف یهودیه قلعه تبرک جی به همراه پل شهرستان پل مارنان.

ب مسجد جامع میدان کهنه، قلعه تبرک پل شهرستان،پل مارنان. 

ج مسجد جامع میدان نقش جهان، چهار باغ، پل الله وردیخان.

د مسجد جامع میدان نقش جهان،چهارباغ. پل الله وردیخان،پل مارنان، پل خواجو.

چهار باغ برای شاه عباس در طرح جدید شهری که عنوان می کرد اهمیت زیادی داشت و در این جهت بود که می خواست اولاٌ قدمت و کشش شاهرگ اقتصادی بازار را از طرف شرق به غرب برگردانیده شود. دوما” با تضعیف این عامل اقتصادی عامل بعدی یعنی پل شهرستان ضعیف می شد و در نتیجه دیگر آن کنترل هائی که گذشت مفهومی برای آن پل پیدا نمی کرد و پل الله وردیخان در انتهای چهار باغ اهمیت می یافت. در جهت تقویت پل الله وردیخان شاه عباس حتی به ایجاد منطقه ای ارمنی نشین در زیر رودخانه زاینده رود در بخش جنوبی غربی می کند و عبور و مرور ارامنه از پل الله وردیخان باعثی بر رونق این پل و شبکه چهارباغ می گردد.اساس شبکه بندی سازه اصفهان صفوی بر روی بازار از مسجد جامع میدان نقش جهان خیابان چهارباغ و رودخانه زاینده رود قرار دارد.پل خواجو اهمیت خاصی در این زمان داشته و با ساختن قصری خصوصی در ابتدای آن (قصر میرزا علیخان ) در واقع عبور و مرور از روی این پل بسته می شود.

طرح جامع شهر صفوی اصفهان با در نظر گرفتن عامل آب بعنوان عصاره حیات جامع مطرح شده و با توجه به این تمام فرمهای شهری انجام میگیرند .

طراحی براثر مادیها طراحی که منشع از سرچشمه اصلی بوم یعنی زاینده رود میگردد . طراحی بر اساس خیابانهای جدید مانند چهارباغ و چهارباغ صدر که مجددا” براساس عامل اقتصادی که بعد ازعامل کشاورزی مرحله قبل بعنوان تجارت زندگی روزمره به همراه بازا رو عبور از پلهائی که از رودخانه ی زاینده رود می گذرند و بالاخره خود رود خانه ای زاینده رود با انجام تقسیمات حیاتی آب در کننده هائی چون پل خواجو و تفریگاههای چون پل الله وردیخان مطرح میشود .

موقعیت امروزی سازه کالبدی شهر اصفهان چیست ؟ چندین پل مجموعهای مختلف و اهمیتها ... پلهای امروز بر روی زاینده رود که نقشی در حیات اصفهان بازی میکنند عبارتند از:

الف پل خواجو

ب پل الله وردیخان

ج پل آذر

د پل فلزی

ه پل وحید

و پل بزرگمهر

پلهای آذر ، فلزی ، وحید با توجه به ابعادشان بایستی جوابگوئی مهمی در حیات اصفهان داشته باشند بخصوص با ممنوعیت کامیون و اتوبوس از پلهای خواجو و الله وردیخان اما می بینیم که چه بی حساب این سه پل اخیر برروی زاینده رود زده شده اند و شاید فقط در مرحله ای پل وحید بتواند جوابگوی صحیح نیاز به شهر بشود .

پل الله رودیخان درست در محور مقابل چهارباغ مرکز حیاتی شهر صفوی اصفهان مطرح میشود و از طرف دیگر پل خواجو نیز در همین موقعیت را با چهار باغ صدر بازی  می کند در صورتیکه پل آذر مطلقا” درچنین وضعی قرار ندارد و پل فلزی تقریبا به علت کور بودن یکطرفه بودن خیابان منتظری در مقابل خیابان حکیم نظامی عملکرد صحیح خود را ندارد و تنها شاید منهای پل وحید با تکمیل شبکه اتوبان کمربندی اصفهان در جهت ارتباط با خیابانهای خیام و وحید و شریان ارتباطی بین شمال و جنوب کشور از طریق جاده تهران و جاده شیراز و ذوب آهن و شهر کرد مفهومی واقع به خود گیرد .

درجمع مطالب گذشته دقیق به مهم بودن پلهای الله وردیخان و خواجو از نظر مردم و ارتباطات شهری پی می بریم و این بدان معنی است که امروز نیزبا اینکه سه پل جدید بر روی رودخانه شهر موجود هستند ولی این دو  پل نه ازرونق افتاده اند و نه خود را باخته دارند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل در شهر تهران فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل در شهر تهران فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل در شهر تهران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل در شهر تهران فایل ورد (word) :

خلاصه

آلودگی هوا، بارانهای اسیدی، تخلیه گاز اوزون و اثرات گلخانهای از عوارض غیرمطلوب حمل و نقل در شهرهای بزرگ بشمار میروند که محیط زیست را آلوده میسازند. مصرف انرژی و ایجاد آلودگی ناشی از سیستم حمل و نقل در دهه اخیر بطور مستمر افزایش یافته است. افزایش تعداد وسایل نقلیه، نگهداری ضعیف وسایل نقلیه و عدم توجه به قوانین و مقررات کنترل کیفیت هوا میتواند به بحران بیشتر آلودگی هوا منجر شود. در این مقاله به ارزیابی اثرات آلودگی هوا ناشی از وسایل نقلیه، انواع آلاینده ها و عوامل مؤثر بر آنها پرداخته و سپس تحلیل وضعیت آلودگی هوای شهر تهران ناشی از ترافیک وسایل نقلیه انجام و راهکارهای بهبود آن نیز ارائه گردیده است.

کلمات کلیدی: آلودگی هوا، آلاینده محیط زیست، حمل و نقل.

مقدمه

امروزه استفاده از حمل و نقل در بیشتر کشورهای جهان با توجه به توسعه شهرها در حال افزایش می باشد. این افزایش باعث ایجاد برخـی اثـرات منفـی همچون تصادفات، تراکم ترافیک، مصرف انرژی و ایجاد آلودگی هوا و صوت شده است. افزایش سریع استفاده از وسایل نقلیه باعث شده است که سیستم حمل و نقل امروزه یکی از مهمترین منابع آلودگی محیط زیست شهرها باشد. وسایل نقلیه بطور طبیعی در اطـراف مراکـز جمعیتـی و منـاطق صـنعتی تمرکز یافتهاند مکرراًو به محیط زیست آسیب میرسانند. آلودگی هوا بعنوان مهمترین مشکلات ناشی از حمل و نقل شناخته شده است. در بخشهـای آتی به بررسی اثرات آلودگی هوا ناشی از سیستم حمل و نقل پرداخته می شود.

عوارض ناشی از سیستم حمل و نقل

با افزایش استفاده از وسایل نقلیه در شهرها، امروزه سیستم حمل و نقل یکی از مهمترین منابع آلودگی هوا میباشد. افزایش آلودگی هوا بدلیل افـزایش شدید مجموع کیلومتراژ مسافت طی شده بوده و در حالی صورت میگیرد که انتشار گازهای سمی حاصل از وسایل نقلیه بازای هر کیلومتر سفر کـاهش یافته است. احتراق سوخت در موتور وسایل نقلیه بر کیفیت هوا تأثیر میگذارد و بزرگترین منبع از اثرات غیرمطلوب وابسته به وسایل نقلیـه مربـوط بـه نحوه احتراق سوخت در موتور میباشد. شکل 1، افزایش نرخ استفاده از وسایل نقلیه را در شمال آمریکا، انگلستان و کشورهای عضو همکـاری اقتصـادی اروپا3 نشان میدهد.[1] گازها و سایر مواد منتشره از وسایل نقلیه شامل مونوکسیدکربن (CO)، اکسیدهای نیتروژن ( (NO X، سرب (Pb)، ترکیبـات آلی سبک ( (VOS S و ذرات معلق میباشد.[2] برای مثالتقریباً، 85 درصد اثرات مونوکسیدکربن، 40 درصد اثرات اکسیدهای نیتـروژن و 25 درصـد اثرات ترکیبات آلی سبک در انگلستان ناشی از سیستم حمل و نقل میباشد و اثرات مذکور در ایالات متحدهتقریباً به ترتیب برابر 66 درصد، 43 درصـد و 48 درصد می باشند. جدول 1 سهم اثرات آلایندههای هوا ناشی از سیستم حمل و نقل در برخی کشورهای پیشرفته صنعتی را نشان می دهد.[3]

-1 دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

-2 دانشجوی دکتری مهندسی و برنامهریزی حمل و نقل از دانشگاه علم و صنعت ایران
3- EEC

1

2500
300
آمریکا
250

2000

200 همکاری اقتصادی اروپا

1500

150

انگلستان 1000

100

500
50

1987 1985 1980 1975 1970

شکل -1 حجم ترافیک اتومبیل های شخصی در جاده های کشورهای پیشرفته صنعتی
جدول -1 اطلاعات برگزیده اثرات حمل و نقل در کشورهای پیشرفته صنعتی
کشور شمال آمریکا کشورهای عضو همکاری اقتصادی اروپا ( ( EEC ژاپن OECD
نوع آلوده کننده

اکسیدهای نیتروژن %47 %51 %39 %48
مونوکسیدکربن %71 %81 NA %75
اکسیدهای گوگرد %4 %3 %9 %3
ذرات معلق %14 %8 NA %13
هیدروکربن %39 %45 NA %40
: NA اطلاعات قابل توجهی در دسترس نیست. مجموع اثرات حمل و نقل بصورت درصدی از مجموع اثرات نشان داده شده است.

عوارض ناشی از سیستم حمل و نقل ممکنست بصورت مستقیم یا غیر مستقیم بر روی محیط زیست تأثیر بگـذارد کـه مهمتـرین آنهـا سـلامتی مـردم میباشد. جدول 2 سهم نسبی انواع مختلف ایجاد کننده آلودگی در کشور کانادا بر حسب کیلو – تن را نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله اکسپرسیونیسم در هنر فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله اکسپرسیونیسم در هنر فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله اکسپرسیونیسم در هنر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله اکسپرسیونیسم در هنر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله اکسپرسیونیسم در هنر فایل ورد (word) :

اکسپرسیونیسم
مقدمه :
هدف از انجان این پژوهش ، بررسی تعاریف و مفاهیم و تاریخچ شیو بیان اکسپرسیونیسم در ارتباط با نقاشی ، معماری و شهرسازی می باشد . با تأکید بر اندیشه ها آثار و فعالیت های معمار و شهرساز یزرگ آلمانی به نام ( برونوتات ) و درت یابی به برخی از ویژگی های « شهر اکپرسیونیستی » می باشد .
برای پی بردن به این نکته که اولاً « شهرسازی » و « اکسپرسیونیسم » و ثانیاً « شهر اکپرسیونیستی » و « برونوتات » چه ارتباطی با هم دارند .
لازم است قبل از هر چیز معنی و مفهموم سبک اکسپرسیونست را بدانیم . و همچنین تاریخچه مطرح شدن آن در آلمان به دلایلی که گفته می شود . و نقش برونوتات در جنبش هنری اکپرسیونیستی این گشور روشن میگردد و همچنین با بررسی آثار و فعالیت های او برخی از ویژگی های شهر اکسپرسیونیستی مطرح می شود .

مفهوم کلی سبک اکسپرسیونیسم :
« اکسپرسیونیسم در لغت به معنی « بیانی » « هیجان گری » و « حالت گرایی» ترجه شده است .
هنرمند اکسپرسیونیست هدف اصلیش عوالم بشری و انسانی است . اکسپرسیونیسم ، شیوه ای در هنر است . که نه بر واقعیات عین طبیعت تأکید دارد و نه بر تصورات انتزاعی مبتنی بر آن واقعیات تأکید دارد . بلکه تلاش و کوشش می کند احساسات و عواطف ، حالات درون و ذهنیات هنرمند را به تصویر بکشد .
به عنوان مثال :

با توجه به معنی واژه « اکسپرسیونیسم » و با جمع بندی تعاریف مختصری که ذکر شد می توان گفت که این شیوه بیان ، راهی برای آزادسازی احساسات و فشارهای عاطفی و نیروهای معنوی درونی و بیان برداشت های ذهنی هنرمند از محیط و شرایط بیرونی است . و به نظر می رسد ، هنرمند اکسپرسیونیست برای تخلیه و آزادسازی نیروهای درونی خود ، غالباً سعی می کند از تأکیدی اغراق آمیز استفاده کند .

تاریخچه اکسپرسیونیسم در آلمان :
در مطالعه تاریخچه اکسپرسیونیسم ابتدا لازم است ، از نحوه به گار گیری این شیوه در نقاشی آغاز کنیم . در عالم نقاشی ، « ونسان ون کوک » را به عنوان مکتشف اکسپرسیونیسم جدید می شناسند و محور انسانگرایی به وضوح در تابلوهای او مشاهده می شود و همچنین تکنیک استفاده از رنگ کاملاً بیانگر این حقیقت است . « ادوارد مونگ » نوروژی که در سال 1892 به آلمان رفت و سالها در آنجا زندگی کرد . از جهات بسیار پدرذ اکسپرسیونیسم نوین در نقاشی آلمان به شمار می رود در آثار او و ون کوک رابطه نزدیکی وجود دارد . زیرا ادوارد

مونگ معتقد است : « دیگر تصاویری از اندرون با مردانی که کتاب می خوانند و زنانی که بافندگی می کنند نکشید . باید از انسانهای زنده ای نقاشی کنیم که نفس می کشند ، رنج می برند و عشق می ورزند . من مجموعه ای از این تصاویر را خواهم کشید تا مردمخ مجبور شوند عنصر مقدس آنها را بشناسند و خود را در برابر آن سربرهنه کنند، چنانکه گویی در کلیسایند »

این عبارات ، نشانگر مقدس بودن زندگی انسانها و رنج و شادی مردم عادی برای هنرمند است . این « مردمی شدن هنر » آغازی است که دامن آن به معماری هم کشیده شد . شبح و بیماری و مرگ که بر زندگی او سایه انداخته بود و این ترس و هراس همیشگی او ، موضوع غالب نقاشی ها و تابلوهایش را تشکیل می داد . « جیمز رانسور » فنلادی نیز از پیشگامان شیو اکسپرسیونیست می باشد که نقاشی های او از قدت حیرت زده کردن تماشاگر برخوردار است . او با استفاده از خطوط لرزان ، و رنگ های ناسازگار در تابلوهایش ، نشان دهنده ی واکنش شخص در برابر دنیایی غیر انسانی است . که او را وادار به متموع می کند و با این شیوه در تماشاگر ایجاد حس هیجان می کند .

از نقاشان معروف دیگر « ژورژ روئو » می باشد . تابلوهای او بیانگر موضوع های مذهبی ، اخشم اخلاقی ، نفرت از شرارت های بورژوازی حاکم ، نفرت از فساد حاکم ، اندوه و طنز تلخ می باشد .

زمینه های تاریخی ، اکسپرسیونیسم از آلمان رشد کرد . پس از جنگ جهانی اول 1914 تا 1918 که آلمان ها شکست خوردند . وقر اقتصادی ، فساد و فهشا زیاد شده بود . در آن دوران اکسپرسیونیسم بوجود آمد . خیلی سریع مورد توجه آمریکاییان قرار گرفت . در ده « 1920-1930 » به سرعات شیوه فوق در مکزیک چشم گیر شد انقلاب مکزیک الهام بخش گروهی از نقاشان شد تا در جست و جوی شیوه ای ملی و مبتنی بر هنر بومی باشند . آنها می خواستند هنرشان مردمی باشد « از مردم سرچشمه بگیرد و روحیه انقلابی را در بناهای عمومی جلوه گر کند . اینها آثار خود را وسیله ای ربای حمل بار آرمان هایشان قرار دادند » .
جلوه گر ساختن روحیه انقلابی و مردمی در بناهای عمومی و احساس مسئولیت هنرمند در برابر جامعه ، نکته ای است که در معماری اکسپرسیونیستی آلمان به وضوح دیأه می شود .

تاریخچه مطرح شدن اکسپرسیونیسم در ارتباط با معماری و « شهرسازی »
برخی از مورخان هنری معتقد اند که اکسپرسیونیست اثری روی معماری ندارد .
به همین دلیل به معماری اکسپرسیونیستی نپرداخته اند . اما همانطور که می دانیم معماری ، تحت تأثیر شرایط اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی محیط ، با ذهن و تجربیات او پیوند دارد . همانگونه که یک آهنگساز هزاران صدا را برای خلق اثری شاد یآ غمگین به کار می گیرد . معمار نیز می تواند همین کار را با رنگ و فرم انجام دهد و دست اندکاران عرص « شهرسازی » هم می تواند با در نظر گرفتن عوامل لازم ، در ایجاد شهری شاد یآ دلگیر و خفقان آور یا کسل کننده مؤثر باشد . بنابراین می توان گفت که جنبش اکسپرسیونیستی در نقاش و سایر هنرها اثر مهمی در معماری داشته است .

کاربرد واژه اکسپرسیونیسم در معماری در سال 1915 می باشد « آدولف بنه » ترکیب معماری اکسپرسیونیست را به کار گرفته و ارتباط متقابل بین تمام هنرها را مطرح ساخت .
در طی قرن بیستم ، همراه با پیشرفت روز افزون فناوری ، امکان ساخت بناهای عظیم با حالت نمایش و تجسمی را که بسیاری از آنها الهام گرفته از طرح های بلند پرواز اند و تخیلی را فراهم نمود . از جمله این بناها :

1- طرح های « خانه بی پایان » اثر « فردریک کسیلر » (1959-1958) و طرح شهری فضایی بر روی یک پل .
2- فرودگاه دالاس ، اثر « ایرو سارونین » (1962-1961)
3- ساختمان یک پارکینگ در نیو هیون ، ساخت پل رودلف (1971)

4- آسمان خراش های گوناگون در سراسر جهان که در طول قرن بیستم و در جریان رقابت بر سر ساخت ساختمان های هر چه مرتفع تر و عظیم تر ، بنا کرده اند و حتی یکی از آخرین پدیده های آسمان خراش که در حال حاظر در چین و تحت عنوان برج « میلینیوم » در دست ساختمان می باشد و خود به تنهایی یک شهر با تمامی امکانات آن است .
5- آثار « اسکار نیمایر » مثل کاخ سپیده دمان در برزیلیا (1943)

6- ساختمان اپرای سیدنی (1972)
معماران اکسپرسیونیست به مسائل جدید و نوگرایی توجه دارند . به مقاطع تاریخی و فرهنگهای بیگانه نیز توجه دارند . اما کپی از تاریخ را نمی پسندیدند . آنها به جز گوتیک بقیه طراحی های گذشته را رد می کردند . به طوری که در 15 سال اول قرن بیستم دیده های معماران اروپایی به سوی مصر چرخید . سطوح سنگین و توده متراکم ، صراحت خطوط بیرونی و اساس « استریومتریک » عناصر ، و فضای داخلی مقبره های مصری به عنوان یک کریستال مورد توجه قرار گرفت . در اوایل قرن 20 دو کتاب مهم در این ارتباط نوشته شد . نویسندگان این دو کتاب « شفلر » و « ورینگر» بودند در واقع معماران اکسپرسیونیستی بیشترین تاثیر را از گوتیک و معماری شرق پذیرفتند .

اندیشه های موثر بر دیدگاههای هنرمندان اکسپرسیونیست
یکی از موثرترین آراد موثر بر اندیشه های معماران اکسپرسیونیست افکار و عقاید نیچه است . نیچه در کتابش از معماران و خانه هایی کوچک صحبت کرده و آنها را به عنوان سمبلی از کوچکی و پستی و ناچیزی افراد ساکن در آن دانسته است .
اکسپرسیونیست ها از این نکته تأثیر پذیرفته و فرم هایی سنگین و با شکوه و با عظمت طراحی کرده اند . اکسپرسیونیسم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی دستور العمل تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل فایل ورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی دستور العمل تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل فایل ورد (word) دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی دستور العمل تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی دستور العمل تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی دستور العمل تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل فایل ورد (word) :

به منظور به دست آوردن اطلاعات بهنگام در مورد سلامت شاغلین در نیل به هدف تأمین، حفظ و ارتقاء آن، پرونده پزشکی شاغل در مقاطع زمانی مختلف (قبل از استخدام، ادواری و اختصاصی) مطابق با قوانین و بخشنامه های جاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می پذیرد.

فصل اول: کلیات
افراد تکمیل کننده فرم:
الف: مشخصات فردی، سوابق شغلی (جدول الف) ، سوابق شخصی (جدول ب) بنا به اظهارات فرد معاینه شونده توسط پزشک، کارشناس یا کاردان بهداشت حرفه ای و با بهگر، بهداشتیار کار، کاردانهای مراکز بهداشتی درمانی و بهورز و سایر افرادی که در صورت عدم طی دوره های آموزش بهداشت حرفه ای در دانشگاه های معتبر کشور، در دوره های کوتاه مدت مورد تأیید در زمینه نحوه تکمیل فرم معاینات کارگری و بهداشت حرفه ای آموزش لازم را دیده باشند، تکمیل می گردد.

ب: نتایج معاینات بالینی (جدول ج)، نتایج معاینات پاراکلینیکی (جدول د) که شامل ثبت اطلاعات حاصلاز معاینات ساده، معاینات بالینی و تنایج آزمایشات پاراکلینیکی است به ترتیب اولویت توسط افراد ذیل انجام می گیرد:
1- پزشک متخصص طب کار
2- پزشک دارای MPH با گرایش بهداشت حرفه ای

3- پزشک دوره دیده در زمینه طب کار و دارای گواهینامه معتبر و نیز دارای مشخصات مندرج در بخشنامه های جاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ج: عوامل زیان آور که فرد معاینه شونده در مواجهه با آن قرار دارد و یا داشته است (جدول هـ)، و نوع آزمایشات لازم بر مبنای نوع مواجهه فرد با عامل یا عوامل زیان آور (جدول و) که ثبت اطلاعات در هر دو مورد توسط فارغ التحصیلان مقاطع کاردانی و بالاتر بهداشت حرفه ای که در امر بازدید از واحد تولیدی- خدماتی که فرد معاینه شونده در آن اشتغال دارد، دخیل هستند، انجام می پذیرد.
د: نظریه نهایی در خصوص ادامه کار شاغل (جدول ز)، ستون اول (نظریه پزشک کار) توسط پزشک با مشخصات مندرج در بند ب فوق الذکر تکمیل می گردد و ستون دوم (نظریه کارشناس بهداشت حرفه ای) توسط فردی با مشخصات مندرج در بند ج فوق الذکر تکمیل می گردد.
هـ: مشخصات پزشک کار (جدول ح) توسط پزشک معاینه کننده تکمیل می گردد.

محل نگهداری فرم های تکمیل شده:
پرونده های تکمیل شده محرمانه تلقی گردیده و مسئولیت حفظ آن بر عهده، مسئول تشکیلات بهداشت حرفه ای موجود در واحد تولیدی- خدماتی و یا مراکز بهداشتی درمانی معتبر خواهد بود و ارائه مدرک به مراجع ذیربط با مسئولیت وی خواهد بود. مطابق با ماده 98 قانون کار بازرسان بهداشت حرفه ای دارای کارت ویژه بازرسی بدون اطلاع قبلی در هر موقع از شبانه روز می توانند به پرونده های پزشکی مراجعه و در صورت لزوم از تمام یا قسمتی از آنها رونوشت تحصیل نمایند.

محل نگهداری پرونده های پزشکی تکمیل شده شاغل به شرح جدول زیر می باشد:

محل نوع کارگاه شاغلین نوع پرونده واحد بهداشتی محل نگهداری پرونده
روستا خانگی اعضاء یک خانوار هستند پرونده خانوار خانه بهداشت
اعضاء یک خانوار نیستند پرونده کارگاهی خانه بهداشت
غیرخانگی کمتر از 20 نفر پرونده کارگاهی خانه بهداشت
20 تا 49 نفر پرونده کارگاهی مرکز بهداشتی درمانی روستایی
50 تا 499 نفر پرونده کارگاهی خانه بهداشت کارگری

500 نفر و بالاتر پرونده کارگاهی مرکز بهداشت کار
شهر خانگی اعضاء یک خانوار هستند پرونده خانوار مرکز بهداشتی درمانی شهری
اعضاء یک خانوار نیستند پرونده کارگاهی مرکز بهداشتی درمانی شهری
غیرخانگی کمتر از 50 نفر پرونده کارگاهی مرکز بهداشتی درمانی شهری
50 تا 499 نفر پرونده کارگاهی خانه بهداشت کارگری
500 نفر و بالاتر پرونده کارگاهی مرکز بهداشت کار

نکات عمده مورد توجه:
1- فرم مذکور برای ثبت اطلاعات حاصل از انجام معاینات کارگری در سه نوبت متوالی تنظیم گردیده است.
2- اگر فرد پس از نوبت اول یا نوبت دوم محل کار خود را تغییر داده و به واحد تولیدی- خدماتی جدیدی منتقل گردد برای وی پرونده جدیدی تشکیل می گردد.
3- در صورت انتقال فرد به واحد تولیدی خدماتی جدید با نظارت و اطلاع معاونت بهداشتی دانشگاه/دانشکده ذیربط در صورتی که پرونده در کارخانه نگهداری می شود کلیه سوابق به کارخانه جدید و در غیر این صورت به مرکز بهداشتی درمانی مربوطه منتقل می شود.

4- در صورت تکمیل پرونده پزشکی شاغل توسط شرکتهای خصوصی ارائه دهنده خدمات طب کار و شرکت های تعاونی بهداشت کار، کارفرما موظف است مقدمات بازدید فنی کارشناس بهداشت حرفه ای از ایستگاه های کار را فراهم نماید تا تکمیل جدول «هـ» و جدول «و» و ستون دوم جدول رز» با مستندات و دلایل واقعی انجام گیرد.
5- اظهار نظر در خصوص ادامه کار شاغل بایستی پس از مشاورت پزشک و کارشناس بهداشت حرفه ای مربوطه ثبت و اعلام گردد.

فصل دوم: نحوه تکمیل فرم پرونده پزشکی شاغل
الف: اطلاعات عمومی
1- فرم مذکور برای تطابق با ماده 92 قانون کار تحت عنوان پرونده پزشکی شاغل نامگذاری شده است.
2- شرح جدول بدون عنوان در بالای صفحه:
نوع معاینات: سه ستون مقابل آن، هر یک از ستون ها مرتبط با یکی از نوبت های معاینه شاغل می باشد. و بستگی به هدف معاینه یکی از انواع معاینات «قبل از استخدام» و «ادواری» ، «اختصاصی» در ستون مربوطه ثبت می گردد.
نوبت: منظور دفعه انجام معاینه است که باید بر اساس نوبت معاینه که مثلاً اگر بار اول است عدد 1، اگر بار سوم است عدد 3، اگر بار پنجم است عدد 5 و ; ذکر شود.
تاریخ: تاریخ مراجعه فرد برای تکمیل پرونده در ستون مربوطه ذکر می شود.
شماره استخدامی شاغل: بستگی به ضوابط محل کار بر اساس شماره پرسنلی، شماره کارگزینی، شماره استخدامی، شماره کارگری و ; که پرونده پرسنلی تحت آن شماره در کارگزینی واحد تولیدی – خدماتی بایگانی می گردد، ذکر شود.

شماره پرونده: همان شماره پرونده ای است که در طبقه بندی، ضبط و بایگانی پرونده پزشکی شاغلین مورد استفاده قرار دارد.
مثال
نوع معاینات قبل از استخدام ادواری
نوبت اول دوم
تاریخ 1/3/79 1/3/80
شماره استخدامی شاغل 123-019
شماره پرونده پزشکی 012/ت

جدول نشان می دهد: تا تاریخ 1/3/80 دومین بار است که فرد در فرآیند معاینات کارگری قرار گرفته و اولین باریک سال قبل از آن (1/3/79) همزمان با شروع به کار وی در کارخانه بوده که معاینه قبل از استخدام در مورد وی انجام شده است. نوع معاینه در بار دوم، ادواری بوده است. شماره پرسنلی فرد در کارگزینی کارخانه 123-019 است و شماره پرونده پزشکی وی در مرکز بهداشت کار 012/ت می باشد. فرم مذکور در نوبت بعدی مثلاً در سال 81 نیز قابل بهره برداری برای ثبت اطلاعات جدید است.

3- مشخصات فردی شامل:
• نام و نام خانوادگی: که بر اساس شناسنامه فرد تکمیل می گردد.
• جنس: به تفریق زن و مرد علامت زده می شود.
• سال تولد: سال تولد بر مبنای شناسنامه ثبت می گردد.
• وضعیت تأهل: به صورت «مجرد» یا «متأهل» یا «مطلقه» ذکر می شود.
• تعداد اولاد: بر اساس اظهارات معاینه شونده تعداد فرزندان ذکر می شود.

• وضعیت نظام وظیفه: اگر خدمت سربازی انجام داده در محل مربوطه علامت زده می شود و محل خدمت وی ذکر شود مثلاً آشپزخانه، توپخانه، ; و اگر خدمت سربازی انجام نداده است با توجه به نوع معافیت یکی از قسمتهای معافیت غیرپزشکی یا معافیت پزشکی علامت زده می شود و چنانچه معافیت پزشکی است علت معافیت ذکر می شود مثلاً «صافی کف پا»
• آخرین مدرک تحصیلی، منظور آخرین مدرک تحصیلی است که فرد دارا می باشد.
• مشخصات واحد تولیدی – خدماتی که فرد در حال حاضر در آن اشتغال به کار دارد به شرح ذیل تکمیل می گردد:
– نام کارگاه/کارخانه: منظور نامی است که واحد تولیدی – خدماتی به آن شهرت دارد.
– نام کارفرما: نام مالک اصلی واحد تولیدی – خدماتی ذکر می شود در صورت داشتن چند مالک، مالک اصلی که بیشترین سهم را داراست ذکر می شود و اگر کارخانه دولتی یا تحت پوشش است نام مدیر عامل ذکر شود.

– نوع کارگاه: خانگی یا غیرخانگی بودن واحد تولیدی- خدماتی بر مبنای تعاریف فرم بازدید کارگاهی ثبت می شود.
– محصول اصلی کارخانه: چنانچه کارخانه دارای چند تولید مختلف است، اصلی ترین محصول آن ذکر شود.
– آدرس کارخانه- نمابر- تلفن در قسمت مربوطه ثبت می شود.

4- جدول الف- سوابق شغلی:
جدول مذکور در دو ردیف اصلی مشاغل فعلی و مشاغل قبلی تنظیم شده است. در نوبت اول معاینه ضمن ثبت مشخصات شغل مشاغل فعلی که فرد در واحد تولیدی- خدماتی مورد نظر دارد (حداکثر در دو ردیف یعنی دو فعالیت همزمان عمده فرد در کارخانه ذکر می شود)، مشاغل قبلی (حداکثر در چهار ردیف یعنی چهار فعالیت عمده فرد را که می تواند در سالهای مختلف باشد ذکر می شود) نیز ذکر می شود، اما در نوبت دوم در حقیقت شغل فعلی که در نوبت اول ثبت شده در زمره مشاغل قبلی قرار می گیرد و پس نیازی به ثبت شغل قبلی نیست. همچنین در نوبت سوم در حقیقت شغل فعلی که در نوبت اول و دوم ثبت شده به عنوان مشاغل قبلی فرد مورد معاینه قلمداد می شود. پس در نوبت های دوم و سوم نیازی به ثبت مشاغل قبل نیست.

ستون های جدول شامل:
– عنوان/سمت: عنوان یا سمت شغلی که فرد تحت آن عنوان در استخدام است ذکر می شود.
– کار محوله: ممکن است با عنوان سمت شغلی یکسان باشد اما در صورتی که فرد در شغلی به غیر از سمت خود فعالیت می نماید، کار محوله ذکر می شود.
– شیفت کار: بر اساس ساعات کار فرد به صورت روزکار، عصرکار، شب کار، نوبت کار ثبت گردد.
– عوامل عمده زیان آور (متوسط ساعات مواجهه روزانه): از فرد معاینه شونده سؤال شود:

«در شغل که ذکر کردید با چه عواملی که به سلامتی زیان برسانند سر و کار داشته اید؟» ضمن ثبت عاملی را که نام می برد، بلافاصله از وی سؤال شود: «به طور متوسط چند ساعت در روز در مواجهه با آن بوده اید؟» و پاسخ دریافت شده را داخل پرانتز در جلوی عامل زیان آور ثبت می نمایید.
به عنوان مثال: سر و صدا (8 ساعت)، بخار تینر (1 ساعت)

– تاریخ اشتغال: به ماه و سال زمان شروع کار در کار محوله و تاریخ ترک کار محوله ذکر می شود. مثلاً «پائین بودن دستمزد»، «کار سخت»، «انحلال شرکت»، «اخراج» و ;
توجه: به دلیل اهمیت موضوع برخی عوامل به طور اختصاصی از فرد معاینه شونده پرسش نموده و در صورت مواجهه با عامل مورد نظر در محل مربوط علامت زده می شود. این عوامل شامل سر و صدا آزبست، گرد و غبار، حلالها، سرب، ارسنیک، سیلیس می باشند.
– چنانچه فرد در حال حاضر به غیر از کار در کارخانه در شغل دیگری نیز فعالیت دارد در زیر جدول های محل مربوطه با ذکر مدت اشتغال به سال ذکر شود مثلاً رانندگی در سطح شهر (4 سال)

5- جدول ب: سوابق شخصی:
جدول مذکور با 22 سؤال تنظیم گردیده که پس از طرح سؤال بر اساس اظهارات فرد معاینه شونده متناسب با پاسخ دریافت شده یکی از ستون های بلی یا خیر علامت زده می شودد. لازم به ذکر است هر یک از ستون های «بلی» و «خیر» به سه ستون تقسیم شده که هر ستون مرتبط با یکی از نویت های معاینه است.
توجه: در صورت دریافت پاسخ «بلی» برای هر یک از سؤالات در زیر جدول در قسمت مربوطه با ثبت شماره سؤال با پرسش چرا، چگونه، کجا، ;. نسبت به اخذ پاسخ و ثبت آن اقدام شود.

6- جدول ج: معاینات بالینی:
هر پرونده دارای ستون و سطرهای خالی است که هر یک از آنها ویژه ثبت نتایج معاینات یک بار مراجعه شاغل تا سه دوره می باشد پرونده به نحوی طراحی شده است که نتایج معاینه هر اندام در طول زمان در ردیف افقی ثبت می گردد بدین ترتیب وضعیت و تغییرات یک عضو در طول زمان به خوبی قابل رؤیت و در نتیجه مقایسه نتایج بسیار آسان می گردد.
شیوه تکمیل کردن صفحات 2 و 3 پرونده در قسمت ب و ج به شکل ذیل می باشد.

معاینات بالینی- تاریخ
در این قسمت باید تاریخ انجام معاینات بالینی ثبت گردد، بدیهی است نحوه ثبت به صورت روز، ماه، سال از راست به چپ و به شکل کامل خواهد بود، بهتر است تاریخ به شکل مثلاً پنجم/خرداد/سال هشتاد ثبت گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >