پروژه دانشجویی مقاله رایگان دیابت و بیماریهای قلب و عروق فایل ور

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رایگان دیابت و بیماریهای قلب و عروق فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رایگان دیابت و بیماریهای قلب و عروق فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رایگان دیابت و بیماریهای قلب و عروق فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رایگان دیابت و بیماریهای قلب و عروق فایل ورد (word) :

بیماریهای قلب و عروق علت اصلی مرگ و میر و از عوامل مهم ناتوانی های افراد دیابتی است . مهمترین علت پیدایش بیماریهای -قلبی -عروقی ،تصلب شراین می باشد . تصلب شراین باعث می شود که سرخرگ های گوناگونی که به قسمتهای مختلف بدن خون می رسانند ، بتدریج سخت و تنگ گردند و توانایی آنها برای انتقال اکسیژن و مواد غذایی به سلول های بدن کاهش یابد .عواملی هستند که موجب سریعتر شدن تصلب شراین میگردند.و در صورت وجود آنها احتمال پیدایش بیماریهای قلبی و عروقی افزایش پیدا می کند . برای پیشگیری از پیدایش بیماریهای قلبی -عروقی و مرگ و میر و ناتوانی ناشی از آنها ، باید این عوامل خطر را بشناسید و به توصیه های پزشکی لازم توجه نمایید . عوامل خطر برای بیماریهای قلب و عروق عبارتند از : سن بالا ، جنس مذکر ، سابقه خانوادگی سکته قلبی زودرس ، فشار خون بالا ، افزایش چربی های خون (بویژه کلسترول ) ، بیماری قندی ، سیگار کشیدن ، چاقی ، کم تحرکی و اختلال در انعقاد خون .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله rasm انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله rasm انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه ها روشی برای برنامه های بزرگ فایل ورد (word) دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله rasm انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه ها روشی برای برنامه های بزرگ فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله rasm انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه ها روشی برای برنامه های بزرگ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله rasm انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه ها روشی برای برنامه های بزرگ فایل ورد (word) :


چکیده :
این مقاله RASM، انتخاب حسابرسی بر مبنای ریسک پروژه¬ها روشی برای برنامه¬های بزرگ را بیان می¬کند. RASM براساس تحلیل عامل ریسک، شناسایی تعداد زیادی عامل¬های ریسک ، در متن برنامه¬های بزرگ قراردارد . RASM ثابت (استاتیک) نیست، مثلاً می¬تواند در سراسر یک چرخه عمر برنامه، طراحی نمونه¬های متفاوت در دوره¬های زمانی متفاوت، درباره پیشرفت پروژه و احتمال نوسان ظاهر ریسک مورد استفاده قرار گیرد. این مقاله تمام جنبه¬های نمونه-گیری حسابرسی ¬پروژه¬ها پیشنهاد رتبه¬بندی ریسک پروژه و یک روش نمونه¬گیری، ترکیب بازخورد حسابرسی¬های قبلی با یک ساختار و روش ساده را پوشش می¬دهد. نهایتاً این مقاله یک وضعیت مطالعاتی کاربردی RASM را در اطلاعات واقعی Operational program “Information society” of community support framework III در یونان ارائه می¬کند.
کلمات کلیدی : مدیریت ریسک، مدیریت برنامه، حسابرسی پروژه¬ها، رتبه¬بندی ریسک، انتخاب پروژه¬ها، برنامه¬های با حجم بزرگ.
1- مقدمه :
حسابرسی پروژه یک روش اساسی در زمینه برنامه¬های بزرگ است، برای اینکه در بسیاری از حالت¬ها ساختار حسابرسی مستقل چند سطحی ایجاد می¬شود. یک برنامه با حجم بزرگ در این مقاله به عنوان یک برنامه، که از تعداد زیادی پروژه تشکیل شده است (بیشتر از 100 تا)، پروژه-هایی که هم سطح هستند ولی آنها به طور قابل ملاحظه¬ای متفاوت می¬باشند (در موضوعات، شامل فعالیت¬ها، پیچیدگی، تکنولوژی مورد استفاده ، منابع در دسترس و غیره ) تعریف می¬شود با این حال، آنها اهداف استراتژیک مشابه را در یک بخش یا ناحیه خاص ارائه می¬کنند. این ارزش اشاره شده در بیشتر برنامه¬های بزرگ وجود دارد و با اینکه اندازه و اهمیت آنها در همه اقتصادهای ملی و بیـن¬المللی است، هنوز به طور عادی الگو و تکنیک¬های مدیریت ریسک پذیرفته شده¬ای ایجاد نشده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق علل گرایش جوانان و نوجوانان به سوء مصرف موا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق علل گرایش جوانان و نوجوانان به سوء مصرف مواد اعتیاد آور فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق علل گرایش جوانان و نوجوانان به سوء مصرف مواد اعتیاد آور فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق علل گرایش جوانان و نوجوانان به سوء مصرف مواد اعتیاد آور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق علل گرایش جوانان و نوجوانان به سوء مصرف مواد اعتیاد آور فایل ورد (word) :

تا به حال به این مسئله فکر کردین که چطور یک نفر به مواد مخدر معتاد میشه؟ آیا به نتیجه خاصی هم رسیدین یا نه؟ در این جزوه علل مختلف گرایش جوانها را به مواد اعتیاد آور بررسی می کنیم.
بسیاری از جوانها و حتی پدر و مادر ها فکر می کنن که دلیل اعتیاد فرد، اصرار دوستان بوده است. در حالی که این تنها انگیزه سوء مصرف مواد در جوانان نیست. اگر بخواهیم انگیزه های مصرف مواد مخدر جوانها را بشناسیم، فهرست بلند بالایی میشه، نگاه کنین:
کنجکاوی، کسب لذت، تسکین درد، فراموش کردن مشکلات، شوخی و خنده، هیجان طلبی یا میل به خطر کردن، احساس بزرگ شدن، پیوستن به گروهی خاص و ... این علل با وجود این که چندان مهم به نظر نمی رسند، باعث اعتیاد میلیونها انسان شده اند. بیشترین علت اعتیاد جوانان در ایران دو عامل کنجکاوی و کسب لذت است.
امروزه متخصصین، یک عامل را زمینه ساز اعتیاد نمی دانند و معتقدند عوامل مختلف دست به دست هم میدن و فرد را معتاد می کنن. این عوامل تشکیل شدن از عوامل فردی ( عوامل روانی، زیستی، و بیولوژیک)، عوامل خانوادگی و عوامل اجتماعی، هر کدام از این سه عامل به تنهایی نیز قادرند تا موجب گرایش فرد به اعتیاد شوند.
یکی از مهمترین عوامل گرایش جوانان و نوجوانان به مصرف مواد اعتیاد آور کنجکاوی و هیجان طلبی است.
عوامل فردی
فشار های عصبی و بیماریهای روحی: کسانی که دائماً در معرض فشار های عصبی و محیطی قرار دادن، بیشتر از دیگران در معرض خطر گرایش به اعتیاد هستن. موقعیت هایی همانند کنکور، ازدست دادن نزدیکان، شکستهای عاطفی، مالی، شغلی، تحصیلی، انتخاب همسر و ... ممکن است در زندگی هر جوانی پیش آید و اگر شما راه صحیح مقابله با آنها را ندانید، امکان دارد برای دست یابی به تسکین و آرامش مقطعی، به مواد اعتیاد آور روی آورید. از آن جایی که امروزه رابطه بین بیماریهای روانی و اعتیاد به اثبات رسیده، خیلی خوب است که جوانها به جای راه حلهای مقطعی و نادست (توسل به مواد اعتیاد آور ...) به فکر یافتن راه حلهای مناسب برای رفع مشکلات خود باشند.
سن بحرانی: سنین شانزده تا بیست و چهار سال، سنین پر خطری برای جوانان محسوب میشن.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تاریخچهی جهانی هک کردن (دستبرد کامپیوتری)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه‌ی جهانی هک کردن (دست‌برد کامپیوتری) فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه‌ی جهانی هک کردن (دست‌برد کامپیوتری) فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه‌ی جهانی هک کردن (دست‌برد کامپیوتری) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه‌ی جهانی هک کردن (دست‌برد کامپیوتری) فایل ورد (word) :

تاریخچه‌ی جهانی هک کردن (دست‌برد کامپیوتری)

هک کردن برخلاف انتظار مساله‌ای تازه نیست و حتا به یک کشور هم محدود نمی‌شود. نوشتار پیش‌رو تاریخچه‌ی مختصری از این پدیده را در کشورهای مختلف بررسی می‌کند.

1971
در ویتنام دامپزشکی به نام “جان دراپر” از یک سوت ارزان‌قیمت در جعبه‌ی پاپ‌کورن و یک “جعبه‌ی آبی دست‌ساز” برای برقراری تماس تلفنی رایگان استفاده می‌کند. هم‌زمان با انتشار راهنمای شرکت “اسکوایر” در مورد چگونگی ساختن جعبه‌های آبی، آمار تقلب و کلاهبرداری در زمینه‌ی استفاده از تلفن در آمریکا به اوج خود می‌رسد.

1972
“استیو وزنیاک” و “استیو جابز”، شاگردان یک دبیرستان و موسسان آینده‌ی کامپیوتر اپل، به یک تجارت خانگی در زمینه‌ی تولید و فروش “جعبه‌های آبی” اقدام کردند. در این روش ضمایم غیر قانونی هک شده در سیستم تلفنی به کاربر امکان برقراری یک تماس راه دور رایگان می‌داد.

1978
باشگاه “آشوب کامپیوتری” در آلمان به وجود می‌آید و پس از مدتی تبدیل به یکی از سازمان‌های هکر تاثیرگذار در اروپا می‌شود.

1983
در میلواکی زیاده‌روی 6 نوجوان در هک کردن ماه‌ها به طول می‌انجامد. آن‌ها در این مدت به کامپیوترهای موسسات پرآوازه‌ای مانند کتابخانه‌ی ملی “لوس آلاموس” و مرکز سرطان یادواره‌ی “اسلون کترینگ” راه می‌یابند.

1983
فیلم ” بازی‌های جنگ” در سینماها به نمایش گذاشته می‌شود.

1984
مجلس “سنا” قانون دست‌برد و تقلب کامپیوتری را تصویب می‌کند، طبق این قانون نفوذ غیرقانونی به سیستم‌های کامپیوتری یک جرم شناخته می‌شود.

1987
مجله‌ی “دکودر” برای طرف‌داران هک در ایتالیا منتشر می‌شود.

1988
“کوین میتنیک” به طور مخفیانه پیام‌های الکترونیکی MCI، مرکز محاسبات عددی مقام‌های رسمی امنیتی، را کنترل می‌کند. او مسوول خسارت 4 میلیون دلاریِ وارد شده به کامپیوترهای مرکز محاسبات عددی، دزدیدن یک سیستم کامپیوتری عظیم و مخفی امنیتی و دست‌یابی غیر مجاز به کدهای راه دور MCI از طریق کامپیوترهای دانشگاهی در لوس‌آنجلس و انگلستان بوده است. او 5 ماه را در زندان و 6 ماه را هم در یک بخش بازپروری سپری می‌کند. “میتنیک” در اواخر سال 1992 هم‌زمان با شروع تحقیقات FBI در مورد صحت و اثبات نقض قوانین به وسیله‌ی او، فرار کرد.

1989
در آلمان غربی، تعدادی هکر به علت نفوذ غیرقانونی به سیستم‌های دولتی و شرکت‌ها و فروش کد منابع OS به KGB بازداشت شدند.

1991
شایعاتی درباره‌ی وجود ویروسی به نام “میکل آنژ” منتشر می‌شود. مبنی بر این‌که این ویروس کامپیوترها را در 6 مارس 1992؛ یعنی در پانصد و هفدهمین سالگرد تولد هنرمند، نابود می‌کند. هیچ اتفاقی در این روز نمی‌ا‌فتد.

1994
هکرهای روسی به رهبری “ولادیمیر لوین”، 10 میلیون دلار از بانک شهری، خارج و آن را به حساب‌های بانکی خود در سراسر دنیا منتقل کردتد. پس از چندی “لوین” دستگیر و به جز 400 هزار دلار مابقی پول‌ها پس گرفته شد.

1997
یک گروه هکر کانادایی به نام “انجمن وارز” به وب‌سایت یک شبکه تلویزیونی کانادایی نفوذ می‌کنند.

1997
یک نوجوان 15 ساله‌ی کروات به کامپیوترهای نیروی هوایی آمریکا در “گوام” رخنه می‌کند.

1998
“اهود تنبوم” یک هکر 19 ساله اسراییلی راه‌هایی برای ورود غیرقانونی به کامپیوترهای پنتاگون می‌یابد و برنامه‌های نرم‌افزاری آنجا را می‌دزدد. وی توسط FBI بازداشت می‌گردد، اما بعدها از مقامات مهم شرکت مشاوره‌ی کامپیوتری می‌شود.

1998
دو هکر در چین به دلیل نفوذ به شبکه‌ی کامپیوتری یک بانک و دزدیدن مبلغی معادل 31325 دلار محکوم به اعدام می‌شوند.

1999
“کلینتون” اعلام می‌کند که دولت 146 میلیارد دلار در FYOO صرف بهبود سیستم امنیت کامپیوتری خواهد کرد.

دسامبر 1999
یک هکر روسی سعی می‌کند از یک پخش کننده‌ی فروش سی‌دی در اینترنت مبلغ 100هزار دلار اخاذی می‌کند و برای رسیدن به خواسته‌اش موسسه را تهدید به افشای شماره‌ی کارت اعتباری مشتریانش می‌کند. او پس از ناکامی در گرفتن پول، این شماره‌ها را در یک وب‌سایت در معرض دید همگان می‌گذارد.

مارس 2000
“کلینتون” می‌گوید هیچ‌گاه به دخترش، چلسی، در دبیرستان ایمیل نخواهد زد؛ زیرا کامپیوتر را وسیله‌ی امنی برای انتقال پیام نمی‌داند.

مه 2000
ویروس “دوستت دارم” با قابلیت کپی کردن خود برای هرکس از طریق کتابچه‌ی آدرس به سرعت در تمام دنیا پخش می‌شود.

فوریه 2001
یک هکر هلندی به منظور تنبیه بسیاری از کسانی که به دیدن عکس‌های غیراخلاقی یک قهرمان تنیس بسیار مشتاق بودند، ویروسی را به همین نام پخش می‌کند.

فوریه 2001
“آلبرت هانسن” مامور FBI به دلیل جاسوسی کامپیوتری برای روس‌ها بازداشت می‌شود.

آوریل 2001
FBI با حیله دو هکر روسی را مجبور به آمدن به آمریکا می‌کند. سپس از آن‌ها درباره‌ی نفوذ غیر قانونی‌شان به بانک‌های آمریکا (در گذشته) اعتراف می‌گیرد.

مه 2001
تنش بین آمریکا و چین باعث ایجاد آشوب در شبکه‌های کامپیوتری توسط هکرهایی از هر دو کشور می‌شود، که این آشوب ششمین جنگ شبکه‌ای در راه دفاع ملی نام می‌گیرد.

سپتامبر 2001
در صبح یازدهم سپتامبر قوانین جدید ضد تروریسم تصویب شدند. در بسیاری از این قوانین از هکرها به عنوان تروریست یاد شده است.

فوریه 2002
مایکروسافت در بخش “محاسبات قابل اطمینان ابتدایی”، ارتقای ویندوز را متوقف و 8 هزار برنامه‌نویس را تحت آموزش‌های امنیتی قرار می‌دهد.

مه 2002
کرم “کلز- اچ” ازتمام ویروس‌های شناخته شده از نظر تعداد کامپیوترهای ویروسی شده پیشی می‌گیرد.

فوریه 2003
ایالات متحده یک هکر اهل قزاقستان را به علت نفوذ غیر قانونی به کامپیوترهای “بولومبرگ” و اقدام به اخاذی محکوم می‌کند.
انواع حملات در شبکه های کامپیوتری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی نقدى بر نظام انتخاباتى در ایران فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی نقدى بر نظام انتخاباتى در ایران فایل ورد (word) دارای 194 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی نقدى بر نظام انتخاباتى در ایران فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

نظام انتخاباتى ایران که از طریق قوانین انتخاباتى و آیین نامه هاى اجرایى تدوین شده است، داراى اشکالات و ابهاماتى است که امکان برگزارى انتخابات آزاد و منصفانه را با پرسش هایى روبه رو مى کند. بخشى از اشکالات نظام انتخاباتى ایران که به بررسى صلاحیت نامزدهاى انتخابات یا شرایط داوطلبان نامزدى در انتخابات مجلس یا ریاست جمهورى مربوط مى شود، به علت حساسیت و اهمیت آن از سوى کارشناسان و فعالان حقوقى و سیاسى مورد توجه و نقد و بررسى قرار گرفته است، اما بررسى برخى از ابعاد دیگر نظام انتخاباتى ایران که همچنان باید مورد ارزیابى قرار گرفته و تجزیه و تحلیل شود، اهمیت دارد. در این نوشته نیز معایب و اشکالات نظام انتخاباتى ایران از دو جنبه مورد توجه قرار گرفته است.
?- سن راى دهندگان: در اغلب کشورها سن راى دادن ??سال تعیین شده است. «اتحادیه بین المجالس در بررسى تطبیقى اخیر خود در سطح جهان خاطرنشان ساخت که سن ?? سال، معیار رایج براى راى دادن است که از ??? کشور (از ??? کشور مورد بررسى)، آن را اتخاذ کرده اند. همچنین ماده یک کنوانسیون ???? سازمان ملل  متحد در مورد حقوق کودک، طفل را به معناى هر انسانى تعریف مى کند که سن او زیر ?? سال است، مگر آنکه طبق قانون قابل اعمال در مورد آن طفل، سن رشد زودتر حاصل شود. ماده یک منشور آفریقایى راجع به حقوق کودک و رفاه وى (????) نیز قاعده اى مشابه اتخاذ کرده است.»? اما در قوانین انتخاباتى ایران سن راى دادن ?? سال تعیین شده است. ماده ?? قانون انتخابات ریاست جمهورى یکى از شرایط انتخاب کنندگان را ورود به سن ?? سالگى بیان مى کند. در حالى که در این سن نمى توان گواهینامه رانندگى گرفت یا به سربازى رفت، مگر این که فرد ??سال تمام داشته باشد. دلیل آن نیز روشن است، چون سن ?? سالگى به لحاظ بلوغ عقلى سن مناسبى براى انجام اینگونه کارها نیست. البته در قوانین ایران درباره سن بلوغ تضادهاى اساسى به چشم مى خورد. به عنوان مثال طبق قانون مدنى سن بلوغ براى دختران ? سال است و آنها در این سن مسئولیت کیفرى دارند. همچنین دختران در سن ?? سالگى مى توانند ازدواج کنند، اما پسران در سن ?? سالگى مى توانند ازدواج کنند. دختران از سن ?? سالگى نیز مى توانند به صورت مستقل از کشور خارج شوند.
بنابراین مبناهاى متفاوت سنى براى بلوغ عقلى دختران و پسران در قوانین ایران تعجب برانگیز بوده و قابل قبول نیست.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >