سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word) دارای 20 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت تحلیل اپرای سیدنی فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

بزرگترین سالن اپرا که به منظور اجرای کنسرت موسیقی و تئاتر های مشهور ساخته شده است . ظرفیت 3000 تا 3500 صندلی را دارد . کوچکترین سالن اپرا گنجایش 1200 نفر را دارد .

اپرای سیدنی 1000 اتاق دارد . به علاوه دارای یک سالن انتظار . 5 سالن تمرین نمایش . 4 رستوران . 60 اتاق پرو . کتابخانه . سالن اجتماعات بسیار بزرگ . سالن استراحت هنرمندان و فروشگاه رستوران هایی به نام خانه سبز است . این اپرا دارای گلخانه بسیار وسیع به علاوه فضای تشکیلات سازمان بسیار بزرگ است .

اپرا در فضای 2/2 هکتاری بنا شده و ساختمان اپرا 8/1 هکتار از این فضا را اشغال نموده . کل زیربنای مفید اپرا 5/4 هکتار و به طور تقریبی دارای 185 متر و عرض 120 متر است . ارتفاع بلندترین ساختمان از سطح دریا 67 متر است . سقف اپرا از حدود 2194 قطعه پیش ساخته فراهم شده است که وزن هر یک از این قطعات 5/15 تن است . این قطعات به وسیله کابلهایی از جنس استیل به هم متصل شده اند . 350 کیلوتر کابل برای این منظور استفاده شده است . تعداد  1056056 قطعه سرامیک سوئدی که به صورت 4253 قالب و طرح در امده . سقف اپرا را تزیین کرده است . تجهیزات تهویه هوای مطبوع این ساختمان 26 اتاق را اشغال کرده است . بیش از 500/28 متر مکعب هوا در هر دقیقه از مجاری به طول 5/19 کیلومتر دهش میشود .

در این ساختمان بیش از 6225 متر مربع شیشه به کار رفته است . ارتفاع سقف بزرگترین سالن اپرا 25 متر است . اپرای سیدنی یکی از شگفتی های معماری در جهان مدرن امروز است .. 

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی گزارش اقلیم شناسی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش اقلیم شناسی فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش اقلیم شناسی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش اقلیم شناسی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش اقلیم شناسی فایل ورد (word) :

تعریف اقلیم:

ریشه کلمه آب وهواکه درزبان عربی اقلیم گفته می شودکلمه یونانی کلیما (Klima) است که تقریبا درتمام زبانها ازهمین ریشه اقتباس شده است.
درلغت نامه دهخدا اقلیم به معنی خمیدگی ؛ انحنا و انحراف واصطلاحا به معنی تمایل وانحراف ناحیه ای اززمین نسبت به آفتاب توضیح داده شده است، درفرهنگ عمید نیز اقلیم کلمه ایست یونانی به معنی مملکت ،کشور،ناحیه وقطعه ای است ازعالم که ازلحاظ آب و هوا و سایراوضاع و احوال طبیعی ازمنطقه وقطعه دیگرجداشده باشد،پیشینیان کلیه خشکی های عالم را به هفت قسمت تقسیم نموده وهرقسمت رااقلیم نامیده اند. کلمه شهر در زمان فارسی همان اقلیم را می رساند و اصطلاحاتی مانند هفت شهر و هفت اقلیم در ادبیات ما متاثر از طبقه بندی اقلیمی یونانیها می باشد.
درحقیقت اقلیم حالت متوسط کمیت های مشخص کننده وضع هواصرف نظرازلحظه وقوع آنهاست وبه عبارت دیگراقلیم تابع مکان است ولی به زمان بستگی ندارد. برطبق فرهنگ هواشناسی بین المللی هرگاه ازاقلیم یک ناحیه سخن گفته می شودمنظورمجموعه شرایط جوی درمنطقه است که تغییرشرایط جوی مشخصه هرناحیه همراه با تغییرات زمانی، اقلیم آن ناحیه راتشکیل می دهد.



تعاریف بیان شده برای علم اقلیم شناسی:
• اقلیم شناسی علمی است که آب وهواوخصوصیات دیگرجوراموردمطالعه قرارمی دهدوهدف اقلیم شناسی کشف وتبیین رفتارطبیعی اتمسفروبهره برداری آن درجهت منافع انسان وشناسایی استعدادها وتوانهای اقلیم های مختلف برای زندگی انسان است.
• اقلیم شناسی علمی است که در جستجوی بیان و شرح طبیعت اقلیم و نیز اینکه به چه ترتیب از محلی به محل دیگر عوض گشته و همچنین اینکه چگونه وابسته به فعالیتهای بشری است، می‌باشد. این علم کاملا و بطور پیوسته وابسته به هواشناسی بوده و خود در مورد تغییرات روزانه جوی و نتایج آن بحث می‌کند.
توضیح اینکه بسیاری از رشته‌های مطالعاتی مربوط به سیاره زمین در سه گروه وسیع و اصلی میگنجند. این سه گروه عبارتند از:
1- لیتوسفر یا قسمت خشکی زمین
2- هیدروسفر یا قسمت آبی سیاره
3- اتمسفر یا جز گازی زمین

با اینکه در مطالعه و بررسی چگونگی هوا و اقلیم لایه گازی شکل زمین پراهمیت تر میباشد ولی نباید از نظر دور داشت که گرما و رطوبت بطور پیوسته و همیشه میان سطوح خشکی و آبی و جو مبادله گشته و تمام آنها اجزاء مکملی را بدست می‌دهند. مراحل مبادله گرما و رطوبت میان زمین و جو در طی مدت زمانی طولانی باعث بروز وضعی می‌گردد که اقلیم نامیده می‌شود. اقلیم بیش از فقط یک میانگین آماری بوده و باید آنرا مجموعه چگونگی‌های جوی درگیر با گرما ، رطوبت و حرکت هوا دانست. اقلیم فاکتور بسیار مهمی از محیط زیست طبیعی بشر می‌باشد، زیرا اگرچه معمولا انسان خود را مخلوقی می‌پندارد که بر روی زمین زندگی می‌نماید، ولی او در واقع ، در قعر اقیانوس عمیق هوائی هم که کره زمین را دربر گرفته است، قرار دارد.

تاریخچه هواشناسی و اقلیم شناسی:
اقلیم شناسی را می‌توان در عین حال علمی قدیمی و جدید دانست. قدمت این علم تا به اندازه کنجکاوی بشر در مورد محیط زیستش می‌رسد. از سوی دیگر ، تازگی این علم با پیدایش هواپیما ، رادیو و رادار همزمان می‌گردد. بشر اولیه تا حد زیادی تحت تاثیر پدیده‌های هوا و اقلیم قرارداشت. مذاهب خرافاتی که بر پایه شرک و بت پرستی قرار داشتند، به تفسیر رازهای جوی نظیر بارش ، باد یا رعد و برق پرداختند.
از زمان باستان تاکنون ، به موازات توسعه علوم ، شناخت هر چه بیشتر هوا و اقلیم هم به جلو می‌رود. فیلسوفان یونانی علاقه زیادی به هواشناسی و اقلیم نشان می‌دادند. در واقع این دو لغت هر دو ریشه یونانی دارند. تقسیم بندی جهان به پنج منطقه اقلیمی ، یعنی مناطق سرد و منجمد شمال و جنوب ، مناطق معتدل شمال و جنوب و منطقه گرم (مناطق اقلیمی جهان) ، به پارومنیدس (‌Parmenides) یونانی نسبت داده می‌شود که در پنج قرن پیش از میلاد مسیح می‌زیسته است. زمانی که مشاهده و حدس و گمان و خرافات در توسعه و پیشرفت هواشناسی و اقلیم شناسی نقش بازی می‌نمودند، تا به آغاز قرن هفدهم طول کشید. در این هنگام اختراع ادوات هواشناسی و ثبت دیدبانی‌ها به یاری این علوم آمده و توضیحات دقیق‌تر اقلیمی را در دسترس قرار داده و آنالیز علمی پدیده‌های هوا را ممکن ساختند.

لزوم استفاده از علم اقلیم شناسی:
در طرحهای آبی برخی از سازه ها بر اساس معیارهای هوا شناسی و برخی دیگر بر مبنای معیارهای اقلیم شناسی طراحی میشوند. مثلاً احداث یک سد مخزنی برای ذخیره آب را در نظر بگیرید. حجم مخزن باید طوری باشد که رواناب سالانه را در خود جای دهد. بنابراین طراحی آن باید بر اساس مقدار آبی باشد که معمولاً هر سال در رودخانه جاری میشود. لذا این حجم بر اساس یک معیار آب و هوایی یا اقلیمی تعیین می گردد. گرچه حجم آب سالانه میتواند متغیر باشد اما آنچه در طراحی حجم مخزن مهم است متوسط مقدار آبی است که در درازمدت در عمر اقتصادی سد میتوان در هر سال انتظار آن را داشت.
اما مثلاً طراحی سرریز اضطراری سد باید بر اساسحداکثر دبی های لحظه ای که در اثر ریزش بارانهای شدید اتفاق می افتد صورت گیرد. بنابراین؛ معیار طراحی برای سرریز ؛ بارشهایی است که ممکن است به دلیل وضعیت هوا در یک زمان خاص اتفاق افتد. چنین بارانی را نمیتوان یک عنصر اقلیمی دانست بلکه یک پارامتر هواشناسی می باشد. از این جهت یک نفر متخضض هیدرولوژی هم باید از وضعیت هواشناسی منطقه و هم تا اندازه ای از وضعیت اقلیمی آن منطقه اطلاعات داشته باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مدیریت پیامبر در جنگها فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مدیریت پیامبر در جنگها فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مدیریت پیامبر در جنگها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مدیریت پیامبر در جنگها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مدیریت پیامبر در جنگها فایل ورد (word) :

مدیریت پیامبر در جنگها
بعد از آنکه حکومت اسلامی در مدینه بنا نهاده شد رسول گرامی اسلام باید چاره ای برای مشکلات داخلی و خارجی می اندیشیدند،‌ و نیز می باید در صدد سر و سامان دادن امور برمی آمدند.
پیامبر در بدو ورود به مدینه با مشکلات زیر مواجه بود:
1ـ تأسیس حکومت در مدینه و انتخاب شدن رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم به عنوان رئیس مدینه،‌ باعث رنجش کسانی می شد که منتظر ریاست بودند. از طرفی یهود که در مدینه و اطراف آن از امکانات وسیعی برخوردار بود نمی توانست ببیند که یثربیان اکنون بالاتر و برتر از آنان می باشند.

2ـ تا‌ آن زمان بزرگترین دشمن اسلام و مسلمین، کفّار قریش بودند. آنها نه تنها از آزار جسمی و روحی مسلمین دست نمی کشیدند، بلکه املاک و اموال آنها را نیز به غارت برده و بدان وسیله به تجارت می پرداختند و نیز به وسیل برخی از طائفه ها برای مسلمین مزاحمت می آفریدند. بنابراین مسلمین باید چاره ای می اندیشیدند تا اولاً:‌ از ناحی یثرب و اطراف آن آسوده خاطر باشند و از دیگر سو بتوانند اموال غارت شده خود را به دست آورند و به مشرکین بفهمانند که اکنون اسیر آنها نمی باشند و دیگران را به اندیشه وادارند که درختی که

روئیده است، نه آن درختی است که با نسیمی بر خود بلرزد و از ریشه کنده شود. این گونه بود که جنگ ها یکی پس از دیگری آغاز شد و در انتها آن که ظفر یافت و به توفیق رسید اسلام بود و مسلمین، و برای منافقان، دشمنان، معاندین و کفّار جز یأس و ناامیدی و شکست چیزی نماند. می توان نبردهای رسول اکرم را در دسته بندی زیر قرار داد و به مطالعه آنها پرداخت.

1ـ جنگ های مشرکان با قریش: مهمترین این جنگ ها عبارت از بدر و احد و خندق می باشد. جنگ بدر اولین نبردی است که به صف آرایی مسلمانان و کفّار قریش منجر شد.

مسلمین خبر یافتند که قریشیان اموال آنها را تصاحب نموده و بدان وسیله کاروان تجارتی بزرگی به راه انداختند و قصد عزیمت به سوی بلاد شام را دارند. پس راه را به کاروان آنان بستند تا بدان وسیله به اموال خود برسند و از قدرت و اقتدار قریش بکاهند. همچنین به آنها گوشزد نمایند اکنون با گروهی طرف هستند که از بند آنها رسته اند، و اوضاع و شرایط آنها به کلی تغییر نموده است .
دیگر نمی توان قصد آزار مسلمین را در سر پروراند و برای کشتن رسول گرامی نقشه ها کشید و طرح ها ریخت. پیام دیگر این جنگ این بود که اینک ابتکار عمل در دست مسلمین است.

این مسلمانها هستند که می گویند: قریش چه کاری را و چگونه باید انجام دهند. این امر تا آن زمان که قریش بر سر لجاجت و کینه توزی باشند، با جنگ و مبارزه و مقابله به مثل، انجام خواهد گرفت و زمانی که از کین و لجاجت دست برداشتند با مدارا،‌ عمل خواهد شد. جنگ بزرگ دیگری که بین مسلمین و کفّار قریش انجام شد، «احد» است

. قریش برای تسکین قلب و اعاده حیثیت در مکانی به نام احد به جنگ مسلمین رفتند. این نبرد در ابتدا با کامیابی مسلمین همراه بود. به همین دلیل بعضی از آنها به خاطر طمع و جمع آوری غنیمت دستور رسول اکرم را نادیده گرفته و آن مکان پر اهمیت و سوق الجیشی را رها نمودند. کفّار از آن ناحیه به مسلمین یورش آوردند، که ثمر آن شهادت بزرگ امیر اسلام حضرت حمز سیدالشهداء و زخمی شدن رسول مکرم اسلام بود. اما غائله ختم به خیر نشد. کفّار که به پیروزی نسبی رسیده بودند شادمان به عقب نشستند. اما فکر نابودی اسلام را از سر بیرون نکردند. لذا در اندیش تجدید قوا برآمدند.

با قبائل اطراف عهد و پیمان بستند که رسول مکرم اسلام و مسلمین را نابود نمایند. یهودیان داخل و اطراف مدینه نیز با آنها هم پیمان شدند و; بدین ترتیب جنگ خندق یا احزاب را به راه انداختند. خبرها به مدینه رسید. رسول اکرم به مشورت با اصحاب پرداخت. هر کس پیشنهادی نمود. در آن میان سلمان فارسی که به تازگی رسول اکرم را بعد از سالها جستجو، یافته بود و به او ایمان آورده بود، گفت: بهتر است اطراف مدینه را خندقی حفر کنیم. زیرا بدین وسیله مقابل نفوذ کفار به داخل مدینه را می توانیم بگیریم .

پیشنهاد او پذیرفته شد و خندق حفر گردید. روز جنگ فرا رسید. عمر بن عبدود که یکی از دلاوران یهود بود با گذشتن از کانال به مسلمین یورش برد. امیرالمومنین علی علیه السلام با اجاز رسول گرامی اسلام به مصاف عبدود شتافت. نبردی سخت بین امام علی علیه السلام و عمر بن عبدود بر پا شد. عبدود به هلاکت رسید.

رسول اکرم و مسلمین شادمان شدند. روزنه های یأس و به دنبال آن شکست بر کفّار استیلا یافت و اطراف مدینه را رها کردند و به مکانهای خود بازگشتند.
2ـ مقابله با اهل ادیان: رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بعد از ورود به مدینه با برقرار نمودن عقد اخوت و برادری بین انصار و مهاجر، تمام امتیازات طرفین را حذف و آنها را به برادری، برابری و سبقت گرفتن در امر تقوا و دینداری ارشاد فرمودند. اینک یثربی که تا چندی قبل جولانگاه دو قبیل اوس و خزرج بود و یکی دیگری را به بهانه های واهی سرزنش و تهدید می نمود،

تبدیل به شهری گردیده بود که تمام ساکنان آن یک هدف که اسلام باشد و یک امیر که رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم باشد، داشتند. این امر برای دو گروه سخت ناگوار بود. گروه نخستین منافقان بودند که اینان توانایی سر برآوردن و اغتشاش نداشتند. گذشته از آن، مردمانی بدنام بودند که کسی به حرف و عمل آنها اعتنایی نمی کرد. گروه دوم یهود بود که اینان نیز گر چه در اطراف مدینه پراکنده بودند،

 

ولی گروهی از آنها در شهر مدینه ساکن بودند و دارای موقعیت ممتازی بودند و مکنت فراوانی داشتند و از دست درازی مکیان و دیگر قبائل در امان بودند. کشمکش های یثربیان و جدالهای بی موردشان همیشه به سود این جماعت بود و ; اما اینک با برقراری عقد اخوت، جدال ها به دوستی تبدیل شده بود و گروه ها به گروه واحد. رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در بدو ورود به مدینه، با یهودیان ساکن مدینه پیمان و معاهده ای امضاء نمودند تا بدان وسیله در کنار یکدیگر به طور مصالحه آمیزی روزگار سپری نمایند

. اما یهود به مرور زمان از عمل به موافقت نامه، ابا ورزید و هم عهد با دشمنان اسلام شد. گذشته از آن در صدد خدعه برآمدند و تصمیم به قتل رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم گرفتند. بعد از این جریانات، رسول مکرم اسلام به نبرد با یهود برخاست و در دو نبرد، یهودیان را قلع و قمع نمود. یکی نبرد با بنی قریظه بود. بنی قریظه قبیله ای یهودی بودند که در هنگام نبرد خندق به عنوان ستون پنجم دشمن عمل می کردند. آنها تصمیم گرفتند کار اسلام را از درون مدینه تمام نمایند. اما نقشه هایشان بر مَلا شد. وقتی نبرد خندق به پایان رسید، از جانب حق تبارک و تعالی به پیامبرش وحی رسید که باید کار بنی قریظه یکسره شود

. رسول گرامی دستور داد به مردم اعلام نمایند که هر کس مطیع و شنوای امر خدا و رسول اوست باید نماز عصر را در بنی قریظه بجا آورد. پس بلافاصله به سوی بنی قریظه حرکت نمودند. بنی قریظه به مدت 25 روز در محاصره بود. بالاخره تسلیم شدند و به سزای خیانت های خود رسیدند. نبرد دیگری که بین یهود و اسلام درگرفت جنگ خیبر است. خیبر نام محلی آباد در نزدیکی مدینه است که ساکنان آن یهودی بودند. خیبریان نیز در جنگ خندق و بعد از آن همواره در تلاش بودند تا کیان اسلامی را با مخاطره روبرو نمایند. گاهی با مکّیان هم پیمان می شدند

و گاهی قبائل دیگر را برای مزاحمت مسلمین بسیج می کردند. لذا رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم تصمیم گرفت تا این آخرین دژ یهود را نیز تسلیم نماید تا از ناحی آنها آسوده خاطر شود. به این منظور به سوی خیبر روانه شدند و در نبردی جانانه و با شجاعت و همت دلاور مردی چون شیر خدا علــی علیه السلام قلعه های آنها را یکی پس از دیگری فتح نمود. در روزی که کار بر مسلمین سخت شده بود،‌ مژده پیروزی حق بر باطل را به مرحل ظهور رسانید و نسیم خنک پیروزی به جریان افتاد. اینک یهود تسلیم شده بود و مزاحمتی از ناحی آنها برای اسلام احساس نمی شد. با اینکه در جزیرهالعرب،‌

مسیحیان نیز زندگی می کردند اما بین آنها و مسلمین نبردی بر پا نشد. تنها اتفاق مهمی که افتاد این بود که مسیحیان از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم خواستند تا در مباهله شرکت جوید و یکدیگر را نفرین نمایند تا بدان وسیله هر کس بر باطل است، نابود شود. روز مباهله فرا رسید. رسول اکرم، حسن و حسین علیهما السلام را گرفت و به همراه علی مرتضی و فاطمه زهرا سلام الله علیهما به طرف محل مزبور روانه شدند .

وقتی رهبران دینی عیسویان آن پنج نفر را دیدند حاضر به مباهله نشدند و گفتند: اگر امروز مباهله صورت بگیرد حتماً نابود خواهیم شد.
3ـ نبردهایی که با قبائل عرب انجام شد: قبایل اطراف مدینه و دورتر از آن گاه گاهی برای حکومت نوپای مدینه مزاحمت ایجاد می کردند که این مزاحمت ها گاه در قالب هم پیمان شدن با دشمنان اسلام بود و گاه جبهه گیری رو در رو با مسلمین. آنچه در تاریخ ثبت است، این می باشد که تا آن گاه که رسول خدا از ناحیه آنان سوء‌ استفاده از رفق و مدارای رسول گرامی اسلام برمی آمدند و در جهت تلاش برای نابودی اسلام برمی آمدند

و شروع به طرح پردازی و نقشه می نمودند با آنان برخورد می شد. نمون بارز آن برخورد مسلمانان با یهودیان است. اولین نبردی که با قبائل انجام شد « غزو ذات الرقاع و دوقهالجندل» است. علت نبرد «ذات الرقاع» این بود که خبر رسید قبیله قطفان سپاهیانی برای جنگ با مسلمین فراهم ساخته است. علت نبرد « دومهالجندل» هم این بود که: گروهی عظیم در محلی به نام دومهالجندل،

گرد هم آمده اند و بر مسافران و رهگذران ستم می کردند و نیز قصد مدینه داشتند. لذا رسول گرامی اسلام برای تار و مار نمودن آنان و دفع شرشان از مدینه با سپاهی به سوی آنان روانه شد. از دیگر نبردهای رسول اکرم با قبائل یکی غزو بنی لحیان و دیگری غزو بنی المصطلق می باشد. بنی لحیان، قبیله ای بود که به بنی قریظه پناه داد و در صدد انتقام از مسلمین بودند.

بنی المصطلق نیز آمادگی لازم برای نبرد با مسلمین را پیدا کرده بودند. بزرگ بنی المصطلق که حارث بن بنی فراز نام داشت، قبیله خویش و هر که را توانست از عرب فراهم ساخت و به جنگ با رسول خدا دعوت کرد. آنان هم دعوت او را پذیرفتند و برای جنگ با رسول خدا به رهبری شخصی آماده شدند. رسول خدا برای اینکه از وقایع مطمئن شوند، کسی را برای تحقیق فرستاد. وقتی از نیرنگ بنی المصطلق مطمئن شد،

به سوی آنها برای نبرد روانه گردید. یکی دیگر از نبردهای رسول خدا غزو حنین بود. هنگامی که مکه به وسیل مسلمانان فتح شد خبرش چون بمبی در سراسر جزیرهالعرب پخش شد. قبیله « هوازن» در صدد برآمدند سد راه اسلام شوند و تا می توانند از توانایی آنان بکاهند. شاید بدین وسیله مسلمین، شکست خورده و آنان به غنائمی هنگفت دست یابند. پس با زنان، فرزندان، غنائم و اموال خویش برای نبرد با رسول گرامی به حرکت درآمدند

و در محلی به نام اوطاس اردو زدند. خبر حرکت هوازن به رسول خدا رسید. یکی از یاران را فرستادند تا از چند و چون ماجرا، اطلاعات کافی فراهم نماید. وقتی مطمئن شد که خان وحی اسلام و مسلمین در خطر است دستور حرکت به سوی هوازن دادند. این نبرد نیز چون احد، نبردی توانفرسا بود. با هجوم ناگهانی هوازن، بسیاری از مسلمین فرار را بر قرار ترجیح دادند. اما گروهی با اراده ای پولادین و ایمانی سرشار از قوت و نیرو، جانانه از رسول خدا و اسلام دفاع نمودند. فراریان مسلمان بازگشتند و جنگ به سود مسلمین به پایان رسید. رسول اکرم دستور داد که از قتل و آزار زنان، کودکان و مزدوران بپرهیزند. این رفتار رأفت آمیز رسول خدا باعث اسلام آوردن بسیاری از اهالی هوازن شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک فایل ورد (wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک فایل ورد (word) دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک فایل ورد (word) :

مفاهیم اساسی مدیریت استراتژیک

مقدمه
سازمان ها « در معنای وسیع کلمه » رکن اصلی اجتماع کنونی اند و مدیریت ، مهمترین عامل در هیأت ، رشد و بالندگی و یا مرگ سازمانهاست . مدیر ، روند حرکت از ( وضع موجود ) به سوی ( حقیقت مطلوب )‌را هدایت می کند و در هر لحظه ، برای ایجاد آینده ای بهتر در تکاپوست . گذشته با تمام اهمیت و اندوختنی هایش و با تمام تأثیری که می تواند بر آینده داشته باشد اتفاق افتاده

است و هیچ نیروی بشری نمی تواند آن را دیگر بار و به گونه ای متفاوت بیافریند . ولی آینده در راه است و قسمت مهمی از آن چه (امروز) می گذرد مربوط است . لذا امر ( مدیریت ) مهمترین مقوله ای است که باید برای رشد و تعالی فرهنگی ، اقتصادی ، سیاسی جامعه مورد توجه قرار گیرد .
1-1 – استراتژی چیست ؟

تعریف استراتژی از حدود پنج قرن پیش نیمی از سال 1561 میلادی ترجمه با واژه یونانی « استراتژیا » به معنی حکومت نظامی آغاز شده است و استراتژی را به عنوان بحثی که ریشه در علوم نظامی دارد و محتوای آن راهبری جنگ و سازماندهی نظامی در جبهه « تهاجمی و تدافعی » بوده می شناسند اگر هدف یک استراتژی دستیابی به مواضع جدید باشد این استراتژی دارای ماهیت تهاجمی است زیرا که هدف آن به دست آوردن مواضعی است که از مواضع قبلی متمایز و مطلوبتر است . در مقابل یک استراتژی که هدف آن حفظ مواضع موجود است دارای ماهیت تدافعی است استراتژی تهاجمی در زمان توانایی و قدرت به کار گرفته می شود و استراتژی تدافعی در زمان ضعف و ناتوانی مورد استفاده قرار می گیرد .

2-1- مروری بر مفاهیم نظری تفکر استراتژیک
از دیر باز بحث تفکر استراتژیک و رابطه آن با مدیریت استراتژیک و برنامه ریزی استراتژیک مطرح بوده است تفکر استراتژیک نوعی اندیشه زنده و بهنگام است که در بسیاری افراد وجود دارد و به طور عمده در بحرانها به نحوه شایسته ای خود را نشان می دهد . انسانها در لحظاتی که در بحران قرار می گیرند به دو طریق ممکن است واکنش نشان دهند : یا به طور عمده از ادامه کار باز می مانند

و یا در حداقل زمان ممکن بحران را کنترل و خود را باز یافته و به نحو شایسته ای بحران را پشت سر می گذارند در این مرحله گفته می شود که فرد دارای توان و تفکر استراتژیک است و قدرت برخورد با ناملایمات و بحرانها را دارد بحث ثانوی که در این راستا قابل ذکر است اکتسابی بودن اندیشه های انسانهاست . عده ای را عقیده بر آن است که این توانمندی که در بعضی از مدیران و یا به بیان نوین استراتژیست ها وجود دارد به طور عمده ذاتی است و عده ای نیز اعتقاد بر اکتسابی بودن آن دارند در هر حال ذاتی یا اکتسابی بودن این توانمندی در انسانها متضمن عوامل بسیار

زیادی است که باید ملحوظ نظر قرار گیرد .
3-1- مدیریت استراتژیک
مدیریت استراتژیک عبارت است از بررسی محیطی ( هم محیط داخلی و هم محیط خارجی ) ، تدوین استراتژی ( برنامه ریزی بلند مدت یا استراتژیک ) ، اجرای استراتژی ، ارزیابی و کنترل . بنابراین مدیریت استراتژیک بر نظارت و ارزیابی بر فرصت ها و تهدیدهای خارجی در سایه توجه به نقاط قوت و ضعف یک شرکت تأکید دارد . در ابتدا به جای واژه مدیریت استراتژیک از عبارت سیاست

بازرگانی استفاده می کردند که در برگیرنده فعالیتهایی همچون برنامه ریزی بلند مدت و استراتژی بود اما واقعیت این است که سیاست بازرگانی جهت گیری کلان مدیریتی دارد و عمدتاً به محیط داخلی سازمان و یکپارچه سازی بسیاری از فعالیتهای اصلی سازمان به طرزی مناسب توجه دارد . مدیریت استراتژیک ، به عنوان یک حوزه مطالعاتی ، در برگیرنده موضوعات اساسی مورد توجه سیاست بازرگانی ، به همراه تأکید بیشتر بر محیط و استراتژی می باشد . بنابراین ترجیح دارند

عبارت مدیریت استراتژیک را جایگزین سیاست بازرگانی نمایند . مدیریت استراتژیک شامل مجموعه تصمیمات و فعالیتهایی است که در جهت تنظیم و اجرای استراتژیها طراحی شده و در راستای دستیابی سازمان به اهدافش مورد توجه می باشد . با بیان دیگر ، مدیریت استراتژیک شامل برنامه ریزی ، هدایت ، سازماندهی و کنترل تصمیمات مربوط به استراتژی و فعالیتهای شرکتها می باشد . از طرف دیگر ، منظور مدیران از استراتژی ، طراحی برنامه های وسیع و آینده گرا برای تأثیر بر محیط های رقابتی و دستیابی به اهداف سازمانی است .
4-1- الگوی اصلی مدیریت استراتژیک

مدیریت استراتژیک از چهار عنصر اساسی تشکیل می شود : 1- بررسی محیطی 2- تدوین استراتژی 3- اجرای استراتژی 4- ارزیابی و کنترل نمودار 1-1 نحوه تعامل فی ما بین این چهار عنصر را نشان می دهد . مدیریت هم محیط خارجی را به منظور کشف فرصت ها و تهدیدها و هم محیط داخلی را به منظور کشف و درک نقاط قوت و ضعف سازمان ، بررسی می کند . عواملی که در آینده شرکت ، بیشترین تأثیر را دارند اصطلاحاً عوامل استراتژیک نامیده می شوند : نقاط قوت ، نقاط ضعف ، فرصت ها ، تهدیدها
نمودار 1-1 عناصر اساسی فرآیند مدیریت استرتژیک

5-1- تدوین استراتژی
عبارت است از طراحی طرحهای بلند مدت برای مدیریت مؤثر فرصت ها و تهدیدهای محیطی و بررسی نقاط ضعف و نقاط قوت شرکت . تدوین استراتژی شامل تعریف مأموریت شرکت ، تعیین اهداف قابل تحصیل ، طراحی استراتژیها و تعیین رهنمودهای مربوط به سیاست ( خط مشی )
6-1- انواع استراتژی
استراتژی بر اساس نوع و اندازه مشکلات و موانع و همچنین شرایط حاکم بر تصمیم گیری به پنج دسته تقسیم می شود که عبارت است از : استراتژی مستقیم ، استراتژی غیر مستقیم ، استراتژی گام به گام ، استراتژی مستمر و استراتژی عملیاتی

1- استراتژی مستقیم : در استراتژی مستقیم رابطه مستقیم بین اهداف ، سیاستها ، ابزارها وجود دارد و راه رسیدن به اهداف از طریق چگونگی بکارگیری ابزارها تعیین می شود . در استراتژی مستقیم سعی می شود که کوتاهترین راه برای رسیدن به هدف در کوتاهترین زمان انتخاب شود .
2- استراتژی غیر مستقیم : استراتژی غیر مستقیم دستیابی به اهداف نهایی از طریق تحقق اهداف فرعی امکانپذیر می سازد که اصطلاحاً آن را استراتژی فریب نیز می نامند . از استراتژی غیر مستقیم هنگامی استفاده می شود که دستیابی به اهداف نهایی غیر ممکن باشد یا اینکه محدودیت ابزارهای موجود مانع از اجرای سیاستها می شود که به تحقق اهداف نهایی منجر می شود .

3- استراتژی گام به گام : در استراتژی گام به گام ، همانگونه از معنی ظاهری آن برداشت می شود ، رسیدن به هدف نهایی یکباره میسر نمی باشد به همین دلیل هدف نهایی به اهداف کوچکتر تقسیم می شود به هر کدام از این هدفها بستگی به هدف ما قبل دارد .

4- استراتژی مستمر : این استراتژی در وضعیت های یکسان ، در صورتی که از ابتدای کار ، هدف نهایی ،‌سیاستها و ابزار آن تعیین و تعریف شده باشد می تواند بارها تکرار شود . از ویژگیهای استراتژی مستمر ، طولانی بودن دستیابی به هدف است البته برای این موضوع دلایل متفاوتی وجود دارد از جمله محدودیت ابزار و امکانات یا ضعف سیاستها .

5- استراتژی عملیاتی : در استراتژی عملیاتی موضوع مورد نظر ، قدرت تحقق پذیری اهداف، سیاستها و ابزار است . استراتژی عملیاتی به واقعیات موجود توجه می کند و عملی کردن سیاستها ، اصلی ترین شرط به اجرا در آوردن این استراتژی است . بنابراین باید ابزار لازم در دسترس باشد و سیاستها با توجه به چگونگی ابزار در دسترس تعیین شوند .
استراتژی های اصلی در مدیرت استراتژیک

این قسمت ، با معرفی 12 استاتژی در سطوح مختلف تصمیم گیری و برنامه ریزی استراتژیک مدیر استراتژیک را یاری می کند . همچنین چگونگی انتخاب بهینه استانداردهای اصلی از راه حلهای در دسترس ، معیارها و ابزار مناسب را برای دستیابی به اهداف نیز تبیین می کند . استراتژی های اصلی نمایانگر کیفیت دستیابی به اهداف گسترده می باشد . بنابراین ، استراتژی های اصلی یک درک عمومی از هویت فعالیتهای اصلی سازمان به شمار می آید عناوین این دوازده استراتژی عبارتند از : 1- تمرکز گرایی 2- توسعه بازار 3- بهبود کالا 4- نوآوری 5- ائتلاف افقی 6- ائتلاف عمودی 7- سرمایه گذاری مشترک 8- تنوع بخش متمرکز 9 – تنوع بخش مختلط 10- کاهش طول یا تغییر مسیر 11- رهاسازی 12- تصفیه
فصل دوم 1-2 : نقش مدیران در اتخاذ تصمیم های استراتژیک بهتر

برای انتخاب هر یک از سبک های تصمیم گیری استراتژیک در شرایط و موقعیت های خاص می توان مباحث و بررسی های خوبی انجام داد البته ما در بیشتر شرایط ، سبک تصمیم گیری استرتژیک « برنامه ریزی » را پیشنهاد می کنیم ؛ زیرا شامل عناصر اساسی و اصلی مدیریت استراتژیک می باشد . ما فرآیند تصمیم گیری استراتژیک هشت مرحله ای زیر را پیشنهاد می کنیم :
1- ارزیابی نتایج عملکرد فعلی : در پیوند با « الف » بازگشت سرمایه ، سود آوری ، و غیره و « ب » وجهه استراتژیک شرکت در حال حاضر مأموریت ، اهداف ، استراتژی ها و سیاستها .

2- بررسی وضعیت اداره شرکت : یعنی بررسی عملکرد هیئت مدیره و مدیریت ارشد شرکت .
3- بررسی محیط خارجی : برای کشف عوامل استراتژیکی که فرصت ها و تهدیدها را به وجود می آورند .
4- بررسی محیط داخلی شرکت : برای تعیین عواملی که نقاط قوت و نقاط ضعف هستند .
5- تجزیه و تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT ) برای الف ) کشف و مشخص کردن مشکلات و ب ) بررسی و بازنگری مأموریت و اهداف شرکت در صورت لزوم .
6- خلق و ارزیابی و انتخاب بهترین استراتژی جایگزین : با توجه به تجزیه و تحلیل انجام شده در قدم پنجم .
7- اجرای استراتژی های انتخاب شده بوسیله برنامه ها و بودجه ها و رویه ها .
8- ارزیابی استراتژی های اجرا شده : از طریق سیستمهای بازخور و کنترل فعالیتها برای مطمئن شدن از این که خیلی از طرحهای مصوب دور و منحرف نشده اند .
شرکت هایی مثل وارنر – لمبرت ، دیتون

 

هورسن ، اون پروداکتس ؛ بچتل گروپ ، تایسی با موفقیت این روش را مورد استفاده قرار داده اند .
2-2 تصمیم گیری استراتژیک
مشخصه و ویژگی بارز مدیریت استراتژیک ، تأکید آن بر اتخاذ تصمیم گیری های استراتژیک است . هر چه که سازمان بزرگتر و پیچیده تر می شود و هر قدر که محیط نامطمئن تر می گردد ، کار تصمیم گیری دشوارتر و پیچیده تر می شود . ما در یک چارچوب تصمیم گیری استراتژیک را پیشنهاد می کنیم که می تواند به اعضای سازمان در اتخاذ چنین تصمیم های پیچیده و دشوار کمک کند .
3-2 ویژگی تصمیم های استراتژیک
بر خلاف بسیاری از تصمیم ها ، تصمیم های استراتژیک به آینده بلند مدت کل سازمان مربوط می شود دارای سه ویژگی اساسی و اصلی است .

1- نادر بودن : تصمیم های استراتژیک اتفاقی هستند و مشخصاً سابقه ای برای پیشگیری و دنبال کردن ندارند .
2- نتیجه محور بودن : تصمیم های استراتژیک منابع قابل توجهی را جذب می کند و تعهد جدی سازمان را می طلبند .
3- هدایتگر بودن : تصمیم های استراتژیک را می توان در تصمیم های کم اهمیت تر و انتخاب اقدامات بعدی در سازمان مورد توجه و استفاده قرار داد .
4-2- سبک های تصمیم گیری استراتژیک مینتز برگ
برخی تصمیم های استراتژیک در یک لحظه توسط فردی ( اغلب یک فرد کار آفرین یا مدیر عامل مقتدر ) که از بینش قوی برخوردار است گرفته می شود . فردی که قادر است به سرعت دیگران را به پیروی و تبعیت از افکارش متقاعد سازد . به نظر می رسد دیگر تصمیم های استراتژیک نشأت گرفته از انتخاب های تدریجی باشد در طول زمان سازمان را به یک سمت بیشتر سوق می دهد . براساس نظر هنری مینتز برگ ، مشخص ترین سبک های تصمیم گیری استراتژیک عبارتند از : کارآفرینی ، تعدیلی ، برنامه ریزی
5-2 – نقش هیئت مدیره در مدیریت استراتژیک
هیئت مدیره چگونه مسئولیت ها و وظایف متعدد خود را انجام می دهد ؟ نقش هیئت مدیره در مدیریت استراتژیک انجام و اجرای سه وظیفه اصلی زیر است :
1- نظارت : هیئت مدیره از طریق کمیته هایش ، می تواند در جریان کلیه تحولات داخل و خارج شرکت قرار بگیرد . همچنین می تواند مدیران را متوجه تحولاتی کند که از دید آنها پنهان مانده است . این حداقل کاری است که هیئت مدیره باید انجام بدهد .

2- ارزیابی و نفوذ : یک هیئت مدیره می تواند پیشنهادات ، تصمیم ها و اعمال مدیران را بررسی کند ، با آنها موافقت یا مخالفت کند ، به آنها توصیه کند و پیشنهاداتی به آنها بدهد و گزینه ها را طراحی کند . هیئت مدیره فعال تر این کار را علاوه بر نظارت به فعالیتهای مدیران انجام می دهد .
3- آغاز به اقدام و تعیین : هیئت مدیره می تواند مأموریت شرکت را ترسیم کند و گزینه های استراتژیک را برای مدیرانش تعیین نماید و تنها هیئت مدیره های بسیار فعال علاوه بر دو وظیفه بالا ، این وظیفه را نیز می پذیرند .

6-2- روند مشارکت هیئت مدیره در فرآیند مدیریت استراتژیک
احتمالاً در آینده هیئت مدیره ، نقش فعال تری در مدیریت استراتژیک شرکت ایفا خواهد کرد اما این تغییر بیشتر یک تتغیر تدریجی است تا یک تغییر سریع . هیئت مدیره های مختلف در مراحل و سطوح مختلف بلوغ قرار دارند و لذا همه آنها با یک سرعت یا در یک جهت تغییر نخواهند کرد . برخی از روندهای کنونی که ممکن است در آینده نیز ادامه یابند عبارتند از : 1- افزایش تعداد سرمایه گذاران در سرمایه ها و نهادهای اجتماعی ( صندوق بازنشستگی و ; ) و دیگر افراد خارج هر سازمان در هیئت مدیره آن سازمان 2- تملک تعداد بیشتری از سهام شرکت ها توسط اعضای هیئت مدیره و مدیران اجرایی 3- افزایش تمایل هیئت مدیره به ایجاد توازن میان آرمان اقتصادی سودآوری و نیازهای اجتماعی جامعه .
فصل سوم : بررسی محیطی و تجزیه و تحلیل صنعت :
1-3- بررسی محیطی :
قبل از اینکه یک سازمان بتواند مرحله تدوین را آغاز کند ، باید محیط بیرونی خود را بررسی و پویش کند تا بتواند فرصت و تهدیدهای بالقوه را کشف کند . همچنین باید محیط داخلی را نیز کاوش کند تا بتواند به نقاط قوت و ضعف خود پی ببرد . بررسی محیطی عبارت است از نظارت ، ارزیابی و نشر

اطلاعات به دست آمده مربوط به محیط های داخلی و خارجی سازمان ، میان افراد کلیدی و مؤثر آن سازمان ، بررسی محیطی همچنین ابزاری است که شرکت از آن برای جلوگیری از شوک های استراتژیک و تضمین سلامتی بلند مدت آن ، بهره می برد . تحقیقات نشان داده است که بیم متغیرهای محیطی و سود شرکت ، رابطه مستقیمی وجود دارد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله همه چیز در مورد کشتی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله همه چیز در مورد کشتی ‌ فایل ورد (word) دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله همه چیز در مورد کشتی ‌ فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله همه چیز در مورد کشتی ‌ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله همه چیز در مورد کشتی ‌ فایل ورد (word) :

همه چیز در مورد کشتی

مقدمه
کشتی یکی از قدیمی ترین ورزشها است، اما بسیاری از مردم آنرا واقعاً نمی شناسند. کشتی ورزشی است که در بین مردم محبوبیت خاصی دارد و این ورزش احتیاج به قدرت، قابلیت ارتجاعی و شرایط جسمانی خوب دارد.
کشتی ورزشی انفرادی است. کشتی گیر نمی تواند پشت هم تیمی خود پنهان شود. او باید افتخار برنده شدن و سرزنش شکست را بپذیرد. او نمی تواند شکست خود را گردن شخص دیگری بیندازد.

کشتی ورزش غریبی نیست. اگر چه شما و حریف به تنهایی روی تشک قرار می گیرید، اما در ورزشهای انفرادی هم شما احتیاج به کمک دارید. شما به همکاری و تشویق هم تیمی های خود، اشتیاق و دانش مربی، و حمایت دوستان و خانواده خود احتیاج دارید.

کشتی یکی از ورزشهایی است که عدالت در آن بخوبی اجرا می گردد و هیچ امتیاز بخصوصی از کشتی گیر دارای این امتیاز باشد. کشتی گیران باید درای وزن مشخصی باشند تا بتوانند در رقابتها شرکت کنند. این ورزش برای تمام وزنها انجام می گیرد. هرکس با هر وزنی می تواند در آن شرکت کند. افرادی که دارای ناتوانایی مانند نابینایی هستند نیز می توانند در مسابقات مخصوص خود شرکت کنند.

هدف از کشتی گرفتن چیست؟ منظور نهایی از کشتی گرفتن، قرار دادن شانه های حریف به روی تشک و نگهداشتن او در ین وضعیت است. وقتی که دو کشتی گیر در شرایط خوب باشند انجام این کار آسان نیست، بنابراین سیستم امتیاز دادن ابداع شد تا تعیین کننده کشتی گیر برنده باشد. مفهوم اصلی کشتی، ساده است. کشتی گیر سعی می کند که حریف خود را به روی تشک بیندازد، کشتی گیر حریف هم سعی می کند که از این وضعیت خود را خلاص کند یا وضعیت خود را خلاص کند یا وضعیت خود را با او عوض کند. کشتی گیر سعی می کند پشت جریف خود را به روی تشک بزند. مانوورهایی که برای به انجام رساندن این کار صورت می گیرد آسان نیست، و فنون بسیار زیادی برای انجام اینکار لازم است.

 

اصول مسابقات کشتی
وقتی یک کشتی گیر حریف خود را به روی تشک می اندازد و روی او کنترل پیدا می کند، به او دو امتیاز تعلق می گیرد. اگر کشتی گیری که در زیر قرار دارد وضعیت را عوض کند و خود را به رو بیاورد و کنترل کشتی گیر حریف را به دست آورد، دو امتیاز به او داده می شود. اگر کشتی گیر از چنگال حریف خود را رها سازد به آن فرار می گویند و یک امتیاز به او داده می شود. وقتی که کشتی گیر شانه های حریف را به فاصله 10 سانتی متری تشک می رساند (نزدیک به سقوط یا ضربه) دو یا سه امتیاز می گیرد که بستگی به مدت نگهداشتن او نزدیک تشک دارد.

صحبتی با کشتی گیران تازه کار
برای اینکه کشتی گیر موفقی باشید باید سخت تمرین کنید، مواظب رژیم غذایی خود باشید، و بدن خود را پرورش دهید. این کار آسانی نیست، پس چرا باید آنرا انجام داد؟ کشتی گرفتن باعث کمک به رشد چند جنبه در ورزشکاران می شود. بطور خلاصه کشتی این منافع را دارد:
• قدرت، توان و قابلیت ارتجاعی بدن شما افزایش پیدا می کند.
• بر اثر استفاده از تکنیکها و استراتژیها روحیه شما نیز بهتر خواهد شد
• راجع به بدن انسان و چگونگی عملکرد آن آشنایی پیدا می کنید
• در حالیکه یاد می گیرید با دیگران تمرین کنید روابط اجتماعی شما بیشتر می شود و یاد می گیرید چگونه به حریف عکس العمل نشان دهید و چگونه به مقامات رسمی کشتی پاسخ دهید و قوانین کشتی را دنبال کنید.

• ضمن یادگرفتن اینکه چگونه با پیروزی و شکست مواجه شوید کشتی به رشد احساسات شما کمک می کند.
• رشد روحی شما به شکل شهامت و استقامت نمایان می شود.

• کشتی ورزش لذت بخشی است و طبقات مختلف مردمی که در این ورزش بهترین هستند را گرد هم می آورد.
در یونان باستان، محل تولد فرهنگ غرب، کشتی یکی از اجزاء مهم تحصیلات و رشد یافتن بوده است. ورزش جنبه علمی، اجتماعی، و مذهبی مهمی در آن فرهنگ داشت، و هنوز هم چنین منافعی را برای شرکت کنندگان در این ورزش دارد. بنابراین کشتی گیران جوان می توانند به شرحی که درباره امتیازات این ورزش گفته می شود توجه داشته باشند. بطور یقین کشتی می تواند رشد فردی شا را افزایش دهد. از لحاظ بدنی می تواند قدرت، قابلیت ارتجاعی، استقامت و همچنین تعادل و هماهنگی مهارتهای شما را افزایش دهد.

از لحاظ روانی، تمرکز کردن، یادگرفتن تکنیکها و استراتژی و حل مسایل، همه قسمتهایی از ورزش کشتی هستند. از لحاظ اجتماعی، کشتی احتیاج به همکاری تیمی برای رسیدن به هدفی مشترک دارد. کشتی گیرها تمایل و احساس همبستگی با اطرافیان خود دارند. کشتی گیرها باید یاد بگیرند که در چارچوب مقررات با مقامات رسمی مختلف کار کنند. فرصتهای زیادی برای رشد کیفیتهای رهبری در این ورزش وجود دارد. از لحاظ عاطفی، کشتی گیران یاد می گیرند که چگونه با موفقیت و شکست مواجه شوند. کشتی گیرها قدرت عملکرد شخصی خود را در برابر فشارها و استرس مسابقات بهتر می کنند.
کشتی گیرها تمایل به رشد روحیه خود دارند. شهامت و استقامت آنها هر روز مورد آزمایش قرار می گیرد ومنحصر به هنگام مسابقات نیست. وقتی که مسابقات برگزار می شود، شخصیت کشتی گیرها نمایان می شود.

پافشاری و تاکید بر برنده شدن گاهی وقتها می تواند تجربه ورزشکاری شما را از بین ببرد. اجازه ندهید دوستان، والدین، یا خود شما وضعیت کشتی شما را ارزیابی کند، مخصوصاً ارزیابی منفی کشتی که گرفته اید، اما اجازه دهید مربی شما این ارزیابی را انجام دهد.

تمام جنبه های علمی تجربه کشتی گرفتن را به خاطر داشته باشید در غیر اینصورت تمام جنبه های تجربی ورزشکاری را از دست خواهید داد.
کشتی ورزش بسیار خوبی است، اما کشتی گیرها باید بخاطر داشته باشند که کشتی فقط یک نوع بازی است. بسیاری مواقع در فرهنگ ما کشتی گیر موفق به یک ستاره تبدیل می شود.

بنابراین مواظب باشید که قهرمانی شما باعث از هم گسیختگی خانواده نشود. کشتی گرفتن باید باعث بهتر شدن زندگی خانوادگی شود نه اینکه باعث تسلط به آن گردد. خانواده شما باید مشوق شما در مسابقات باشند. در عوض شما هم باید پاسخ تلاش آنها را بدهید. مسافرت کردن برای مسابقات با اعضای خانواده باعث همبستگی آنها برای رسیدن به یک هدف مشخص می شود. کشتی گرفتن باید برای همه شما لذت بخش باشد.

شما و خانواده شما باید متوجه آن باشند که کشتی ورزش بسیار سختی است. کشتی یک ورزش آیروبیکی است، یعنی سیستم فیزلولوژیکی کشتی گیرها نمی تواند به طور دایم تمرینات را تحمل کند و خستگی زیادی به همراه دارد. کالری که یک جوان در یک جلسه تمرین مصرف می کند به اندازه چهار روز کالری است که یک شخص رشد یافته مصرف می کند. توجه خاصی باید برای تغذیه و خواب کشتی گیر انجام گیرد.

کشتی ورزشی بی خطر است و بندرت صدمات جدی در آن حادث می شود. به خاطر طبیعت این ورزش، کشتی گیرها بطور دائم با یکدیگر برخورد می کنند، و کبودی ها و کشیدگی عضله در آنها به وجود می آورد. بزودی شما یاد می گیرید که با داشتن دردهای جزیی به خوبی قادر به انجام تمرینات خود باشید. حتی ممکن است شما از داشتن خراشهایی که بر اثر مبارزات بر روی بدن خود ایجاد شده احساس غرور هم بکنید. به هر حال، مطمئن شوید که در داخل جعبه کمکهای اولیه خانه مقدار زیادی ضدعفونی کننده و مقدار زیادی یخ داخل یخچال دارید.

به احتمال زیاد متوجه خواهید شد که والدین شما به کشتی گیرشدن شما افتخار می کنند. آنها با شما در پیروزیهایتان شادی و در شکستهایتان گریه می کنند و افراد خانواده احساس نزدیکی بیشتری به یکدیگر می کنند. بسیار خوب حالا به ماجراهای ورزش کشتی خوش آمدید!

تاریخچه

قدمت ورزش کشتی به قدمت تمدنها می باشد. تاریخ شروع این ورزش تقریباً به 5000 سال پیش می رسد. حتی در ابتدای شروع آن، این ورزشی پیشرفته بود. کارهای هنری و مجسمه ها گواهی بر آن دارند که کشتی گیران در گذشته از تکنیکهای بالایی استفاده می کردند، و در مقبره بن حسن که در مصر می باشد و 2000 سال قبل از میلاد ساخته شده بطور وسیعی فنون کشتی نشان داده شده است. بسیاری از فنون که امروزه از آن استفاده می شود در سالهای بسیار دور ابداع شده است.
مرکز کشتی هم از مصر و آشور مانند قدرت به سمت یونان انتقال یافت. تزوس قهرمان آتن این کشتی را به یونانیان معرفی کرد. وقتی تزوس حریف قدرتمند خود برویون را در مسابقه ای شکست داد ثابت کرد که تکنیک می تواند بر قدرت غلبه کند. این اتفاق باعث شد که این ورزش از لحاظ علمی و هنری رشد پیدا کند. کشتی گرفتن فراتر از فقط یک ورزش شد. کشتی قسمتی از زندگی مردم یونان شد. هومر شاعر وقایع بعضی مسابقات کشتی را ثبت می کرد، معروفترین آنها کشتی بین آژاکس و اودیسیوز است.
ورزش کشتی به بازیهای المپیک اولیه راه یافت. اولین بار ورزش کشتی در بازیهای المپیاد هیجدهم در سال 704 قبل از میلاد انجام گرفت.
امپراطوران روم هم مانند یونانیان علاقه زیادی به کشته داشتند، و آنها سبکی از کشتی را ابداع کردند که ما به آن کشتی فرهنگی می گوئیم. آنها شکتی را به سبکی که با سنتهای آنها هماهنگی داشت تغییر دادند. با سقوط امپراتوری روم کشتی محبوبیت خود را در بین مردم از دست داد.
اروپاییان به ورزش کشتی علاقه مند شدند و یکی از معروفترین مسابقات کشتی بین هنری هشتم از انگلستان و فرانسیس اول از فرانسه انجام شد. درباره آنچه در این شکتی اتفاق افتاد نظرات مختلفی وجود دارد. در یکی از این نظرات بیان شده که هنری هشتم پادشاه انگلستان فرانسیس را به مسابقه دعوت می کند. در جایی دیگر گفته شده فرانسیس وقتی شنید هنری در خلال انجام یکی از مسابقات کشتی گیر فرانسوی را مورد مضحکه قرار داده عصبانی شد و هنری را به مسابقه دعوت کرد. فرانسیس روی تکنیکهایی که می دانست حساب کرد و بر قدرت هنری غلبه یافت.
آسیایی ها سبک کشتی خودشان به وجود آوردند. ژاپنی ها سبک سومو را ابداع کردند که هنوز در ژاپن تمرین می شود، با این اختلاف که در پایان مسابقه بازنده را نمی کشند.
کشتی قبل از ورود مهاجران به قاره آمریکا توسط سرخپوستان انجام می گرفت. طبق گفته فدراسیون کشتی ایالات متحده هفت تن از رئیس جمهوران این کشور کشتی گیر بوده اند.

آمادگی جسمانی
بعنوان یک ورزشکار جدی، شما باید قدرت بدنی خود را افزایش دهید و در شرایط خوب بدنی قرار گیرید تا بتوانید شرایط مورد نیاز ورزش کشتی را داشته باشید. کشتی ورزش آسانی نیست و احتیاج به قدرت بدنی زیاد دارد. سلامت و رضایت شخصی پاداشی است که می تواند با تمریناتی که برای آمادگی انجام می گیرد بدست آید.

آمادگی جسمانی فقط یکی از عواملی است که به موفقیت کشتی گیر کمک می کند. اگر چه آمادگی جسمانی فقط یکی از عوامل لازم برای کشتی گیر خوب بودن می باشد اما مهمترین عامل نیز می باشد و پایه و اساس این ورزش است. بدون آمادگی جسمانی، توانایی های طبیعی ورزشکار و تکنیکهای کشتی او به هدر خواهد رفت. آمادگی جسمانی به تنهایی نمی تواند باعث برنده شدن دایمی کشتی گیر در مسابقات شود، ولی همراه با استفاده از تکنیکها و قابلیت های کشتی گیر می تواند باعث برنده شدن شود. سه عامل اصلی برای آمادگی جسمانی وجود دارد: (1) تمرین، (2)تغذیه و (3) استراحت.

هر یک از این عوامل بطور مساوی دارای اهمیت می باشد و نباید فرقی بین آنها گذاشت. اگر در یکی از این سه عامل کوتاهی انجام گیرد تأثیر مثبت دو عامل دیگر را محدود خواهد کرد. برای مثال، تمرینات سختی چون دویدن یا تمرین با وزنه می تواند در اثر رژیم غذایی بد خنثی شود. استراحت نکردن به اندازه کافی می تواند باعث موثر واقع نشدن رژیم خوب غذایی و تمرینات خوب شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >